miután jól kiirigykedtem magam:))), neked szögezem az igen lényeges kérdést: szerinted, kedves Bloodflower, hol a csudában lehet a Lambre jegyeket szerezni??? Mert állítólag itt nálunk nem. Ha van erről pontosabb infod, plz oszd meg velem, mert ez égetően fontos, sosem bocsájtanám meg magamnak, ha kihagynám ezt a koncertet...:)
/me irigykedik, de csak kicsit, nem vagyok hundertpercent fan :)
kinek van mar a morcheeba nevevel eladott back to mine lemez? par szamot leszedtem a galaxisrol: kulonfele zeneszek hasonlo stilusban kellemesen
Autoharp
Battersea
Out of sight
One
2wicky
L'odeur animale
Jacky Cane
Frosted Flake Wood
Everytime
Sad But True (Metallica feldolgozás!!)
Vinegar&Salt
Mad About You
Sarangi
Ward Funk
Barabas
------------
Eden
Waves
------------
Hells bells (AC/DC)
Inhaler
szinte az össze szám átmixelve, fantsztikusan szólt!!! főleg a Vinegar&Salt, Geike egy zongorakísérettel kezdte énekelni, és a végére állt be mögé az egész zenekar, és az Everytime we're together we die a bit more........ nem is reméltem, hogy lesz:-) nagyon nagyon nagyon nagyon jóóó volt!!!
meghallgatgattam a tobbi szamot is, nekem tul funky erendbés, szólos, de a sikerdal a turn out the light nagyon finom. harom oraja hallgatom loopolva, az azert jelent valamit :)
erre gondolsz?
Cuz you can't unbreak what you break, you can't unfake the very fake
You cannot fuel without a tank,
no you can't unbreak what you break, what you break
teljesen ugy kezdodik mint a massive attack mix, a face de la mer :)
Ez tényleg qrva jóóóó!!!! Figyu, rám most tényleg számíthasz, nem kamulok be, mint a Hooverkor:))) Lamb a szívem legcsücskébb csücske, télleg tök aranyosak, nekem is jön a hírlevelük és jujjjjdeörülök:))))))))))) ott a helyünk!!!
1. Railing, Pt. 2 (Smith/Williams) - 3:15
2. Snapshot (Willlams) - 4:20
3. System Check (Smith/Williams) - 4:01
4. Ghetto Celebrity (Thompson/Williams) - 6:45
5. Lucky Pressure (Bowen/Southey/Williams) - 5:13
6. Switchblade (Smith/Williams) - 4:03
7. In Tune With the Sound (Rahzel/Southey/Williams) - 2:27
8. Who Told You (Kausman/Smith/Williams) - 3:04
9. Heavy Rotation (Kausman/Williams) - 3:14
10. Staircase (Bowen/Williams) - 4:24
11. Mexican (Williams) - 4:47
12. Dirty Beats (Smith/Williams) - 4:01
13. Out of the Game (Bowen/Williams) - 5:32
14. Centre of the Storm (De La Rocha/Williams) - 7:38
15. Idi Banashapan (Williams) - 4:11
16. In and Out [Edited Version] (Bowen/Williams) - 5:26
17. Play the Game [Extended Version] (Kausman/Williams) - 3:39
ja és nem tud valaki nekem adni valami tracklist-féleséget a Reprazent In the mode albumról, a lényeg, hogy a számok hossza meglegyen, mert amit megszereztem, összevissza vannak keverve a címek a fájlokkal, és a hossz (vagy dalszöveg, de azt még nem találtam) alapján akarom a zenét a címmel szinkronba hozni
köszi