Mi az, amit egy rendõrnek mondhatunk? (megtörtént esetek)
Rendõr megállított gyorshajtásért: - Magára vártam egész délután! - Én meg siettem, hogy ne keljen sokáig várnia. Nem lett büntetés belõle.
Pár éve a szolnoki elkerülön 130 km/h; rendõr szirénázva utánunk, leállított! Látván, hogy én nõ (25), üdvözlés a következö képpen: - Azt hittem már nem érem utol! Mire én: - Ha tudom, hogy utól akar érni akkor egy kicsit jobban nyomom a gázt! MEGúSZTAM!
- Mennyivel ment? - 100-al. - És mennyi a megengedett? - A városbam 60, meg kinnt volt a 40-es tábla, az 100! - Na menjen a pi...-ba!
Igazoltatás, rendör integet, autos: Hello! Elakadtak? Elvigyem magukat valameddig?
Rendõr: - Nem látta a záróvonalat? Autós: - Azt láttam, csak önt nem.
Rendör: - Tekerje le az ablakot! Soför: - Egy sajtburgert kérek kólával.
Gyorshajtás. Rendör: - Aztán lassabban azokkal a lovakkal! A Faterom: - Nem a lovakkal volt a baj hanem a szememmel, mindig gyorsan megyek, de idõben észre szoktam venni magukat.
Egyszer bekanyarodtam a villamos elé, az csengetett, a rendõr egybõl odajött és megkérdezte: - Nem látta a villamost? Mire én: - De igen de én jöttem jobbról. Erre õ elnevette magát elküldött a fenébe.
Haverommal megyünk KÉTSZEMÉLLYEL, BUKÓSISAK NÉLKÜL kismotorral. Rendör integet az út szélén, mire odakiálltok: - Mit integet, nem látja hogy nincs több hely.
Zsukkal megállitottak, hogy nincs biztonsági öv, mondom ebbe nem kell. Úgy röhögtek, hogy tovább küldtek. |