Keresés

Részletes keresés

kisidi Creative Commons License 2007.08.28 0 0 123
Kedves Aurora! Nem tisztem, hogy tisztem más nevében válaszolni, csak úgy látom nem értetted meg, mit akartak magyarázni. Ha valaki 10. alkalommal csinálja és neki már nem olyan zavaros a víz, mint az elején, és utána fél órával egy másik személy, aki csak most kezdi a kezelést és neki trutyis, azt nem lehet az elektróda elhasználtságára fogni.
Én nagyon sokat foglalkoztam a témával mostanában, nem tudtam igazán igazságot tenni, de már máskor is írtam, általában azok szidják a gépet, akik soha nem próbálták. Nekem, ha minden igaz 1 óra múlva hozzák a gépet, mert egy kicsit több szólt mellette, mint ellene, megrendeltem. Mostantól fogva remdszeresen jelentkezni fogok, és elmondom a tapasztalatokat. Min. 3-an fogjuk használni. Igérem, hogy reális leszek és elmondom azt is,ha jó és azt is, ha nem. Én nem a legolcsóbb gépet veszem, de nem fogom szégyelni, ha mégsem működik, el fogom mondani! Hiszen a forum azért van, hogy segítsünk egymásnak.
Előzmény: Aurohra (121)
Banditoo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 122
No.. végigolvastam a hsz-eket... :)
és végigkutattam a netet is, mindenhol megy az ívfény,hogy mekkora tuning csoda. Első olvasatra még hihető is, egyes helyeken jól össze van rakva.

De azért én pár kérdőjelet odatennék : ha beleteszem a lábam egy lavor pezsgő ( negatív ionizált vízbe... :D ) és olyan lesz a színe, mint amikor mosatlan krumplit főzök egy fazékban, aszem ott helyben be is roggyantanék.
Ettől már csak az a jobb,ha mondjuk fémszínű, vagy tintakék lenne.
Rögtön egy fémfeldolgozót is nyitnék mellé meg egy nyomdát...

Próbáltam már a léböjtöt, hatásos volt, kicsit tisztult a szervezet, gyógyteák, zöldség levek. De 3 ezerből megúsztam egy 2-3 napos akciót és biztosra mentem.

De aki hisz benne, higgyen, ha jobb lesz tőle neki, ám legyen,nem állok senki útjába. Részemről viszont szkeptikus vagyok és nem akarom a bokámat összeroggyantani a szín láttán... nameg főtt krumplire sem asszociálni!

70 ropiért pláne nem, vagy hogy 10x kiadjak 1500-2000-et egy ilyenre.
ha még 10 év múlva is forgalomban lesz és a köztévén főműsor időben mutatják okosok,hogy tuti 120%, akkor lehet rajta gondolkozni.


Aurohra Creative Commons License 2007.08.27 0 0 121
Most úgy gondolod hogy nehezet kérdeztél, de nem. A víz azért lett egyre halványabb mert az elektródának minden alkalommal csökken a fémtartalma(ez okozza részben a víz elhalványodását), ezért is mondják hogy X alkalom után cserélni kell, különben nem színeződne el a víz és nem menne a parasztvakítás. Próbálkozz egy sima buborékos lábfürdővel, higgy benne hogy segíteni fog és ugyanannyit elérhetsz vele csak az ára töredéke ennek a "terméknek".
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.27 0 0 120

Hitről nem érdemes vitatkozni, én  a szeplőtlen fogantatásban sem hiszek, de jó szöveg volt, egyszer a világtörténelemben el lehetett adni.

 

Inkább hiszek annak, amit szakemberek, szakértők állítanak. Ha van kedved végigolvasni a GVH ezer oldalas határozatát, érdemes. De ha addig nem is jutsz el, a 7. pontot érdemes átolvasni.

 

http://www.gvh.hu/domain2/files/modules/module25/pdf/print_Vj012-2007_m.pdf

Előzmény: ztani (119)
ztani Creative Commons License 2007.08.27 0 0 119

Kedves Fórumoozók!

