Keresés

Részletes keresés

Stocker Creative Commons License 2002.06.17 0 0 297
Oksa, csak mostanában 24 órából próbálok 30-at kicsikarni (vizsgák + gálya + koncertekre készülés)...
A magyarítást egyébként már elkezdtem, amint egy apró lélegzetet veszem befejezem, és felteszem.
SD
Előzmény: GÁBOR (296)
GÁBOR Creative Commons License 2002.06.16 0 0 296
Dani!

Töltsd fel az oldalt! Ugyis ráfért volna már a frissités, remélem a már "hamarosan magyarul is" sikerült :) Én írtam neked erről emailt de nem volt semmi reakció ugyhogy most itt próbállak elérni.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.10 0 0 295
En vallalom, hogy a jatekaimbol meg demoimbol screenshot-okat csinalok.
nyasi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 294
Hol?
Mikor?
Előzmény: boone (292)
Domika Creative Commons License 2002.06.10 0 0 293
Hali!

Mostanában fogalmazódott meg a gondolat (Ep128-al beszéltünk róla), hogy létre kellene hozni egy egységes Enterprise siteot (minden egy helyen, portál jelleggel). Aki úgy gondolja, hogy az ötlet életképes és van szabad energiája és tudása (html, grafika, szervezés) segíteni az oldal elkészítésében, az irjon az enterprise@domika.hu e-mail címre!

boone Creative Commons License 2002.06.08 0 0 292
Hali.
Mostanaban szervezek egy "Regigepes":),(c64,Enterprise, regi konzolok stb..) talalkozo szeru dolgot,mar eleg jol haladok ,kivancsi lennek erdekelne e titeket egy hasonlo esemeny.
Megcsodalhatnank a regi gepeket lehetne jatszani dumalni meg minden!!:)
Keresnek olyanokat is a kik a szervezesben is szivesen segitenek!
Irjatok levelet.
GeCo Creative Commons License 2002.06.06 0 0 291
En sem hallottam errol a geprol, amig el nem kezdtem emulatorokat gyujteni. Nyugat-Europaban eladtak belole joparat, ha jol tudom Nemetorszagban Schneider neven forgalmaztak.
Előzmény: Ep128 (290)
Ep128 Creative Commons License 2002.06.06 0 0 290
Köszi szépen a részletes beszámolót, ennyire aprólékosan "lebontva" még nem tudtam a dologról!:-)
De az Amstrad-nek nem nagyon lett végül rajongó-tábora, legalább is nem hallottam róla...
Előzmény: GeCo (289)
GeCo Creative Commons License 2002.06.04 0 0 289
Sziasztok

A mi kedvencunket gyanusan az Amstrad CPC sorozattal kevertek ossze, legalabbis Jean-Pierre Malisse EP homepage-en az Enterprise Storyban ezt fedeztem fel, no meg azt, hogy az Amstrad szinvalasztasa az EP masolata volt, de a gepuk sikeresebb lett, mert az IS-nel levo fejetlenseg, es bizonytalansag miatt a gep csak kesve erkezett meg a piacra ( 3 honappal az Amstrad utan ), raadasul a reklamkampanyra se forditottak eleget, ami lehet a pereskedes, es a per elvesztesenek is a kovetkezmenye.

Egyebkent a ket gep kuloleg csak a szinosszeallitasaban hasonlitott egymasra, az EP-nek sokkal letisztultabb, szebb az alakja.
A belsejeben nagyon hasonlo lehet a ket gep egymasra, mivel az Amstrad ugyanazokat a grafikus uzemmodokat tudja, mint az EP( 2,4,16,256 HIRES-ben, es LORES-ben interlace, de tudom hogy ismeretem elegge hianyos, es azt sem tudom, hogy az Amstrad464 soronkent tudta-e a palettat kiosztani ezekben a modokban, a kesobi kiadas, ami 1989-ben jott ki 4096-os palettaval rendelkezett, az mar kepes volt erre. ), kivetel a 256 szinu, mivel csak 21, vagy 27 szinnel rendelkezik, a hang chipje egy AY nem tudom hanyas, osszessegeben egy hasonlo ( valamivel gyengebb, lehet hogy masolat ) kepessegu gep( a 464 magnoval, a 664-tol kezdodoen egy hulye formatumu floppyval ellatva( 3"-os kb 190 kbyte-os kapacitasu ), mint az EP csak sokkal dragabban arultak, mivel meg kellett venni hozza a monochrome, vagy a szines monitort.
Regebben letoltottem par emulatort hozza es jatekokat, es meglepodve tapasztaltam, hogy pl. a Wriggler, a Sorcery, az Airwolf, a Race ace, a The Abyss, a Chess Cyrrus II tokeletesen megegyezik a ket gepen.

