Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Számos gyülekezet van ilyen, ahol már nincsenek csodák.
Ahol nincsenek csodák, ott is van Szentlélek.
A wc-ben is van Szentlélek, jó sok.
A kurvakuplerájban is van.
A Holdon is van.
Vizsgáld felül, hol van Szentlélek, hol nincs, mert azt hiszed tévesen, hogy csak ott van Szentlélek ahol olyan hamis, hazudott csodák vannak, mint a Hgy-ben
Mondja ezt egy bohóc, egy olyan valláskárosult, aki azt olvassa ki belőle, hogy a majmoktól származik?
"Miért? Melyik az a hely, ahol nincs Szentlélek?"
Számos gyülekezet van ilyen, ahol már nincsenek csodák.
Az a ritka inkább ahol vannak...
Pál apostol gyülekezeteiben például a Szent Lélek valamennyi ajándéka működött...
Mert azt mondták néktek, hogy az utolsó időben lesznek csúfolódók, a kik az ő istentelen kívánságai szerint járnak. Ezek azok, a kik különszakadnak, érzékiek, kikben nincsen Szent Lélek.
Ezékiel könyvében Ez 14,14 Isten hivatkozik Jóbra, Noéra és Dánielre igy egy mondaton belül. Ha ebböl ketten kitalált személyek akkor annyit ér a szava mint ha Hapci és Tudor esetleg Kutásó igazságára hivatkozott volna....
Kutásó azért nem itta el minden eszét mert ahelyett hogy megfelelne, sikeresen elterelte a témát az anyám tyukja felé, ahelyett hogy válaszolt volna rá:-Ádám a teremtése előtt is létezett-e?
Semmiképp. A behemótot és a leviathánt úgy találták ki fejjel.
A dinoszauruszok nem éltek az ember korában.
Az ember ősei valóban éltek a dinoszauruszok kihalása előtt, olyanok voltak mint valami cickány vagy pocok. Könyveket nem írtak, ahogy napjaink patkányai sem írnak semmit.
Amúgy bizonyos dinoszauruszhoz hasonló lények leszármazottai élnek ma is. Pl. a kolibri, a páva, a struccmadár vagy a mókás pingvin.
Mint már mondottam a H.Gy-ben nekem nem osztottak lapot, de mivel ott volt Szent Lélek sokkal több kijelentést vettem ott az Úrtól, mint mondjuk katholikusként.
Vannak olyan kérdés, amire már sok sok éve várom a választ.