Én február környékén vezettem Ceedet. Abban 4800 km volt. Ez reális, mert az autó december körnéykén érkezik, és a tesztvezetés általában 2-3 km. (Borsod megye.)
Úgyhogy 2 hónap alatt 5000km az nem probléma. Nézhetjük onnan is, hogy bejáratódott :D
Más kérdés, hogy nem vennék tesztautót pont azért, ahogy bánnak vele, és mielőtt eladásra kinálják, legalább olajat, légszűrőt, meg hasonló karbantartásokat elvégeznék rajta, de ezeket a szalonok "elfelejtik".
1 hónap alatt 60000 túlzás volt, lehetőleg ne erre álljatok rá :D Idősebb volt a verda, de tényleg hihetetlen sok km volt benne és az eredeti 10%-ra kellett állítani az órát!!!
Nem vonom kétségbe amit mondasz, de az 1200 km nekem rendkivül gyanus! A tesztautóval mennek, mint állat, sőt több helyen az alkalmazottak, főnökök is azt hajtják munkahelyi dolgok ügyében. Egy tesztautó ciklusa - bár biztos nagyon változó - fél év. Na most a Cee'd elégé felkapott modell lett, ha nem is vásárlás tekintetében, de egy tesztútra biztos. Innentől én úgy vélem, hogy abban az autóban legalább 10x több km van. Bár mondom ez saját vélemény és látatlanban, csak a magyarországi tapasztalatokra hagyatkozva. Hallottam már szerelőt, hogy az 1 hónapos Peugeot 4xx vagy 6xx autót 60 000km!-ről tekertette a szervízfőnök 6000-re!
Aki tesztautót vesz, semmivel sincs nagyobb előnyben, mintha használtat vene. Sajnos. Szexárdon a tesztautót tesztúton az ottani mamlasz eladó 1-2-3. szinte tiltásig pörgette. Tapasztalva a dolgot, hát...
Kérdésem , valaki vett már át pistongrey színű autót. Csak azért kérdezem mert nem jött meg az autóm, pedig az utánam rendelt bézsszínű már itt van. A kereskedő nem is tudott mondani rá semmi konkrétat. Annyit mondott, hogy a ritkán rendelt szineket mindig a végén gyártják ): De, mikor amikor már kifutó típus lesz.
Igen csak hátul állunk prioritásban. Amíg a hazai piac havi 100-150 autót vesz fel, a német piacra nem győzik az ex-eket termelni, ennek feküdtek neki. Háromszoros az igény, mint amit Zsolna bír. És a profitot nem a keleti piac termeli. :(
Kép alapján nehéz megítélni. Meg kellene mutatni fényezőnek, hogy rozsdavédelmileg kell -e valamit tenni? Ha igen, a kereskedő sem nagyon zárkózhat el a javítástól. Ha fényezésre kerül sor igazolást kérnék, hogy szállítási sérült, és nem törött az autó. Nem hiszem, hogy ezért érdemes lenne lecsiszolni és újrafényezni az elemet. Ha mindenképpen át akarod venni és rozsdaveszélyes még a javítóstift jöhet szóba. Persze meg fog látszani.
Az első sérülés amúgyis is szívenüt.....
Amire eladod, ...5-7 év múlva? Nagy idő, a teljesen sérülésmentes állapotot nem lehet fenntartani addig.
Kár is erre szót vesztegetni! Mindenki számára teljesen világos, hogy egy rosszindulatú négylábú régiesen-ról van szó! De legalább annyi esze lett volna, hogy megpróbál hiteles lenni!!! De igaz is mit várok az ilyentől!?!?
Nincs valami infótok nem gyorsult fel az autó beáramlás a gyártásnövekedéssel? Egyre türelmetlenebb vagyok pedig még csak ápr. eleje :-(
Van USB és kéttónusú burkolat is. A napokban kell döntenem, raktárról egy kétcsomagos CRDi LX vagy rendelésre CRDi EX limited. Többek között az USB ami hiányozna legjobbanaz LX ből, de ettől függetlenül inkább az LX felé hajlok. Az Ex és az LX kárpitja azonos (háromféle) lehet ebből az egyik a szürke kéttónusu. Az Ex-nél van még egy fajta kéttónosú a Classic ami eszerintebb elegánsabb mint a többi.
Ez nem érdekes, hanem bukta :) A népítéleten is ellenőrizni kellene, mint a dokinál a valódi TB kártyát! :D Az egész sántít a címtől a tartalmon át a fotókig. :)
Érdekes a már emlegetett furcsa népitélet. A cim szerint két hónapos LX plusz autója van.Azért érdekes mért az LX plusz-t csak most áprilistól kezdték gyártani. Nagyon ramaty lehet az autója ha az első és a hátsó ajtón eltérő a kárpit.
Esetleg az okmányirodában ahol intézik , ha van ismerősöd könnyen utána lehet nézni, hogy KRY előtaggal meddig van a számsoruk , és abból lehet válogatni .
Pont most mennek a rendszámok a monogrammom kezdő betüivel.(KRY) Ha minden jól megy akkor a születési dátumom is sikerül meg csípni (973), ha nem akkor valami kerek lesz. pl: 350-400-450 :)
De jó neked , hogy csütörtökön már meglesz . Egyébként nekem is egyedi rendszámom lesz :) legalábbis remélem , hogy nem lesz mégegy olyan kishazánkban :):):)
Szerintem ezt le lehet polírozni. Legalábbis a kép alapján. Ha még sem, akkor kérj értékcsökentést és vezessék be a javítást a szervizkönyvbe, így eladáskor nem kell félned.