Minden 100. hozzászólás értéke 1 pont. Minden 500. hozzászólás 2 pont. Minden 1000. hozzászólás 4 pont. A 10 000. hozzászólás 6 pont. 1000 hozzászólásonként tabella. A játék 10 000 hozzászólásnál újból kezdődik. Aki 3-szor megnyeri a bajnokságot végérvényesen elnyeri a HOZZÁSZÓLÓKIRÁLY címet.
Ebben az esetben is az volt, hogy azt irtam le, hogy a Titicaca tóban - Peruban - állitólag vannak ősi templomok, - ezt olvastam néhány éve de valaki azt mondta, hogy ez hülyeség, de egy 2001 - es könyvben - késöbbi mint az előző információforrás - az van, hogy mégis találtak ősi dolgokat a tóban. /templomokat, szobrokat./
A barátnőm is járt így, csak közvetlenül volt igaza(ennyi is elég volt), de utána mindenhova követték. Mondtam neki, hogy szarja le, majd megunják. Megunták :-)
Kötekedtek velem olyan dolog miatt ami miatt nem kellett volna szerintem. Egy tudományos topicban, nem irtem le egy infom forrását. Nade azt, hogy 10 - 15 éve mit hol olvastam, arra sajnos már nem mindenre emélkszem pontosan, sajnos nem vagyok lexikon... Illetve az emlékező képességem véges...