Hurghada, az egyiptomi üdülőhely topicja. Kéretik a weboldal-ajánl ás és az egyéb direkt vagy indirekt marketingtevékenység kerülése. Útitársak (ki-mikor-hová-kivel) a társtopicban lelhetők fel. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179855
A legtöbb szállodáról a fórum látogatói már írtak részletes beszámolót, feltétlenül javasoljuk egy évvel korábbi vagy akár régebbi bejegyzésekig a visszaolvasást és a bal oldali kereső használatát a szálloda nevének beírásával.
Gyomorrontás, "fáraó átka", Antinal, biztosítás, fakultatív program, Kairó, Luxor, Vörös-tenger, sznorkelezés, búvárkodás és pénzváltás, árfolyam stb. kulcsszavakra történő keresés szintén hasznos lehet az előzetes tájékozódásban.
Jó utat és szép nyaralást Hurghadán!
A hotelértékelésekért, fényképet tartalmazó beszámolókért előre is köszönet, ezekben a keresés megkönnyítésére a szálloda nevét minden esetben kérjük feltüntetni.
Ma már e-mailoztam velük,az ügyintéző pont mostanában járt kint,és azt mondta hogy egy nagyon jó hely ,mindenképpen ajánlja:)!Meg küldött fakultatív árakat isígy kb lehet kalkulálni.
Remélem akkor sikeres lesz a rábeszélésem,és akkor már 4en biztosan leszünk magyarok :)! Én csak a neten,nézelődtem,olvasgattam,és ez tűnik a legjobbnak,még az ára sem annyira vészes úgy gondolom :)
Hát a szálloda az stimt :) de az ára nem. Mi még FM-ben foglaltunk, így olcsóbb volt. Most fejből nem tudom mennyi volt akciósan (otthon van a papír, most dolgozom :) ). 89-90e ft körül volt ha jól emlékszem, plussz a transzfer, illetékek stb, ami ugye adott. Meg aztán nem is a weblapon nézegettem, hanem kaptam katalógust. Először nem is ezt a szállodát néztük, teljesen véletlenül bukkantam rá, forgattam a katalógust, és a hátlapján néztem, hogy milyen tuti a szálloda. Rákerestem akkor neten, és jéééé olcsóbb mint amit előtte kinéztünk, meg még jobban is néz ki :) Így történt hogy az Amwaj-re esett a választás :)
viky85 Úgy lesz úgy lesz :)!Bevetek mindent,hogy ez lesz nekünk a legjobb,neki meg úgy is mindegy,mert nem hinném hogy utána olvas :)!Mindig én intéztem a nyaralásokat.Majd muatom neki a jó dolgokat,és addig beszélek amíg rá nem bólint :)! Ha ezt kihaggyuk ,akkor arról ne is akarjon tudni mit kap :P
evafurucz köszi a választ. Ha jól emlékszem ezt szoktuk kötni, de lehet nem pont a prémiumot. Majd megnézem mi a különbség.
Van a bankkártyámhoz is Uniqás utasbiztosítás, de mindig kötök másikat is. Ez munkahelyi ártalom, nálunk a papírt is papírozni kell, hogy be tudjam bizonyítani én jól csináltam, amit csináltam. Ezért aztán semmit nem bízom a véletlenre, még akkor sem, ha nincs semmi értelme. :)
Kaptam kedvező fakultatív árakat én is, ha valakit érdekel írjon az emailemre és küldök elérhetőséget:
Giftun sziget 27 $
Sharm Elnaga 35 $
Dolphinhouse zátony 45 $
El Gouna 35 $
Bevezető búvárkodás 54 $
Búvár tanfolyam 267 $
Giftun+snorkel 30 $
Giftun+intro 54 $
Daily dive 54 $
Sindbad Dolphin - tengeralattjáró 54 $
Red Sea Dolphin – catamarán 47 $
Discovery Safari 47 $
Reggeli safari 27 $
Esti safari 40 $
Kairo 1 napos 80 $
Kairo 2 napos 160 $
Kairo repülővel 267 $
Luxor 80 $
Delfin show 34 $
Esti horgászat 90 $
24 órás horgászat 140 $
Egész napos horgászat 55 $
Glass boat 4 órás 25 $
Glass boat 2 órás 15 $
Speed ejtőernyőzés 40 $/ 1fő 60 $/ 2fő
Speed Banán 15 $/ fő
Speed Matrac 30 $
Speed Wakeboard 40 $
Félreértés elkerülése miatt csak segítő szándékkal írom ezeket az árakat, mivel lejjebb is olvastam programokat és árakat, gondoltam én tudok olcsóbbat és megosztom veletek!
A Makadi bay az egy öböl Hurghadától kb 30km-re,rengeteg szálloda van hasonló nevű..kicsit konkrétabban kérdezz,légyszi és biztosan tudnak segíteni,akik már jártak ott..
Pont ezt szerettem volna kérdezni, hogy elég-e a 30as faktor? Gondolkoztunk az 50esben is,de már most alapozunk, így júni közepére azért meglesz az alapbarnaságunk. A 10 faktoros sztem is kevés.
Na hát akkor igyekszem rábeszélni a barátomat,hogy mi előbb döntse el hogy mi legyen,mert ő itt a fő hajjakend.Már kinéztem egy tök jó görög utat,erre kközölte,ő inkább nem akar nyáron nyaralni,majd szeptemberben.Most kinéztem ezt a frankó helyet,nem kevés időbme belt,mire egy csomo mindent elolvastam,több szálloda értékelését stb.Úgyhogy a sarkamra állok és kitaposom belőle ezt az időpontot :)!
Mi is a startutazáson keresztül foglaltuk le, és még nekünk sincs útlevelünk, jövőhéten csináltatunk. Nekünk se kérték, ha megyünk befizetni elég lesz akkor az útlevél számot leadni.
Nagyon várjuk, szerintem nagyon jó nyaralásunk lesz! Pozitívan állok a dolgokhoz.