Keresés

Részletes keresés

Hentes papa Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40340

Valószínűleg van. De, hogy mennyire használható?! Az már más kérdés lehet.

Előzmény: Gypsy56 (40339)
Gypsy56 Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40339

Ezt most nem értem. A Best nevű csodához gyárilag nincs szár ????

Előzmény: ''csiga (40338)
''csiga Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40338

Mondjuk részemről pont a Straust tartom az egyik legaljának a minőségben, meg a Bestet, amit egy 40X40 cm-es dobozban árulnak.

Szárat külön vadászni kellett rá más kínaíról, és nagyjából az az egyetlen használható alkatrésze. :)

A Straus még lehet inkább  különb, mint ez a Best:

A bolti kínaira vigyázva,  otthonra, nem nagy melóhoz akár jó is lehet. A szokásos kehe ( gyertya, berántó, kilazuló csavarok, kormányrögzítés, 2-3 évenkénti karbicsere, hamar cserés szimerng+ benzincső) szinte mindegyiknek meg van. Nem nagy összegek, de bosszantó, ha kéne, pont akkor nem megy.

Ha nincs határidős melód, nem kenyeret keresel vele, és még szeretsz is ( tudsz is) bütykölni,  olcsó és használható alternatíva,  bár én is mindig a jobbat ajánlom, HA van rá lehetőség. A drágább, hosszabb távon olcsóbb. A nagyon nem mindegy meg még az, hogy szereted használni, öröm vele dolgozni, nem nagyon hagy cserben. :)

Ha nincs keret, marad a kompromisszum. Csodák nincsenek....

Előzmény: Törölt nick (40331)
Gypsy56 Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40337

Nem kell ezzel foglalkozni. Az egyetlen komoly probléma, hogy ZILguru kedvence én vagyok. Ha bármit írok, már neki is áll a méltatlankodásnak. Gyakorlatilag tök mindegy, hogy mi volt az. Ezzel a nyavalygással meg a saját igazának kiharcolása a cél. Velem meg minden hírrel ellentétben nem a Stihl meg a Husqvarna az ok, hanem ott kezdődött, hogy a másikon meguntam egy ... hmm ... hozzáértő agyatlan zsidózását, és szóvá tettem. Persze ZILguru egyből nekem esett a rendkívüli méltánytalanság miatt, amiért "elkergettem" az illetőt. Azóta les, mint pók a fészkében ... Ha Stihl, hát Stihl, a Husqvarna se rossz, de ha egyik sem, marad az időjárás. Nem kedvel engem, van ilyen. Én se őt, ez is előfordul. De hogy, mint Mórickának, mindenről az jusson eszébe ...

Előzmény: dr.szertelen (40333)
Gypsy56 Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40336

Mian vele ?

Előzmény: Kaporszakálú (40330)
szazhat1 Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40335

Melegen kicsit nehezebben indul a gép. 4-5  húzásra,ez milyen probléma lehet?

dr.szertelen Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40334

Melyik szentélybe vetted a 400-ast

Ha a barcikaiba akkor még Olivér volt az eladó(a kopaszos)

Na az ö idejébe faxább volt minden

Egy hozzáértö korrekt emberke volt(lyánykorába sokévig favágó) elég nagy rálátással

Akkoriba én nekem is a szentély volt az isten:_)))))

Hozzá kell tennem a 0-lás széria miatt!!!!!

038-asom volt vagy 16évig 064-gyel néha dolgoztam meg egy csomó 0-s gép

a környezetembem

Mentek mint az óra 20-s arollal (SOK MAI NAPIG)

A 361-m szintén mint az svájci óra multkor használtam tavaly ösztöl nem ment

Gyakorlatilag ugy indult mintha elözö nap is ment volna

Na de mért nem ment a 361????????

Mert van egy ramatty amit 560XP!!!!!!!!!!!!

Szóval én is ugy vagyok vele a stihl nálam már rég bizonyitott (ugye van egy 064 is)

a husi meg eddig végig!!!

A 361 kiváló de a husit valahogy jobban szeretem

Mondjuk van is köztük 10 év korkülönbség fejlesztés a ramatty javára!

