Nem is érdekes az, a lényeg, hogy az uh-n minden okés legyen. Nekem nem kavarták el, aztán mire mentem vele?
Lányok, engem teljesen kiakaszt, hogy az ébren töltött óráimnak több, mint a felében sötét van. Tiszta depro vagyok tőle, semmihez nincs kedvem. :( Ráadásul ma még amikor világos volt, sem volt benne köszönet, mindenhol csupa szürke, zuhogó eső, olvadó hótól csatakos, sáros föld. Bááá, de úúúútálom a telet!!!
Most lett vége az ikres sorozatnak a Spektrumon. Amíg vonult a stáblista a képernyőn, azon gondolkodtam, mit szeretnék inkább: siettetni az időt, hogy már megszülessen a baba, vagy megállítani itt, ebben a pillanatban, gömbölyödő pocakú kismamaként... Még szerencse, hogy ebben nem kell döntenem, mert egyik sem lehetséges. :) Talán legjobban azt szeretném, ha 2 hónappal előrébb járnánk, kezdene kézzel fogható közelségbe kerülni a baba születése, és már legalább a hónapok nevének tekintetében vége lenne a télnek!
viszont o magasnak merte a vernyomasomat, aztan volt ejnye-bejnye, amiert nem mentem el a vernyomas ambulanciara, meg meghallgattam, hogy ha a 35. het elott kell szulnom, akkor nem lehet a sajat korhazunkban, hanem csak a Schopfiben, es ne okoskodjak, hanem szedjem be a Betalocot meg a Dopegytet, ugyhogy akkor most mar nem okoskodom, hanem beszedem ezeket a szarokat, vegulis betoltom holnap a 20. hetet, most mar kit erdekel.
Jajj, nemáááár! Akkor küldd el mailben, csak annak, aki előtte nyilatkozik, hogy orvosi igazolása van az erős gyomráról! :) Én nyilatkozom: bírom az ilyesmit! :)
Fafotó: hát, nem, mert idő híjján végül nem lett semmi a saját készítésű díszekből, meg a hű, de dizájnból. A férjem díszítette a fát a régi díszekkel, amíg én a konyhában serénykedtem. Úgyhogy nem érdemes. De komolyan. Semmi extra. Gömbök vannak rajta, meg kicsi figurák (hóember, szarvas, angyalka, Mikulás, stb.) fából, textilből és csokiból. Nem olyan, mint amiről álmodtam... :( Sebaj, majd talán jövőre! :)
Sztorit? Hát, olyan konkrét most épp nem jut eszembe, de pl. 3,5 hónaposan kezdtünk Vele suliba járni, egy-két hónap múlva már a haladó csoportba kerültünk, 9 hónaposan pedig letette a retrieverek munkavizsgáját, amelyet előtte és azóta sem tett le Nála korábban senki... Most már ráadásul nem is lehet, felemelték a korhatárt, asszem 15 hónapra. És hát a feje... Még az elején, mikor elkezdtünk Vele kiállításra is járni (6 hónaposan először), nem volt túl sok sikerünk, mert vékonycsontúnak találták, de a bírálaton mindig ott szerepelt, hogy "kedves a tekintete", vagy hogy "intelligens szemek". :) Azóta persze megerősödött, vastag bundát növesztett, és megszerezte a Hungária Champion címet, de a szeme a régi. Nagy, kerek, meleg sötétbarna, és olyan kifejezően kedves, hogy az ember elolvad, ha meglátja (legalábbis én...) Azt hiszem, itt hagyom abba... :))))
Én sem mondom meg Nekik, hogy nekem is! :)) Emma egy különleges kutya, de ugyanúgy nem részletezem, mint Te a karácsonyodat, mert hasonlóan úgy érzem, negédes lenne... :)))
Hát, igen. Növögetünk, növögetünk. :) Tegnap ültem egy széken, lenéztem, és utána megböktem a férjem oldalát, hogy: "nézd, milyen kis terebélyes vagyok!" :)
Kedvesem, én sem az ujjamból szoptam az ismereteimet.
Úgy gondolom, értelmes ember tisztában van az információ értékével. Itt olvasgatva nem úgy látom, hogy kocsmázós stílusú hölgyek eszmecseréjébe csöppentem volna.
Na EZ az a hangnem, ami ezen a topicon nem dívik...