Csak párhuzamosan haladhattak, de az meg mitől kocsmatúra?
Ettől függetlenül 12 versenyző jelentkezése esetén hajlandó vagyok egy rekorddöntésre Prágában, de csak ha pohárral nem bohóckodunk. Egyetlen probléma, hogy 200 db számla összegyűjtéséhez legalább 2000 kocsmát kéne végigjárni...
Igazi "nyári kis színes". Ha feltételezzük, hogy a csoprt (13 ember) együtt mozog, akkor kivitelezhetetlen.
Óránként 20 kocsma azt jelentené, hogy 3 perc alatt az egész csapatnak át kell érnie az egyik helyről a másikra, kikérni és meginni a puhár sört, és már kívül is lenni az ajtón...
Inkább itt egy jó kis sör. Ennek legalább van értelme.
Ha kinti szeretteink közül valaki belefut ebbe a kötetbe, legyen oly jó és vegye meg nekem utófinanszírozással! Pusztán szakmai érdeklődésből kéne. Előre is köszönöm!
Nem esett szó eddig itt a topicon róla, de július 1-től megváltozott a prágai tömegközlekedés jegyrendszere:
A korábbi 26 koronás standard jegy ára 32 koronára emelkedett, érvényességi ideje pedig 75-ről 90 percre nőtt.
A korábbi 18 koronás, egy átszállás nélküli útra 20 percig érvényes jegy 24 korona lett, viszont már 30 percig érvényes, és korlátozás nélkül át lehet vele szállni az érvényességi időn belül.
{ Az oldal fake, ezt biztos egy szőrös melósember készítí, aki álcázza magát. Legalábbis valós képet nem találtam rajta, csak netről leszedett van jelenleg a főoldalon. De akár még igaz is lehet . . . }
Én jó kéthete kóstoltam meg a sörgyár sörözőjében. Nem estem le tőle a bárszékről. Nálam az ott csapolt eredeti szűretlen marad az első helyen ( a staropramenek közül).
Szia! Az AZ hostelben voltunk első éjszaka, a hostelworld-ön keresztül foglaltunk. Jó helyen van, de koli-színvonalra kell számítani. A második és harmadik éjszaka pedig a Crowne Plaza hotelben voltunk, oda beváltottunk egy kupont, amit még az ebay-en vettem. Egyébként érdemes előre foglalni, főleg most nyáron és ha hétvégén mentek. Jó utat!
Bocs, hol találtál szállást Prágaban? Én elküldtem nagylányomat a barátjával, fizetem a jegyüket csak nem képesek szállást találni! Én még piros útelvéllel voltam egy párszor, de az más vilag volt.