Előzmény: Mölders (281)
Stocker Creative Commons License 2002.06.03 0 0 288
Próbáld akkor így:
Menj a régi siteomra és ott rögtön a sárga csillagocskák alatti kék mezőben megtalálod: "ep.ttf".
Előzmény: Ep128 (286)
Stocker Creative Commons License 2002.06.03 0 0 287
Hé!

Eltűnt a siteom!

Gábor! Mit csináltál vele?

Ep128 Creative Commons License 2002.06.01 0 0 286
Igen, a baloldali a printer úgy tudom... A jobboldali értelemszerűen a "gyári" lemezmeghajtó kártya. (Mivel az alapgép van a képen, de a floppy-meghajtók ott vannak így... :-)
Meg a csatlakozási pontján is észre lehet venni, hogy oda dugható a gép jobb oldalába...

Stocker! A cím nekem "Forbidden", amit a fontról idemsáoltál...(Most legalább is...)

Előzmény: nyasi (284)
Stocker Creative Commons License 2002.06.01 0 0 285
Miért nem csinálod (csináljuk) meg az EP karakterkészletét PC-s fontban?
Én csak a bejelentkez?kép bet?iig jutottam, de szerintem jól sikerült, máig képerny?véd?ként használom.

ep.ttf

Előzmény: MrPrise (273)
nyasi Creative Commons License 2002.06.01 0 0 284
Egyesek nem tudnak aludni ? :-)

Köszöm az útmutatást (EP floppy ügyben)!
lehet ,hogy egyszerűen megoldódik a dolog.Ey ismerősőmnek valahol a garázsában pihen egy EP flopyval együtt. Azt mondta megkeresi. Remélem még működik. Anno egyébként suliban TV computer floppyja volt az egyik EP-re kötve. Állítólag csak fordítani kellet a szalagkábelen. Természetesen A vezérlő az eredeti volt. Akkor meg is kérdeztem az egyik tanáromat aki összebuherálta ,hogy tényleg lehet-e 1.2-es floppyt tenni az EP-re és hogyan? Azt mondta ha lehúz egy jumpert akkor sima 700-as meghajtóként működik.

Lenne egy kérdésem is.

Megnézve az egyik képet :
http://www.tar.hu/garfield_laci/szamtech/epkep/enterp.gif

Egyedül a floppyt ismerem fel.
Tudja valaki a másik kettő micsoda ? (a két szélső cuccra gondoltam)
A baloldali talán ama híres színes nyomtató ?

Ep128 Creative Commons License 2002.06.01 0 0 283
Szia(sztok)!

