Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Anyagi okok miatt eladó egy 2007 júniusában vásárolt Sony/Minolta bajonettes Tamron SP AF 17-50 F2.8 XR LD (IF) tipusú kiválló objektív, minden papírjával, eredeti dobozával és természetesen első-hátsó sapkájával, napellenzőjével, alig használt, teljesen karcmentes állapotban. kompatibilis gépek: Minolta Dynax 7D, 5D, Sony A100, A700. Ára: 85e ft.
Eladó egy rá való Sigma EX DG MC 67mm-es UV szűrő, dobozában, teljesen karcmentes állapotban. Ára: 4500ft.
Valamint egy Bower MC4 (japán) márkájú 2x telekonverter Sony/Minolta bajonettes filmes és digitális gépekhez egyaránt. Autofocus F4-ig működik!!! Eredeti dobozában, papírjával együtt, teljesen hibátlan, karcmentes állapotban. Ára: 25e ft.
Minden darab kipróbálható, természetesen. 06 30 32 888 14 sandor.tamas@t-email.hu
eladó Minolta 4.5-5.6/100-300 APO objektív újszerű, teljesen tip-top állapotban, eredeti első-hátsó sapkával és fényellenzővel. Meg lehet nézni, ki lehet próbálni Budapesten. Ár: 78 eFt Érd: publikus mail
eladósorba kerültek az alábbi objektívek: SIGMA 100-300 F 4,5-6,7 40 E Ft első hátsó sapival, karcmentes, hibátlan. MINOLTA 28-135 F 4-4,5 40 E Ft hátsó sapival, karcmentes, hibátlan.
Érdeklődni a publikus emilemen, vagy Pannon9nééégytizen47haaarminc7
oké. azért érdekel magáról az obiról is a kép, mert szeretem látni előtte azt amire pénzt áldozok. ha van vele készült kép is az még szuperebb, hiszen ilyen obim sose volt és látom, hogy mit lehet vele művelni. és szeretnék olyanra pénzt kiadni, amihez lehetőleg minden tartozék is megvan.
Nézd ezt az obit azért adom el, mivel nem használtam, de természetesen, amikor úgy éreztem, hogy szükséges volt, akkor használtam. Talán ha száz kép készült vele. Az itthoni gépemen nincs képem, a benti gépemen van, de nem egyszerű megtalálni ezeket. Kipróbáltam és semmi bajom se volt vele. Egy dolgot ne felejts el ez egy "nagylátó" tehát itt nincsenek olyan részletek mint egy makrónál. Ha tényleg érdekel kipróbálod, kezedbe adom, ha gondolod akkor ott helyben áttöltjük egy gépre és úgy is megnézheted.
Bocsi, most látom Tejminátor márkatárs a 7D topicban megelőzött, úgyhogy nem szívesen akarok bekavarni... hacsak nem tudtok megegyezni az adást-vételt illetően.