Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Szia. Szeretnék menni kézilabdázni. Régen balszélső voltam. Egy pár éve abba hagytam, de újra szívesen játszanék. Kérlek adj elérhetőséget, hogy felvehessem veled a kapcsolatot. Köszi. E-mail címem:oszikitti@citromail.hu.
Bp. bajnokságban szereplő női felnőtt kézilabda csapat játékosmúlttal rendelkező lányokat, asszonyokat keres. Heti egy alkalommal van edzés, mérkőzések hétvégeken. Edzésidőpont: csütörtök 18.30-20.00-ig Siketek spcs-ben. Szeretettel várunk mindenkit
Lehet kicsit megkésve írok, de érdeklődnék, hogy lehet-e még hozzátok csatlakozni? 21 éves vagyok, eredeti posztom bal szélső és beálló de irányító is voltam. 1 éve hagytam abba a kézilabdát, de nagyon hiányzik és szeretném újrakezdeni. Ha esetleg lenne rá lehetőség, akkor tudnál nekem írni pár infot az e-mailemre: angyaldori@hotmail.com? Válaszod előre is köszönöm!
Sziasztok! én is nagyon szeretnék (ismételten) kézizni eltelt 6 év és nagyon hiányzik... szívesen csatlakoznék ha még lehet... kapus voltam de szívesen játszottam pályán is mikor volt rá lehetőségem... sziasztok!
Szia!Korhatár esetleg van és mejik posztokra keresnétek játékost?Jó fizikumu vagyok és az Országot eleve el szeretném hagyni munkát keresni kint de a kézilabda is az életem része,és ha igy volna lehetőség az nem lenne rossz.
Szia. Én nagyon szeretnék visszamenni kézilabdàzni... 38 éves vagyok kb 10 évet kéziztm de az már elég rég volt. Ha gondolod megirhatnád merre vannak az edzések és mikor...persze ha még aktuális. Beállos voltam. Előre is köszönöm.
Már nagyon szeretnék kézilabdázni, nagyjából 19 éve és egy álmom beteljesülése lenne! Soha nem űztem még ezt a sportot, ahhoz képest, hogy Kézilabda játékvezető vagyok! Ha van bármely csapat, ahol lehet amatőr szinten kézilabdázni, akkor szívesen mennék!
Egyébként 19 éves fiú, 172 cm magas és 60 kg vagyok. Sok évig hobbi szinten, de elég jól védtem a kapuban (foci), de bármilyen posztot be tudok vállalni. Remélem találok egy csapatot! :))
Soroksári férfi kézilabdacsapat játékosokat Budapest 1. osztályba. Szerdánként van edzésünk és hétvégén meccs. Az edzés helyszíne a vadiúj sportcsarnok a szentlõrinci úton, szeretettel várunk tapasztalt és kevésbé tapasztalt sportszeretõket egyaránt. Sportvezetõnknél jelentkezhettek: Kozma Ferenc 06202646714, illetve qq16@freemail.hu emailen
Sziasztok! Csapatunk SÜRGŐSEN játékosokat keres! Olyan női kézilabdázókat keresünk akik amatőr szinten szeretnék művelni a sportot és a játék öröméért teszik mindezt! Jelentkezni nálam lehet privátban! Sziasztok!
Egy amatör férfi kézilabda csapatot keresek! Pest déli részén és Tököl környékén! Már 6-7 éve nem játszottam, de előtte NB1b osztályban tevékenykedtem 2 évig 10 éves "pályafutásom" alatt! Szivesen játszanék újra amatőr csapatban bal szélen vagy bal átlövőben! 23 éves , kb 185cm magas vagyok!
Irjatok e mail: cserna22@freemail.hu vagy telefonon : 06303915840 !!!
Örömmel olvastam az érdeklődésedet, mert a mi csapatunk éppen kapust keres. Bp. bajnokságban játszunk, első edzésünk aug. 16-án 18.30-20.00-ig a Siketek spcs-ben. Szerettel várunk gyere le és a többit megbeszéljük személyesen. De ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok levélben addig.
Sziasztok! Ha valakinek van valami olyasmi ötlete, merre tudnék magamnak női kézilabdacsapatot találni? 10 évet játszottam Baranya megyében, de egy éve, mióta felköltöztem, nem találtam csapatot. Ha valaki tudna valamit kérem írjon. (maraszagi@gmail.com) Kapus vagyok, illetve szeretnék újra lenni ;)
engem mindenképpen érdekelne, csak pontosabb információkra lenne szükségem. Ha esetleg egy mailben küldenél még tudnivalót, nagyon megköszönném. (maraszagi@gmail.com)
NB2/B-ben utánpótlásban kézilabdáztam két évet beállósként, igazoltan. Előtte suliban 6-ot. Most 23 vagyok, munka mellett szívesen játszanék hosszú távon.
Bp-en szeretném folytatni pár év kihagyás után (egyetem), és nagyon örülnék, ha valaki tudna tanácsolni/meghívni egy csapatba.
A Siketek spcs-ben vannak az edzések első aug 16-án csütörtökön 18.30-20.00. heti 2 edzés, a másik hétfőn vagy kedden lesz. tagdíj van, kb: 4000 ft/hó. Budapest bajnokságban játszunk szeptember közepén indul a bajnokság.
Budapest bajnokságban szereplő felnőtt női csapat játékosokat keres. Heti két edzés az esti órákban, augusztus közepén kezdődnek az edzések. Mindenkit szeretettel várunk
Budapest bajnokságban szereplő felnőtt női csapat játékosokat keres. Edzések augusztus közepén kezdődnek heti 2 alkalommal az esti órákban a Siketek sportcsarnokban! Ha érdekel írj szeretettel várunk.
Nemetorszagba a 3. Bundesligaba (Nemet valogatott /3), sürgösen keresünk nöi kezilabdasokat. Berendezett lakast es kezdesnek havonta kis "zsebpenzt" ad a csapat. Szükseg eseten munka is van.