Előzmény: Kaporszakálú (40301)
dr.szertelen Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40333

Téged trollnak!!

Ne bosszants már fel!!

Valóban néha érdekesen fejted ki a véleményed !

Azért nem is szólok mert igazából nem is értem(PERSZE LEHET BENNEM VAN A HIBA!)

De mindentöl függetlenül kurvára sok rálátásod van dolgokra a szervizes melód

végett

Ha valaki segitséget kér meg is teszed hogy segitesz

Nem a lánckerekem miatt irom!!!

Ne kapd fel a vizet ha esetleg valakinek meröben más véleménye van!!!!!!!!!!

Előzmény: zil-130 (40298)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40332

Egy szóval jellemezném a 135r-t : frankó ! :)

Most volt pont 1 éves, elfogyott a második liter LS+ olaj (100 liter benzin a gyárilag megadott 50-es löttyel) ami azért szerintem nem kevés. Semmi gond vele, kényelmes használni, könnyen idnul, ereje is megfelelő (habár azért eljátszottam a gondolattal párszor hogy oda dejó lett volna pl. egy 545rx 3-as damillal :) ) nem is rázza szét az agyamat.

Jó minőségű damillal meglepődtem milyen gazat le lehet vágni (Stihl 2.4-es damilt pörgetek), ahova ez is kevés már (sűrű mint a kefe, nagyon vastag, erős szárú gaz) oda ott a 3 ágú kés, na az is elég durva. Ráadásba én vettem hozzá egy Scarlet lapot (fűrészlap lényegében) amivel igen nagy bokrokat, elég vastag akácnövéseket le tudtam csapatni.

Nálam a ház körüli felhasználástól egy picit többet megy azért. Ezt bírja, a te általad vágni kívánt területeket röhögve bírnia kell.

Nekem nagyon bevált, szeretem használni "öröm" vele a munka.

Előzmény: NRGyP (40279)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.23 0 0 40331

Sziasztok !

Dettó így vagyok egy Stihl-es fószerrel....

Volt anno Bricostore sajátmárkás kaszám, leszólta, utána Straus-t is leszólta. Nem keveset mentek, apróbb hibáktól eltekintve használhatóak. Mindegyik felcseszett épp a napokban de mindegy...(Straus egy rohadt 100 forintos szimering miatt nem ment...annyira mondjuk nem idegesített, már nem én használom őket....:D) Akkor arra volt pénzem, tették a dolgukat sőt még most is teszik. Leszólta, nem érdekelt. Tavaly úgy adódott, vettem egy HQ135r-t. Erre meg jön azzal hogy mert a Stihl 4 ütemű..oszt neki is HQ van...ááá mindegy...:D

Mind a 3 gép megfelelően teszi a dolgát. Persze vannak különbségek. Straus < Brico < HQ. Azért az áruk is ebben a sorrendben van. 18ezer < 30ezer < 130ezer. Mondjuk a "kedvelési sorrend" is ugyanez :) Ha a Brico tavaly nem kezd el szórakozni és nem adódik úgy hogy tudok egy komolyabb gépet venni valószínűleg most is azt használnám elégedetten :) Közben nagyon úgy fest hogy megoldódott annak is a kehéje. Melegen nem akart indulni, nem pörgött föl blabla...karbi ki lett cserélve, faszán pörög (nem, nem beállítási gondok voltak) melegen mégis nehezen indul. Annyit rángattam hogy eltörött a berántó rugója. Mivel eléggé "egyedi" Brico mivolta miatt, nem kaptam rá másik berántót. Na itt jött be a képbe a HQ.

