Vidramam Nagyon kedves vagy: nem hagyod, hogy bent maradjon az emberben az élmény...:)))
Sajnos nagyon rövid volt az UH-s felvonás: minössze 3 percecske. A gép sem a lettutibb, nagyon kicsi a felbontás.
Úgy fogadott a doki: mi újság otthon? Mondom, folyton azon jár az eszem, ketten vagyok-e még...
Aztán kielemeztük a kockázatokat a PAPP-ból és a β-hCG-ből (hű, figyeltétek a kezem?:)).
Aztán kipuhatolt, aztán meg be-: minden OK, betonkeményen zár a méhszáj.
Babácska most kivételesen fáradt volt, alig ugrándozott. Doki néha megkocogtatta őt az UH-fejjel: produkálná már magát, amitől viszont nekm kellett irtóra nevetnem, úgyhogy többször jól szétráztam a képet.
Kérdeztem, belát-e a lába közé, erre meg csak nevetett: hol van az még... Nem jöttem ott a MOM-os tapasztalatokkal. Végülis kibírok még egy hónapot (legfeljebb belehalok a kíváncsiságba...:)). Annyiradeannyira kislányt szeretnék, hogy az már borzasztó...
Fiút is és lányt is nagyon szeretnénk, nekünk sztem ikrekkel kellett volna nyitnunk :))
Nem tudom, annyi mindennel el voltunk foglalva a "hál isten megmaradt végre", a hál isten mégsincs összeférhetetlenség, hál istne minden oké a 12. heti UH-n,
Csak látni szerettük volna, és amikor rákérdezett, hogy szeretnénk-e tudni, egyszerre mondtunk nem-et. (csöpp-csöpp) :)))
Nem hajt (még) ez a fajta kiváncsiság.
MIndenesetre azt mondta, hogy az UH-n mi is látjuk, hamégis feltámad a szűnni nem akaró érdeklődés akkor házi feladat felfedezni :))))
Na, hogy egy "4mm-es problémákkal" rendelkező is szót kapjon: Cserge oké. Nem fogok ide jönni, mert nem érzem ide illőnek magam, de reméltem, majd befogadtok idővel. Aztán most megadtad nekem az irányt, megyek a kora-terhes után az SZT3.0-be. Nincs is ezzel semmi gond, csak majd a megszületett bébimmel kell találnom egy topikot, ahová "bepofátlankodhatok", ... végülis 2006. nyarán fog megszületni. Neglom és Moka miatt sajnálom, hogy nem írhatok ide. :-( Neglom, Moka, azért a ti hsz-eiteket olvasom ám, ha nem baj! :-)
Én is sajnálom, hogy ilyen hsz-eket kell írnunk. Én sajna ha akarnék sem tudnék talikra járni, lévén nem vagyok bp-i. Talán azért befogadhatattok volna.
mi is tegnap voltunk a MOM-ban, este fél hétkor... kölyök édesdeden szundikált, nem voltam elég okos és rutinos a kv-hoz vagy ilyesmihez... a vége felé azért magához tért, a dokinő kérdezte, hogy megmondja-e a nemét. KÉrtük hogy ne, de apa nem bírta, így azért arra rákérdezett, hogy a dokinő 100%-ra meg tudja mondani a nemét. a válasz igen volt, ami gondolom azt jelenti, hogy lát valamit.
Így aztán dobtuk az Emma nevet, legalábbis parkolópályán van :)))
Apa teljesen el volt ájulva, pedig eleinte voltak fenntartásai. Rögtön meg is kérdezte, mikor érdemes legközelebb jönni.
Táblázat: nem tudom hogy áll a dolog, nekem tetszett, ja és ha jól olvastam Jégmadárral szinte egy napos vagyok. :)))
A tegnapi UH szerint ma vagyok 15+3. Ami 3 nappal több mint a legutóbbi eredmény.
Apa elküldte ugyan nekem a képeket, de a levrendszer lehalt. Ez a gép egy informatikai hulladék sajna....Remélem januárig megoldjuk valahogy, és addigra lesz poci is, amit mutogassak. (mármint babapoci) és manót is felvarázsoljuk vhogy.
Részemről ez az utolsó munkanap, ami egyben azt jelenti, hogy nethez sem igen jutok.
Nyitottam egy topicot azzal, hogy "betöltöttük a 14-et, kinőttük a kora-terhest". Ezért a táblázatba is őket vettem bele (többet nem lesz fönt).
Ha valakinek nem szimpatikus a meghatározás, nem kell ide írnia! De mégkevésbé felülbírálni eme szándékot és kioktatni másokat.
Ez a topic nem a K-T átkereszteléséről, hanem az témaváltásról szól, ahogy azt Vidramam és MIkolt lentebb megírta.
