Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
meg tudja valaki mondani, h. mi a trükk a 10xrészletben (0%)? ha kp-val fizetek, akkor ugyanazt az árat rakom le egyszerre, mintha ar/10 részletet fizetek ki 10 hónap alatt... Van egyszeri kezelési költség, amit nem írnak ki?
kicsit visszaolvastam, és láttam másnak is volt hasonló problémája. újrahangoltam, és most már bizton állíthatom: Magyarország nem Kelet, hanem Nyugat Európa!!:)))))
lenne egy kérdésem. most helyezem üzembe a tv-t, bedugom a koax kábelt, automata keresés, és képem van, hangom nincs......vissza a kábelt a régibe, ott tökéletes. azt írja a használati, ha nincs bemeneti jel, monot ír csak ki.nnna, hát sajna most csak ez van, ezek szerint nincs bemeneti jel...miért lehet? légyszi segítsetek, mert már kezdek feszült lenni.
Mindent elolvastam amit lehetett a témával kapcsolatosan, azonban arra vonatkozó hozzá szólást nem találtam, hogy az akciós Pana vagy Samsung plazma amit a Média Markt is hirdett azaz olcsóbb kategória is jó?
Vagy van egy szint ami alatt nem szabad venni akár plazmát akár lcd-t.
Évek óta nem gyártanak olyan lcd/plazma tv-t ami ne lenne hd ready, ez csak parasztvakítás, hogy külön kiemelik, pedig nem előnye egy tv-nek, hanem hátránya. Olyan mintha azzal reklámoznának egy autót, hogy CSAK 40 lóerő! Csak az átlagember elhiszi, hogy ha hd redít vesz akkor milyen jó neki, mert ő nem hülye.
Egy Pana TH-42PV80-ast szeretnék a közeljövőben vásárolni. Kérdés, hogy be kell ezeket a kütyüket is járatni (teljes képernyős mód stb.) vagy ez már a múlt-e ?
Hál istennek bekrepált a jó öreg Sony 72cm-es CRT. :-(
Ebből kifolyólag abban kellene segítség, hogy olyan Full HD LCD/Plazma-t találjak cirka 300-500e Ft környékén amelynek megfelelő képjavító áramköre van a hagyományos analóg (kábeles) vételhez, mivel szkeptikus vagyok az ügyben, hogy mikor fogok én a "city" melletti falunkban HDTV-tkapni még ha hajlandó is lennék érte fizetni. Addig meg nem szeretném ha a szemem szétfolyna a mosléktól, amit egyes Plazma-k, LCD-k udnak generálni a gagyi analóg képből. (Tudom szarból várat nem lehet építeni, de vannak azért jobb képjavító technikák/algoritmusok)
Szóval röviden: melyik 100+ képátlójú Plazma/LCD-nek van jó minőségű analóg képe ? (Eddig a Pioneer Kuro viszi a prímet, csak hát éppen az árral vanak apró gondok :-))
Igen van online boltból kinti beszerzés,1év garival amivel itthon nem tudsz mit kezdeni,mert a Sony nem javítja még ha garanciális akkor sem.Csak az itthon rajtuk keresztül eladott tévére van rendes garancia én 3 év teljeskörűt kaptam mert márkaboltban vettem.A vásárláskor az eladó leadja a tévé típusszámát a sonynak és innentől él a garanciám.Én legalább nyugodtan aludhatok.
Egy lejátszó nem több 10-15 papírnál, így inkább csak reklámfogás az összecsomagolás, nem valódi "jó vétel". A lejátszó egyébként is valami régebbi, baragadt model lehet.
A haveromnak M87-es samuja van. Kiváló a képe, szó se róla. Ennek már elég jó a feketéje is, de azért még mindig szürke. Ami a legnagyobb hibája, hogy a látószöge kevés (bármit is mond a prospektus).
Tegnap a Saturnba megnéztem a plazmákat, már csak azért is , mert variáltam hogy 37 vagy 42-est vegyek, simán jó a 42-es 2 és fél méterről. A Pana 42PV/PX80 lesz a befutó, 250K-nál többet nem szánok rá költeni, de mostmár megvárom az olimpiát, meglátjuk hogy alakulnak az árak.