Idén valahogy piszkálta a csőrömet hogy csak meg kéne csinálni faternak, a Straustól picit komfortosabb azért. Nézegetem a kézikönyvét, fennakadok azon hogy milyen gyertya kell bele. Megnézem gépben, homlokomra csapok - lehet megvan a gond. Elmegyek "gyertyaboltba" mostanit viszem és kérem a könyvben szereplőt, közben mutatom hogy ilyen volt most benne. Fószer aszongya hogy amit a könyv ír az egy jóval nagyobb hőértékű gyertya, ami a gépben van az egy elég alacsony hűértékű gyertya. Mondom lehet megvan a gond...:D - Tényleg alacsony hőértékű gyertya produkálhat ilyent ? + a gyertyapipát is lecseréltem mivel új gyertyával sem adott szikrát normálisan..pedig elindult. Berántó rugóját egy itthon elfekvő "halott" Straus-ból kiműtöttem, sok káromkodás (szétugrott az a szemétláda folyton) és voálá működik a kasza. Mondjuk mostmeg a távtartókat ette meg a spirál a szárban és ráz mint a barom :D Várom a vásárt...

Az egésznek a lényege annyi, hogy egy kis odafigyeléssel az olcsóbb gépek is elég sokat kibírnak. Vannak kehéik, fillérekből meg lehet őket javítani. Mindkét felet meg lehet érteni és mindegyikben vannak bunkók is. A bunkó fajta olcsóbb gépes leszólja a drága gépest hogy minek vesz olyan drága gépet amikor ez ötöd annyiból tudja ugyanazt...a bunkó fajta drága gépes meg visszaosztja hogy mit akarsz azzal a szarral, nem is lehet vele dolgozni...:) Ha mind a 2 normális akkor nem henceg a saját gépével hanem használja oszt kész. Örül hogy van, meg tudta venni és nem méteres a gaz az udvarban, telken stb...

Előzmény: ''csiga (40319)
Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40330

Jóéccakát!

Gypsy koma:)

Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40329

Szerintem, nagyjából tisztázódott a dolog:))) Én már ilyenkor nem iszom, majd holnap bontok egyet én is a tiédre! Most, lépek! Reggel menni kell, mer a lónak enni kell:)

Előzmény: ''csiga (40328)
''csiga Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40328

"A "ramatyosok" meg had szidják, legalább ebben legyen örömük:)  "

Hááát, nem tudom. Én azt a mondatot akkor biztos félreértettem. :)   Vagy nem is Te írtad? :)

Merthogy szövegkörnyezetében tán azt sugallod, hogy  a Stihles a nemzédekre tervezettnek örül, a ramatyos  meg meg csak annak, hogy a Stihlest szidja. :)

Ezt a bizit magyarázhatod, ez biza így van itt. :))

Viszont tényleg ne menjünk vitába, értelmetlen.  Csak azért ne erőltesd rám légyszi, ha megkérhetlek, hogy csak annak örülök, hogyha a Stihlt szidhatom. :)

Szerintem nagyon jó áron, nagyon jó gépeim vannak. Olcsóbban tudtam venni őket, mint a Stihlt.  Szerintem ebben nincs szégyenleni való. Még ha nincs is olyan jó reklámja...

( Tudod, neki nem kell!! :D  )

Örömöm meg másban van. :)

Részemről nem kívánok tovább ezen vitatkozni, inkább bontok az egészségedre egy sört. :) 

De hideget ám!!! :)

Előzmény: Kaporszakálú (40327)
Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40327

Hát... ez a lenézős köpönyeget nem igazán tudod rám húzni, már csak azért sem! Igen, már csak azért sem, mert vagy kétszer biztosan leírtam ide régebben, hogy mindenki azt vesz amire a keret futja, érthető okokból. Mellesleg ha ismernél tán tudnád, hogy bármit mondhatnál rám de ezt nem! Nem írom le a gyermekkoromat mert nem ide tartozik, annyit azért mégis, hogy nem olyan családban nőttem én fel:) Úgy értem tudom mi a nélkülözés, és éhezés stb... Édesanyám egyedül nevelt fel hármunkat a két keze munkájával, és soha senkitől sem kapott segítséget mert a szülei hamar meghaltak. Apám lelépet, és az ő szüleitől még egy csokit sem kaptunk soha, nem hogy segítséget. Szóval nem olyan lenézős családból származom én, elhiheted!

Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40326

Az, ez előtti hozzászólásomat balázsnak, még a tiéd előtt fogalmaztam meg. Úgy értem addig nem olvastam/nem láttam a tiédet. Ha érted mire gondolok?! Szóval nem azért írtam, csak úgy gondoltam le kell írnom. Ja, és nem gondolom azt, hogy bármi elől ki kellene hátrálnom, mert szerintem nincs mi elől vagy ki elől:) Vagy ez ment át tényleg? Na, erről firkáltam a balázsnak az előbb:(

Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40325

Még, egy dolgot azért hozzáfűznék!

Szóval, elég rég olvasgatom ezt a fórumot/topicot stb...még ha nem is voltam midig regisztrált felhasználó, de legyen annyi elég, hogy jó pár éve. Elég sok régi felhasználót "ismerek" a nick-je alapján, és olvasgatom/olvasgattam hozzászólásaikat. Tudom, hogy ezek a felhasználók szakmailag eléggé a toppon vannak a témában, és van aki nagyon sok mindenhez ért meg segít itt az embereknek.

Szóval, ha egy ilyen felhasználó esetleg (néha) pl...egyéb megjegyzéseket tesz mondjuk a STIHL vagy HUSQVARNA-ra, azt tudom, hogy nem igazán gondolja komolyan max unatkozik! Inkább csak amolyan viccelődés, csipkelődés szerintem. Van, hogy én is beszállok/beszólok ezt-azt, de én sem gondolom komolyan! Ha nem vagy rest, és visszanézed az eddigi hozzászólásaimat, akkor láthatod, hogy soha nem írtam olyat szó szerint, hogy a Hq szar (a kínait hagyjuk). Ha találsz csak egy ilyen szót tőlem, azonnal törlöm a regisztrációmat! Sajnos én sem igazán értem (gondolom sokan mások sem), hogy miért kell ilyen dolgok miatt egymás torkának esni?

Az ilyen fórumozásnak sajnos meg van az a hátránya, hogy nem látom az ember szemét, arcát stb...és az enyémet sem látják amikor mond/vagy én mondok valamit. Ezért van, hogy teljesen másképpen reagálják le egyesek meg tán én is a dolgokat. Én bármit amit eddig ide írtam, azért vállalom a felelősséget, és ha még úgy látszana is néha, soha nem állt szándékomban senkit semmivel megbántani!!!

Röviden ennyit akartam elmondani a félreértések végett, mivel senkivel sem szeretnék itt értelmetlen, és  elmérgesedett vitába keveredni! A vicc az vicc, a STIHL meg STIHL:))

Bocs, kicsit hosszabbra sikeredett!

Előzmény: kioritzecho (40318)
Kapa bácsi Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40324

Nagyon jó a hozzászólásod!Hát igen!Nem kell lenézni a más "márkák"használóit!Sok embert ismerek akik nem engedhetik meg maguknak a "nagyokat"Sajnos Magyarisztánban egy melós,ha csak 1,helyen robizik nem biztos,hogy tud 200,Matyit kiadni kaszára-fűrészre.De dolgoznak gépeikkel a maguk hibáival,talán jövőre jut valamire....Sok ilyennel találkozom a szőlőhegyen.Meg minek is egy párszáz négyzet méterre profi cucc.

Hentes papa Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40323

Néha nem látom át a gondolatmenetedet de ettől még nem vagy troll.

Ahhoz azért jóval több kell.

Hozzáteszem nem biztos, hogy nincs igazad csak néha nehezen értem meg a dolgokat. Bár ez inkább engem minősít...:-)))

Előzmény: zil-130 (40298)
zil-130 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40322

