Fw: disznólkodni csak szépen > > > > > > Hajnali 2-kor a férj felkelti a feleségét: > - Drágám tessék a fejfájás elleni gyógyszered. > Az asszony álmosan: > - De nekem nem is fáj a fejem. > -Na akkor dugunk. > > A férj boxmeccset néz a tévében, a felesége olvasgat mellette.Hirtelen > felkiált a férj: > - Hát ezt nem hiszem el! Még négy perc sem telt el, és máris vége! > Mire a felesége: > - Aha, tudom, mit érzel... > > Egy eltévedt vándor elvetõdik egy távoli tanyára. A háziak - egy > házaspár - megvendégelik, majd felajánlják neki, hogy töltse ott az > éjszakát. A vándor, mivel nagyon fáradt, köszönettel elfogadja a > meghívást. A házaspárnak nincsen vendégszobája, ezért a hitvesi > ágyban > térnek nyugovóra mindhárman. A vendégnek tetszik a háziasszony, > ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a > fiatal utazó, ezért halkan odasúgja neki: > - Tépj le egy szõrszálat a férjem fenekérõl, ha nem ébred fel rá, akkor > benne vagyok egy kis szexben! > A vendég letép egy szõrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a > dolog. Kicsit késõbb újra fellángol a szenvedély, megint egy > szõrszáltépés, megint szex. Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj > hátsófelébõl a szõrszálat, az méltatlankodva megszólal: > - Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban > döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja > eredményjelzõ táblának! > > Nyugdíjasok beszélgetnek a kocsmában: > - Tudja, nekem már annyira reszket a fejem a kortól, hogy a leves fele > mellémegy! > - Nekem meg annyira reszket a kezem az öregségtõl, hogy háromszor > is elélvezek, mire kipisilem magam! > > A nõgyógyász elõadást tart rengeteg nõ elõtt: > - A kemény pénisztõl méhrákot lehet kapni néhány éven belül. > Mire az egyik nõ közbeszól: > - A puhától pedig idegbajt, azonnal. > > Egy fickó sétál hazafelé a koromstét utcán jóval éjfél után. Az egyik > kapualjból megszólítja egy nõ: > - Akarod, hogy tízezerért a mennyországba röpítselek? > A férfi még sohasem fizetett nõnek, de mivel kicsit szalonspicces, > gondolja kipróbalja. Odaadja a pénzt a nõnek, aki nem sokat > késlekedik, lehúzza a sliccet és rögtön dolgozni kezd. Ekkor egy rendõr > kerül melléjük és megkérdezi: > - Maguk meg mit csinálnak itt? > A férfi kétségbeesetten válaszolja: > - A feleségemmel lejöttünk egy kicsit levegõzni, sétálunk egyet . > Mire a rendõr: > - Nem gondoltam volna, hogy ez itt a felesége. > A férfi: > - Én sem, amíg ide nem világított a lámpájával! > > Idõs székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni > megfogja a seprûnyelet és irgalmatlan nagyot rávág az öreg > orrnyergére, hogy az felbukik székestûl. Felordít: > - Asszony, megõrültél? Miért kaptam ezt? > Mire a néni: > - Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt > még egyszer sem egy jó szexünk! > Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és > kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról . A néni > felül a muskátlik között és rábõdül az öregre: > - Hát ezt most miért kaptam? > Mire a bácsi: > - Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
|