Keresés

Részletes keresés

DMA Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131130

Ez komoly, ha nincs hangszóró akkor elszáll a flash? Én sokszor nézek videot hang nélkül, de sosem szállt el...

Előzmény: Hehe164 (131129)
Hehe164 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131129

Upsz.

Ezt, mármint hogy nincs alapban hangszóró/fejhallgató a gépre dugva, elfelejtetted leírni.

Ez a hátránya a "távdiagnózisnak".

A válaszoló nem is gondolhat olyanra, hogy hang nélkül videóznál... 

:-D

Előzmény: px2005 (131128)
px2005 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131128

Kedves segítőkész fórumozók!

Megtalálta a megoldást egy barátom. Én elhasaltam, de nagyon tanulságos történet. Persz egy óra hosszáig, "nézelődött" a gépen.

A youtube videóknál nem a kép lejátszása miatt dobott hátast a videó, hanem a hangsáv miatt.

Hehe 164-nek igaza volt az alábbiakban:

"Hidd el hogy az ominózus Flashnak probléma nélkül kell futnia egyéb befolyásoló tényező nélkül."

A megoldást az hozta, hogy egyszerűen rádugtunk egy hangszórót/fejhalgatót a gépre. Lehet, hogy hihetetlen, de ettől folytatta a lejátszást, hiba nélkül (lekopogom).

Még egyszer köszönöm!

Jahno Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131127

Semmi, Skype néha hibás,

Előzmény: King_of_Giants (131124)
Garfield007 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131126

Ha a Skype-ot a routeren futtatja, akkor lehet. 

Amúgy teljes hülyeség :-)

Hehe164 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131125

"Szerintetek?"

He?

:-)

King_of_Giants Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131124

Üdv!

Lenne egy talán hülye kérdésem

"informatikus" azt mondja,

Skype-on be van jelentkezve és routeren keresztül csatlakozik a netre

Ha kikapcsolja a pc-t , de nem jelentkezik ki a Skype-bol, attol még más online látja, merthogy router...

Szerintem nem igy van, merthogy mi köze lenne a routernek ehhez

Szerintetek?

ka_TARZI_s Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131123

Thx.

Végülis találtam megoldást a kiírásra. A 90-es megjelenésekor majd lesz új gép, és anyukámnak odaadom a mostani 7-est futtató gépem.

Előzmény: smith (131110)
apóka51 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131122

Szép napot kivánok!

Segítséget kérnék , mert az otthoni számítógépem, /XP/ valami miatt egyálalán nem, vagy  nem jól működik. Tegnap internetezés közben, nagyon lelassult, majd lefagyott, nem tudtam mással kikapcsolni, csak a „be „ gombbal.

Újra viszont nem indult a windows, helyette egy fekete alapon írások / proc. Fajtája, meghajtók milyenek, stb. /, alul pedig: nyomj egy „F1”-et, vagy „ DEL”-t.

F1 után próbál életre kelni, de rövidesen ezt írja: Verifing DMI Pool Data……….

No bootable partition in table

Ha  a DEL-t nyomom, belép a „Bios” menüjébe. Kikapcsolom a „Ki” gombbal, de ha felengedem a nyomógombot, azonnal újra életre kel. Csak hosszan tartó nyomás után békél meg.

Ilyen hibával még nem találkoztam, de más okból már kellett újrarakni a gépet, ezért van egy bizt. másolatom, amit Acrinis Tru Image-vel készítettem, de most az újratelepítés sem segített. De a lemezzel , ha nem telepítést, hanem a Windows-ot választom, szépen elindul a gépem, mintha minden jó lenne!

Kérem valaki segítsen megoldani !

Köszönet érte.

Hehe164 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131121

Csak egy Flashtól független javaslat.

Szedd le a külső vírusirtót.

Otthoni gépen csak a baj van vele. Nem tudja azt a kompatibilitást/sebességet biztosítani ment a natív alkalmazás.

A beépített Defender elég a valós idejű védelemhez.

Gyanú esetén pedig olyan alkalmazást érdemes futtatni, ami nem ül folyamatosan a háttérben.

Szerintem.

Előzmény: px2005 (131120)
px2005 Creative Commons License 2014.04.26 0 0 131120

Na, még egy érdekesség. Ha az explorerben kikapcsolom az AktivX szűrést, akkor a youtube elindul, viszont leáll a flash banner.