Igen, igazad van, nekem is nagyon gyanús, hogy az elhibázott reklámkampány mellett (ami nem bizti, hogy véletlenül lett elhibázva persze valkik részéről) talán valakiknek érdeke volt, hogy ez a kiugróan korát megelőző masina (és kitalálója, gyárója, stb.) ne érjen el nagyobb sikereket, nehogy terjedjen, és.......
Arról a bizonyos "másik masináról" sajna színte semmit nem tudok. Valami "játékgép" lehetett egyesek szerint, tehát nem operációs rendszerrel, ill. programnyelvel (Is-Basic) ellátott computer, hanem sok játékkal megtömött csilivili izé... Tehát bekapcs, Tv-re rádug, (mint ahogy az Ep-t is lehet Tv-re is kötni) és "válassz az 50-játék közül" -féle... Persze, hogy lementek hídba azok, akik rájöttek, hogy "ez nem az", és kazetta=1db. játék, és azt töltögetni is kell, meg stb...
A "mi gépünk" 1984-ben készen volt, és az Intelligent Software (tudtommal) úgy 87-88-körül ment tönkre, tehát volt nekik azért 3-4-évük, amikor még hihették, hogy esetleg van kiút...
Ezen "kiút" keresése lehetett a sebtében megálmodott "új -Ep", mert részben (akkor) abszolút a kornak megfelelő színvonalú masina volt, (Ok, már nem a kor előtt járó, de így is bőven eladható) meg a tervek szerint "lefelé kompatibilis" maradt volna, tehát a régi Ep-sek átállhattak volna az új kütyüre...A tervek ezért készülhettek lázasan, de a hardverből is csak pár prototípúsra futotta, (tehát a "nullszéria" sem született meg) a szoftver fejlesztés erre a gépre pedig el sem kezdődött...:-(
De már a "mi gépünk" is úgy volt kitalálva, hogy ott rejlett benne a fejlesztés lehetősége, illetve a "második kiadásra" gondolás. Bár 8-bites a 128-as Ep, de a Z80-at, és a Nick-et már 75%-ban 16-bites alkatrészek veszik körül. (Nem véletlenül... A grafikus chip-et, és a központi processzort cserélve, és pár áramkört variálva igen nagyot ("akkoriban" nagyot) lehetne "ugrani" a masinával sebességben, és képminőségben úgy, hogy a többi alkatrészhez hozzá sem nyúlunk..:-) Tehát már ez is úgy épült, hogy legyen hova tovább lépni vele majdan úgy, hogy a gyártósort csak minimálisan variáljuk. De ezt a lépést kihagyták, és az esetlegesen nagyobb siker érdekében gondolkodtak az új Ep-ben, aminek a tervrajzán már az volt, hogy "ENTERPRISE-PC"...
De mindez csak álom maradt...:-(
Igyexem majd képeket még kitenni...
Addig ITT találsz pár képet az egyik (nem teljes) régi 128-as eredeti konfigurációról...
Egyébként ha Bill Gates-nek az orra alá dugnál egy képet az Ep-ről ő is felismerné! (Ha csak nem amnéziás...:-) Állítólag az Ms-Dos egy korábbi verziója a mi masinánkon látta meg a napvilágot. Bizonyítékként szolgálhat erre pl., hogy a két gép (Ep-Pc) a mai napig is kompatibilis egymással... (Ep-által formázott lemezt "eszi" a Pc, és fordítva...)
De hogy hol kezdődött, és hol végződött a Microsoft, és az Intelligent Software kapcsolata, az szerintem már örök titok marad...

Előzmény: Mölders (282)
Mölders Creative Commons License 2002.05.31 0 0 282
egyébként most hogy a bogár bekerült a fülembe, körülnéztem néhány virtuális számitógép múzeumban, és a sok egyébb korabeli home computer között az EPröl még csak emlitést sem tesznek!!! se egy foto se egy adat semmi. mintha nem is létezett volna. szerintem ez jol kapcsolodik ahhoz, amit két hozzászolással lentebb irtam.
Mölders Creative Commons License 2002.05.31 0 0 281
ja igen elfelejtettem...ez a "másik hasonlo masina" ez nagyon érdekes hogy lehet egy ugyanolyan kinézetü gépet piacra dobni szinte ugyanakkor, mitöbb még a két termék reklámkampányát is ugy pozicionálni, hogy az átfedést mutasson a célcsoport megközelítését illetően (hiszen ebböl következett az összetéveszthetőség!)... épp ez az amit minden ÉPESZŰ reklámszakember kerülni akar. egyáltalán mi volt az az ominozus másik gép? ( az is furcsa hogy ez a másik gép is UGYANÚGY csődbe ment...)
amúgy nagyon érdekelnének kkorabeli hirdetések, amikben az EPt népszerüsitették. ha esetleg vannak ilyen anyagaid akkor szivesen megnézném őket. abból sok minden kiderül(het).

