Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Megértem az álláspontod, logikus, hogy egyben adnád oda. Helyedben csinálnék egy gyors licitet (akár itt a fórumon) az egész szettre egyben. Jelentősen magasabb ajánlatokat kapnál, ebben biztos vagyok. Utána a vevő már eldöntheti, hogy az egyes darabok közül melyiket adja tovább.
(mint érdeklődő magam ellen beszélek, de szerintem ez így igazságos)
Ahogy már elöbb is leirtam nem kivánok külön külön vevőt keresni , hiába mondanék egy árat valamelyikre ha a többit nem tudom eladni . Részemről annyi a lényeg hogy összesen minél többet kapjak a cuccért . Ami most jelenleg 200.000.- .
Nem valoszinu hogy egy árban gondolom a kettot mivel egy fix 2.8-as lényegesen többet ér ( legalábbis számomra biztos ) mint egy joval gyengébb fényerejű .
Nem kértem árat , csak sokan jelenkeztek privátban , de mivel senki sem mondott árat , igy nem biztos hogy egszerre el tudnám adni ugy hogy lényegesen többet kapjak érte , és mivel nem Bp-i vagyok igy nem lenne tul gazdaságos többször is felmennem pestre .
Valójában csak a vakura nem volt jelentkező , de mivel konkrét ár ajánlatok nem hangzotak el privátban a termékekre , így még mindig az együttes eladással járok a legjobban .
Ha szetbontanad kozel a duplajaert tudnad eladni. (az objektivek darabja 100 korul) Nem veletlen, hogy ekkora a tulekedes erte. Egyben sem adnam 300 alatt.
Én az este már megegyezem az eladóval néhány dologra, de sajnos úgy néz ki, hogy valakinek egyben elad mindent. Ha te lennél a szerencsés nyertes és a Tamron 1,4X, illetve a Sigma 135-400-as feleslege lenne dobj egy mailt.
Nagyon rosszul látod Kalasnikov cimbora. Tudod mennyit dolgozott az a kiskereskedő azért a 140,- Ft haszonért?! Hány munkaórát állt sorban, elment a banánért, elszállította... :D:D:D
(csak azért írtam, mert marci3 nincs itt, hogy megvédhesse magát:))
Inkább hasonlítsd magad ahhoz a "kereskedőhöz", aki kisboltosként sorban áll a Pennyben, felvásárolja 210-ért a banánt az emberek elől, majd a kisboltjában kirakja 350-ért. Nekik is a szemükbe szoktam mondani, hogy "bunkó".