Mint ismeretes, egy hete, 11-én átadták az M6-os autópálya Érd és Dunaújváros közötti, 58, 6 km-es szakaszát. Egy ismerősöm közreműködésével meginterjúvoltunk e-mailben négy volán-társaságot az esetleges autópályán közlekedő járatokról.
A megkérdezett cégek a következők voltak: Alba Volán Zrt., Gemenc Volán Zrt., Pannon Volán Zrt, Volánbusz Zrt.
A Volánbusz munkatársa rövid idő alatt válaszolt, nagyon barátságos hangnemben, nyomdahibák nélkül. Mint elmondta, érdemi, hivatolos információkkal még nem tud szolgálni, de amint módja lesz rá, tájékoztatnak minket róla.
Az Alba Volán illetékese elmondta, hogy nem terveznek menetrendszerinti autóbusz-közlekedést az említett szakaszon. Levelük relatíve idejében érkezett, stílusa nem volt a legbarátibb, de még elmegy. A válaszlevélre szánt időt jelzi, hogy a rövidke levélben is sikerült elütni pár karaktert - néha még olyan résznél is, amit úgy vélne az olvasó, hogy az előre beállított szövegről van szó.
A Gemenc, és a Pannon Volán még nem válaszolt a megkeresésünkre.
Mint látszik, egyrészt nem hamar lesz menetrendszerinti autóbusz-közlekedés az M6-oson, egyelőre talán nincs is értelme.
Az leszűrhető egy ilyen rövid e-mailből is, mely a miénk, amely még túlzott utánajárást sem igényel, hogy egy adott cég mennyire figyel oda az utasára.
Minden elismerésem a Volánbusz dolgozójának, aki az ilyen ügyeket intézi, köszönet a kedvességért, és a gyorsaságért.
A Gemenc és Pannon közönségszolgálatáról azonban mindent elmond, hogy több hét alatt sem sikerült válaszolni ezidáig a levelünkre.
Nem megróni akarok senkit, tudom hogyan működik egy ilyen vállalatnál az ilyesfajta levelezés, időnként csinálok én is ilyet. Nem a legszívderítőbb munka, de mint látjuk, vannak olyanok, akik ezt is tudják úgy végezni, hogy kellemes tapasztalatokkal "távozzon" tőlük az ügyfél. Szóval kedves Volán-társaságok, lassan ideje lenni az "elektronikus tájékoztatás"-ra több figyelmet fordítani, mert lassan ez lesz a leggyakoribb, legelérhetőbb és leggyorsabb tájékozódási forma.