Keresés

Részletes keresés

GG Creative Commons License 2007.04.03 0 0 321
Hát pedig éppen Majtényinak köszönheted te is, és a többiek is a Fórumban élvezett különleges privacy-dat, amiről eddig beszéltünk. Az ő állásfoglalását használjuk a Fórum védelmében a mai napig.

Szélsőbalosnak, anarchistának tartani óriási tévedés, de ha van rá bizonyítékod, küldd el magánban. Ez a cikk jó, szépen rámutat a szolgálatok súlyos kommunikációs és egyéb hibáira.
Előzmény: urál (319)
e_dora Creative Commons License 2007.04.03 0 0 320

talán-talán még a modik tudnak vmit varázsolni e téren vagy nem
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9126263

 

de amúgy ez tényleg szemétség, hasonló a "kipróbálom" gomb attitűdjéhez

Előzmény: Tamás (309)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 319

Majtényi:DDD Bocs!

 

ui. Nem vagyok szélsőbalos,vagy anarchista, így számomra Majtényi a munkaássága miatt a hasznos idióta és a közhülye közt lebeg valahol a idiotizmus terében. De ez tényleg nagyon OFF, szal hagyjuk!

Előzmény: GG (314)
t3v3d3s Creative Commons License 2007.04.03 0 0 318
Én csak ismételni tudom magamat: ha nem akarok indázni, ne kelljen: ne nyaggasson folyton!

Arról nem is beszélve, hogy akkor legalább egy indás meg legalább egy gmailes accounttal kellene belogolnom (nem használom az opera wandját). Nem tudom, feltűnt-e, de nem csak a blog.hu meg az indexhez kapcsolt blogok (velvet, subba stb.) léteznek: én ugyan nem blogolok, de kommentelek, és a blogspot pl. gmailt kíván...

Értem én, hogy már nem a modemes időket éljük, ahol minden plusz kattintás forintosult a telefonszámlán, de pontosan ugyanúgy érzek ezzel kapcsolatban is: felhasználóként ez nekem nemkívánatos, plusz macera.

Az index kereső egyébként nekem is inkább nem működik, mint igen. A forumkereso.hu-t használom, vagy a google site: paraméterét - pláne, mert itt a keresőben le van tiltva egy csomó rövidebb-hosszabb szó, köztük városnevek.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 317

- Kereső: ha van vele valami gondotok, írjátok meg, de konkrétan, akár nekem, magánlevélben, és ne csak annyit, hogy nem működik, vagy nem használható, mert az nem úgy van - én minden nap sűrűn használom. De lehet, hogy van valami baja, csak én nem találom.

 

Na ne....

A kereső ezer éve nem használható normálisan, ezt mindenki tudja, aki gyakran fórumozik.

Attól, hogy Te leírod ide, hogy szerinted működik, nem fog megváltozni semmi.


Előzmény: GG (305)
Gorcsev Creative Commons License 2007.04.03 0 0 315
Persze. Pont ez a 'bajom' :))
Ha más gépen, más ip-vel, más inda-néven lépsz be, akkor (és csak akkor) nem.
Előzmény: e_dora (286)
GG Creative Commons License 2007.04.03 0 0 314
A téma itt offtopik, bocs, hogy felhoztam (Szilvásy-ügy), de azért kedves urál, olvasd el ezt a cikket Majtényi László tollából - nem a kurucinfón, hanem a Népszabadságban jelent meg, ma.

Utána jöhet a mea culpa :)
Előzmény: urál (311)
házmesternéni Creative Commons License 2007.04.03 0 0 313

Érdekes, itt ezt látom:

 

 

 

 

 

Ha átmegyek a Sportra, akkor meg ezt.

házmesternéni Creative Commons License 2007.04.03 0 0 312

Kösz. Ez számomra nem volt nyilvánvaló, de ettől még nem tetszik az új cucc.

A semmi változásról meg annyit, hogy igenis van változás. Nekem az IE kedvencekben van a kedvenc topicom, ott lépek be az Index Fórumokra. Eddig ha rákattintottam, megjelent a topic, majd bejelkeztem. Most ha bejelentkezem, akkor először elirányít az indapassoos kérdezősködéshez, majd ha rányomok a "megyek fórumozni"-ra, akkor elirányít a fórum főoldalára és csak ezek után tudok visszajutni a kedvenc topicomhoz. Akkor mi is az egyszerű? Két oldalt feleslegesen letöltök, hogy utána elolvashassam a topicomat.

Előzmény: GG (305)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 311

Ajjaj!

 

Szilvássy kapcsán hivatali kötelességük volt ellenőrizni a titkosszolgáknak. Többek közt ezért fizetjük őket! Botrány meg legföljebb a kuruc.info és a PRAVDA szintjén lett belőlle, de ott még abból is botrány lenne, ha kiderülni Szilvássy értékes oxigént szív el a nemzeti érzelmű fiatalok elől!

