Keresés

Részletes keresés

CSOREL Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57801
mire fel sértődik be, hogy nem kezdő? mit bizonyított eddig?
Előzmény: Callie (57799)
Callie Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57800
A Barnsley már elkerült a kiesőzónából, pedig Rajczi még nem is játszott!
Előzmény: Törölt nick (57776)
Callie Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57799

Mi a bajotok Vassal?

Nyáron lejár a szerződése, döntéshelyzetbe kerül. Teljesen OK, hogy ésszerűen több változaton gondolkodik. Az lenne hülyeség, ha nem, hanem fanatikusan egy tervhez ragaszkodna.

Ha hazajön, én örülnék, ha az Újpestbe jönne.

Előzmény: Darwin (57788)
zdzicht Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57798
Dardai?? Az menyen a p.aba
Darwin Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57797
Dárdai a 2010-es vébé idején 34 éves lesz. Azért annyi idősen még sokan voltak válogatottak. Mármint ugye nem hazánkban, hanem más sikeresebb országokban.
Előzmény: szaltósGera (57796)
szaltósGera Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57796
Dárdaival mit akarsz vele talán kijutnánk az eb-re?
a vb selejtezőkön meg már öreg lesz, ennyi erővel Lipcsei is játszhatna...
adtunk neki elég esélyt..
a profizmusáról annyit hogy a válogatottban az esetek 90%-ban nem tudta hozni azt amit a Herthában (még "fénykorában" sem)
gondolom egy kis pénzért jobban hajtott volna, na ez az a szemlélet ami nem kell a fiatalokhoz "bevinni"
Előzmény: kannibál Kovács (57795)
kannibál Kovács Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57795

Ezzel a Vass gyerekkel is kezd elszaladni a ló. Mi az, hogy ha nem fér a be a Stoke-ba, akkor elmegy. Az például eszébe jutott-e, hogy mondjuk kettőzött erővel dolgozik az edzéseken, és apait-anyait beleadva megpróbálja kiszorítani Diaót? Arról meg inkább nem is beszélek, hogy akár haza is jönne? Megőrült?

Sajnos Filkor Attila után újabb ifjú tehetségünk tesz olyan ominózus kijelentést, ami nem igazán tetszik. Félek tőle, hogy valami nem stimmel ezeknek a fiataloknak a mentalitásával, és ha mindezek után még a válogatottban is bérelt helyük lesz, akkor még inkább leszalad velük a ló.

Csöndben megjegyezném, hogy Dárdai Pál 1996 decemberében, 20 évesen igazolt a német másodosztályú Herthába. Hosszú ideig csak kispados volt, még a másodosztályban is csak csereként jutott szóhoz. Nem nyavajgott, hanem hajtott és egy év után be is verekedte magát a kezdőbe - immár az élvonalban.

Komolyan mondom, lassan kezd lelkiismeretfurdalásom lenni, amiért Matthäus kapitánysága alatt annyit szidtam Dárdait. Nagyon félek tőle, hogy visszasírjuk még az ő profizmusát.

szaltósGera Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57794
Klausmann Viktornak nem telik fizetett reklámra?...
Előzmény: Törölt nick (57792)
csernovec Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57793

Szerintem meg egyáltalán nem baj ha most még gyengén játszik a csapat és esetleg kikap. Nem hiszek ebben az "elmegy az önbizalmuk a kis elsőbálozós leánykáknak" szövegben, sem a Dárdai-féle "akkor nyerhetünk, ha mi rúgjuk az első gólt" gondolkozásban. A játékosnak a saját képessége, meg a hite az edzőjében és társaiban kell hogy önbizalmat adjon, nem pedig értéktelen győzelmek. (Lásd Ausztria.)

Előzmény: kannibál Kovács (57783)
angyalhentes Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57791
Igaza van, bar remelem, az ugynoke lebeszeli arrol, hogy hazajojjon.

