Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Amikor szoftveresekkel beszélek, akkor szoktam, magyar magyar tolmácsot kérni ( és amikor az egyetemista kérdez, a hálózatokról, döbbenten hallgatom, hogy az oktatónak fogalma sincs róla), szerintem most is egy Minoltás kéne, aki elvégzi a magyar magyar fordítást.
A klasszikus darabom, a Minolta 28-135-öm cserélném értékegyeztetve 28-70(75)/f2,8-as objektívre (szintén MAF bajonettesre)értékegyeztetve. Jó lenne Tokinából.
Eladósorba került egy jó állapotú SONY/MINOLTA bajonettes Sigma AF 135-400 4.5-5.6 APO IF optika A lencséhez megvan a gyári első és hátsó védősapka valamint a szintén gyári hordáska és az állványtartó is. A lencséhez van egy Sigma EX 77mm-es cirkulásris polárszűrő is dobozában.
Az optika és a szűrő ára egyben csak 89.000 Ft Amennyiben csak az optika kell 83.000-ért elvihető!
Érdeklődni lehet az aviatika@freemail.hu e-mail címen vagy a 70/380-2130 mobilszámon lehet.
Elküldtem újra, a Yahoo nem jelzett hibát elsőre sem. Ha most sem kapnád meg küldj légyszives Te nekem egyet a balnalovas kukac yahoo pont com-ra arra válaszként biztos elmegy.