Keresés

Részletes keresés

vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 250

Nekem már elmúlt. Az elején volt, de úgy, hogy nem is tudtam róla. :))) Csak a párom jegyezte meg többször, hogy újabban mindenen felcsattanok. Persze erre a kijelentésre is ugrottam... :) Viszont épp a napokban jegyezte meg, hogy újra a régi a lelkiállapotom.

 

Nekem a legújabb tünet az orrvérzés. Illetve nem olyan új, pontosan emlékszem, mikor kezdődött: a cukorterhelés napján. Akkor annak a számlájára írtam, de időközben kiderült, hogy csak véletlen egybeesés lehetett, mert azóta nagyon gyakran van. Van, hogy egy-két napot megúszok, de az az általános, hogy minden reggel egyszer vérzik. Ma viszont duplán kaptam az "áldásból", reggel is volt, meg most is,még itt halmozódik előttem egy kupac véres zspi (bocs)...

Előzmény: Samu mama (248)
vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 249

Teljesen meg tudlak érteni. Mármint a lakásberendezéssel kapcsolatban. Nekem ez mondjuk érzékeny pont, mert ez a hobbim. Bár lassan már kezdek beletörődni, hogy sokfélék vagyunk, és nem mindenkit érdekel, hogy milyen a kanapéja, megveszi az elsőt, ami útjába akad, és úgy érzi, hogy kényelmes... Régebben sokat bosszankodtam ilyenek miatt, hogy hogy képesek emberek... De most már rájöttem, hogy tök fölösleges ilyenek miatt idegesíteni magam. Vegyen mindenki olyat, ami neki tetszik, nem nekem kell nézni egész nap.

Előzmény: Samu mama (236)
Samu mama Creative Commons License 2005.12.20 0 0 248
Terhességi ingerültség másnak nincs?
vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 247

3 perc az tényleg nem túl sok... :( Igaz, hogy a szakértő szem ennyi idő alatt is átvizsgálja a fontos dolgokat, de azért szokták hagyni az embert egy picikét bámészkodni. A Margitban is úgy van, hogy kb. 2-3 perc a tiszta vizsgálati idő, és még ugyanennyi a "töltelék", hogy mutatják: nézze, Anyuka (Apuka), itt a kis kezecskéje, a szíve, most épp így meg úgy tartja magát... A képet beremegtetni én is szoktam! :) Szorítok, hogy lány legyen! Ha már annyiradeannyira azt szeretnél! :))

 

Te miből vizsgázol?

 

A recept, amit csináltatok Mikolttal, a frusi-féle narancsleves?

Előzmény: Cserge. (218)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 246

szerencsére a húzosabb rész minket kikerül gondolok itt a lázra, takonykorra.

kedvesemet tuningoltam mézes teával mef egy vagon c vitaminnal.

torokra meg septofort-ot szedett.

meg is lett a hatása, csak az a száraz köhögés maradt meg.

marad továbbra is a mézes tea, hátha...

Előzmény: vidramam (240)
Samu mama Creative Commons License 2005.12.20 0 0 245
be bezony
Előzmény: devil_vs_angel (243)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 244

köszönöm a tippet, épp levélváltásba bonyolodtam egy itteni anyukával is bkocsi ügyben.

ha az nem jön össze, ráérdeklődök erre is.

Előzmény: Samu mama (239)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 243

;)

bevállalja?

;)

Előzmény: Samu mama (237)
vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 242

Én úgy tudtam, hogy nem baj, ha a hátsó falon tapad... Rosszul tudom? Azt hittem, csak a méhnyak közelében nem jó. Egy hős vagy, hogy titokban tartod! Bár igaz, elég jól megszervezted, hogy mindössze négy napot kelljen kibírni! :) Én ezt azért nem mertem volna megcsinálni, mert az én Férjem olyan, hogy tuti megbántódott volna azon, hogy Ő nem lehetett ott, és csak felvételről láthatja (nem, mintha ott élőben többet látna, de akkor is). Az én részemről ennek az ajándéknak egy kicsit más formája jött volna be: időpont a két ünnep közti időszakra, amikor együtt elmegyünk. Mint valami mozijegy (illetve annál több, ennyiért már koncertjegyet lehet venni...).

 

A vérvétel elég horror lehetett. Hogy lehet ennyire elbénázni? És ez az adatfelcserélés hogy derült ki? Ha láttad, hogy rossz helyre írja az adatokat, gondolom, azért szóltál neki nem? Csak azért kérdezem, mert írod, hogy "kíváncsi leszek, mi fog ebből kisülni". Akármilyen hülyeség ez a vizsgálat és sokszor pontatlan az eredmény, azért ha már leveszik hozzá a vért, csak érdemes megadni nekik az esélyt, hogy legalább a kiinduló adatok helytállóak legyenek... Szóval, hogy is van ez?

