Azok meg a kocka karosszeriasok voltak. 95-ben jottek a gombolyuek. Boxer Jumper Ducato tok egyforma, kiveve a motorokat. A Sprinterforumon elolvastam egy rohedli hozzaszolast, megtudtam, hogy a maxi ritka es draga. Pedig akar egy 80 loeros is megtenne.
O volt a nagy kedvenc. Kozel harom evet szolgalt, Motorhaztetot csak olajcserenel nyitottam fel. Soha semmi nem romlott el rajta. 2.8 idtd. Ja es a Mastert komputer vezerli, elvarna az ember, hogy keveset fogyasszon viszonylag. A Master 11 liter, a Ducato 9, max 10 liter. Nem automentozok vele, sajat autoimat szallitom.
Ducatom volt elotte, azzal barmikor barhova elmertem volna indulni. Kijottek elem, osszetortem tk.-ra, gyorsan kellett egy masik, ami nem 20 eves, nincs szetrohadva, jo az onsulya, elony ha duplafulkes. Megvettem a Mastert 400 ezer km-el.Pazar a fek, a futomu, csendes az utaster. De nem bizok benne. Teleaggattak minden felesleges szarral a jobb karosanyag kibocsatas miatt. Rengeteg elektronika, erzekelo, ado, vevo, egr szelep.
Fiat parti vagyok, hatarokkal jobb a Master, de valoszinu eladom es veszek egy Ducatot. Bar most egy hosszu magas dobozost keresek. Ez lehet VW LT vagy Sprinter. De csakis 2000-es evjaratig.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy nemzetközi árufuvarozi vizsga alól/ EURÓPAI UNIÓS TEHERGÉPKOCSI-VEZETŐI (GKI) TANFOLYAM lehet-e mentesítést kapni?
Az én Ivecom, meg csak 2000kg-t vontathat. Lehet ez ellen reklamálni? Nincs meg a műbizonylatom se, abba kéne ugye szerepelnie. Esetleg, ha az Ivecotól kérnék egy igazolást azt elfogadnák?
A napokban megfordult a fejemben, hogy nemzetközi autószállítással kéne foglalkoznom másodállásban. :) Lerobbant autókat vinni-hozni...
Milyen papírok kellenek hozzá?Miket kell beszerezni.Milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy a közeg ne cseszegessen? Milyen jogosítvánnyal lehet elvezetni egy ilyen autószállítót?