A szüléstörténetek részben, akit ismerek a régiek közül, ott beírtam az akkori terhesség mellett meglévő testvérek számát. Ha valaki meg akarja adni a nevet, dátumot, oda is szívesen beírom, vagy ha valakiről én nem tudom, de más tudja, hogy hány tesó volt, akkor írjátok meg nyugodtan.
Hát meglátjuk, most úgy gondolom kibírom:). (és én vagyok a gyenge láncszem kíváncsiság terén..)
Ha meg nagyon mutogatja, hát ez van:)), de azért 100%ra mi úgysem tudjuk/merjük megállapítani, dokit meg megkérjük h ne mondja (és ne mutogassa percekig:D).
Frissítettem a táblát. A jövőben, ha valaki megadja a meglévő testvérek nevét, születési dátumát, azt fogom beírni a táblába. Akik most szerepelnek benne, azok is természetesen megadhatják ezeket a pontosított, személyesebb adatokat. Ha nem akarják, akkor marad a számszerűsített nemekre osztott testvér mennyiség. :-)
És kibírjátok majd? Én is így terveztem, de egyrészt nem bírtam ki, másrészt látványosan mutogatta magát a kistöki, még az akkor 4,5 éves bátyja is kiszúrta az UH felvételen, hogy fiú lesz. :-)
Shaish, 28, célidő: aug 30., Szt. István kórház, harmadik gyerek (neme titok és az is marad, előttünk is), neve még nincs, eddigiek: 2006 Csaba, 2007 Boglárka.