Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Egy kis hétvégi bringázásra invitállak Titeket! Vasárnap szép napos időt jósolnak, ár nem lesz banánérlelő meleg. ( 9 vagy 10 fok) A menetrendet alább olvashatjátok:
- Indulás 17-én vasárnap. (Hűvös, de napos időt jósolnak.) - Találkozó az UVH budai oldalánál (Pók utca-Nánási út sarka) 1/2 10-kor - Indulás 9:45-kor (nem várunk, aki késik, taposson bele és érjen utol minket, vagy csatlakozzon az útvonalon hozzánk)
- Útvonal: UVH - Nánási út - Királyok útja - Kossuth L. út - Duna sétány - Duna parti bringaúton Szentendre - Dömör-kapu - Királykúti nyereg - Kakas-hegy - Pilisszentkereszt / megállunk Natinál/ - Dobogókő - /itt nézelődés, hami, itóka ízlés szerint/ - Esztergom /ez végig gurulás/ - Lepence - Pilisszentlászló /fakultatív forralt borozás a Kis Rigóban/ - Öreg nyílás-völgy - Dömör-kapu - Szentendre - Cziniel cukrászdában kis cukrásztermék fogyasztás - UVH. Az útvonal aszfalt, így bárki, bármilyen kerékpárral csatlakozhat hozzánk. A tempó nem rohanós, minden esetre lámpát mindenki hozzon magával, mert ha jól érezzük magunkat "kinn éjszakázunk"! Minden kedves régi és új kerékpáros fórumtársat szeretettel várunk!
Folytatódik a CsTSz 6. évadja a hagyományosan 5 fordulós őszi szezonnal.
A remekül sikerült tavaszi szezon után reméljük, hogy még többen jöttök kipróbálni a tájbringát csütörtökönként a barátságos budai hegyekben.
Tervezett helyszinek és napok
I. forduló - szept 2 - Irhásárok II. forduló - szept 9 - Szépvölgyi út III. forduló - szept 16 - Hárshegy IV. forduló - szept 23 - Páfrány út V. forduló - szept 30 - Olimpia szálló
A heti versenyközpont pontos helye kb egy héttel az esemény előtt kerül meghirdetésre.
Rajt: kb 3 órával sötétedés előtt, a várható időjárás függvényében.
Pályák: szokás szerint lesz hosszú technikás (10km légvonal /16km tekerve) és rövid könnyű (5km légvonal /8km tekerve).
Az ellenörző pontokon Sportident lesz, mely pontról pontra méri a részidőket. A pályákat feltöltjük a RouteGadget-re, hogy az útvonalak és részidők megvitathatóak legyenek verseny után.
Biciklis térképtartó a helyszínen korlátozott számban kölcsönözhető lesz. A célban csomagmegörzést biztosítunk.
Bukósisakról viszont minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia. Sisak nélkül nem lehet rajthoz állni.
További információk: cstsz.info@gmail.com és cstsz.mtbo.hu Helyszinek itt
Itt is írok, hátha többen olvassák, hogy rövidtávú Bükk nevezést szeretnék venni, ha valaki esetleg előnevezett, de nem tud részt venni, kérem, hogy szóljon. A számom: 0670 327 4496.
Semmi gond. Legalább nem kellett fél órát azzal töltenem, hogy visszakeressem a hozzászólást, hogy volt-e válasz rá! :)) Nagyon helyes, hogy bicikliztek, ahelyett hogy a gép előtt ülnétek egész nap! :) Ha valaki indult a BalatonBikeFesten, akkor itt talál friss infókat, hogy a szövetség milyen határozatot hozott a versenyekkel kapcsolatban: cikk
Gondolom páran jöttök Szilvásra. Most 16 fok van, még szemerkél az eső, de már tisztul az ég. Csináltam most egy képet az égről: http://bringas.hu/20100529/szilvasvarad-most
Én még nem régóta tekerek a csapattal, de főleg Szentendre-Pap rét- Visegrád- Pilisszentlászló felé szoktunk menni hétvégén. Én személy szerint szeretem a HHH-t is, oda a Kolosy tér felől szoktam felmenni, ez belefér hétköznap is.:)
Hát itt vagytok!:-) Még nem nézegettem fórumotokat, de ezután fogom, annak reményében, hátha elcsípek némi csajos tekerést, s csatlakozhatok hozzátok.:-)
Vannak rendszeres, jól bejáratott köreitek? Hol szoktatok edzeni?
Mi a lányokkal vasárnapra a szokásos Papréti aszfaltos tekerést tervezzük, vagy Visegrádnak bukunk át, vagy Szent Lászlónak. Szívesen látunk bárkit. Tali Vasárnap 10-kor az UVH-nál