Keresés

Részletes keresés

gugugaga Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57891
A játékosok is kívánják akkor ott éllegnagybaj van na talán ez az 1 hét elegendő lesz nekik is hogy rendbe rakják a dolgokat, ha nem akkor viszont télleg vége lehet a bajnokságuknak...(?)
Előzmény: vidor23 (57882)
gugugaga Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57890
És még Keane kérte h Fülöp odakerüljön...
Előzmény: Kcsita (57884)
gugugaga Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57889
Erről nem hallottam.
Akkor egyre fokozottabb a helyzet bár még mindig úgy érzem kicsit túlzás már a válogatottnak se játszania. A szurkopló ezek után talán még jobban fog hózöngeni hogyha már meccsre sem járhat.
Előzmény: Törölt nick (57880)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57888
thx :)
Előzmény: Parmi (57886)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57887
Németországi körkép:

- Hertha - Hamburg
Dárdai kezdődként kapott lehetőséget

- Aachen - Hannover
Huszti kezdő

- Eintracht Frankfurt - Mainz
Szabics nincs akezdőcsapatban, de vajon ott van a kispadon?

- Cottbus - Bochum
Szélesi kezdő
Parmi Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57886

A németeknél kezdő: Szélesi, Huszti, Dárdai

Csere: Szabics

Előzmény: Kcsita (57884)
Parmi Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57885
Vele nem érdemes vitatkozni, szerintem szomorú lenne ha mi nyernénk...
Előzmény: Törölt nick (57883)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57884
Angliai körkép következik:
- Crystal Palace - Ipswich
Király Gábor kezdőként kezd

- Hull - WBA
Gera kispados

- Sunderland - Coventry
Fülöp Marci még a kispados sincs! Tud vki vmit róla, hogy miért nincs?

- Wolves - Plymouth
Tímár kezd, Buzsáky csere, halmosi még a cserepadon sincs!

forrás: teamtalk.com

A találkozók négykor kezdődnek.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57883
 Miért, ennél nem tehet többet saját maga ellen egy ország, hogy a futballja biztonságát sem tudja megoldani. Szerintem mindannyian sokkal optimistábbak vagyunk, és teljes joggal, mert ha itt MO-n ilyen történne, én nem adnám meg magunknak az EB-t, inkább elsüllyednék szégyenemben...
Előzmény: Törölt nick (57881)
vidor23 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57882
alapvetően nem a rendőr halála miatt lett felfüggesztve a bajnokság, hanem a helyzet miatt. Gyakorlatilag mindenki, még a játékosok is támogatják a stopot, mert szerintem már ők is félnek. Az Inter játékosait ugye nem is olyan régen megtámadták a repülőtéren a saját szurkolói, ez a meccs kiemelten felügyelt volt, mégis ez történt...
Előzmény: gugugaga (57879)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57881
Ugye nem gondolja senki se komolyan, hogy a tegnapi balhé miatt tuti befutók leszünk áprilisban. Attól tartok ha igen, akkor expo II. lesz belőle...
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57880

Nem ez volt az első eset, egy másik helyen is történt egy halálos összecsapás Olaszországban:

"Pancalli már a hét elején kilátásba helyezte a Serie A és Serie B felfüggesztését, miután múlt vasárnap az alacsonyabb osztályú Sammartinese-Cancellese összecsapáson kitört tömegverekedésben agyonvertek egy futballmenedzsert."

Szóval ez már nem csak Szicília, ez már olaszon belüli helyzet, amit sürgősen meg kell változtatni.

Előzmény: gugugaga (57879)
gugugaga Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57879
Itthon már ha meccs közben vmi van (egyáltalán nem ilyen komoly mint ami ott volt) már akkor beszüntetik.Sztem nem tehetnek róla se a firenzeiek se a milánóiak se a bergamoiak, tehát ők miért ne játszhatnának. Szicilíában mindig ilyen volt a helyzet.
Előzmény: Törölt nick (57878)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57878
 Márpedig ez így nem haladhat tovább, nem tehetnek úgy mintha semmi sem történt volna. Egyértelmű hogy egy alapvető büntetés az hogy leállítják a bajnokságot, mert ha nincs meccs, nincs verekedés sem. Ha simán folytatódna a bajnokság a szurkolók nem tanulnának belőle, újra és újra balhéznának. Szóval az olasz bajnokság beszünetése szvsz. szinte 100 %.
Előzmény: gugugaga (57877)
gugugaga Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57877
Az sztem már enyhe túlzás h a válogatott sem játszhat. Bár most lehet rájöttek ez veszélyes lehet h ha nem tudnak megrendezni 1 fordulót akkor 1 ebt h tudnának.
Előzmény: Kcsita (57871)
giornalista Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57876

Az olasz egy nagyon fura állat.