Nem vagyok profi ebben sem,csak néha szerelek ilyen gépeket,aztán ezért van kevés tapasztalatom bennük.Mikor éri meg javitani egy gépet,az soktól függ.Mi a baja,mi a cél velemki fogja csinálni,honnan van az anyag hozzá,mennyire kell az a gép,tehát soktényezős a dolog.Én magamnak hajlandó vagyok"gazdaságtalan"javitásba menni,a saját gépeimnél.Ha henger hibás,az már akkor az egész necces,mivel drága egy dolog,a fötengely szintén.Aztán a többi apróság,ami nem is annyira apró.Aztán meg ott van a "jobb volt,mint lett"szindróma is.Egy összeszokott gépet megbontani,egy részét cserélni,hát mindig kicsit rizikós,valamennyire.Persze,a saját gépeimet tudom,mit tettem-hogyan beléjük,mire elegek a dolgok,aztán nem is kell magamnak munkadijat fizetnem,az igy mindjárt más.Mit ér a gép?Erre nem tudok válaszolni,ezt gépje-esete határozza meg.Biztosan nem kapsz beszámitással annyit érte,anit a piacon kapnál.Próbálkozz,érdeklődj,tegyél fel hirdetést esetleg,próbaként.Ha rád sem szólnak,valószinűleg magasra tetted az árat,de cerről inkább a piacozóbb kollégákat kérdezd,mert az üzleti rész az sem az erősségem.

Előzmény: kacsaXD (40317)
kacsaXD Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40321

Egy német vagy osztráknak nem drága a Stihl.

CSoda, hogy Viking nem csinál fűkaszát és fűrészt. (vagy csak nem találkoztam vele)

Az hogy a tanksapka 3-4 ezer forint az egy kicsit sok. (Stihl) 

kioritzecho Creative Commons License 2015.06.22 0 1 40320

;)

Előzmény: kioritzecho (40318)
''csiga Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40319

Okos kihátrálás.  :)

Egyébként épp a STIHLESEK szokták leramatyozni a többi márkát, mert a Stihl az Stihl,  meg van a husqramaty, meg a többi szar.

A husqramatyos, meg a többi szarral gurigázók meg azzal szidják a Stihlt,  mert drága. Ha ez szidalmazás, akkor igen, igazad van. :)

A Stihl típushibák megemlítése is gondolom a szidalmazás kategória nálad. :)

Esetleg van még valami?? :)))

Mielőtt még belemennénk FELESLEGES vitába,  nem is érdekel a válasz, tudjuk azt mindketten. :)

Talán épp Zil-130 fórumtárssal írtam-beszéltem anno, hogy gyakorlatilag nem a Stihllel van a baj, hanem a Stihlesek nagyképűségével, butaságával.

Aki már nem egy fos piacit vesz, hanem bolti Einhellt, vagy fuszeklit,  neki az a legjobb, arra van pénze. Emiatt nem kéne lenézni őket.

Ebből a körből sok van, aki inkább fogvicsorogva, de gyűjt még pénzt egy jobbra. De sok ezt sem teheti meg. Emiatt nem kéne lenézni őket.

Aki gazdaságossági okokból jobbat, de nem a legdrágábbat veszi, mert ŐT kiszolgálja az is, emiatt nem kéne lenézni őket.

Aki sok mindent megold magának,  nem annyira szervízhez kötődős, nem biztos, hogy Stihlt vesz, emiatt nem kéne lenézni őket. Sőt! :))

És akkor ismét kérdezem, ki is szidja a másikét?  Hmm? :)

Gyűjtögethetünk linkeket, de szerintem sok sört fizetsz akkor. :))

Előzmény: Kaporszakálú (40316)
kioritzecho Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40318

Oké!

;) :) :D :P

Előzmény: Kaporszakálú (40316)
kacsaXD Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40317

Köszi a választ! Végre valaki profi a témában. Arra gondoltam én is, hogy meg kellene próbálni egy másik karbival és ha azzal jó akkor egy új utángyártottat  vagy használtat. 

Egyébként ahogy látom, teljes motor generálnak, csak akkor érdemes nekifogni, ha viszonylag új a gép és valami oknál fogva meghúzza a hengert.

Ráadásul még az olajszivattyúba is ment valami forgács, amit onnan nem tudok kiszedni. (egyszer adtam kölcsön) és néha eldugul. 

Tehát valszeg megy a kukába és veszek egy új 251-est. (vagy megpróbálom beszámítatni)

Egyébként mennyiért számítanak be egy régi stihlt?

