Zsófi jön csak van hely,mit is hoznál? hivjál fel, vagy irjál e-mailt. a Honlapomon megtalálod. Ma 1/2 6-ra hátközgyülésre megyek,gondolom 8 körül itthon vagyok www.tibetskarma.try.hu
A díj még nem tudom mi lesz mivel előre nem volt hírdetve.Amúgy a szervezőknek lett szólva,h mindenki mozgósítva lesz a szavazásra és a válasz az volt,hogy nem baj.Ebből én azt szűrtem le,hogy nem is a versenyen volt/van a hangsúly,hanem a szervező rádió honlapja ezáltal látogatottabb legyen.
Pedig az... mármint természetes... Ezért nem is versenyzek, vagy ha igen, nem tudom komoylan venni.. :) egy fecske nem csinál nyarat, bár több elszánt fecske mg elérhet valamit.. Jogos volt az első hely a kutyunak?
Nem kell se pénzért,se ingyen a megoldás,mert én is rájöttem.Pont ezért szerveztem rá,mert untam már,h mindíg nekem kell kattingatni,ha azt akarom,h nyerjük a versenyt.Amúgy más szavazás szerintetek hogy megy pl. a tv-ben?Nem így,h nyomják orba-szájba az sms-eket?Ez még pénzébe sem került senkinek sem. Azért kösz még1szer!Sima ügy volt,igaz a vége 4 kutya között elég szoros volt,de meg lett az 1. hely.
Teljesen igazad van,de ahogy elnézem a verseny alakulását nem azt mutatja,h más is nem szervezett rá a saját kutyájára.Ezért gondoltam én is,h segítséget kérek.Végülis mindenki saját belátása szerint kattint a szavazó linkre.Aki megtette annak örök hála!
Légyszi szavazzatok az alábbi linken a LION nevű kutyámra!Egy kutyaszépségversenyen indult és jelenleg elég jó helyen áll,de jól jönne pár szavazat a végső győzelemhez. Előre is kösz a segítséget!
Ezek mind kiállítási kutyák, és két kiállítás között is fenn kell tartani a topikot, akkor jól esik csevegni. De bárkinek kiállítási élménye, kérdése, vagy tapasztalata van, azt úgy vettem észre mindíg meghalgatásra került, és aki tudott segített, vagy hozzászólt. Én is szívesen beszélgetek a kiállításról, neked milyen tapasztalataid vannak. Mi nemrég Szlovákiában voltunk, és úgy döntöttem oda nem biztos, hogy vágyunk. Közönség szavazatok alapján ment a bírálat igaz ez csak egy kis CAC volt.Az egyik bíró aki a ringben volt utána ugyanoda felvezetette a saját nevén lévő ebet, ezen aztán mélyen le is döbbentünk.
bocsi mindekitől de ha a kiállitok kuckojárol szól a topik akkor miért nem arról van szól miért bizonyos fajtáról megy a beszélgettés.kel csinálni fajta topikot és ott lehet csevegni.egy kiállitó a kiállitásról szeretne társalógni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!erre lett a topik elinditva szerintem.!a kiállitási észrevételeket jó ha az ember megtudja osztani a másikkal:-)