Nehéz ott szurkolói kultúráról beszélni. Amikor egy Lazio-Roma derbi után úgy néz ki a környező városrész, mint október 23-a után a Rákóczi  út... Mindemellett valóban óriási hangulatot tudnak teremteni. A vb utolsó mérkőzéseit Milánóban és Leccoban néztem - előbbi helyen félmillió ember volt a Dóm téren, utóbbinál csak 20-30 ezer, de a hangulat ugyanolyan fergeteges volt.

Az meg, ami a győzelmet követően hajnalig történt, felejthetetlen élmény.

Előzmény: Törölt nick (57875)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57875
 Ez nagyon szomorú hír, ennyit talán meg sem érne nekünk az EB. Egy szegény rendőr, aki ártatlanul csak végezte a munkáját, a sok idióta drukker miatt meghal. És ez nem a véletlen műve, petárdát csak tényleg egy idióta dobhat élő emberre. Remélem megkapja a végső büntetését. Ez az eset nagyon lerontotta az olaszok esélyeit, ebben nagyon biztos vagyok. Platini is az igazságos, régi időket idéző focit helyezi előtérbe, és mélységesen ellenzi az erőszakot a pályán és azon kívül is. Az olaszokban is sokat csalódtam, azthittem hogy a mi drukkereinket nem lehet felülmúlni (lásd pár éve a Fradi-balhé) és mégis, az egyik legnagyobb focikultúrával rendelkező országban ilyen történik...
Előzmény: a szurkoló (57863)
iolauskaaa Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57874

Szvsz megvan az oka annak, hogy ki miért lett meghivva, és ki miért nem...

Az NS-nek le kellene szállniuk a földre, szvsz ők nem szakmai lap, hanem híreket közölnek. Nem értem, miért kellene a szöv. kapitánynak bármilyen szakmai elemzésbe belekezdenie? Nyugaton sincs ez másképpen, ott is elintézik egy két mondatban azt, ami mögött szorgos szakmai munka áll. Személy szerint én támogatom Várhidi elképzelését, és azt is elfogadom, hogy ilyen magyarázatokat közöl. Ő a szövkapitány, nem én, neki kell az elképzelését megvalósitani, nem az ns-nek. Majd meglátjuk, hogy sikerül e neki... Én szurkolok, hogy verjük végig ezekkel a srácokkal a fél világot, és akkor nem fogom hiányolni Buzsákyt, Királyt, Dárdait.

Még Kanada ellen mindenki Várhidi szerelmese volt, hogy milyen bátor, stb. Azóta nem tudom miért, az ns bepróbál tenni neki, teljesen jogtalanul. Ennek a csapatnak megvan a létjogosultsága, már itt volt az ideje, hogy a fiataljainket vessük be. A keretben igenis megvan egy két rutinos tag, de a többségét a fiatalok adják- és szerencsére a rutinosabb játékosokat sem lehet időseknek bélyegezni.

Az olaszokhoz csak annyit tennék hozzá, hogy meglehet ezzel a húzásukkal nyerik meg az eb-t... Leállítják a bajnokságot, teljesen új szabályokat fognak bevezetni. És ha jól sül el a dolog, és működni fog, nincs az a bizottság, ami ne nekik adná oda a rendezés jogát.

Előzmény: HT Miskolc (57869)
giornalista Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57873

Ja már látom...

Hát használni nem használ nekik.

Előzmény: giornalista (57872)
giornalista Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57872
Bizonytalan időre?
Előzmény: Kcsita (57871)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57871
Bizonytalan időre leállt az olasz foci. Lehet, hogy az EB rendezésben mi állunk most jól?:).
Frizuravarjú Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57870
Hát bazze, ilyen hülyeségeket nyilatkozni. És jó szokás szerint a SportTv nem kérdezett rá az ellentmondásokra esetleg? Vagy az már nem is újságírói feladat?
Sok bólogató okostojás, Rónaival az élen.
Előzmény: HT Miskolc (57869)
HT Miskolc Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57869
Láttam melyik nap Bajusztörp nyilatkozatát a Sport1 Heti Helyzet c. műsorában.... hát mit ne mondjak, szal az én szememben továbbra se lett nagyobb mint a vargányagomba...

Egyik kijelentése üti a másikat, ami az 1ik játékosnál hátrány, az a másiknál nem számít... de hogy haladjunk sorban...

Előre kijelentem, nekem személy szerint 1ik játékossal sincs igazán gondom, csak elgondolkodtatóak az ellentmondások....

"magyar labdarúgó-válogatott kerete"
Kapusok: Végh Zoltán (MTK)"

.... gondolom rontani kellett a fiatalítás átlagéletkorát... Végh valóban válogatott szintű kapus, csak épp Király Gabi mellett (helyett) kellett volna játszania... az NB1 1ső 6 helyezet csapatában kb 1 csapat van, ahol nem magyar kapus véd, biztos, h nincs fiatalabb helyette? személyében mi a jövőkép? miért nem lehet kipróbálni pl Csernyánszkyit?

