A listaárnál lényegesen kedvezőbb árakat tudok adni, főleg ha egy tételben nagyobb rendelésről van szó. Dobj egy mailt, ha érdekel. hegyalja kukac enternet.hu
Tudnál segíteni nekem egy olyan dologban hogy 2,5 diesel manual 6-os váltónál 2-3 sebesség egy kicsit akadozva jár , lehet e a váltónál valamit állítani vagy esetleg olaj hiány lenne valami ötlet??? Vagy esetleg ez lendkerék -tárcsa hiba ????
lenne 1 olyan kérdésem,hogyha veszek 1 kanyar xenonos lámpát,és berakom 1 sima bixenon helyére mondjuk a kanyar elaktronika nélkül,akkor az működni fog-e sima bixenon-os ként?
viszont újra előjött a légzsák hibakód (tudod az előző szélvédőjavító beletérdelt az ülésbe több mint 1 percre) akkor törölted de valami szőnyegérzékelőről beszéltél...
Csak egy kérdésem volna, hogy E60 hoz nincsen olyan első futómű készlet ami tartalmazza az összes cserélhető lengőkarokat, gömbfejeket...stb. régebben az egyik ismerősöm vett az akkori Passatjahoz és sokkal olcsóbb volt mintha mindent darabonként vásárolt volna össze. Az is aluminium volt és olyan 60% - os árban jött ki, mintha darabonként vette volna meg. Nekem is lehet hogy kéne pár dolgot cserélnem, de inkább mindent kidobnék elöről.
Én nem oltattam, nem is fogok. A német emberek 5%-a oltatta be magát.
Nem egy orvos ismerősöm van, többek között német híres klinikák orvosai, ahol ( bayern ) 600 orvosból 100 oltatott, ebből a 100 ból 3 közeli ismerős, nem akarom részletezni a hatását az oltásnak. Amúgy állítólag, szerintük a magyar oltóanyag ilyen szempontból jobb, de én az egész mögött egy hatalmas üzletet, marketinget látok, de szerintem térjünk vissza a topik témájához. Ez a dolog szubjektív, mindenki döntse el, kell e neki vagy sem az oltás...
Én beoltattam magam csütörtök este. Vasárnap,hétfő izomfájdalmak. Kedd reggeltől fejfájás,láz,ízületi fájdalom szombatig!! Most már kezdek jobban kinézni,pici fejfájás néha és allergiás kiütések az arcomon. Szóval aki akar oltasson! Bele nem lehet halni,de elég szarul éreztem magam egy hétig! Többet biztos nem tudnak rávenni ilyen hülyeségekre.
Én nem oltattam,szerintem valami nem stimmel.Keresztanyámnak patikája van és azt mondta:NE OLTASD BE MAGAD.Most ilyenkor mi van?Csirke járvány volt mennyi csirkét mutattak,hogy szegényeket lekaszabolják.Ez röfi járvány,én egy röfit sem látni legyilkolni.A média nagyon megvezet minket,sok minden lesz még itt.Chipes emberek leszünk, stb de inkább maradok a forumnál.Bocsika
Nekem a családomban több orvos is van (pl: Bátyám is) valamint a baráti köröm fele, és az ügyfélköröm nagy része is orvos. Egytől egyik mindenki oltatta magát. Olyan is, aki ez elején a legnagyobb ellenálló volt. De a legnagyobb indok nálam az, hogy van 2 pici gyermekem.
egyébként most a Best-Reisen a Thai guru. neki van egyedül chartere. Mindenki más block seat-on ül. (egyébként bárki bármilyen irodában kap ajánlatot, akciót, last minute ajánlatot, én -5 % BMW kedvezménnyel megdobom :-D )