De ha már a firefox működne rendes, azzal is beérném.

px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131119

"Van külső virusirtód/tűzfalad?"

ESET van a gépen

Javat feltettem, ugyan az.

"Az internetes biztonsági beállításaid alapon vannak?"

Alapon.

Az elfogadom, hogy mennie kell(ene) a legújabb flashel, de a legújabb frissítéstől áll meg. Máshogyan fogalmazva: összefüggés van a flash és még valamilyen alkalmazás működése között. Abban igazad van, hogy ez nem azt jelenti, hogy a flash a rossz, hanem az, ami nem tud ezzel a verzióval ebben a környezetben működni.

Nem is tartalak fel tovább, köszönöm szépen az eddigieket, késő van. Valószínűleg távsegítség lesz belőle. Ez vagy nagyon egyszerű, vagy telefonálgatás lesz belőle ide-oda.

Még egyszer köszi!

Előzmény: Hehe164 (131118)
Hehe164 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131118

Sajnos ezen infók nem segítenek.

Így távolról maximum tippelni tudok.

Tehát.

Van külső virusirtód/tűzfalad?

Az internetes biztonsági beállításaid alapon vannak?

Az új Java telepítve van?(Java7 update 55)

Előzmény: px2005 (131116)
px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131117

Nem töröltem bele semmibe egyenlőre. Az is lehet, hogy a tűzfalam csinálja, bár akkor kikapcsolt állapotban mennie kellene.

px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131116

Lehet, hogy butaság tippelgetnem, de hátha a következő infókkal tudok olyat mutatni, ami előrébb visz.

A rendszerem 64 bites, mégis:

Hehe164 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131115

Mondom hogy rossz helyen keresgélsz.

Hidd el hogy az ominózus Flashnak probléma nélkül kell futnia egyéb befolyásoló tényező nélkül.

Előzmény: px2005 (131114)
px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131114

Ha letiltom, akkor rendben megy a youtube, azonban pl. flash bannerek nem.

Egyszerűen tanácstalan vagyok. Innen nézek valami régebbit, hátha:

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Kikapcsolom megy, bekapcsolom nem. de nem is bánnám a kikapcsolást, csakhogy akkor a bannerek, meg ki tudja mi nem jó még.

Hehe164 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131113

Sajnos nem a Flash frissítés okozza, bár a látszat az.

Krómra nem kell flash.

Firefoxra és IE-re telepítve amennyiben engedélyezve van, jól működik ugyanezen verziókon, amennyiben a megfelelő verziót töltöd le(más van FF-re, és más van IE-re), és a vele települő bővítményeket(Eszköztár, AVG) nem engeded települni.

A Flash verziót mindkét böngészőben a bővítmények menüpontban tudod megnézni, illetve engedélyezni/letiltani.

Előzmény: px2005 (131111)
px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131112

Úgy néz ki, nem úszom meg a telepítést, mert más flash-t használó webes elemek sem működnek nélküle.

px2005 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131111

Jó estét kívánok!

Szeretnék megoldani, megfejteni egy problémát a segítségetekkel.

Több órás próbálkozás után írok:

szoftver: win7 64 bit regisztrált

böngészők IE:11 firefox 28 magyar

tűzfal, víruskereső: ESET smart Security 7 fizetős

Mivel kérlelhetetlenül nem akart működni a youtube csatornán semmilyen videó a legújabb frissítésekkel sem (1 napos windows, friss flash 13), ezért hosszú próbálkozások után és szakboltban való megtekintés után úgy döntöttem, újratelepítek és megfigyelem, mikor hervad el a lejátszó.

A hibajelenség ezt volt: youtube videó elindul, pár másodperc után a folyamatjelző visszaugrik az elejére, újra kezdi, majd leáll és a szokások „hangyás” hibaüzenet, hogy próbálja később, stb.(vimeo, stb. megy) Elolvastam mit ajánl (videó felbontás megváltoztatása, frissítések, stb.) Mivel minden rendben volt és mindent frissíttettem, ezért más nem volt hátra, mint újratel.

Ez után lépésről lépésre ellenőriztem, mi történik.

IE 8-al telepedett a win7 így rápakoltam a 11-et, mert 8-al egyáltalán nem játszotta le. 11-el megy, de nagyon kéri a flash frissítést. Létrehoztam egy rendszer visszaállító pontot és feltettem a legújabb flasht, amit a böngésző ajánlott, hátha szükség lesz rá. (manuálisan nem találtam korábbit) A firefoxra is feltettem.

