Hú hallod nem is tudom mit írjak tényleg eggyüttérzésem, borzasztó lehetett!!! Senkinek nem kívánok ilyet! Egyébként ne hidd, hogy másik autón vastagabb a lemez meg a fényezés, hiszen mikronokról van szó! A beton csúnya munkát tud végezni!Legközelebb vigyázz!
16 éves jogosítványom első és remélem utolsó vezetéstechnikai hibája egy éjszakás műszak után! Tanulság: 1. győzött a parkoló betonkockája 2. kibontotta az ajtót mint egy konzervet rendkívűl vékony az ajtó külső lemeze 3. rendkívül vékony a fényezés 4. Mindig legyen a hiteles autóra cascód! (nekem van)
Én meg üdvözlöm annak a KPK(?)-404 rendszámú beige(?) CRDI Cee'd-nek a tulaját, aki ma 1/2 4 - 4 között Rákoskeresztúron az Elágazásnál balra fordult. :)
Akkor okulásként: ha valakinek változó geometriájú turbós autója van, és elmegy az ereje, nézesse át a vákuumcsöveket, mert ha nincs vezérlés, akkor nincs nyomaték... (sose tudjátok meg, milyen.. :)
Lényegében nevezhetjük változó térfogatú turbófeltöltőnek is. A felsőkép a kis (rész) teljesítményű állapotot, az alsó kép a magas fordulatszámu helyzetet mutatja. Alacsony fordulaton a turbina ház térfogatát csökkentik, így gyorsítva a kiáramló levegő sebességét, magas fordulatszámon, pedig mivel nő a turbó hatásfoka visszaáll az alaphelyzet. Lehet látni, hogy a képen vákumos vezérlés alkalmaznak. Egy acéltárcsa elfordításával idézik elő lapátok megfelelő mérvű nyitását és zárását, így növelve a turbó hatásfokát.
Köszönöm a megerősítéseket. Nekem is 3.99% -ot mondott az értékesítő de egy másik képlet szerint 4,6% . Végül is mindegy. A kereskedés a tatabányai Karácsonyi Nagy.
simán elhiszem :-))) amúgy érdekelne hol adják ilyen jó hitelre a kocsit!
Mondjuk a 3,5 hitelhez nekem még kb 800e kp kellene (akár beszámíthatnák annyiba a mostani kocsim) és épp meglenne egy 1,6 EX lim. Automata. Már csak a gázt kellene még berakatnom....... Álom, álom, édes álom......