Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Félszavakból is megértjük egymást ( ha akarjuk ). -:)) . Képkovács pedig megsúgta nekem, hogy 300/4-nél a 2X le van tiltva, tehát itt csak manuálisan fog működni.
Köszönöm rájöttem és valóban azt látom, hogyha manuálisan használom, akkor legalább minden másodikra olyan képet látok, hogy a hangya f@szán is kirajzolja szört. Azonban ha AF-fel dolgozok, akkor kb jó csak a szörszálkat nem látom. Ez a manuális dolog egy kicsit macerás de majd beleszokunk.-:))) . A másik gondom, az az hogy az állványom mely obikkal használható. Ez újabb tudományos kisérlet tárgyát képezi. Ezért is lesz érdekes a 180mm-es makró.
Azért arra számíts, hogy a kétszerező miatt 5,6 blende fölött már nehézkes (vagy egyáltalában nem megy) az AF. Ráadásul már irdatlanul sötét lesz a kereső.
Ezekkel az objektívekkel úgy vagyok mint a szerszámokkal. Akkor szoktam vásásrolni, amikor jó áron tudok venni. Hogy használom vagy nem azt az idő eldönti, de általában fél évnél tovább nem pihentetem, ha elő sem veszem. Korábban makrózni sem akartam és mégis rákaptam. Az 300mm számomra ( plusz 1,4x és 2x ) olyan mint amikor kisgyerekek különböző matricákat gyűjtögetnek. Gyűjtik gyűjtik, addig amig rá nem jönnek, hogy ennek semmi értelme és akkor megszabadulnak tőle nagyon gyorsan.
Igen megvettem és korábban 300/4 és hozzá a két Minoltát ( 1,4x és 2x ). Idáig csak nézegettem és egy kicsit megnyugodtam, hogy az 1,4x és a 2x-nél tényleg alig alig látni a minőségi romlást. ( Ezt csak a legnagyobb blendén, de ha rekszelek egyet ott már nem látom a különbséget. ) Engem igazából a 180-as makró izgat, remélem hétvégén használtaba kerül.
Hogy szól a mondás? Aki Minoltakéket iszik rossz ember nem lehet. Röviden meg az véleményem, hogy az a vaku, amelyikért ennyit adnak, annak bizony villognia kell! . petyus . Ha az örsi zászló már rendezett, akkor nem kéne gondolkodni egy örsi indulón???