üdv: Mölders

Mölders Creative Commons License 2002.05.31 0 0 280
hello

először is szeretném megköszönni a gyors és igen részletes válaszodat. Annak külön örülök, hogy Te utánamentél az EP story sajnos rövid történetének. Engem is érdekel, és ha nem fáraszt téged mesélhetnél erről többet is. Számomra az volt megdöbbentő, hogy egy projekt, amibe ennyi figyelmet forditottak (a gép szerintem FÉNYÉVEKRE megelőzte kortársait mind tudás mind design terén) hogy tünhetett el igy a sárban. Az a 25000 EP bezuzása egyenesen tragikus szerintem! Képzeld el mennyi ember volt éhes a számitástechnikára akkoriban, és még csak el sem jutott hozzájuk ez a gép. Valamit nagyon elszurtak ott az IS központjában a marketingesek. egy bukás szaga már terjeng a levegőben jóval a megtörténte előtt. Biztos ki lehetett volna kerülni tekintettel arra hogy a TERMÉK az kiváló volt... és a mai napig ezer példát látunk arra hogy SZAR termékkel és jó marketinggel az egekbe megy egy egy cég (nem mondok neveket de aki bekapcsol egy PCt az tudja mire gondolok). és mondok még valamit. az hogy egy ilyen nagy vállalat (mert gondolom az IS az volt, különben nem gyárthatott volna ilyen komplett termékkört alapgép nyomtato monitor stb) olyan gyorsan hasal el hogy 25 EZER gép raktáron marad, és még csak VESZTESÉGCSÖKKENTÉSNEK sem marad ideje kiárulni a készleteket, még ha kell negyedáron is, hogy legalább valami bejöjjön a konyhára mielőtt lehuzzák a rolot... hát az nagyon bűzlik. Kétszer sem mondom, hogy nem fektették meg a céget tudatosan. hát csak tedd le az EPt a kortársai mellé egy asztalra, már a design is mutatja hogy egetverő a különbség (kb ugy hat az EP a többi HC között mint egy BMW a skodak trabantok között) hiszen akinek csak volt EPje mindenki dicshimnuszban beszél Róla... ezt a topikot is végigolvastam mindenki elragadtatással beszélt a gépről. és a nagy számok törvénye alapján ez külföldön is igy lehetett tehát az emberek KAJÁLTÁK. azaz csak kajálták volna. de gondolom ez nem mindenkinek tetszett. na de a piac már csak ilyen.
más. erröl a "II. generácios" EPröl nem is hallottam ez nagyon érdekes. de hogy lehet az hogy már az eredeti gép bevezetésénél is "bűzlött" a csőd akkor hogyan fejleszthettek tovább? ha van kedved (etek) beszélgethetünk erről mert engem érdekel hogy mi is volt hogy is volt meg ilyesmi:)