"Fülöp Márton (Sunderland)."

... sztem már rég neki kellene védenie, vele kapcsolatban csak az jutott eszembe, h amikor Buzsákyra rákérdezett a műsorvezető, Btörp azt válaszolta, h nem látta őt játszani... Fülöpöt igen? 1 osztályban játszanak nem?....

"Védők: Pollák Zoltán (MTK), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (St. Truiden), Balogh Béla (MTK), Rodenbücher István (MTK), Vaskó Tamás (Újpest), Csizmadia Csaba (Mattersburg)."

... Csizmadia Csaba... jobbhátvédként 1etlen a posztjára... mi van Bodnárral?, ha sérült, a klubja nem engedi el stb, akkor sincs snki a magyar élmezőnyben, akit mellette ki lehetne próbálni???

"Középpályások: Filkor Attila (Internazionale), Hajnal Tamás (Kaiserslautern), Sándor György (Újpest)"

... sztem Sándor döntse el, h v a szövkap lányával akar járni, v válogatott akar lenni, ha továbbra is mindkettő, akkor meg húzzon ki külföldre, legalább 1 Plymouth szintű csapatba, és bizonyítsa ott, h nem csak a "rokoni" kapcsolat révén került be a keretbe... talán az idősebbek emlékeznek még arra, h volt olyan apa-fiú párosunk, ahol a fiú szinte csak kizárólag akkor volt válogatott, amikor a papa a szövkap....

"Tóth Balázs (Kayseri Erciyesspor), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Zsidai László (MTK), Vass Ádám (Stoke City).
Csatárok: Farkas Balázs (Dinamo Kijev), Huszti Szabolcs (Hannover), Priskin Tamás (Watford), Gera Zoltán (WBA), Hrepka Ádám (MTK), Tisza Tibor (Újpest)."

... leszámítva. h Zsidairól nem tudok sokat (hála a nemlétező bajnoki összefoglalónak), ezekkel nincs bajom, csak megint jön Btörp a következő beszólással (kérdés: Németh Krisztián, Kanta J.?): "Ami a Magyar NB1 élmezőnyében elég, az nem biztos, h elég a nemzetközi mezőnyben..." ... egy dolog, h én szívem (eszem) szerint az MLSZ alapszabályában rögzíteném, h a mindenkori góllövőlista 1ső 3 helyzetjének alanyi jogon a válogatott keretben kell lenni (már ha magyar állampolgár), elvégre ők akkor a legjobban formában lévő magyarországon játszó csatárok, de a nagyobb bökkenő az, h Végh Zoltán (MTK), Pollák Zoltán (MTK), Balogh Béla (MTK), Rodenbücher István (MTK), Vaskó Tamás (Újpest), Sándor György (Újpest), Zsidai László (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Tisza Tibor (Újpest) hol játszanak????? a Holdon??? v vmi párhuzamos dimenzióban???

nna hirtelen enyi :-)
Előzmény: Darwin (57760)
emgergo Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57868
Na hát innen elég sok mindenkit láttam játszani Görögországban fél év alatt :-)

Okkasz rettentő népszerű az Olympiakosznál, Konsztantinu is; a középpályás PAOK-os Haralambidisz nagyon jó játékosnak tűnt (őt láttam 4-5-ször), veszélyes a kapura is; Garpoziszt tuti láttam az évnyitó meccsen, de nem hagyott mély nyomokat.

Azért 9 játékos van a görög első osztályban, ráadásul mind elég erős csapatban, tehát könnyen bajban lehetünk.
Előzmény: kannibál Kovács (57837)
ChrisRea Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57867
ahogy nezem a tablazatot a rajatszas megvan, de ami az igazi cel lehet az elso hely is bejohet nekik.

szal Gera jol van ott nyarig ha feljutnak aze, ha nem meg ugyis emlekeznek ra es akkor elviszik.

Előzmény: Kcsita (57866)
Kcsita Creative Commons License 2007.02.03 0 0 57866
Gera első osztályú futballt ígér

2007-02-03

Birmingham - Úgy tervezte Gera Zoltán (27), hogy angol első osztályú futballistaként csatlakozik a ciprusi tornára induló magyar válogatotthoz vasárnap, ám az álma - egyelőre - nem vált valóra. Persze azért nem vette kedvét, hogy a West Bromwich Albion még 1,35 milliárd forintnak megfelelő fontért sem engedte el a Middlesbrough-hoz. A focista örömmel utazik a nemzeti csapattal, s büszke arra, hogy az együttes kulcsembere lehet.