Igen sok véleményt elolvastam ezen az oldalon.Egy biztosan kiderült számomra,hogy akik mindennek ellene vannak,azok még nem voltak betegek,a családjuk egészséges és komoly betegségért nem kellett az orvosok zsebét tömni.

Egészségügyben igen jártas vagyok és higgyétek el tudom,hogy ott mi folyik.

Éppen ezért nagy előnyben részesítem én is a természetgyógyászatot.Ezt a gépet a mi családunk is megvette,érdekes módom 12 -en kipróbáltuk,mindenkinek más volt a víz színe/van epe problémás,ízületes stb!/.Néhány kezelés után tényleg mindenki jobban érezte magát,nem fájtak az ízületei,jobban tudott aludni,nem volt olyan fáradt.Az ionizátor még mindíg ugyanaz és ha csak hülyeség az egész,akkor mondja meg nekem valaki,hogy akinek az 5.kezelés van miért halványabb a víz színe és akinek az első annak miért pocsolya.

Úgygondolom,hogy  mindenkit hagyni kell gyógyulni,hinni amiben akar,ha már csak a megelőzésre is jó ez a készülék,már akkor is olcsóbb mint két hónap betegség és akkor még betegebben jössz haza a kórházból,mint ahogyan bementél.

Ugyhogy SPA készülék,Bioptron lámpa,hegyi kristály,vagy természetgyógyászat,mindenki úgy gyógyuljon,ahogy akar és abban a hitben amiben akar!

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.23 0 0 118

Kedves Fórumozók

Akinek van ilyen "csodagépe", megkérem nagyítóval nézze honnan jön ki az a csúnya buborékos anyag. Ha a lábából a bőrén keresztül.....

 

Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.23 0 0 117
"A versenyhivatal megbüntette azt a céget az intézmény amely gyógyhatásúnak minősítette a készüléket, ezt alátámasztó indokok nélkül."

Pontosítsunk ezen a fogalmazáson. A GVH a bevont hatóság szakvéleménye alapján megállapította, hogy a gyógyhatásúnak mondott készülék nem rendelkezik az ezt alátámasztó papírokkal, pl. klinikai vizsgálattal, tehát szándékosan tévesztette meg a vevőket.

Ezt nevezik svindlinek, átverésnek, balekhalászatnak.
Előzmény: Aurohra (114)
Aurohra Creative Commons License 2007.08.23 0 0 116
Vásároljunk vásároljunk...Mégha esetleg működne is akkor is egyértelműen kapzsiság 80-100 ezret elkérni egy gépért amit akár otthon is elkészíthető ha van megfelelő felszerelésünk. Ráadásul az előállítása nem kerül néhány ezer forintnál többe. Az orvosok. Manapság mindig az orvosokat szidják, meg a "nyugati" illetve "hagyományos" orvoslást. Manapság a természetgyógyászat a "menő". Nem számít hogy van e alapja, de hogyha egy hangzatos nevű sámán. vagy táltos vagy akármi mondja akkor biztos működik. Régebben a gyógymódokat bizonyítani is kellett, mégha nem is értette az átlagember. A tudósok évszázadok munkáját tiporják a semmibe azok akik nem hajlandóak mondjuk tüdőszűrésre és egyéb vizsgálatokra elmenni, merthogy a mai gyógyászat csak kizsebel minket. A gyógyszergyártók természetes hogy meg akarnak gazdagodni de hát ki nem? A sok bio izé ára pedig ugyanúgy magas ráadásul nincs rá bizonyíték hogy működik is esetleg valami "áltudományos maszlag" amivel az emberek nagyrésze nincs tisztában, mivel semmit nem tanul általános iskolában, pedig komolyabb szintet nem nagyon ér el a leírás. Inkább igyunk vmi kerti növényből készült teát és még többet is fog érni mint ez a készülék ráadásul nem kell tízezreket elszórnunk rá.
A Capisco nem tudom mit akar jelenteni, hiszen ez olaszul azt jelenti hogy "értem". Én értem hogy mi ez az átverés úgyhogy capisco.
stivie Creative Commons License 2007.08.22 0 0 115

Három fontos tényre(!) hívnám fel a figyelmeteket:
(Ha nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, akkor ne is reagálj megalapozatlanul ezekre a tényekre!)

