Igen, pánikrohamnál. De evés után miért lenne pánikrohamom? És mint évek alatt kiderült, csak szénhidráttól? És ha éhgyomorra eszem szh-ot, akkor méginkább?
Simán lehet. A pánikrohamnak olyan tünetei vannak, mintha infarktust kapnál éppen, aztán 20 perc múlva, mire kiér a mentő, semmi bajod. Az is pszichés.
Ez kisváros. Mi egy lakótelepen lakunk, ahol van minden, boltok, posta, gyerekorvosunk, védőnő, anyámék, anyósomék. A belvárosban bent voltam babakocsival 20 perc alatt. Imádtam babakocsizni a gyerkőccel, már alig várom, hogy kezdődjön megint a majd' 2 év buszmentes életem! De jó lesz!!!! :-)))
Cserge, tényleg szörnyű lehet, hogy nem esik jól a kaja! :-( Én bezzeg fel tudnék falni együltő helyemben egy egész tál süteményt! Meg is teszem! ;-)) Tényleg nem mennek a szénhidrátok, mint pl. piskóta, keksz ... ? A szívdobogás ugye pszichés a kajálás után?
Samu mama, asszem te kérdeztél babakocsi-ügyben! Hát, attól, hogy van már egy gyerekem, nem lettem szakértő! :-) Nekünk nincs autónk, tehát nem volt szempont, hogy könnyen össze lehessen csukni. A babakocsink mérete kifejezetten nagy, ilyet is akartunk, szó sem volt soha tömegközlekedésről a babakocsival, már csak a saját paramétereimet nézve sem lett volna esélyes, hogy fel bírom pakolni a buszra. Szóval nekünk jó nagy, masszív, mózeskosaras (klasszikus, imádom!) babakocsink van, aminek a vázáról le lehet pattintani a mózest, és rá lehet tenni a másik részét, amiben már ülhet a gyerkőc, igazi kis trón, de ebben már nem fekhet le teljesen vízszintesen, döntve van egy kis lejtése. Ja, szerintem a magyar út- és járdaviszonyokat tekintve mindenképpen tanácsos nagy-nagy kerekű kocsit venni! :-)
turmixot nem szoktál csinálni ezekből a cuccokból? (Nem az almapaparikára gondolok;))) Akkor tudnád kisebb adagokban is enni, mint 1 egész banán. Ha az segít.
Párom kedvenc turmixa kiwiből: jó sok kiwi, tej, egy bögre vaníliapuding (van ez a gyorspuding, amit mikróban lehet csinálni, azt teszi bele), esetleg méz... meg ilyesmik. Amit kívánsz, csak belerakod, oszt nyomod a gombot:)) Én a múltkor banánt is csempésztem bele, csak akkor kell kicsi citromlé is, hogy ne barnuljon.
Viszon most megyek, lefektetem a tyúkokat. Még a végén nekiállnak kukorékolni...:)) (Apám kedvenc tyúkja 7 éves korára olyan szenilis lett, hogy felmászott a szemétdombra és kukorékolni kezdett. Anno 1949.)
Na, én aztán megint jó korán lefeküdtem... Azt hiszem, nem hangoztatom majd az etológusos topikban, hogy milyen állathoz hasonlítottam magamat nemrég...
Na, majd egyszer kiugrotok hozzánk! De nem ér kiakadni: naaaagy tévénk van!
Mézeskalács ügyben még nem döntöttem. A Tieiddel, frusiéval és Samu mamáéval együtt most kereken 5 van. Azt hiszem, először megvárom, mi a tapasztalata Mókának a frusiéval!