Előzmény: Anzán (203)
vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 241

Háááát, zsejkee, ez valóban nagyon fiúgyanús! :) De hát végül is a dokinéni tényleg nem mondta meg, csaka férjed kérdésére válaszolt. Majd szólj, ha megtaláltátok a felvételen a bizonyítékot! Az Emmáért kár, én is nagyon sajnálnám. Nekünk az "elsőszülött" kutyánkat hívják így, és imádom (a kutyát is és a nevét is), nagyon jól lehet becézni (nálam ez fontos szempont). Igazából, amikor kiderült nálunk, hogy fiú, mi is csak a szép lánynevünket sajnáltuk, hogy parlagon marad... :)))

 

Lánymagzatok, húzzatok bele!!! Egyelőre Samu mama szegény Sárája egyedül fog babázni, amíg a fiúk matchboxoznak... ;) (vagy beáll közéjük, és a fiúk jó kis vagány csajszit faragnak belőle!)

Előzmény: zsejkee (217)
vidramam Creative Commons License 2005.12.20 0 0 240

Devil, ez a történet durva. Vagy inkább nagyon szomorú... :((( Csak csatlakozni tudok Samu mamához, szívesen megmondanám annak a kedves embernek, hogy a lányt ő csinálta, a felesége "csak" kihordta és megszülte neki.

 

A köptetők sajna tényleg tilosak egész terhesség alatt, én is szívtam 9-10 hetesen, mikor elkapott az akkor divatos, influenzaszerű kórság (kivéve láz és izomfájdalom). Úgyhogy maradtak a háziszerek: méz, tea, narancs, meleg fürdő (egy kis mentaolajjal), fekvés, és napi 2 Calcium Sandoz pezsgőtabletta. Elég szar volt, főleg a köhögés része, és az orrdugulás (orrspray-t sem lehetett), emiatt alig tudtam aludni. De végül a legvészesebb részéből egy hét alatt kimásztam, és még egy hét múlva már kutya bajom sem volt!

Előzmény: devil_vs_angel (216)
Samu mama Creative Commons License 2005.12.20 0 0 239
Szia Devil, ezt találtam, hátha érdekel téged: (ha még megvan):Graco Mirage TS Eladó, ÚJ!!!!!!!!!!!!!!!! Eladó egy Graco Mirage Ts babakocsi, kicsomagolt, egyáltalán nem használt állapotban. Sötétkék alapon világoskék mintás. Hordozós és autósülés is egyben, ami a kocsira szerelhető. Nagy a bevásárló része.Súlya:7,5 kg Ára: 20.000 Ft. Helység: Budapest Telefon / Fax: 0670576-37-67 Név: Lipcsei Mária E-mail: maria.lipcsei@hdsnet.hu Cím: Budapest
frusi Creative Commons License 2005.12.20 0 0 238

Én nem akarok vitázni, mert szeretnék majd ide visszatérni Hozzátok, mert nagyon szimpatikus kis társaság vagytok. Igaz, a topic címe nem az, hogy "kinőttük a koraterhest", hanem az, hogy "2006. tavaszi-nyári babák, mamák". (Még mondtátok is, hogy "az augusztus is nyár".) Szerintem ez a két dolog volt az, ami miatt "idecsődültünk"...

 

De én nem szeretnék konfliktust, azt meg végképp nem, hogy úgy érezzétek, "idepofátlankodtunk", úgyhogy jövök vissza 6 hét múlva, ha majd befogadtok. :)

 

De összességében nekem is rosszul esett egy kicsit (mondjuk a táblázat engem nem izgat), és úgy látom, nem furcsa Caixa és MaMy reakciója.

 

Illetve szerintem nem arról van szó, hogy a "koraterheseket" nem érdeklik a Ti pocaknövős problémáitok, hanem arról, hogy Ti, akik már túl vagytok a koraterhes szakaszon, érthetően nem izgatnak már Benneteket a mi problémáink.

 

Nem szoktam ilyen "topic-társaság" vitákba belemenni soha, csak a fentieket el szerettem volna mondani Nektek.

 

Addig is csupa jól-fejlődős, egészséges, rugdosós babát kívánok Nektek!!! :)))))

 