 

Tipikusan olyan eset ez, amely során politikai okból a falra festik a gonosz állam ördögét! Pedig nem az, az állam társadalmi kontroll alatt áll, ha véletlenül mégis szarakodnának az embereik és ez zavar minket akkor a következő választásokon leválthatjuk őket.

 

Az Index és más magántársaságok vezetésébe és politikájába viszont nincs beleszólásunk, ezért kell ezerszer jobban odafigyelnünk rájuk!

Előzmény: GG (305)
e_dora Creative Commons License 2007.04.03 0 0 310
(OFF. a fix pixel szélességű site-okon az sem segít, pl mióta vmi kretén balraigazította az index főoldalt kábé negyedannyit olvasom, mint rég, mert megfájdul a nyakam)
Előzmény: urál (298)
Tamás Creative Commons License 2007.04.03 0 0 309

Nem teremtünk olyan feltételeket, hogy át kelljen térni,

 

Kedves Gábor!

 

Légy oly jó, és írd le nekem, hogy hogyan tudok jelszót változtatni indázás nélkül a nickem mellett. Most. Ide.

Előzmény: GG (305)
identifikátor Creative Commons License 2007.04.03 0 0 308
azért azt oda lehetett volna írni, hogy a régi nickeddel nem tudsz majd belépni, úgy mint eddig.
Előzmény: GG (305)
házmesternéni Creative Commons License 2007.04.03 0 0 307

Most vízionálok Neked valamit ezzel a jelszóváltoztatással.

Képzeld el, hogy én a Te nicked alatt rákattintok az "elfelejtettem a jelszavam" opcióra! Ők elküldik Neked az újat a mailboxodba, de onnantól már indáznod kell...

Velem már előfordult többször is, hogy új jelszót kaptam, pedig még sosem kértem. Ha most ilyen történik, inkább hagyom a francba az egészet.

Előzmény: e_dora (287)
R3tk3s Creative Commons License 2007.04.03 0 0 306
jaja meg indaval is messze az indexe a legjobb. hogy eroszakosak meg agresszivek az izles kerdese, gondolom van 100e felhasznalo es itt 100an hisztiznek, vagyis kurvajo az inda, mivel csak ennyien.


Előzmény: Törölt nick (300)
GG Creative Commons License 2007.04.03 0 0 305
Próbálom állni a sarat :)

- További privacy-kérdés. Az Index.hu Rt. nyolc éve létezik, és eddig még ilyen gyanús adatfelhasználásnak még a gyanúja sem merült fel. Akkor sem, amikor nagy gáz volt, és majdnem tönkrementünk - ez valamennyire azért garancia lehet a jövőre is.

- Egyébként, urál kicsit felületeset írt: a privacynak kétféle felfogása létezik a világon. Az amerikai felfogás szerint az államtól kell félni, és az állami hivatalokat kell elzárni az adatainktól, az európai felfogás szerint meg az állam tudjon csak mindent, de a magántársaságok legyenek kordában tartva. Hát nem tudom, szerintem komoly farkasvakság úgy tartani, hogy az államtól nincs félnivalónk, épp a múlt héten mentek titkosszolgák pár újságíró után, miniszteri utasításra. De legalább botrány lett belőle.

- Nem teremtünk olyan feltételeket, hogy át kelljen térni, ezt nem is állítottam, hanem azt mondtam, hogy úgyis annyira megéri mindenkinek az átállás, hogy előbb-utóbb a többség átmegy.

- Kereső: ha van vele valami gondotok, írjátok meg, de konkrétan, akár nekem, magánlevélben, és ne csak annyit, hogy nem működik, vagy nem használható, mert az nem úgy van - én minden nap sűrűn használom. De lehet, hogy van valami baja, csak én nem találom.

- A moderátoroknak nincs hozzáférésük az egy indához kötött nickekről, nem készítettünk és nem készítünk hozzá felületet. A moderátori cucc változatlan maradt az átállás során.

- Szerzői jog is felmerült: azt tervezzük, hogy a Fórum teljes tartalmáról levesszük a kemény jogi szöveget, és CC alatt közöljük hamarosan, erről részletesen a www.creativecommons.hu oldalon olvashattok - a lényeg az, hogy a beírt szövegek licensze teljesen szabad lesz. Ha erről van véleményetek, hozzáfűznivalótok, szívesen vesszük.

- kiskarácsonystb: jogilag nekünk ezt le kell írni, nincs mese - vannak kkeretek, amiket kénytelenek vagyunk meghatározni ahhoz, hogy cégszerűen, jogszerűen működhessünk. A gyakorlat az, ami az igazán fontos, hogy tudsz-e valakit, akinek nekimentünk volna a nyolc év alatt?

