Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Felteszem már akkor az én majdnem kész gépecskémet is ha nem bánjátok,nem sok lenne már hátra.Na majd ha meglesz az Awi egy frankó ékszijtárcsa burkolatot még kapni fog lemezből.
Tesómnak meg a faternak semmit, mert fakezű mindkettő :-) Fater az abszolút zseni a családban, bármi elromlik/eltörik, kizárólag szigetelő szalaggal javítja vagy UHU ragasztóval :-)))
Én ezért nem adok kölcsön gépet és nem is kérek. Nem jó, ha pont nálam megy tönkre, valami régen érő dolog, vagy azután, hogy visszavittem. A minap is kérte egy haverom a HILTI-met, hogy néhány lyukat fúrjon. Mondtam neki, hogy kölcsön nem adom, de szívesen elmegyek és kifúrok neki annyit, amennyit csak akar. Így is lett.
Ha 100 alatt maradsz és lesz egy tényleg jól használható cuccod akkor egy szavad se lehet, mert ugye ennyiért csak megveszed az új güdét, de az egyedinél meg lehet hogy ki is küszöbölted a hiányosságokat
Megcsinálod a güdén ami hiányos, majd kijavítod azt amit güde néven megvettél, és a végén lesz egy fasza güde motoros egész profi egyedi cuccod :-) El fogsz vele szórakozni egy darabig :-)