150,000 km garanciát használt csúcsra ? Ez azért elmosolyogtató :)
Ennek fényében szinte valószínűsíthető, hogy valamelyik csúcs vacakol. ( vagy szakszerűtlen csere, tőmítés általi kifújás, stb ). Nézesd meg géppel a jövő esztendőben.
Az autót két éve vettem 130.000km-rel most van benne 162.000.csak télen haszmálom.ez idő alatt 2 olajcserém volt.semmi több.Miután megkaptam tölled a választ a -10 alatti elektronikazavarra,gépre rakattam és anyit mondtak hogy tele van feszültségekkel az autóm, mejek vissza egy hét múlva.Softvert nem frisítettem.Volt előtte másik e60-nom is 100.000 km-rel,az nem csinálta ezt a tolást megáláskor,de valahogy ez szebben,simábban vált felgyorsuláskor,meg feszesebb mindene.egyébként nem vagyok elájúlva az autómatátol annak todatában sem hogy a bmw profi abban is.Már annyira könnyű,kényelmes a manuál... Időnként morog erősen valami túráztatáskor amire a partikelfilter regenerálódását mondják.Igaz ez?Köszönök mindent!
es meg annyit had mondjak el,h talan egy ket hettel az incidens elott hosszu autopalyazas utan ereztem,h remegett megint...de azthittem csak hallucinalok....ezt csak azert irom le mert ha anyagfaradas miatt beszivta volna azt a szart akkor nem hiszem,h utanna egy honap mulva allt volna be teljesen a remeges.ez csak azert idegesit mert regen errol volt szo es az eleg komoly problema lenne....meglatjuk
nem vadonatuj volt de vallaltak ra 150ezer km garanciat.tehat ha az a problema akkor az a kisebb gond.de ha szethullott ott valami en meg fel is gyujtom nagyon komolyan mondom:D
nagyon kivancsi leszek,h mi lesz vele a gond.sokat nem mentem vele igy (par km) de a teljesitmeny semmit nem esett vissza.csak alapjaraton remeg iszonyat modon.ha bepottyant volna az a szar akkor az mutatkozna a teljesitmenyen?
Van normál és gyors fokozat az ablaktörlő esetében, de álló gépkocsinál visszakapcsol szakaszoló módba, ha pedig kettes (gyors) fokozatban volt, akkor az egyes (normál) fokozatba. Kódolás függő, de szériakocsiknál ezek a funkciók aktívak.
Rászántam egy kis idöt (két sörnyit :) és lefordítottam vagy 150-200 felszereléskódot hirtelen, ha valakit érdekel szóljon, mailben elküldöm. Ide sajnos nem tudom betenni, mert igencsak hosszú lett...
Mivel melegen is remeg, az izzítási gond kizárva a szimptóma kapcsán.
A remegés oka lehet egy csúcs, és rosszabb esetben sajnos kompresszió probléma ( akár bepottyant Drallklappe miatt ), mindenképp gépen kellene megnézni.
sziasztok!ahogy azt karacsonykor is irtam mar megint szarakodik az auto.igazibol ki se altam vele ket hete mert amig el nem adom ott fog alni ,nem hianyzik, h megint szethulljon.de muszaj lesz megcsinaltatnom mert konkretan ugy remeg a motorja mint az allat.ez ugye akkor is lehet ha a porlasztokkal van problema....ugye nekem mind a 6 ki lett cserelve 20ezer kmel ezelott....mi mas oka lehet meg a motorremegesnek?ha jol tudom azert csinalja mert nem megy egy henger?!valaki hozaerto segithetne,h mitol lehet.nyilvan csak a morordiagnosztika fogja megmondani unnepek utan de azert kivancsian varnam a tippeket:) (530d) koszi elore is...
Intenzív fékezéskor mi lenne ez a dupla lőket a megállás pillanatában?az enyém is csinálja!futómű,fékek rendben.ill.a ablaktörlőnek manuálisan csak két állása van.gyors és méggyorsabb?Sikeres,Boldog új évet mindenkinek!