-A SPA méregtelenítés egy ősi román szokás.
-Aki ezt használja, az sikeres ember nem lehet, viszont aki a készüléket jó pénzért eladja nektek, az már jó úton jár... A befolyt pénzből jut például takarítónőre is, miközben aktívan lehet pihenni, ráérősen gyümölcsöket majszolni, stb.
-Az orvosok többsége szintén beteg, így nem csoda hogy sok hülyeséget hallhatunk tőlük (függetlenül a SPA-hoz fűződő viszonyuktól)

Ne mérgelődjetek hát! Vásároljatok, próbáljatok ki mindent, mert sose lehet tudni! De tényleg.
Utána írjátok le tapasztalataitokat! Ha 10-ből kilenc azt mondja, hogy rossz, de egy azt mondja, hogy jó, már igazolva is van, hogy jó. (Legalábbis egyeseknél működhet, és ez itt a lényeg)
A sós víz is gyógyszer, mert tisztítja a légutakat. Ez is tény! Már a negyedik tény(!) ebben a hozzászólásban. Én jót akarok.
Ha pénzre van szükségetek, hogy a sok hasznos holmit megvegyétek, akkor keressetek magatoknak egy Pénzügyi Befektetési Tanácsadót, és minden jó lesz, meglátjátok, hiszen megérdemled Te is a gyógyulást, az anyagi jólétet. Ugye?

Én csak jót akarok.

 

A hívők mentségére:

Egy szélhámos akkor a legmeggyőzőbb, ha maga is elhiszi azt, amit állít.
Így több legyet üt egy csapásra:
         1. nem bántja a lelkiismerete, jól alszik
         2. nem kell "átírnia" és folyamatos revízió alá vetnie a hazugságait, nem kell megjegyeznie az ellentmondások elkerülése érdekében, hogy kinek mit hazudott, mert tulajdonképpen mindíg az igazat mondja.
         3. ha később kiderül, hogy átverésben segédkezett, akkor ő maga is áldozattá válik, hiszen őt is átverték, pedig csak jót akart. Ezért aztán tulajdonképpen nem is szélhámos.

 

Tiszta ügy!

Jézus legyen veletek!

Szeretettel: stivie (Okleveles Pénzügyi Befektetési Tanácsadó - Égészségügyi befektetések specialistája)

 

ui: markleo: A 2000 forintos elektróda nekem nagyon gyanús, valószínüleg hamisítvány inkább a 6000 forintosat vedd meg, ha jót akarsz. Hiába meggyúgyult az egész család, az eredmény tartóssága (és a betegségmegelőzés) szempontjából SZIGORÚAN ELKERÜLENDŐ az olcsó, hamis elektróda!!! Ha nincs szerencséd, akár komoly egészségkárosodást is okozhat, amit sajnos már csak egy nagyon drága orvosi műszerrel lehet helyrehozni. (de megoldható, hívj, bármiben segítek!)
Capisco?

Előzmény: markleo (112)
Aurohra Creative Commons License 2007.08.22 0 0 114
Üdv!
Jómagam is a "hitetlenek" oldalán állok. Kifejteném én is álláspontomat. De előtte megjegyezném hogy én is hallottam a "betiltásáról" és ennek utánanéztem és leírom mi is történt pontosan : A versenyhivatal megbüntette azt a céget az intézmény amely gyógyhatásúnak minősítette a készüléket, ezt alátámasztó indokok nélkül. A forgalmazókat nem büntett meg senki(boríték).

