Off?: Nem, nem - semmi germán legenda (!),
amikor úgy mittudomén hányéves gyerek lehettem, akkor láttam egy filmet, lengyel, vagy endékásat (?), és akkor beleszerelmesedtem a hihetetlenül szőke lányokba.
Megjegyzem amikor Lengyelországba szerencsével kikerültem, rendkívül boldog voltam. Addigra már néhány lengyel tinivel összejöttem a balcsinál meg németben.
Én egy modern, kisportolt svéd lányra gondoltam, aki pont feleannyi idős mint én. És ne hasonlítson az ABBÁsokra.
A politika nekem egy gyönyörű, búzaszőke hajú, svéd lány, akinek vasizmai vannak és erőszakos természete.
A germán mitológia szerint Hagen kedvesének, Brünhildának volt ilyen a kinézete és a természete. A Nibelungokban sem Hagen, sem Brünhilda nem pozitív hős! :))
"Kapcsolódó anyagok:
Az USA orwelli hivatala mindenkiről mindent tudni akar
Világméretű megfigyelőhálózat épül
Megfigyelt megfigyelők
Totális megfigyelés mobiltornyokkal
Legalizálná a teljes megfigyelést az EU
Személyazonosítás járáskép alapján"
Talán egy kicsit az vigasztal, hogy amerikai barátaink nem csak a világot igázzák le, de saját népüket is terrorizálják. Még néhány okos lépés, és megszületik a XXI. század első "technológiával támogatott fasizmusa". Sárkány! Ha még élünk 25 év múlva, akkor emlékezz erre a mondatomra.
Az Index már korábban beszámolt arról, hogy Horváth Aladár megtagadta Farkas Flórián márciusi bérének kifizetését, mert megmagyarázhatatlannak tartotta, miként kereshetett a régi elnök többet havonta, mint egyes megyeszékhelyek roma-önkormányzatának éves költségvetése. Farkas Flórián az eredetileg engedélyezett bruttó 385 ezer forint helyett több mint 730 ezer forintot keresett, miután a kimutatások szerint 347 ezer forint értékű túlórát könyveltek el neki. Farkas Flóriánt nem sikerült elérni, ám Horváth Aladár szerint a Lungo Drom-os politikus három havi bérnek kifizetését kívánja elérni. Farkas, aki jelenleg a Fidesz parlamenti képviselője, a párt hétvégi kongresszusán ismét csalásnak minősítette az OCÖ elnökválasztását, amelyen nyolc év után fosztották meg a vezetői poszttól.
Hibát követett el Göncz Árpád, mikor ennek a Flóri gyereknek kegyelmet adott...
Ne beszélj mellé!
Ha egy rendezvényt engedélyeznek, a rendőrségtől elvárható a rend biztosítása függetlenül attól, hogy egyetért-e a rendezvény céljával vagy sem...