Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Bár én megfogadva a tanécsotokat szétszedtem az M42-es cájsz szettet és láss csodát, jobban jártam. max ebben lehet bízni, meg abban, hogy az eladó visszaolvas ide is..
Gondolkodtam anno a Vivitar-ján, de hallottam-olvastam az obiról hideget-meleget
Tényleg, Attila, küldenél esetleg egy nyers RAW-ot, amit a Vivitar-ral lőttél teljesen nyitott rekesszel?
egyben veszem, az már az én dolgom, hogy utána darabonként mennyiben adom...mikor kitárgyaltátok, akkor sem érdekelt különösebben, tudom, hogy szúrja a szemeteket.
Én csak meg szerettem volna nézni, hogy mennyire kell ez a tartomány. Ez ugyaúgy működik mint a makró obik. Van egy Tamron 90mm-es és Sigma 180mm-es, mivel használok ezeket, így eladom ( csak még nem mondtam, remélem érthető ). Ha egy használt Sigmán kísérletezek, azon kevesebbet veszítek.
Minolta 1200AF makróvaku szett dobozában, bőr hordtáskával, papírjaival, minden tarozékával új állapotban (a vezérlőpanelen még rajta a fólia) eladó.
Alapesetben középérintkezős a vaku, de adok hozzá Minolta FS-1100 adapter, amivel már digitálison (5D, 7D, Sony Alphá-k) is (igaz manuális beállításokkal) használható.