Én személyszerint azért nem hiszek a gépben mivel a tudomány embere vagyok. Nem azt mondom, hogy azt hiszem el amit a szemem lát, hiszen sok olyan dolog van még amit nem ismernek a tudósok, de ettől még létezik. Bár fiatal vagyok attól még felismerem énis az "áltudományos maszlagot" (tetszett ez a kifejezés azért tettem be).
Ha valamennyit értünk a fizikához de inkább a kémiához akkor rájövnk hogy semmi nem igaz a leírásból, csupán jól hangzó szavakból van felépítve; pl : bio-energiamező. Ráadásul ennyi tudással arra is rájöhetünk hogy mit csinál pontosan a gép. Ha pedig ezt tudjuk rájövünk hogy gyógyhatása nem igazán lesz. Valaki említette hogy nem tudhatom amíg ki nem próbáltam. A konnektorba se nyaltam bele mégis tudom mit okoz. Ennyi erővel azt is kitalálhatnák hogy rohangáljunk a viharba és várjuk meg míg belénkcsap a villám mert hogy feltölti a szervezetünket energiával :) Ha valaminek hangzatos a leírása és kellően reklámozzák akkor megveszik. Gondolkoztam azon hogy írok én is egy kitalált "csodagép"-ről egy leírást és vajon hányan hiszik el hogy ez tényleg működhet.

Aki akarja próbálja ki, lebeszélni úgysem tudom. Dobjon ki rá rengeteg pénzt és gondolja úgy, hogy megváltoztatta az életét. Persze arra nem gondol senki hogy valami mástól lett esetleg jobban nem a géptől. Mondjuk nem volt ideje annyit dohányozni, többet sportolt, hasonlók. A végére pedig egy idézetet írnék Albert Einstein-től : "Az univerzum és az emberi hülyeség határtalan, de az elsőben nem vagyok biztos."
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.22 0 0 113
Na végre, tudom már.

Az Egészségügyi Közlöny novemberi, decemberi vagy januári számában kell megnézni, kivonták vagy felfüggesztették a Manufaktura Bt. SPA Méregtelenítő készülékének a forgalmazását.

Ha jövő héten bent leszek melóban, akkor kikeresem a közlönytárból, és bemásolom.

Csókoltatom a hívőket.
markleo Creative Commons License 2007.08.22 0 0 112

  

  Fogjunk össze a hitetlenek ellen. Mi élvezzük a méregtelenítés előnyeit, ők meg fejlesztik a stresszt maguknak. Lásd a 91-ben leirtakat. Üdv.

Előzmény: tobsa (65)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.22 0 0 111
igen, tudom
már továbbítottam az illetékeseknek :)
Előzmény: markleo (109)
markleo Creative Commons License 2007.08.22 0 0 110

   

Nekem van egy vadi új készülékem egy éves garanciával, 3db elektródával. 60.000,-Ft-ért azonnal  átveheted, kipróbálhatod.

Előzmény: tothvyky (94)
markleo Creative Commons License 2007.08.22 0 0 109

 

 

 

 Gammarus és Kiállhatatlan Maca !

 

  Milyen betiltásról és csalásról beszéltek? Olvassátok el a Patika újságot, mely minden Gyógyszertárban kapható. Fél oldalon hidetik, hogy már ők is forgalmazzák a méregtelenítő készülékeket. Jó borsos áron.

kisidi Creative Commons License 2007.08.21 0 0 108
Még csak annyi :Te honnan tudod, hogy mit irogatnak a forgalmazók egymásnak privát?
Előzmény: Törölt nick (102)
kisidi Creative Commons License 2007.08.21 0 0 107
Nem, mintha én teljesen biztos lennék a dologban, de te magad is azt írod, hogy éreztetek javulást. A hitnek biztos volt benne szerepe, mert a gyógyszerek is így működnek, hogy jobb a hatásfoka, ha hiszel benne, de a placebohatást mindenki ismeri...- de te biztos vagy benne, hogy kizárólag a hit miatt éreztetek javulást? Az fura, hogy már olyan is elpártól, akinek tulajdonképpen jó volt? Csak nem azért vagy kissé zabos, hogy most ua. a gépet lehet 30-35000 ftal olcsóbban kapni? Mert lehet, hogy jobb helyről szerzi be, meg az euroárfolyam...
Én csak azt tartom nem elfogadhatónak, hogy vannak, akik tulajdonképpen megkérdőjelezik azoknak a tapasztalatait, akiknek használt, így, vagy úgy. Ehhez szerintem senkinek sincs joga, hogy kvázi lehazugozzanak bárkit.
Előzmény: Törölt nick (99)
H_G Creative Commons License 2007.08.21 0 0 106
És? Az nem kerek szám, hogy muszáj lett volna valami értelmes témára tartogatni!
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.21 0 0 105

H_G!

