Na ez az én problémám is! Néztem az előszerződést, és nálam is a standard szerepel! Ezért érdeklődöm olyan buzgón mindenkinél, mert én is úgy tudtam, hogy az tiszta fekete! Mostmár teljes a káosz /nálam/! No mindegy, majd ha megjön meglátom! Addig marad a kefe :-)
Nekem a rendelés úgy volt, hogy bementünk a szalonba ki volt állítva egy LX. Megkérdeztem ez milyen pontosan , kiderült LX.....de kéttónusu m.fal + könyöklővel.
Emberke kérdezte milyen belsővel-kérdeztem a szalonautó milyen?...Standard mondta, akkor ilyen.
Utána olvastam, hogy a standard az tiszta fekete. Ettem a kefét amig nem jött meg.
Majd megjött könyöklő nélkül, de mondta a srác, hogy már megrendelte a héten jön az ezüst középkonzlal együtt (konzol privát).
No erre kíváncsi leszek! Ha hinni lehet az én kereskedőmnek ő is kb. akkor rendelt elő 5 db-ot amikor te! Én is kéttónusút szeretnék, de amilyen mákom van biztosan nem olyan lesz :-((( Pedig még a színe is olyan mint a tied, csak a moci más!
Egyébként kezdem egyre jobban "útálni" ezt a fórumot!!!!!!! Agyba-főbe jönnek az autók engem meg csak esz a nyavaja! :-PPP ; :-)))))))))
Ma megcsörgetett a kereskedőm 18 órakor!! és közölte ha van időm ugorjak be holnap mert mutatni akar valamit. Pont arra jártam és beugrottam ma . Erre fogott egy kulcsot az udvarra mutatott majd megnyomta a távirányítót és mondta hogy megjött a kocsim !!! Nekem állam esett le és majdnem elkezdtem ugrálni örömömben( pedig az már nekem elég hülyén állna ) Holnap papírozás, hitel stb meg ilyenek aztán nemtom mikor lesz belőlevalami , talán majd jövőhét eleje , de most kezdem majd el a türelmetlenkedést. Ez az első EX Limited ami hozzájuk érkezett , ja és fekete dizel.
Nemtom miért de olyan érzésem van mintha az első autómra várnék pedig már volt egy, kettő ,sok :):)
Szóval LX az, de kényelmi és komfort csomaggal. Emelhető, deréktámaszos vez. ülés, aktív fejtámlák, hamutál, kétrekeszes könyöklő, elektromos, fűtött színrefújt tükrök, aszférikus bal tükör, 2 db magassugárzó, ülésfűtés, fűtött szélvédő, ködlámpa. Ezzel a felszereltséggel és ráadásul a dízel motorral nagyon ütős a szerkezet. Valszeg pénteken veszem át:)
Ez nem logika hanem matematika. Ha csak annyi a különbség hogy nem VGT a turbó akkor max egy 50-80 ezerrel lehetne olcsobb, ha még kell a szürő akkor meg kb ugyanannyiba kerülhetne.
A teljesítmény adó 300Ft/KW/év. A 115LE az 82KW, a 90LE az 66KW. A különbség 16KW szorozva 300 forintjával évi 4800Ft. Ha van olyan sült bolond aki évi 4800Ft-ért kisebb teljesítményüt kér hát leke rajta. Nekem biztos nem jutna eszembe. Ezért nem is hinném, hogy behozzák.
Igazándiból nem volt időm szaporítani a távolsági kilométereket, csak helyben döcögök. Még motorozni sem volt időm sajnos. De lesz még Budán kutyavásár!:D A múlthéten kapott a kocsim egy riasztót, egy légterelőt és a héten jön meg a csomagtér tálca, a jövő héten pedig az alufelni. Most inkább alapozok. :) Még nem bántam meg, de szerintem nem is fogom!
" De ami nagyon határozott különbség, a gázpedálra a reakció. Sokkal spontánabb a cee'd."
Ez azért lehet mert a cee'd bowdenes, a Toyota meg tuti biztos elektronikus gázpedállal van megáldva. Ez nagy előny a cee'd részéről, mind működésileg, mind fentarthatóság szempontjából.:)
Ejnye-bejnye, hát nem figyeltek? Deras kényelem csomaggal rendelte, abban meg benne van a ködlámpa, meg a színre fújt tükör is! Az igaz, hogy rezlevi nem írta, hogy ő is csomaggal rendelte!
Esetleg a T. tulajdonosok kisegíthetnek némi infóval:), hiszen ezek tényleg nem részei az LX szintnek, gondolom ajándék volt, v. külön rendelés, v. ilyesmi.