Előzmény: Cserge. (204)
Samu mama Creative Commons License 2005.12.20 0 0 237
Egy kicsit szét vagyok esve...
Előzmény: Samu mama (236)
Samu mama Creative Commons License 2005.12.20 0 0 236
Üdv mindenkinek!!!! Na, DEVIL: (nem neked szól) utálom az olyan, általad is említett balf.sz pasikat, akik a nőket hibáztatják azért, hogy fiút sem tud szülni... Ha minden igaz, apuci spermája dönti el a béjb nemét, nemde? OFF: Ma egyébként is ingerült vagyok eléggé, túl vagyok egy vizsgán szerencsére, voltam anyuéknál, megint morogtam egy jót. A helyzet:meghalt nagyi nyáron. Anyuék most mindent eladnak és vesznek egy házat. Eddig ez okés is. Megvan a ház, a lakásokra a vevő. Csak egyszerűen annyit szerencsétlenkednek, hogy jááááááááááj... Meg az ötleteik....... kórházzöld csempe a fürdőbe.... a kert szétbarmolása..... anyukám mindent - a konyhát és a nappalit is - egy kimurdált étkezőszekrény színéhez igazít.... Lehet, hogy a nemterheseknek ez nem is idegesítő, de én kikészülök a napi tíz ilyen ötletüktől. Pedig télleg jófejek, meg ők azok, akik igazán segítenek nekünk, de .... hm. -majd kontrollálom magam. Egy nagy morgós medve lettem. Eddig ellenálltam a mézeskalács frontnak, de lehet, hogy kipróbálom, bár én eddig csak sós sütikkel voltam közelebbi rokonságban. ON: egyébként egyetértek Mikolttal, a terhesség nekem nem minden nap leányálom. Itt puffadok, ott fáj, megint egy visszér, megint egy kiló, idegeskedés minden miatt - "mozog még? most meg miért nem? stb." Örülök nagyon, hogy lesz Bubu, de sok minden elhagyható lenne számomra. Apósom meg kész van, múltkor le akart gyilkolni egy korty cappucino miatt, múltkor a csípős dolog miatt. Riherongyra szeret okoskodni. Aztán tisztáztam vele a helyzetet, hogy eddig hány gyermeket is hordott ki. Persze, azért finomabb voltam. De minek? Ez biza hosszú lett.
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 235
Dánke zer! :)
Előzmény: devil_vs_angel (234)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 234
persze, 30 jáhre alt.
Előzmény: Cserge. (233)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 233

:) Akkor szabad kérnem a Te korodat is? Végülis Te vagy a topiclakó...;)

Előzmény: devil_vs_angel (232)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 232
nekem sem volt ellene kifogásom.
Előzmény: Cserge. (231)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 231

Zsejke! Gretula a herceghez! Most így mi lesz a neve? Vagy még nincs ötlet?

 

Táblázat: nem tudom hogy áll a dolog, nekem tetszett

Most én mán nem tudom...:) Ha másnak is teszik, lehet folytatni...:)

 

És Te mész ma jógára? Én még nem tudom: holnap vizsgázom és még sok van hátra...:(

Előzmény: zsejkee (205)
zsejkee Creative Commons License 2005.12.20 0 0 230

:))

úgyse asztalaláivós, fejenpörgős szilveszteri buliba megyünk.

Legalább egy kicsit rutinosak leszünk felismerésekben.

 

Aztán ha már beleőszültünk a hangyanézésbe, megkérdezzük :))))

 

 

Na, tényleg békés ünnepeket!

 

Zs.

Előzmény: devil_vs_angel (227)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 229
Móka! A Te receptedet csináltuk Mikolttal. Nálad is szőke lett (tudniillik a mézeskalács)? Szerintem ugyan szebb így, csak kíváncsi vagyok...
Előzmény: Moka25 (186)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 228

:D:D:D

ez aranyos!

Előzmény: Mikolt (222)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 227
ha meg elsőre nem szúrjátok ki még zoomolni is tudtok;)
Előzmény: zsejkee (217)
Mikolt Creative Commons License 2005.12.20 0 0 226
hat, akkor ezekszerint a baba kb 60 cm es Anzan 16 kilo:)
Előzmény: Cserge. (224)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 225
Anzán! Mész ma jógára?
Előzmény: Cserge. (224)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 224

Anzán! De jó, hogy jó helyen van! :))

 

felcserélte a két számot; a súlyomat írta be a mm-ekhez, a CRL-t pedig a súlyomhoz kg-ban

És akkor eszerint hány kiló vagy? ;))

 

De hogy tényleg hogy bírod Magadban tartani...? Nehéz ügy...:)))

Előzmény: Anzán (203)
Mikolt Creative Commons License 2005.12.20 0 0 223
ja jol van, akkor azert a lehetoseg adott:)
Előzmény: zsejkee (217)
Mikolt Creative Commons License 2005.12.20 0 0 222
hat, fater batyja rohogott, amikor faternak lany lett az elsoszulott. aztan fater rohogott, amikor batyjanak 3 lany lett:) en koztudottan fiukat szeretnek magam korul. persze megtartanank a lanyt is, de megiscsak a fiu az, aki a nevet tovabb viszi:)
Előzmény: devil_vs_angel (216)
Cserge. Creative Commons License 2005.12.20 0 0 221

Ja? Meg te gyúrtad ki az egészet... Végülis semmiség, csak az oroszlánrész...;))

 

Mé kell annak gesztenyebarnának lenni? Sokkal szebb szőkén! Télleg, nem ez a finn recept? :))))))

Előzmény: Mikolt (212)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!