Sajnállak.... ez volt a 19007-ik hozzászolásod!

Előzmény: H_G (103)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.21 0 0 104
imádom az embereket :)
csoda,hogy a simlisek mindig meggazdagodnak? :)))))
H_G Creative Commons License 2007.08.21 0 0 103
Miért kell neked folyamatosan valami csalás az életedbe?
Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.20 0 0 102

Kedves Atlantisz!

Sajnálom a nálad gyogyulókat, ne mérgezdd Őket! Már minden okos ember befejezte a forgalmazását.... nézd már meg a honlapjukat.... törölték! Kivétel nélkül futótüzként terjedt a hír! Lelepleztek minket... írták egymásnak, de a lényeg az hogy már nem forgalmazzák. Vannak más csodaszerek, próbálj mást találni ami valóban segít az embereken én is azt teszem. Próbálkozz talán az emberiesség elsavasodására megfelelő megoldást találni, biztosan olvastál már róla.

Előzmény: Atlantisz2013 (101)
Atlantisz2013 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 101
Minden dolognak két oldala van . én csak megelözésre használom mert Hálaistennek semmi bajom. ha csak sós vizben áztatod a lábad a viz nem szinezödik el. ha rá teszik a z Spa karperecet kezedre és a lábad a vizben érintkezik létre jön az Elktroiízis folyamata , az megdöbbentöen elszinezödik a viz. Semmi köze milyen zokni vagy piszok van a lábadon, sima áztatásal ezt nem éred el az holt biztos,
Atlantisz2013 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 100
Ugylátom itt mindenki csak a másikat piszkálja . és nem a megtapasztalását irja le. "mindenki csak a maga nevében beszéljen !" én végig csinálom a programot az biztos mert akarom. senkinek sem kötelezö megvennie vagy elmenni,viszont nem kivánom senkinek , hogy beteg legyen, mert aki beteg kapaszkodot keres és meg akar gyógyúlni. ne vegyük el mástól a lehetőséget mert gyógyúlni akar! legalább aki meg nem beteg az ne krizizálja azt amit nem tapasztalt" NE Itélj , hogy ne ítéltess! "
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.20 0 0 99

Sziasztok!

Csak azt szeretném megtudakolni, aki használja ezt a baromságot, annál a HIT mennyire játszik szerepet? Nem kell egyből leszólni senkit, én is beleestem, tavaly láttam egy kiállításon és addig nem nyugodtam míg meg nem vettem. Orvosi műszerként árulták, a cég neve Wolf Orvosi Műszer  KKT , az interneten elérhető. Akkor reklámozták mint ujdonság, 132000.-ft ért, bedőltem... Több hónapon keresztül használtam feleségemmel együtt, még gyógyhatást is éreztünk, mert akartunk érezni! Ez a lényege hogy mindenki azt akarja,hogy e csodaszer meggyógyítja, de csak egy világméretű hatalmas csalás! Most e cég már csak LÁBÁZTATÓNAK árulja semmi orvosi műszer, tessék utánnanézni! Ezt a szót kell a keresőjükbe beírni, különben meg se jelenik! A haszonról meg annyit, E hónapban költöznek új telephelyükre, tellik a sok beteg ember millióiból! Most új szlovén cég reklámozza magát, az övék az egyetlen orvosi műszerként forgalmazott méregtelenítő, dr László Mária 2162 euróért. Bejelentkezés telefonon: 06 1 239 4105, cím: Budapest, 1136, Raoul Wallenberg 12, Kérem ennek is utánna kéne nézni, még a pénzt és a doktori címet is bevetik, hogy bizonyítsák a hatásosságukat, már tettem lépéseket. A többi TV shop- os termék is KÍNAI csodaszer, olcson megveszik, és legalább négyszeres áron továbbadják a gyogyulásukban bízó embereknek!!!

