MaMy! Ez a topic azért nyílt, hogy tovább vihessük azt a jó handulatot, amit 3 hónapja "őrzünk". Légy kedves, hagyd meg nekünk ezt az örömöt és az olyan hangvételű hsz-ket mellőzd - legalábbis ebben a topicban!
meselj Cserge, hogy tetszett a bikavadito piros csempe a furdonkben?:) az elozo lako hagyateka.
amugy mit lattal? az anyosomat tuti nem:) es szvsz o haragszik.
egyszer amugy nekunk is lesz szep kero. ha lekerul a haszonelvezet az en lakasomrol, ha a ferjemet kifizeti az exneje a kozos lakasukbol, es ha eladjuk anyosom lakasat. szoval elmeletben mi tok gazdagok vagyunk am:)
hat... mondjuk ami tenyleg problema, azt en sem mondom el:) ilyenkor viaskodik az ember, hogy mit tegyen, hiszen ha tul sokat panaszkodik, masoknak is elmegy tole a kedve.
ugyanakkor nehez az oregekkel. azt a legnehezebb szem elott tartani, hogy nem direkt csinaljak. ugyanakkor felmerul a kerdes, hogy meddig aldozzam fel magam masokert.
na latod, az tenyleg az en hibam, hogy nem szoltam azonnal.
ez egyebkent erdekes dolog. csinalsz valamit, ami valojaban nem nagy cucc (mert valljuk be nem nagy cucc jelszavazni egy galeriat), aztan valaki masnak eppen ez az agylovete. elozo ferjem apjanal azzal vagtam el magam, hogy beleultem a foteljaba.
nyalcsorgato barmok valoban vannak, erre figyelmeztettel is mindenkit, azonban en ennek ellenere ugy erzem, hogy vallalom az arcomat. nem erzem kioktatasnak, amit irtam, csak teritettem a kartyakat.
de ha belegondolok hogy őt nem hagytuk magára, körbe van ugrálva, mejdhogynem a feneke van ny***a.
nem akarok belemenni a családi részletekbe, de nem irigylem a volt feleségét. amiket ő átélhetett mellette (a feleségemtől tudom), szóval igen csökönyös öszvér ember ez az após.
de ennek ellenére bírom, ha arról van szó egyből ugrik segíteni.
csakhát a modora, az ami furcsa nekem.
ha valami gondja van hurcolja magával látjuk rajta hogy emészti, az helyett hogy megmondaná. külön ki kell barkobázni hogy mi a problémája.
na sokat pofázok, mást meg nem hagyok érvényesülni;)
na ja, ez igaz. most szivem szerint azt mondanam, hogy nem megyek anyosomhoz 25en delelott, aztan kozben ugysem lehet. de ettol fuggetlenul belatom, hogy ami eltort, azt nem lehet osszeilleszteni. csak igy siman, harag nelkul. ezentul 3 lepes tavolsag.
Oké. Azt nem értem Mikolt, miért most szólsz. A képtárban az előbb feloldottam a galériákat a védelem alól. És a magamét természetesen kitöröltem. Azt csináltok vele, amit jónak láttok. Én tényleg csak jót akartam, tudom, a pokolba vezető út is ... Nem ebben a világban éltek, ha azt hiszitek, csupa jószándékú ember nézegeti a neten a fotókat! Tényleg vannak nyálcsorgató barmok! De ne kelljen megtapasztalni egyikőtöknek sem! Mikolt, komolyan csodállak, hogy 25 éves korodra milyen bölcs lettél, hogy felhatalmazva érzed magad, hogy mindenkit kioktass. Nem akarlak megváltoztatni, nem is tudnálak. Néha összeakasztjuk az agancsunkat (aggancsunkat?), oszt kész, mehet mindenki a dolgára. Szerintem!
meltassalak szora?:) nalam akkor szakadt el a cerna, amikor fogtad magad es lejelszavaztad a keptarat, abban is az en fenykepeimet, amirol pedig ugy ereztem el tudom donteni, hogy megmutatom, vagy sem. hozzanyultal valamihez, ami az enyem, ha ugy tetszik felulbiraltad a dontesemet. ezert dontottem ugy, hogy amig itt vagy, nem irok.
