Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Párom üzleti emailjéről egy csomó (kínai) email ment ki mindenfelé 11-én. Rengeteg helyről kapott visszajelzést hogy spamként kezelik ez gondolom normális. A kínai levelek mind azt akarták hogy azonosítsa az accountját...
Előtte sem és azóta sincs semmi. Mit érdemes tenni ilyenkor?
Nekem a vírusirtó frissítése "okozott" hasonló problémát, legalábbis egy frissítés előtti állapotra való visszaállítás után "megszűnt" a jelenség. Nem állítom, hogy az volt a hiba, de érdekes dolog.
Ismét a segítségeteket kérném. Adott egy régi AMD gép, XP SP3-mal, ami nem akar bebootolni.
Bekapcsoláskor szépen mindent kiír, nincs hiba, majd megjelenik az xp logó, tölt, majd hirtelen újraindul. És kezdi elölről. Csökkentett módban elindul minden hiba nélkül, normál módban viszont nem.
Hardveres a hiba, vagy egy újratelepítés megoldaná a gondot?
Idős embereké nem telepítenek semmit, csak azt használják ami rajta volt már a beüzemeléskor is, így nem gondolnám, hogy ilyen jellegű a hiba.
Már a HP sem +44 hanem asszem +42. Ennek ellenére sosem tudni a mit. Többször hívtak marketingesek kijelzett számról, vagy cégnél megmarkolt más telefont, vagy piackutató, csiribiri, mint titkosról egyéb hátrány ért volna.
Ilyesmikre gondoltam. Egyik oldalról elvárják, hogy legyen 100 kimenő vonala a cégnek, másikról meg az, hogy amiről hívnak, azt elérje. Most akkor merre? Van akinek közvetlen száma van, mert kell, annak sem mindig küldhetem ki, mert megjegyzi a paraszt és mindenért azt hívja. De fontos dologban didymant arról kellene hívni, hogy fel is vegye, csak nekünk. Meg az X irodát, meg a külföldön lévő kollégát.
Egyik cégembél nyilvánosak voltak a számok, mert az jó. Valami sajtótájékoztatóban elhangzott a neve, utána álláskereső jómunkások sorban végighívták az összeset. Elsőre nem értette meg, hogy izé, meg bigyó. Letette, hívta a sorban következőt. Aki nyilván nem ügyfélkapcsolatos volt, hanem ilyen vezető, olyan ügyeletes, vagy valami. Nehéz ügy.
Nekem faszkivan, ha csipog, csörög, dudál, aztán akármi is lehet. Van mikor mindent felveszek, van mikor bedobom a sarokba. Most jó, mert tegnap reggel óta nincs kijelzőm. Jött pár SMS, ahhoz lőttem HDMI kábelt és monitoron bénázok, csak a villamoson hülyén fogok kinézni. Már tudod a sztorit.Ügynökök leszoktak rólam, évi 3 marketing SMS jön, de sosem lehet tudni.
Mert aztán akkora ész nem felvenni a telefont. :-D Most komolyan, ha hívnak, felveszem, ha nem akarom, nincs kedvem, akkor meg nem. Ha felveszem, de nem akarok beszélni vele, akkor lerakom. Kurva nagy okosság, mondhatom, aztán legyen csak egy fontos telefon családtagtól, vagy bármitől, amit ilyen meggyőződések miatt nem vesz fel az ember. Most komolyan, fáj? Vagy a sok, rossz tapasztalat? A régi világban, amikor még nem voltak kijelzői a telefonoknak, azért nehéz lehetett. :-D
Nem feltétlenül ez az igazság, a páromnak pl. muszáj mert kozmetikus és telefonon lehet bejelentkezni.
Aztán amikor a biztosítósreklámosanyámkínjátajánlónak azt mondja hogy köszönöm, de nem érdekel, az meg visszakérdez hogy "de hát miért nem?", akkor azért ő is kinyomja :)