// Print the decimal point, but only if there are digits beyond if (digits > 0) { n += print(","); <<<< Erre gondoltál? }
// Extract digits from the remainder one at a time while (digits-- > 0) { remainder *= 10.0; int toPrint = int(remainder); n += print(toPrint); remainder -= toPrint; }
return n;
Print.cpp
Annyi változott, hogy az LCD kijelzőn a tizedes , jelenik meg, a datalog txt-ben viszont maradt a pont.
> Mire figyeljek altataskor? Tudom melyaltatasbol felebreszteni fel ora utan?
Resetelni kell. Van benne saját watchdog, ami belül NINCS bekötve. Ezért a deep sleep wakeup lábat a reset-re kell kötni. Az idő leteltével reseteli magát, és kezdi elölről a kód futtatását.
NodeMcu Lua ESP8266 ESP-12E WIFI Development Board
Szeretnem arra hasznalni, hogy a meresi eredmenyeket neten bekuldje x idokozonkent.
Elemrol szeretnem mukodtetni (3 honapig), szoval naponta 1-2x kapcsolnam csak be a wifi-t, viszont addig felorankent mernek (komposzt homersekletet), amit EEPROM-ba irnek, es ha eljon az ido, kiolvasnam es wifin egyszerre elkuldenem.
Szerintetek mukodhez igy (nincs valami buktato, amit en nem latok)?
Mire figyeljek altataskor? Tudom melyaltatasbol felebreszteni fel ora utan? Vagy erre kellene valami kulso modul? (valami watchdog?)
Ezt felraktam, ahogy kell, de hiába töltöm be akármelyik mintaprogramot, a kijelzőn nem jelenik meg semmi. A mintaprogramok közt van olyan is, ami a kijelző hátulján található SD kártya foglalatot kezeli. Ezek a mintaprogramok kivétel nélkül működnek.
Próbálkozott már valaki ezzel a kijelzővel? Találkozott már valaki hasonló problémával?
a vin-ből a boardon levő tápegység csinál tápot. fene tudja mennyire jó az a táp. nagy kondi tuti nincs benne. azért mondják hogy tegyél az +5V-re egy korrekt ötvoltot, mert esélyes hogy a Te tápod jobb mint az a miniatűr ami a boardon van. de lehet hogy egyelőre ha egy jobbfajta 100nF+220uF-et tennél oda, az is segítene.