Ep128 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 279
Hűű, te...:-) Annyi mindent kérdeztél, hogy ha ezekre mind (nem tudom mindre a választ!:-) szeretnék reagálni valamit, akkor úgy 4-5db. A4-es oldalt lehetne teleírni...
Amikről van némi fogalmam:
Gépet lehet szerezni egész normális állapotút néha... Apróhírdetéseket nézd át, megitt a neten pár hírdetős oldalt... Párszor benézek én is, és 10-körülnézésből 3-szor látok eladó Ep-t...
(pl. www.apronet.hu, meg ilyesmik...)
Nem csak 48K Spectrum-os játékok voltak átírva, volt szépen 128-as is... Meg persze a sajátjai...Azt nem írtad, hogy mikor adtad el a masinát, de a 90-es években készült pár igen színvonalas program erre a gépre, ami nem "átirat" volt, hanem kifejezetten erre írták!
(Pl.: HWP -szövegszerkesztő; Magic Pain -rajzoló-képkonvertáló; Mikrobi- A gép beszélni tud a programmal, ÉRTHETŐEN, MAGYARUL, HANGSÚLYOZVA!!; RockDigi -4-sávos sztereo zeneszerkesztő; Waw-sample player -bármilyen Pc-waw fájlt lejátszik, meg stb, stb... De voltak játkok, mint az Ankakereső, Passziánsz, Book of Life, vagy a Demok, amiken én mai napig meglepődöm néha, mert tényleg a gépünk kép, és hangtudásának 120%-át hozták ki némelyikkel....) Szóval Spectrum átíratokból is volt színvonalas, de a saját progiaink se semmik...:-)
Igen, külföldön nagy élet volt kis ideig, de ott is hamar kardjába dőlt a dolog sajna...:-(
Egy ismerősöm volt nemrég Bécsben, és fölírtam neki egy rahedli címet, ahol (elvileg) volt Ep-s bolt, képviselet, shop, stb... SEHOL, SEMMI, de annyira, hogy a helyükön működő (egész más) boltok, meg irodák sosem hallottak róla, hogy valaha is létezett volna ilyesmi...:-(
Vagyis nem "ma" szűnt meg ott sem a dolog... Azt kell mondjam, hogy (lám, milyen érdekes) nálunk él(t) a legtovább az Ep... Külföldön nem igazán foglalkozik behatóbban vele senki, bár mostanság mint ha kezdene éledezni egy nosztaliga-hullám, de ez nem csak az Ep-nek tudható be, hanem a kortársainak is. C64-ek, Amigák, és Ep-k kerülnek innen-onnan elő, és leporolnak párat, háth anem szikraeső lesz, ha bedugják -alapon...:-)
Az Ep eltünését most had ne részletezzem, nagyon hosszú sztori. Minden hencegés nélkül állíthatom, hogy az országban talán én mentemennek leginkább utána anno, és így sem látok egészen tisztán. A nagyon tömör lényeg az, hogy az Ep piacra dobásakor megjelent egy másik masina is, (sokkal drágább kategória, az szintén megbukott) és a hibás, nem egyértelmű reklám-kampány miatt a jónép összekeverte a két gépet. Az Ep-nek tuladonítottak egy csomó olyan tulajdonságot, ami a másik kütyüé volt, és otthon jött a "csalódás". Mindez pár hét alatt zajlott le, de amikor reagálni kezdtek az Ep forgalmazói, hogy tévedések történtek, és a vásárlók összekevertik a (NAGYON HASONLÓ KINÉZETŰ!!!) színte ugyanolyan "dizájnal" ellátott gépeket, addigra már késő volt. A másik gép az ára, az Ep meg a "nem is tudja amivel hírdették"-beszólások miatt eladhatatlan lett. A cég (Intelligent Software) csődbe ment, és a fejlesztések félbemaradtak. Már hozzánk is úgy jutott el az Ep 87'-ben, hogy csak az alapgép.
Aztán itthon kezdtek hozz ezt+azt csinálgatni... (A-Stúdio, Nowotrade, Centrum,stb...)
Az anya-cég már akkor a haláltusáját vívta, amikor nálunk debütált a masina. Így nincs mit csodálkozni azon, hogy nálunk is oda jutott ahova... A nép várta hozzá a "mindenfélét", de semmi sem jött,mert nem volt honnan. (Itt jegyezném meg, hogy Skóciában állítólag vagy 25000 ORIGINÁL új, soha ki sem bontott Ep-t zúztakbe nem is olyan régen...tehát az alapgépeket sem tudta már mind piacra dobni a cég, mielőtt csődbe ment volna. Eg yideig őrizték a megmaradt raktárkészletet, aztán...:-(((((((((
A C64-hez meg (bár a Commodore színtén kinyiffant mint cég 98'-körül...) a megjelenésétől kezdve 2-3évvel ezelőttig folyamatosan sokfelől érkezett új progi, kiegészítő, stb...
Készült ám pedig már zenei klaviatúra a masinához, meg egy komplett új Ep is, amivel fel lehetett volna zárkózni a Pc-hez, és akkor talán ma is élne még a márka...(Az úgy 91-92-körül egy 386-os sebességét, és képfelbontását tudta, és az akkori hangkártyáknál JOBB alaplapi (!) hangchip-el rendelkezett, no meg az egész gép 16-bites sebességen és hanggal műkdödött VGA -grafikus felbontással 16-millió színben, stb... A prototípúsból létezett (létezik?) pár darab. (Talán gyűjtőknél fellelhető valahol külföldön...) De nincs sok értelme, mert szoftver nem készült hozzá már. Tehát ha bekapcsolja az ember, akkor leszámolja a memóriát, és "No system disc!" -felírattal elküld a fenébe. Vagyis várja az Op-rendszerét, ami sosem íródott meg. Vagyis a hardver él, de nincs minek működnie rajta... (Vinyója még annak sem volt, tehát floppy-t, keres, és ROM-ról töltené be az Op-rendszerét, mint a mi masinánk is teszi...)
Hát nagyjából ennyi...A lapomon találtok pár olyanképet a "KÉPEK" -között, ahol látszik a "gyári" floppy.megható, és az a bizonyos 9-tűs (!) "színes" printer..(maradjunk a 3-színűbe, + a fekete...:-)
Nagyjából ennyi a sztori lényege... Ha konkrétan kíváncsi vagy még valamira kérdezz nyugodtan!
Előzmény: Mölders (278)
Mölders Creative Commons License 2002.05.31 0 0 278
hogy lehettem akkora barom, hogy eladtam az Enterprise-omat?:(
tényleg lehet még szép flott állapotu gépet találni?
és miért nem lehet az enter nevű emulátorba betölteni semmit? dsk file-om nincs a tap formátumot meg nem akarja meg sem találni a célkönyvtárban.

load"tape:játéknév"+enter

erre statuszsorban KERESEM játéknév + a piros kocka ...és szépen igy is marad semmi sem történik.

egyébként én 1989ben kaptam az ep128 asomat... imádtam prima kis gép volt, a középiskolai osztályomban még két srácnak volt EPje, érdekes hogy az egyiknek 64k gépe volt. A másiknak volt spectrum emulátora is ezer játékkal :)
egyébként azt sose értettem akkoriban sem hogy egy ilyen remek adottságu gépen miért csak a 48k-s spectrum átiratok elérhetők mikor ebben a gépben joval több volt...
Állitolag annak idején Bécsben (is) nagyon komoly EP Shop volt .... mindennel EP printerekkel (szines!) EP monitorokkal még állitolag egér is volt ehhez a géphez!
tud valaki arrol valamit, hogy miért tünt el ilyen hamar ez a gép? és pontosan mikor? hogy lehet az hogy a gyengépp adottságu c64 ekkorát tarolt az EPhez képest?