- ersekdora: nemcsak nekünk lesz jó, reméljük, és csak attól függ az életünk, hogy másnak is jó legyen. Az Inda-átállás jó nagy, ennél sokkal nagyobb szívás volt a vipmailen, de azon is túlvagyunk, és most már sokkal egyszerűbb minden. Úgyis addig reszeljük, amíg nektek tetszeni fog :)

- házmesternéni: bármilyen emailcímmel indázhatsz, nemcsak vipmailessel, és ha nem kéred külön, akkor létre sem hozza a vipmailcímet. És többeknek: ha nagyon paranoiásak vagytok (egyébként én is az vagyok civilben), akkor lehet külön indátok fórumhoz, külön vipmailhez, akár nickenként külön, és akkor nem lesz semmi baj :) De aki össze akarja kötni ezeket, az hadd tegye meg ezután is :)

- Új nicket valóban már csak indán keresztül lehet regisztrálni.

- missparker: sosem jutottak ki emailcímek tőlünk, és senki nem küldött ajánlatot, ebben tévedsz, a többiek erősítsenek meg, kérem. Ez biztos.

- Hawkeye: természetesen ott vannak az internetszolgáltatóknál a "dobozok", nekem elhiheted, a beosztásomból következően erről nekem tudnom kell hivatalosan is, nemcsak mese alapján. És igen, törvény van róla.

Gerényi Gábor
Index
:sn4ke: Creative Commons License 2007.04.03 0 0 304
:)))
nagyon nem vagy képben.
az internetszolgáltatód 3 vagy 5 évre visszamenőleg meg kell, hogy tartson pár dolgot kötelező jelleggel NBH. logolva van az összes ki és belépésed mndenhová ahol jársz, mikor és mettől meddig voltál ott stb.
Előzmény: Törölt nick (227)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 303

A index fórum igen, sokkal! De az indexesek hozzáállása nem.

Előzmény: Törölt nick (300)
locsemege Creative Commons License 2007.04.03 0 0 302
Október 23-a. Látom, lemaradtál.
Előzmény: Törölt nick (295)
identifikátor Creative Commons License 2007.04.03 0 0 301
hú de mázli. Tegnap én is bedöltem nekik, de hálistennek nem küldték a mélt rögtön így csak reggel kaptam meg. Hálistennek figyelmemet elkerülte az aktiválási link,amit csak azután vettem észre, hogy olvastam ezt a topikot. Delete azonnal.
Nemrossz Creative Commons License 2007.04.03 0 0 299
Az a frímél sara, [origo] gépe nyilván elküldte azonnal, de a frímél gyakran fél-egy napot is késik. (Reggel óta várok egy emilt, a küldőjével már telefonoztam is, de még nem jött meg. Persze, hogy freemail.hu!)
Előzmény: Törölt nick (294)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 298
Használd a Nézet/Szövegméret menüt!
Előzmény: e_dora (296)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 297
Levelük?
Előzmény: Törölt nick (294)
e_dora Creative Commons License 2007.04.03 0 0 296
OFF. ha tényleg jó lenne, átmennék én is, de szerintem ronda, olvashatatlan, kezelhetetlen és gagyi. sajnos. nem lenne igazi előrelépés, csak vmi tisztességes, modern fórum.. az origó túl nyomi, ráadásul kiver a frász, ha vmit nem lehet fullscreenbe kihúzni és a widescreenem első egynegyedében van, ezért félseggel kell a széken ülnöm c alakú gerinccel olvasni a nünüke betűket.
Előzmény: urál (291)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 295
Mi volt tavaly osszel?
Előzmény: locsemege (288)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 294
Kb. 2 órával ezelőtt regeltem az Orira, de még mindig nem jött meg a levelük...
Előzmény: urál (291)
e_dora Creative Commons License 2007.04.03 0 0 293

kár, hogy a bigbrotherawardsot ősszel tartják, de legalább megérik addigra :)

 

 

amúgymeg:

 

 

"kötelezőség: most ebben nem gondolkodunk"

"Akik továbbra is a megszokott módon szeretnének fórumozni, számukra nincs változás."

 

<==>

 

helyi regisztráció megszűnt

jelszóváltoztatás megszűnt

randa fejléc ott virít

visszalépés nem lehetséges

...

 

aha.

Tamás Creative Commons License 2007.04.03 0 0 292

Még azt hittem, hogy én vagyok a hülye... Menjenek a jó qrva nénikéjükbe. Ha valami, akkor ez igazán gyomros. Mégis mi a jó büdös francot képzelnek???

 

Nem kell átállni, áááá... Igaz, aki csak "próbál", az véglegesen belerohad, egyébként pedig olyan körülményeket teremtünk, hogy előbb-utóbb muszáj legyen.

 

Húzzátok a farkatokra az egész kib.tt disznóólat...

Előzmény: Tamás (289)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 291
Origo. A rendszer ugyanez, de ott legalább önként választod és freemail is egy maximálisan használható levelezőrendszer!
Előzmény: Törölt nick (250)
urál Creative Commons License 2007.04.03 0 0 290
A szolgálatok tényleg mindet figyelnek, bár valószínűleg meglehetősen kevés dolgot őriznek meg. Ugyanakkor az állam embereitől nem kell félnünk, ők értünk dolgoznak. A privátszféránkat a XXI. században európában egyértelműen nem az állam veszélyezteti, hanem a magántársaságok mohósága!
Előzmény: Törölt nick (227)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!