Nagyon valószínű, hogy a magyar szöveg még jobb is mint az eredeti, nem ez lenne az első eset, pl. a Flintstone család rajzfilmsorozat szövegei fényévekkel verték az eredetit.
Mellesleg valahol az asztalon azt olvastam, hogy Mr. Bundy szerepel a Ford Fairlane, a Rock and Roll detektív c. filmben. A film az egyik kedvencem, de már régen láttam, nem igazán emléxem Al-re, valami bunkó rendőrt alakított fenomenálisan. Meg kék nézni megint....
Más: üdv minden új tagnak!
A nap tanácsa: ne add oda a bankkártyád a zasszonynak! Meg pézt se!
Na mondjuk ezeknél a részeknél nagy szerepük van a fordítóknak is. Mit gondoltok hogyan szólt ez eredetiben? Lehet, hogy a magyar jobb lett?
Egyébként szerintem Al magyar hangja jobb mint az eredeti ! :))
Keresik az eltűnt Dodge-ot:
Kelly Brunora mutat:
-Ez itt egy kutya. Van szaglása, megtalálja a kocsit. Okos kutya, találd meg a nyomot!......Nyom!........Nyom!......Nyom!
Peg, enyhén útálkozó arccal: - Mit csinál ez a kutya?
Bud: - Nyom!
Na ekkor estünk be az asszonnyal az asztal alá a röhögástől.
márcsak néhányat kell aludni, és esténként újra láthatjuk a nagyidők nagy poénjait felvonultató bundy ismétléseket és napi egy órán keresztül röhöghetjük agyon magunkat - miközben a kezünk a gatyánkban pihen....
viszlát ma este a tv3 előtt - ma a dodge lesz a főszereplő egy autómosás erejéig...- és holnap az iszoldában a wágner úr által nagylelkűen biztosított nudi bár-szeparéban!!!
Node kedves Wágner úr!
Mija fene az a nagy ronda ujjlenyomat a sörös leány dudáin??????
UI.: Én tegnap egy üveg Ilzer búzasörike mellett élveztem a Bundyshow-t. Rulez!
Kedvenc örökzöld beszólásom a következő:
Szitu: Al szomorkodik mert kirúgták a cipőboltból és elvesztette 3$-os órabérét. Peggy vigasztalja:
- Ne búsulj Al, tudod nem a pénz számít. Én abba a kedves, jóképű fiúba szerettem bele, aki mindig megnevettetett, jó bulikba vitt, klassz kocsija volt. Persze nem kellettem neki, úgyhogy hozzád mentem. De ne izgulj már nem szoktam rá gondolni csak amikor csókolózunk.
Ja, mégegy:
Al nézi a tévét.
Bemondó: - Következő showműsorunk címe: "Azért iszom, mert az apám cipőboltos"
Teljesen támogatom a Clubot, feltéve, hogy közbe' engem is támogat valaki, mer' ha nem, akkor úgy támogatlak titeket, hogy magam fexem az asztal alatt, ahogy szoktam mindig.... de személyzettel a teljes nudizást nektek kell lejattolni, mer' nekem csak a Sört adja ide, de nudizni nem akar.... Egészség!
Szóval a használt zokni teszt az én verzióm szerint:
A jelölt fél napig viseli a zoknit zárt cipőben. Utána a forgalmas sétálóutcában található női cipő üzletből a levetett zoknit a járókelők közé kell hajítani (csúcsforalom idején). Amennyiben legalább két metőautó érkezik elsősegélyt nyújtani, a jelölt felvételt nyert. A polgári védelem kiszállása esetén a tag oklevelet kap, amit a nudibár falán csodálhat meg az utókor. Ráadásul a tag egy estére a többiek vendége sörfogyasztásának erejéig.