Jo, ha a tarcsiban fejlodik, de Diao leigazolasa egyertelmu uzenet a klub vezetesetol: nem szamitunk rad hosszu tavon. Ilyen klubban nincs ertelme maradni.
gugugaga Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57790
hozzánk most ki nem férne be :S
Előzmény: szaltósGera (57789)
szaltósGera Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57789
Fradiba beférne
világsztár meg úgyse lesz belőle
jöjjön haza
Darwin Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57788
"A helyzetem nem túl biztató, mert a posztomra leigazolták Salif Diaót - mondta honlapunknak Vass. - Ezzel az én helyzetem még nehezebb lett, mert Salif kitűnő játékos. A nyáron lejár a klubnál a szerződésem, és ha most nem tudom bejátszani a csapatba magamat, akkor mindenféleképpen váltanom, kell. Csak hallomásból tudom, hogy akad érdeklődő, de konkrét ajánlat még nem érkezett. Könnyen előfordulhat, hogy ha nem lesz lehetőségem Angliában maradni, akkor visszatérek Magyarországra." - hát ez azért agyrém... 18 évesen arról panaszkodik, hogy még nem kerül be az első csapat keretébe, mer egy 29 éves 39-szeres szenegáli válogatott megelőzi, azér ez "kicsit" korai. pláne emiatt onnan hazajönni. 20-21 éves koráig még jó helyen van ott így is, ha tartalékként számítanak rá. 2-3 év alatt meg ő fejlődhet annyit, Diao meg öregedhet annyit, hogy majd már más legyen a leányzó fekvése... de hazajönni? kanyecki karriere. lásd Rabóczki.
angyalhentes Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57787
Nekem pont az volt a bajom Bozsikkal (es egy kicsit Matyival is), hogy nem indokolja meg a donteseit. Varhidi indoklasaiba is bele lehet boven kotni, de legalabb van mibe.
Előzmény: gugugaga (57786)
gugugaga Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57786
Már túl sokat magyarzákodik az nem jó..

Torghere utálom meg nem is olyan jó de mi se vagyunk olyan jók h nélkülözzük főleg ha egyszer gólt lő mint 2 hete :o)
Amúgy egész tűrhető persze Zsidait és Pollákot nem értem, de ez már az én hoibám.
Előzmény: Darwin (57760)
Overtaker Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57785

"A nagy baj az, hogy az ő posztján - belső szűrő középpályás - közel sincs hasonló kaliberű játékos."

Szvsz Bodor jó lenne oda. Csaképpen Várhidi újabb érthetetlen hülyesége miatt most nem lesz a keretben. Itt arra gondolok, hogy szerinte a klubjában balhátvédet játszik. Mintha nem ő nézte volna meg a hétvégén élőben, ahogy a középpályáról szopatta a PSV-t. Érthetetlen dolgai vannak VP-nek.

angyalhentes Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57784
A Ciprus elleni eredmény sokkal fontosabb annál, minthogy bárki is képzeli. Ma még nehéz felmérni, mekkora depressziót és önbizalomvesztést okozna, ha néhány hónappal a máltai bukta után Cipruson el kikapnánk. Szintén nehéz megmondani, mennyit rombolna a fiatalok önmagukba vetett hitén, ha rögtön az első idegenbeli meccsez elbuknák.

Summa summarum: borzasztóan fontos, hogy bekerüljünk a ciprusi torna döntőjébe. Igaz, ez még csak feleakkora téttel bír, mint az, hogy legyőzzük Moldovát és megszabaduljunk a csoport utolsó helyének rémétől.

Ezek után röfögje kisteleki azt, hogy őt nem érdeklik az eredmények.

Annyiban igaza van, amennyiben neked is: a legfontosabb a csapat onbizalma es hozzaallasa. Es az eredmenyek csak annyiban fontosak, amennyiben a fentieken javitani tudnak. Ha tudjuk, hogy az eredmenykenyszer rossz hatassal van rajuk, akkor nem kell eredmenykenyszer. Ha tudjuk, hogy az "ezt a meccset mindenkepp meg kell nyerni" mondat hangoztatasa feltuzeli a jatekosokat, akkor mondjuk azt.

De ne jelentse ki egy MLSZ-elnok ezt elore. A szovetsegi kapitany dolga, hogy a jatekosoknak azt a verziot mondja, amirol ugy gondolja, hogy jobban hasznal nekik.
kannibál Kovács Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57783

Fehér Csabának már nincs sok keresnivalója a válogatottban. 32 éves, játékon kívül van, ráadásul a posztján vannak beérett játékosok (Bodnár, Szélesi). Királynak baj van a hozzállásával, ráadásul a formája is nagyon bizonytalan. Okos döntés volt a kihagyása.

