Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok!Volna egy új Tamron SP AF 17-50/2.8 csodálatos képminőségü objektivem.neten megtalálható legalacsonyabb ár alatt 10-15%-al olcsóbban eladó,u.ilyen Pentax bajonettes obira cserélhető ill.független Nokia N73 telefon beszámitásával kevés expos váz is érdekelne.
Eladó lett egy Minolta AF 28-85 1:3.5-4.5 Macro. Régi, klasszikus darab: fém tubus, üveg optika. A tubus oldalán vannak apró kopásnyomok, de egyébként műszakilag kifogástalan állapotú az objektív. Igyekszem majd rendes képeket is felrakni róla, most erre volt időm, lehetőségem.
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Minolta AF 70-210/F4 Macro, alias "Beercan" a legjobb ajánlatért. Első-hátsó sapka, Mamiya gumi napellenző, Hama CPL szűrő jár hozzá.
Eladó Minolta AF 28-80 és 70-210 fekete objektiv együtt kompletten, napellenzőkkel, lencsevédőkkel. Állapotuk szinte tökéletes, minimális apróbb karcok vannak rajtuk, csak közelről látszik. Az objektivek műanyag felépítésüek, kis méretűk miatt utazáshoz kiváló utitársak. Digitális vázon kb. 42mm-től 300mm-ig tart az átfogása.
Konicaminolta A200-as gép dobozában, minden tartozékával, szalonállapotban és 1 szatyor tartozékkal eladó. Unokákat fotoztam vele. Engedményes ár : 70eft.
Hosszas tépődés után eladom az egyik kedvenc objektívem.
Eladó:
Minolta AF 28-135/4-4.5 kiváló állapotban, Hoya UV szűrővel és gumi napellenzővel. Nem kotyog, nem szorul, nem sérült a szűrőmenete. Igazi fórumos obi: előttem madgie használta, előtte Duda:)
Helló! Van egy Minoltához való vakum, a pontos típusa: Starblitz 300 DFXi. Meg hogy : for Minolta Dynax 4 állású manuális zoomfej, M és TTL állás, a hátulján számolótolattyú a távolság kiszámításához, ez alapján a kulcsszáma 30. Elöl van egy kisvakuja, ez ki-bekapcsolható. A feje bólogat és majdnem teljesen körbe is fordul. Mivel nincs Minolta gép a környezetemben, csak a tesztgombbal tudom elsütögetni, mindkét cső villan. Ha mindkét csövet kisütöm, 8 mp alatt tölt fel. A számolótolattyú plexije leesett, de visszaragasztom, vagy aki akarja. Ha érdekel valakit itt lehet jelentkezni: tmobil 269 - 5829 vodafon 240 - 3382 farkas kukac baja pont hu Annyit segítek, hogy holnap, 25-én Pesten leszek, magammal vihetem. Cserebere is lehet, mittudomén mire. Szemét dolog, hogy nem írtam árat, de nehezen lövöm be a szerkentyűt.