ENTERPRISE= FIATALSÁGUNK :)))

Ep128 Creative Commons License 2002.05.28 0 0 277
Floppy-meghajtót "bárhol". (értsd. Bármelyik bontóban, vag yújsághírdetések között, stb...)
Turbo-kártya nélkül 720-as (azaz 800K-s) meghajtó kell neked, ami már elég ősinekszámít, így ritkább, de mivel színte senkinek nemkell, ezért szerintem fizetnek neked, ha elviszed valahonnan... :)
Meghajtókártya bonyolultabb, ezt csak újsághírdetésekben, ill. itt a neten hírdetésekben (pl. www.apronet.hu) találhatsz..."Gyártani" nem gyártja már senki, így a másoknál "elfekvő" darabok közül kell válogass...
Akitől tudsz szerezni meghajtókártyát, attól kunyizz majd floppyt is,mert az SD-s (800-as) színtén nem sűrün kapható már...
Előzmény: nyasi (276)
nyasi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 276
Sziasztok!

Már régóta tervezem ,hogy leporolom a régi EP128-asomat. Csak a magnózásra már nem tudnék visszaszokni.

Nem tudja valaki honnan szerezhetnék floppyt és hozzávaló kártyát a jó öreg masinámhoz ?

MrPrise Creative Commons License 2002.05.25 0 0 275
Hello!
Koszi a dicsero szavakat! :)
Volt egy korai probalkozasom ami gyk. az volt hogy az Enterprise betukeszletet felhasznalva egy az Enterprise kepernyojevel teljesen megegyezo weboldalt csinaltam. Az me'g jobban nezett ki (legalabbis hasonlosag alapjan :), de aztan arrol le kellett mondanom, mert rajottem hogy lassan jonne be ugy az oldal.
Az emulatorral eleg lassan haladok, ha lesz valami ujdonsag az oldalon ill. itt kozze teszem.

Előzmény: Ep128 (274)
Ep128 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 274
Szuper a lapod már most is, a "dizájn" nagyon tuti, teljesen kedvenc gépünket idézi!;-)
Várom a folytatást, és nagyon kíváncsi vagyok az emudra is!!!!!!!
(Ment e-mail...)
Előzmény: MrPrise (273)
MrPrise Creative Commons License 2002.05.24 0 0 273
Hello!
Ha már úgy is weboldalakról esett szó, nézzétek meg az enyémet is! :) Van néhány játék is fent amelyek már működnek az emulátorommal. A képek az emulátormmal készültek gyk. screenshotok :))
http://gemini.nyf.hu/~mrprise
Ep128 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 272
Na mégegyszer...:-))
Szóval újabb adag játék a honlapomon!:-)
Előzmény: Ep128 (271)
Ep128 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 271
Sziasztok!

Felkerült egy újabb adag játék a target=_blank>honlapomra!
(A Frissítések-ből érdemes indítani, de a főoldalról is megtaláljátok...:-)

Ep128 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 270
Mit értesz "kiherélt" alatt?:-)
Nick, Dave Z80, RAM benne van?
Szerintem maradjon nálad, most legaláb tudja mindenki, (én is:-) hogy ha keres alkatrészt, akkor téged zargasson először...:-)
Előzmény: Stocker (269)
Stocker Creative Commons License 2002.04.24 0 0 269
Nekem a csillogó-villogó :) EP-m mellett van egy koszos, kiherélt darab is.
Ez utóbbit felajánlom nemes célokra.
Előzmény: Ep128 (268)
Ep128 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 268
"Fölösleges", (ilyet leírni..:-) vagy "kidobhatom-e" (meg ilyet...szentségtörés!:-) példányokra én is mindíg vevő vagyok! Részben nálam is jelentkeznek néha vevők, hogy tudok-e eladó darabról, részben meg nekem is jól jön alkatrész-gyanánt, tehát a lestrapáltabb darabok is érdekelnek (utóbbi ok miatt)...
Előzmény: providus (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!