Más a helyzet Dárdaival és Szabiccsal. Dárdai a tavalyi meccseken az egyik legjobb játékos volt, akinek a hozzáállásával kapcsolatban sem láttam problémát. Mivel már 31 éves, ettől még le lehetne építeni. A nagy baj az, hogy az ő posztján - belső szűrő középpályás - közel sincs hasonló kaliberű játékos. Tőzsér ígéretesnek tűnik és Vass Ádám is nagy tehetség. Velük nincs is baj, támogatom a válogatottságukat. Ugyanez a helyzet Vadóczcal, ha végre pályán lesz. Vannak viszont fenntartásaim Tóth Balázzsal szemben, míg Horváth András egész egyszerűen nem nemzetközi szintű játékos. Dárdai még akkor is jobb náluk, ha csupán alibizik. Matthäus két éven át vért izzadt, hogy megtalálja a Dárdai-pótló játékost, és nem ment neki.

Szabics vagy Torghelle közül legalább az egyiküknek a keretben lenne a helye. Túl fiatalok a most beválogatott csatárok, legalább egy tapasztaltabb játékos kellene melléjük. Ne feledjük, hogy Szabics akkorra lendült bele Mainzban a játékba, amikor már lementek az őszi Eb-selejtezők, az előző két éve pedig értékelhetetlen volt a sérülése és a játéknélkülisége miatt. Torghelle hozzállása pedig nekem mindig is tetszett.

Kihagyja a ziccereket? Legalább ott van az ellenfél kapuja előtt, és mer lőni...

Sokat szabálytalankodik? Ő legalább fogcsikorgatva küzd...

Nem a fiatalokkal van alapvetően baj. A rutinosabb játékosok között akadnak olyan középszerű futballisták, akiknek nem biztos, hogy a válogatottban kéne játszani.

+1 állítás

A Ciprus elleni eredmény sokkal fontosabb annál, minthogy bárki is képzeli. Ma még nehéz felmérni, mekkora depressziót és önbizalomvesztést okozna, ha néhány hónappal a máltai bukta után Cipruson el kikapnánk. Szintén nehéz megmondani, mennyit rombolna a fiatalok önmagukba vetett hitén, ha rögtön az első idegenbeli meccsez elbuknák.

Summa summarum: borzasztóan fontos, hogy bekerüljünk a ciprusi torna döntőjébe. Igaz, ez még csak feleakkora téttel bír, mint az, hogy legyőzzük Moldovát és megszabaduljunk a csoport utolsó helyének rémétől.

Ezek után röfögje kisteleki azt, hogy őt nem érdeklik az eredmények.

Előzmény: Darwin (57779)
angyalhentes Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57782
Ha valaki jobb, mint ő, jobb formában van, akkor miért kell Királyt feltétlen?

Ki az?

Egyebkent ha valamiert nem valo Kiraly a valogatottba, akkor az az, hogy olyan kapusra lenne szuksegunk, aki iranyitja es megnyugtatja a vedelmet, magabiztossagot sugaroz.
Előzmény: giornalista (57780)
Voltunk Vagyunk Leszünk Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57781
Leo három klasszissal jobb játékos nála.
Előzmény: Darwin (57774)
giornalista Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57780

Inkább ne részletezzük, hogy miért kell mindenképp Király a kapuba, még akkor is, ha mostanában olyan formában van, hogy legszívesebben ő is letagadná talán. Ja, ő nem, mert ő profi és már nem is emlékszik az őszére. És ha ő sem, akkor mi sem. Pont az ilyen "Király nélkül nincs válogatott" hozzáállás az, amire semmi szükség. Miért csak ő? Van még kapusunk. Ha valaki jobb, mint ő, jobb formában van, akkor miért kell Királyt feltétlen? Mert voltak jó szezonjai, jó meccsei a válogatottban? És akkor örökké ő?

Kahn esetére azért felhívnám a figyelmedet. Az a hülye német szövetségi kapitány meg merte tenni, hogy a 2002-es vb hősét, a Bayern sztárját gyenge formája miatt a padra ültette, és Lehmannal a 4 közé jutottak a vébén. Az utolsó meccsre pedig berakta Kahnt, aki szintén nem vallott kudarcot. De felesleges belegnondolni, hogy mi lenne, ha. A sportban a HA-val kezdődő mondatok értelmét ismerjük.

