Időnként én is váltogatom az órákat, időnként egy újabb, máskor egy régebbi, ez utóbbiak közül mostanában nagy hiányát érzem egy kalendáros O+A kalapácsautomata Seamasternek, habár a tömör arany ára már egy kicsit húzós. Ezért keresgélek, keresgélek, de valahogy nem akar összejönni már vagy egy éve. Pedig nem egy ritkaság.
most nézem a pontosságát tegnap beállitottam 12.40kor a pontos idöhöz,este 23kor még 0 volt az eltérés.most néztem 5s késik.számlappal felfelé raktam le,meg ritkán van a kezemen..mert munkába nem hordom,és inkább fel szoktam huzni..
Tualajdonképpen azért is tettem fel az 1. kérdést, mivel egy Zürichben élő haverom elküldte az alábbi linket (az ár itt átszámítva kb. ezer euró) és szerettem volna tudni, hogy nálunk van-e már illetve mennyiért:
Hasznalom, nem minden nap, felvaltva masik orakkal. Nagyon pontos (mivel nincs masodperc stop ezert a masodpercekkel nem torodom), es a lagkisebb mozdulattol elindul. Eleg felemelni mar megy is, ugy hogy elotte teljesen le volt "merulve".
a percmutató mindig a külső fix keretre mutat, az óramutatót pedig a saját kis köréről tudod megnézni. nem tudom érthető voltam-e de elég egyértelmű szerintem :)