Megvan a kocsi király! Csendes, kényelmes tetszik!:) 77km-t mentem vele de még az éjszakai teszt hátravan, a G Astrának a fényszórója tökéletes volt remélem, ez is tud annyit. A nyomaték még hiányzik de még nyers. Színe nagyon bejön. Mindenki utánam fordult a városban, még a kocsikból is mutogattak. (melldagasztó smiley:))
"Ha minden igaz akkor ma megtörténik az aktus. Megrendelem a kicsikémet"
szurkolni fogunk, hogy az aktus celjara kivalasztott kia kereskedesnek pont ma ne fajjon a feje es egyeb szempontbol is alkalmas legyen neki az idopont:-) utana pedig majd egyutt szorongunk, hogy egeszseges legyen a kicsike... :-)
Reménykedhetssz. Csak túlzott elvárásaid ne legyenek. A tesztvezetésre a céges G kombival mentem. Szal közvetlen viszonyitási alap volt. Érzésre nem megy jobban, de összességében mégis sokkal jobb.
Ez nem lelkiismereti kérdés, ott a szervizkönyv, abban ott kell legyen vezetve a dolog. Persze ez így nehezebben ellenőrizhető, mint ha már tulajként viszed kötelezőre. Mondjuk 10 felett már nem vennék tesztautót. :)
Szia! Ahogyan az már Varshi postjában is benne van, meg lehet azt szépen is csinálni. Egyébként esetleg próbáld még + a carwellness-t. Voltam már náluk horpasszal, igaz fényezni nem kellett, de fényezési hibát is javítanak. Üdv.Ben
Ha csak 5ezer km van benne, akkor természetesen légszűrőt nem kell cserélni :-)
Bár ha lelkiismeretesek, akkor olajat + olajszűrőt cserélhetnének.
Én most arra a kirivó esetre céloztam, hogy ha tényleg tizen-huszon ezer km-eket mentek vele, akkor legalább vegyék a fáradtságot, hogy a futásteljesitménynek megfelelően rendbeteszik az autót. Tehát ott már nem árt egy pollen + légszűrő + olajcsere, mert ha a leendő tulaj belekukkant akkor ne koszos légszűrőt lásson, mert akkor rögtön gyanus lesz. (aztán hogy visszatekernek-e a km-számlálón az megint egy másik kérdéskör)
Azért tesztautó és tesztautó között van különbség - ahogy kereskedések között is. (ez utóbbival arra engedtem következtetni, hogy kb mennyi vevő jár náluk. És ha több tesztautó van, lehet az egyik fut inkább, a másik kirakati darab a placcon. ) És ugye lehet tesztautó, amivel guruk egy kőrt az ember, amíg ott van mellette a kereskedő, nem nagyon üvegeznek vele. És ugye a másik tesztautó, amikor elviszi az újságíró, a lelketlenebb fajta.
Egyik kereskedésben találtam erre a kocsira, de nekem elektromos csomag is kell, így szóltam nektek, hogy van egy EX 440 ezerrel olcsóbban. És itt most csak az a téma, hogy vajon ki akar megint kit átverni. Ez a magyar virtus. :) Én is tudom, hogy reális a havi 2-3 ezer, de ebben 1.200 van, nyugi már. :)
Miért is kellene légszűrőt cserélni, meg "karbantartani" eladás előtt egy néhány ezer kilométeres kocsit?
Olyan nincs, hogy tesztautó életciklus :) Van, hogy egy hónap után eladják, van, hogy alig bír kiszállni belőle.
Azért ha teszt autót veszel, akkor mégis csak első forgalomba helyezés, nem második tulaj vagy. Ha meg akarnák - és persze tudnák - nem tekernék vissza az órát bármelyik autónál? Akármelyik szalonautóra ráteszem a P-s rendszámot és usgyi az utcára!
Nyugi, 1.200 km van benne, a márkaszervizben nincs ehhez szükséges eszköz, csak diagnosztikai műszerek. Aztán miért is lenne neki érdeke ez? Megkockáztatni, hogy egy garis probléma esetén elveszítse a jogokat?