Az elmúlt 3 hónap kora-terhesei nagyon jól összeszoktak és isteni hangulatban kommunikáltak. Vissza lehet olvasni: egyetlen véleménykülönbség sem fajult vitává, egyetlen ilyen kioktató hsz. nem volt, mint aztán most halomban. EZT szerettük volna továbbvinni egy (igen, OFF-) topicban és együtt maradni ebben a körben - ahogy azt a talin is kitárgyaltuk.
Leginkább azt nem értem, a 8-10 heteseknek miért nem felel meg a Kora-terhes a maga 4 mm-es problémáival. Miért nyargalt át ide mindenki a nyitó hsz. ellenére? Pláne, ha nem tetszik ez a kritérium? És aztán miért reklamálnak?
A Kora-terhes és az Sz-T. lefed minden korszakot. Mi azokkal a probléma?
Én magam rettenetesen utálom a vitát, még inkább a gúnyt, az okoskodást és kioktatást. Azért szerettem ezt ezt a társaságot nagyon, mert ilyen idáig nem is volt.
És most rettenetes utálom, hogy ilyen hsz-t kell írnom, csak hogy tisztázzam a helyzetet.
Tehát: topic nyílt a 14. hetet betöltötteknek, akik az elmúlt 3-4 hónap alatt összekovácsolódtak és inkább maradnának együtt, minthogy átigazoljanak z Sz-T-be.
Devil, ACC-t tudtommal nem szabad terhesen! De van, amit lehet, szóval kérdezd meg, biztos adnak valamit.
Vidramam, köszi, a tegnapi Uh csúcsszuper volt, gyerek ficánkolt össze-vissza, nagy élmény volt! Már azért is megérte elmenni, mert kiderült, hogy nem a hátsó falon tapad a lepény, mint amit csak úgy rávágott a múltkori UH-zó doki, hanem az első falon és mélyen. Ezért viszont nem lehetett jó 4D felvételt csinálni a babáról, mert folyton elbújt a fejecskéje a méhlepény mögé. :-) Viszont van egy 20 perces nagyon klassz DVD-m a babáról; alig bírom ki Karácsonyig, hogy ne mutassam meg a Férjemnek. :-)
Az AFP ma viszont borzalmas volt. A vérvételes nő először a bal, majd a jobb kezemen cseszte el a vénát; mire sikerült neki végre 4 kémcső vért levenni, addigra meg dőlt a vér a karomból, végül rátett egy durva nyomókötést mindkét kezemre, hogy álljon el a vérzés. Király volt. Pedig soha semmi gond nem volt eddig a vérvétellel. Ráadásul az asszisztensnő elírta a lapon a sólyomat és a 12 hetes CRL-t; felcserélte a két számot; a súlyomat írta be a mm-ekhez, a CRL-t pedig a súlyomhoz kg-ban...Szóval kíváncsi leszek, mi fog ebből kisülni; 2 hét múlva lesz meg az eredmény és az UH.
Topic-ügy:
Én személy szerint azért is örülök, hogy nyílt ez a topic, mert nem hiszem, hogy a valóban koraterhesek baromira élvezik, hogy kinek mozog már a babája, stb..
Másrészt pedig talán nem is írnak az újak, mikor látják, hogy tele van "öreg rókákkal", akik ráadásul ismerik egymást. Persze írhatnánk az SZT3-ba is, de annyira hasonló a "korunk" sokunknak, hogy hasonló kérdések, problémák foglalkoztatnak minket. A szülés meg még olyan hihetetlen távolságban van...:-)
És itt azért OFF is van rendesen, ami jót tesz a hangulatnak. :-)
Ja és addigis sooook folyadékot itass a nejeddel, Devil, hogy ami kicsi magától is oldódik, annak legalább legyen miben oldódni.
Topikvitákhoz eddig nem akartam hozzászólni, de most felmerült bennem, hogy ha ennyi vitát okoz ez a k* tábla, akkor inkább ne legyen. Tudunk beszélgetni tábla nélkül is, nem?;))
Nekem az esett rosszul, hogy benne voltam a táblázatban (nem én kértem), aztán egyszercsak már nem voltam benne. :-( Semmi gáz, majd jövök én még ide, 2006. nyarán, ha már megszületett a gyermekem! :-)
Ha volna minek felszakadni, de nem teszi, akkor ez nem száraz köhögés!! Ilyenkor nyákoldó gyógyika kell, mint p. az ACC, de fogalmam sincs, hogy azt szabad-e terhesen. Patikában biztos tudják, ott kérdezd meg, esetleg ha van telefonon elérhető doki, akkor őt!
Remek hely, mi nagyon sok mindent vettünk/eladtunk ott. Még kismamarucikat is lehet kapni, bár azt pont nem vennék, hiszen nem árt, ha felpróbálod. De gyerekruha, játék - az megy anélkül is.
Mindenki mas, engem pedig elkedvetlenitett, ennyi. Masreszt meg egy plusz csik a tablazatban nem fajt volna senkinek, de az egesz koltozkodes valoban nem erdemel ennyi emlitest. Jo ejt, nekem most van alvasidom, aztan jon ma az elso vizsgalat:)