Eladó egy Pentax K20D váz, 18-55-ös kitobjktívvel, tökéletes, teljesen újszerű állapotban, használati nyomok, kopás nélkül. PhotoMe szerint 10400 expoval. Az objektívet alig használtam, talán még 1000 expo sincs benne. 2008. áprilisban vettem, itthon. Minden gyári tartozék: dobozok, számla, kábelek, garlevél (persze már lejárt) kézikönyv megvan hozzá.
Ára: 140.000.- Ft. Megnézhető, kipróbálható Budapesten. Email-em publikus.
Véletlenül nem próbált Valaki ontopic gépre orosz Rubinar 500 f8-as, vagy f5,6-os tükörobit feltenni? Ha igen, mi volt a tapasztalat? Egyátalán ráfér valamelyik közülük?
Csatlakozva az előttem szólóhoz: az én birtokomban is van egy eladó ontopik váz objektívekkel! A vázra, illetve az egyik optikára még bőven érvényes a garancia.
E-mail címem publikus, akit bármilyen formában érdekel a dolog, keressen!
Megmondanád nekem, milyen az érdeklődés a 18-55-ös objektívre? K-7-est akarok venni, K20D-m van, amit el akarok majd adni, és van hozzá egy kis kitobjektívem, amit igazából nem használok semmire. Most nem tudom, hogy a K-7-hez megvegyem-e az új kis objektívet, 19.000.- ft-ra jön ki, és eladjam-e a régit - mert hátha jobb az új valamivel (a szigetelésen kívül is), és ennyiért kár otthagyni - egyszer még jól jöhet - vagy ne foglalkozzak vele, amúgy se használom, és arra, hogy ne használjam, tök jó a régi is:-)) Mellesleg ezért a pénzért nagyon jó kis darab az!
Egyáltalán, el lehet adni azt az objektívet, érdeklődik valaki? Inkább a vázat vennék meg csupaszon, vagy inkább objektívvel együtt? Hogy lenne jobb eladni?
Mellesleg - gondolom, láttad - két hsz-szel feljebb, meg korábban is, Rappi ilyen gépet keres.
én nemrég vetem egy ilyet: http://www.pentaxforums.com/userreviews/showproduct.php?product=315&cat=74 . egyetlen alternatíva.....szintén hasonló meggondolásból vettem:) meg HÁTHA lesz ff-es digi:-)
A 10-12-től kezdődő optikák közül nem tudok olyat, ami kirajzolná a teljes képkört az alján persze filmhez a 16 mm. is elég nagylátószög. Én még nem láttam ilyet, mióta digi korszak van, rekeszgyűrű nincs.
Kérdésem lenne mindenki felé, aki nagylátószögű zoom-ban otthon van.
Lehet-e valahonnét beszerezni olyan 10-től, vagy 12-től kezdődő zoom-ot, ami még tartalmaz kézzel állítható rekeszgyűrűt? Ráadásul olyat, amit egy kis gombbal rögzíteni lehet A-ba?
Hogy ez nekem miért jó? Mert ezeket az optikákat egyaránt tudom használni D-SLR-hez is, és filmeshez is.
(Próbáltam elérni a tartományt a Soligor 0,25x-ös előtéttel is, de az nekem nem vált be)
A kérdésemből talán látszik, hogy én egy kicsit régimódi vagyok. Én a D-SLR-hez ugyanis még a Chinon-korszakból megmaradt optikákat használom. DA-ból csak a 18-55-ös kitobi van.