Egyébként van még egy 1992-es stihl 38 asom. Szinte zsír új! (volt hogy 5-6 évig be sem volt indítva)

Előzmény: zil-130 (40307)
Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40316

Nem konkrétan az enyémet, de ha most linkelnék pár hozzászólást, abból megint az lenne mint tegnap. inkább hagyjuk! Igyál te is egy sört a számlámra, oszt jó van:)

Előzmény: kioritzecho (40314)
zil-130 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40315

Üdv Gospipa.Nem bántottál meg,kérlek olvasd el az előbb irt hozzászólásomat.Vannak itt kollégák,akikre nagyon nehéz nem felkapni a vizet,már ugy értem,a stilusukra.Bogláron nem voltam még a Stihl-boltban,viszont a személyzetet minimálisan ismerem.Van egy eladó,egy szerelő,meg a tulaj fia ott a főnök.Eléggé jó hire van annak az üzletnek,biztosan jól csinálják a fiuk a dolgukat,meg eléggé jól felszerelt az üzlet is.Azt tudom,van olyan gépjük,amivel ki lehet olvasni az M.tronicot,mivel már csináltak olyant ismerősnek.

Előzmény: gospipa (40296)
kioritzecho Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40314

Én azért kérdezem mert te konkrétan valakikről írtad...

" Ami most már a kilencedik év alatt, be is igazolódott! A "ramatyosok" meg had szidják, legalább ebben legyen örömük:)"

Kik szidják a gépeidet?

Előzmény: Kaporszakálú (40310)
Kapa bácsi Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40313

Használtam Hq kaszákat is sok minden tetszett bennük!/Hq 345,-t,és a sokat emlegetett 545-t is próbáltam,jó gépek,a nagyobb tank is jól jönne néha,a szőlőben,csak azt hagyhatom szabadon,ha egyedül vagyok ami rajtam nálam van,ilyen a világ ma.Az olcsóbb ára is amikor a 410-t vettem az 545-s 20.Matyival volt olcsóbb,de....,amit írtál a szervízháttér az döntött.Pedig a Hq hám is "megfogott"Előző "életemből"volt AutoCat 40-2,damilfejem orig,és fűrésztárcsák 20-s középpel,meg szórásvédőm a fűrésztárcsákhoz+könnyebben hozzájutok ehhez-ahhoz a Stihl cucokkból.Plussz az egyik permetezőnk is Stihl,és ez már megkönnyítette a döntést.Talán,ha a 345 nem lett volna akkor olyan kurva drága,50-l volt több,mint a 410.Nem bántam meg a döntésem!

Előzmény: Kaporszakálú (40306)
zil-130 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40312

Zöldek nyomása biztos,mert minek változtattak akkorát az uj tipusu"régi2Tgépeken,ha nem lett volna muszály.Kihozták az uj FS.38ast,az uj FS-55-őst,az uj MS 170-180-at az mind a régi,jól bevált gép ujragondolása egy modern MIX rendszerre.Érdekes módon a karbi ezeknél nagyrészt egyszerűbb lett,de a gép maga nem lett jobb az elődhöz képest.Ezeket az uj karbikat tesszük bele a régi gépekbe,porlasztócsere esetén.Olcsóbbak,mint az eredeti,elméletileg a benzinállásuk is jobb,egy minimálisan lomhábbak vele a régi gépek,de annyi még talán belefér.

Előzmény: ''csiga (40299)
zil-130 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 40311

Üdv Apii,és Kapa bácsi!Igyekszem nem troll lenni,meg nem felkapni a vizet,de elég nehéz.Eléggé sajátságosan értelmezik itt néhányan a mondanivalómat,nem azt olvassák ki az irásombol,amit én akarok mondani.Meg az is lehet,én irok rosszul,érthetetlenűl.Meg mintha itt pár ember ingerküszőbje határozottan kissebb lenne irányomban,mint más felé..Nem baj,biztosan igy jó.Szombaton este kértem a moderációt,törölje az eddigi hozzászólásaimat,de eddig nem tették meg.Mindegy is,lényegtelen is már.Ezentul csak arra válaszolok,amit tőlem kérdeznek,illetve rám vonatkozik,meg pár emberrel nem fontos nekem kommunikálni,mert minek,ugy is csak a kakit keverem itt,szerintük.Aki meg nem igy gondolja,az ugy is megkérdez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!