El lehet gondolkozni, én már visszavittem a gépemet egy szó nélkül visszaadták az árát!

Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.19 0 0 98
az emberi agy csodákra képes
tényleg vannak készülékek, eljárások, amik hatásosak
és vannak, amik nem, de jól ki lehet használni az emberek hiszékenységét

a közérzeted jöbb lett? helyes
akkor innentől azt írják rá, hogy közérzetjavító készülék, de ne azt, hogy gyógyít
ugyanis azt nem teszi
Előzmény: Atlantisz2013 (97)
Atlantisz2013 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 97
Sziasztok .most találkoztam a készülékkel a 2 alkalom volt már amin túl vagyok.Jobb a közérzetem. jol szoktam aludni. valóban álmosabb voltam a kúra napon. jobb lett az erőn létem . egyenlőre ennyi a saját tapasztalatom.
Miért van ebben a világban az ha valami jó dolog van azonnal támadásba rendülnek az emberek. biztos van mindenben törvényszerüség. 12 éve foglalkozom gyogyítással. sok embert láttam boldognak és elégedettnek a gyógyulás után. mindenképp végig csinálom a kúrát. és a páciensemnek is javasolni fogom. mindenképp fontos a test méregtelenítése. amit több modszer bizonyit, kár leírnom mik azok. mindenki tudja.az infra szauna is valóban hatásos. azt miért nem kritizálják? mindenben van üzlet és marketing ami előre viszi a termék forgalmát.
Előzmény: Kiállhatatlan maca (96)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.08.18 0 0 96
ráadásul tudtommal ki is kellett volna vonni a forgalomból a készüléket:)
a GVH végül megbüntette őket?
klassz :))
Előzmény: cumpika (95)
cumpika Creative Commons License 2007.08.18 0 0 95
A versenyhivatal azért büntetett, mert azt igérték, hogy gyógyít a gép


NEM CSAK AZÉRT!


Nesze neked méregtelenítés:

A GVH vizsgálata feltárta, hogy a két termékről nyújtott tájékoztatással kapcsolatban az Országos Gyógyszerészeti Intézet több kifogást fogalmazott meg. Ráadásul a SPA méregtelenítő készülék hatásossága a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Orvosi Genetikai Intézetének véleménye szerint nem bizonyítható.

Felmerült az is, hogy hosszabb távon, rendszeres használat mellett a készülék mérgezést és fémallergiát okozhat. A versenyhatóság feltárta azt is, hogy a SymBioGelt a Manufaktura Bt. saját felelősségre forgalmazza, mivel a készítmény étkezési rostját adó cellulózt gyártó mikroorganizmus hazai forgalmazású termékben eddig még nem fordult elő.

Mivel a vállalkozás nem tudta igazolni, hogy két terméke gyógyhatással rendelkezik, a Manufaktúra Bt.-nek 10 millió forint bírságot kell fizetnie. A hatóság súlyosító körülményként értékelte, hogy az érintett termékek az egészség megőrzésével, helyreállításával kapcsolatos bizalmi jellegű termékek, a jogsértő magatartással érintett fogyasztói kör pedig egészségügyi problémákkal küzdő, s ebből adódóan fokozottan kiszolgáltatott.

Te figyelj, ez csalás!!!!
Ja, nálatok ez teljesen elfogadott. Tisztességes erkölcsös. Mi az hogy nagyon is!
Előzmény: kisidi (90)
tothvyky Creative Commons License 2007.08.18 0 0 94

Sziasztok!

Érdekelne olcsón méregtelenítő készülék! Ha valaki tud benne segíteni, vagy éppen aktuális neki, írjon!

Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!