A Buzsáky-flame napokig ment, mindeni tudja, hogy hol van. Kanta és Sándor-Várhidi György mögött. Ez egész addig így is lesz sajnos, amíg Buzsákyt nem veszik meg Lampard helyére a Chelseabe, és/vagy ameddig Sándor Györgyöt nem radírozzák le a máltaiak a pályáról.

Rajczi, Szabics. Rajczi az egész őszt (ha jól tudom) kispadon/sem töltötte, ráadásul kivételesen igaza van Várhidinek, hogy szükség lehet rá a Barnsley-nak, hogy be tudjon épülni. Szabics egy nehéz kérdé,s jelen formája nem válogatott szintű.

És akkor nézzük. Király, Fehér, Szélesi, Lenadro, Dárdai, Szabics.

Bár nem tudom a fiatalításról alkotott véleményedet, de eléggé általános vélemény volt, hogy jöjjenek az új, még nem leszerepelt arcok. Erre...

Darwin Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57779
Királyt, Fehért, Dárdait, Szabicsot én most azért nem hiányolom, mert ezek barátságos meccsek, viszonylag gyenge vagy közepes ellenfelekkel, ahol az ifjúság megmutathatja oroszlánkörmeit, esetleg külföldi szerződéshez juthat, ezzel is menedzselve őket.

Szélesit és Buzsákyt valamelyest én is hiányolom, előbbit jobban (szvsz. talán ő lehetne most az első számú jobb bekk a válogatottnál) utóbbit kevésbé, mert szerintem Hajnal lehet most az első számú azon a poszton. A második helyért pedig Buzsáky, Kanta, Sándor lenne nálam kb. a sorrend egy ilyen barátságos meccsen. Na most ha a cserepadon nem Buzsáky, hanem Sándor fog ülni, hát az nálam nem egy kardinális kérdés. Ha viszont Sándor kezd, akkor kapásból mondok hármat, aki most jobban megérdemelné szvsz. Csatársor viszont kimondottan tetszik, Hrepkával és Tiszával, még mondjuk Priskinnel. Farkast többet kéne látnom, h véleményezzem, Rajczi meg szerintem az elmúlt félévet igencsak elszórakozta.
angyalhentes Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57778
A csataros temahoz csak annyit, hogy az NS fasz modon irja ki, de azert 4 igazi csatar van ott, az pont ket garnitura. Huszti meg Gera sehol nem csatar, de ezt talan meg Varhidi is tudja, sot, az NS-en kivul gyakorlatilag mindenki tudja.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57777
Ja meg Kantát, Borit és Cvitkovicsot is hiányolom.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57776

Szóval ez a keret nem vmi acélos. Megmondom, hogy miért.

Kapusnak Király kell. Még akkor is, ha nem megy neki mindig olyan jól. Végh nemrossz, de hosszútávon nem lehet vele számolni.

A védők között hiányolom Fehért és Szélesit. Különösen Szélesit. De még Leandrot is be lehetne tenni.

A középpályássor egy tragikomédia. Hol van Dárdai és Buzsáky ?

Huszti nem csatár.

Csatárnak meg kell Rajczi és Szabics. Gera sem csatár igazából.

Előzmény: Darwin (57760)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57775
Angliában folyamatosan megy a bajnokság, míg ausztriában még nem.

Más.

Utána néztem a port.hu-nál nincs sehol feltüntetve, hogy közvetitenék a ciprusi tornáról a meccseket. Egyelőre...
Előzmény: iolauskaaa (57772)
Darwin Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57774
Pollákot jelölte meg oda Várhidi.
Előzmény: Frizuravarjú (57773)
Frizuravarjú Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57773
Ki lesz a balhátvéd? Leandro talán beférne a keretbe.
Előzmény: Darwin (57770)
iolauskaaa Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57772

Kantát hiba volt kihagyni, szvsz a kezdőben lenne a helye... Ő fiatal, és nem az első olyan éve, amikor vezéregyénisége az MTK-nak...

A többi már lényegtelen, én miatta duzzogok- mint mindig:)))

A kérdésem a következő lenne, ha több játékosnál azzal indokolta a mellőzés okát, hogy most szerződött az új csapatába- nem mintha bármelyikőjüket is hiányolnám-, akkor Csizmaida? Ha jól tudom, ő is mostanában változtatta meg a csapatát...

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 57771

Szélesi volt válogatott Lotharnál.

Kínában kiállították, de a németek ellen játszott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!