Beállt újra a hiba, most már biztosan a flash frissítés okozza.

Programok hozzáadása, törlése, flash leszedés 1. Explorerben megjavult, flash leszedés 2 firefoxban megjavult.

Kérdéseim:

1. Hogyan tudom megnézni, hogy épp melyik verzió van a gépen a flashből

2. Mekkora a biztonsági kockázata annak, ha nem frissítem? (igen, erre akkor lehetne pontos választ adni, ha tudnánk, hogy mennyire „régi”. FF28-al ami jön telepítéskor, és IE11-el ami jön, az van rajta.

3. Találkoztatok-e hasonlóval, van-e ötletetek, vagy várni kellene új flash hibajavítót. Vajon azt milyen gyakran adják ki és egyáltalán hogyan értesülnek ilyesmiről. (rákereste, másnak is vannak ehhez hasonló problémái)

Köszönöm!

smith Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131110

A tisztaszoft kulcsokat nem vette meg senki, használatba adták.

Eleve kellett alá frissítési alap akár iskolai, akár otthoni gép volt.

A hetes nyilván elég sokáig húzni fogja még.

Előzmény: ka_TARZI_s (131109)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131109

Thx

Pár hónapja nyugdíjas.

A 7-essel is ez lesz?

Amúgy miért szórják ki a kulcsokat, ha egyszer valaki megvette a licenszet?

Előzmény: smith (131108)
smith Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131108

Szórja kifelé az XP kulcsokat az MS.

Ha ma is pedagógus, akkor rém ecerű a dolog:

http://www.kir.hu/kir_oktazon_ms_auth/

Ott lesz a kulcs is, iso is.

Előzmény: ka_TARZI_s (131107)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131107

Sziasztok!

Lenne egy XP-s problémám.

Anyukám nem éppen mai gépe. Pedagógusként tisztaszoftveres csomagos PC, Több éve lett telepítve, ritkán használva, eddig semmi gond.

Ma felmentem vele a netre egy VLC bug frissítése miatt, erre előjött, hogy Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált.

Mit lehet ezzel kezdeni? XP kulcsot már nem fogad el, minden áron a 7-es megvásárlását erőltetné. Rebdszervisszaállítás sem segített. TizenX éve használok jogtiszta oprendszert, nem vagyok otthon ezek crackelésében - bár nyilván meg tudnám oldani -, de arra a gépre nem éri már meg új oprendszert venni, és amennyit anyukám használja, új gépbe sem akar belefeccölni (tabletet meg nem látná).

Megéri felvenni a kapcsolatot pl. a magyar microsoftosokkal? Esetleg más ötlet?

Gondolom előbb utóbb lesz valami komolyabb letiltás az oprendszer részéről (pl. már most sincs egyéni asztali háttér)

Jahno Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131106

"1. Milyen technologiával lehet leveleket menteni?"

Elmúlt pár évben elmondtuk párszor, bár azóta változtak az idők.

Előzmény: taormina001 (131096)
Jahno Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131105

Más Outlook ugyanabban az OUban nem csinál hasonlót?

Előzmény: Hoqspok (131102)
seepheerd Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131104

Hát jó... de azért backup hdd nem árt ha van az embernek legalább kettő, az az érzésem :)

Előzmény: mzdude (131103)
mzdude Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131103

Dehogynem. :)

De ár/érték arányban nagyon nehéz megverni.

Adatvédelmi szempontból szerintem egy rossz vicc az egész. Viszont egy egyfős bt. esetében talán ez nem számít annyira, amíg nem detonátorkereskedéssel foglalkozik.

Előzmény: seepheerd (131101)
Hoqspok Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131102

XP gépen hálózati környezetbe az Outlook nem indul lefagy

Helyi mappát nem lehet konfigurálni 

Majd eszköz kezelővel leállítom és újra indítás után csökkentett módba tökéletesen működik.

Office telepítőn található javító lefuttatása nem talált hibát

A hivatkozott mappa a megfelelő helyen van a benne található outlook.ost fájl törölve majd újra letöltve a levelező kiszolgáló szerverről  nem oldotta meg a hibát.

Telepítsem újra az Outlookot  vagy van valakinek valami ötlete ? 

seepheerd Creative Commons License 2014.04.25 0 0 131101

A felhő az nem ördögtől való? Mert egyelőre irtom mindenhonnan :)

Előzmény: mzdude (131100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!