# Először szerepel majd a megfiatalított válogatottban. Milyen érzésekkel jön haza?

Gera Zoltán: Az interneten sokat olvastam az új tervekről, a keretet alkotó tehetségekről, akiket, bevallom őszintén, még nem ismerek. Türelemre van szükség, ettől a fiatal és új csapattól nem szabad csodát várni.

# Belegondolt már, hogy huszonhét évesen az idősebbek közé tartozik?

Gera: Furcsa, hogy rangidős leszek, biztosan nagyobb teher hárul majd rám, mint korábban. Ám ott van például Juhász Roland és Huszti Szabolcs is, mindketten nagyon jó mentalitásúak, évek óta külföldön edződnek, komoly támaszai lehetnek a csapatnak, a kapitánynak. És Hajnal Tamásról sem szabad megfeledkezni, a hozzáállásával, játéktudásával sokat segíthet.

# Mire számíthatunk Cipruson?

Gera: Az írek ötöt kaptak legutóbb a ciprusiaktól, azaz nehéz feladat vár ránk kedden a házigazdák ellen. Tényleg fontos lenne, hogy ne rakjon senki túl nagy terhet a fiatalokra.

# Kulcsszerep vár Gera Zoltánra, éppen ezért fontos a kérdés: mennyire viselte meg, hogy a West Bromwich nem engedte el a Middlesbrough-hoz?

Gera: Csalódott voltam, hiszen úgy tűnt, a tavasszal már újra az angol első osztályban játszhatok, de a válogatottbeli teljesítményemen ez nem érződik majd. Biztos vagyok benne, hogy lesz még módom a legmagasabb osztályban futballozni, ráadásul én imádok focizni, minden tréning és mérkőzés öröm számomra. Ugyanúgy a WBA-ben, mint a nemzeti tizenegyben.

# Mit szól hozzá, hogy már 3,5 millió font, vagyis 1,35 milliárd forint az ára?

Gera: Fogalmam sincs, hogy mekkora volt a legmagasabb ajánlat, hiszen itt ezt senkinek nem kötik az orrára. A média mindenesetre ilyen nagyságrendű összegről adott hírt. Megtisztelő, ugyanakkor riasztó is kicsit, hiszen nehezen találni szerintem olyan klubot, amely manapság ilyen értékben vásárolna. Ez a 3,5 milliós vételár a negyedik legmagasabb lett volna a téli átigazolási szezonban.

# Haragszik a klubjára?

Gera: Nem. Hétről hétre jobb teljesítményt nyújtunk, bízom benne, hogy kiharcoljuk a feljutást, s jövőre már a Premier League-ben szerepelhetek.
__Tibi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 57865
Jaja...így a lengyel-ukrán pályázat nyer.
gugugaga Creative Commons License 2007.02.02 0 0 57864
hát-hát..
Szicíliában ez mindennapos főleg egy Catania-Palermo rangadón.. sztem ez nem lesz befolyásoló tényező.
a szurkoló Creative Commons License 2007.02.02 0 0 57863
off
Olaszországban meghalt egy rendőr a Catania-Palermo mérkőzést követő rendbontásban. ez akár hatással lehet az EB pályázat kimenetelére
on
Darwin Creative Commons License 2007.02.02 0 0 57862
Megtartotta első edzését Felsőpakonyban Détári Lajos. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint nem jelent visszaesést a magyar válogatott után a megyei első osztályban edzősködni: ahogy Détári fogalmazott a Duna TV-nek, értékéhez megfelelő ajánlatot kapott.

Este hét óra. Dermesztő, hűvös szél borzolja a kicsicske sportpályát övező fák lombkoronáját. Détári Lajos kilépett a felsőpakonyi öltözőből, 15-20 drukker tenyere csattant, mintegy üdvözlésképpen. Egykoron egy stadion tapsolta felállva a népszerű Dömét…

- Jó helyre kerültem, napi munkám van, nem úgy, mint a válogatottnál és ez fontos egy edző számára – nyilatkozta Détári. – Szeretném megnyerni a csapattal a bajnokságot, és szeretném, ha a drukkerek jól szórakoznának a meccseken. Játszani már nem játszok, az az idő már elmúlt, most ismerjék meg Détárit, az edzőt!

Az egykoron az Eintracht Frankfurtot csodálatos góljával Német Kupa-győzelemhez segítő Détári szerint nem jelent visszaesést mostani munkája.

- Az értékemnek megfelelő ajánlatot kaptam, miért lenne ciki, hogy a válogatottól ide kerültem? Úgy jöttem el a szövetségből, hogy nem sok dolgot hoztam magammal, hiszen hamarosan úgyis visszatérek. Eljön az az idő, amikor én vezetem majd a válogatottat, amikor elmúlik a káosz az MLSZ-ben, és nem a családtagok, barátok kapják a pozíciókat, hanem a szakma számít majd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!