letezik olyan, hogy ellenszenv elso latasra, ha mar szerelem elso latasra is van. mindezek ellenere nem erzem ugy, hogy pl a hatad mogott sertegetnelek, hiszen neked mondom. vannak olyan karakterek, akik az eletben nem fognak kijonni egymassal. ok jobb, ha egymas kozott maradnak. az altalanos bekesseg kedveert. kulonben mindig szemelyeskedos vita lesz. (nezd meg pl caixat. utal engem, semmi olyat nem tudnek mondani, ami neki tetszene, kapasbol az ellentetet allitana, meg akkor is, ha egyetert velem:))
OFFMiért, nem kiutasítás történt? Konkrétan szóra sem méltattok! A topikotok címe meg inkább tavaszi babák kéne legyen, ha én már pl, a júliusommal nem férek bele!! Grrr! Nekem is van ám vadászengedélyem! Nem akarok itt offolni, de mivel megszólíttattam ...
a bevasarlasra elvisszuk kocsival, az ebedet en foznek, ajandekot nem kell vennie, kepeslapokat en vettem meg es kuldom el, mas nincsen... csak orulnie kene az ajandekoknak. de meg az sem megy neki. barmit kap, mindig jajong, hogy o mar "oregasszon", neki ne vegyunk semmit, nem illik(???)
igazsag szerint en karacsonykor tobbet vagyok hajlando engedni, mint mas napokon, mert ugye karacsony. igazsag szerint nagyon vagyom egy nagy lakasra, ahol mindenki egyutt lehet. sajna aposomat nem ismerhettem, anyosom 75 eves, anyam meg apam tobbet ugysem lesz egyutt, ocseim nem fognak megnosulni, mire nekem lesznek unokaim, a ferjem nem fog mar elni. de en remelem, hogy talan egyszer majd a fiaim osszehozzak:) majd akkor megnyugszom:))))
1x még poénos is lehet... de elég rideg... kinek mi jön be. Ülünk a presszórészlegben. Nekik az kell, hogy no munka, no fenyőtüske, és lehessen kit cikizni. Pl. hogy a pap szenteste vacsinál miket hablatyol össze. Basszus, de hát ők fizetnek ezért az élményért, nem kényszerítik őket!
nalunk regen ugy volt, hogy anyam novere jott a csaladjaval (3 fo), a nagyszuleim (2 fo), meg mi (5 fo) szerettem ezeket a bulikat.
most csak anyamekat hivtam, de az a masik fele. fater ugye elhagyta o a nyaron, es azota is ki van ram akadva, hogy szobaallok veluk, sot... ugyhogy veluk meg kinos lesz. de hat csalad, ezert az ember elviseli, meg meg lehet ot erteni.
de azt nem ertem, hogy anyosomnak miert jobb egyedul otthon, mint a fiaval meg az unokaival.
Hú, de utálom a Karácsonyban ezt a családos sértődős mizériát! Pedig pont ez lenne benne a lényeg. Mármint hogy együtt a család. De már nagyon unalmas, hogy mindig sértődés van abból, hogy kivel, mikor karácsonyozunk. Igazából még azt sem tudom, hogy lesz, amikor lesz gyerek. Egyrészt afelé húz a szívem, hogy Szenteste legyünk hármasban, aztán majd később négyesben, stb., aztán a többi napokon menjünk a rokonokhoz. De az is tetszene, ha nagy családi karácsony lenne, de az nagyon bonyolult, mert melyik nagyszülőt válasszuk? Vagy jöjjön mindkettő? De azok a nagyszülők más gyerekeknek is a nagymamái/nagypapái... Mindenkit azért nem hívhatunk el!
na ezaz, hogy en is a csaladdal szeretnek, de ugye nem megy. az anyosom szarik arra, hogy ki minek orulne, mar odaadta a tizezrest, karacsony letudva. szamomra amugy ez azert sokk, mert eddig semmi erre utalo jel es semmi hasonlo nem tortent.