Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Megtalálta a megoldást egy barátom. Én elhasaltam, de nagyon tanulságos történet. Persz egy óra hosszáig, "nézelődött" a gépen.
A youtube videóknál nem a kép lejátszása miatt dobott hátast a videó, hanem a hangsáv miatt.
Hehe 164-nek igaza volt az alábbiakban:
"Hidd el hogy az ominózus Flashnak probléma nélkül kell futnia egyéb befolyásoló tényező nélkül."
A megoldást az hozta, hogy egyszerűen rádugtunk egy hangszórót/fejhalgatót a gépre. Lehet, hogy hihetetlen, de ettől folytatta a lejátszást, hiba nélkül (lekopogom).
Segítséget kérnék , mert az otthoni számítógépem, /XP/ valami miatt egyálalán nem, vagy nem jól működik. Tegnap internetezés közben, nagyon lelassult, majd lefagyott, nem tudtam mással kikapcsolni, csak a „be „ gombbal.
Újra viszont nem indult a windows, helyette egy fekete alapon írások / proc. Fajtája, meghajtók milyenek, stb. /, alul pedig: nyomj egy „F1”-et, vagy „ DEL”-t.
F1 után próbál életre kelni, de rövidesen ezt írja: Verifing DMI Pool Data……….
No bootable partition in table
Ha a DEL-t nyomom, belép a „Bios” menüjébe. Kikapcsolom a „Ki” gombbal, de ha felengedem a nyomógombot, azonnal újra életre kel. Csak hosszan tartó nyomás után békél meg.
Ilyen hibával még nem találkoztam, de más okból már kellett újrarakni a gépet, ezért van egy bizt. másolatom, amit Acrinis Tru Image-vel készítettem, de most az újratelepítés sem segített. De a lemezzel , ha nem telepítést, hanem a Windows-ot választom, szépen elindul a gépem, mintha minden jó lenne!
"Az internetes biztonsági beállításaid alapon vannak?"
Alapon.
Az elfogadom, hogy mennie kell(ene) a legújabb flashel, de a legújabb frissítéstől áll meg. Máshogyan fogalmazva: összefüggés van a flash és még valamilyen alkalmazás működése között. Abban igazad van, hogy ez nem azt jelenti, hogy a flash a rossz, hanem az, ami nem tud ezzel a verzióval ebben a környezetben működni.
Nem is tartalak fel tovább, köszönöm szépen az eddigieket, késő van. Valószínűleg távsegítség lesz belőle. Ez vagy nagyon egyszerű, vagy telefonálgatás lesz belőle ide-oda.
Sajnos nem a Flash frissítés okozza, bár a látszat az.
Krómra nem kell flash.
Firefoxra és IE-re telepítve amennyiben engedélyezve van, jól működik ugyanezen verziókon, amennyiben a megfelelő verziót töltöd le(más van FF-re, és más van IE-re), és a vele települő bővítményeket(Eszköztár, AVG) nem engeded települni.
A Flash verziót mindkét böngészőben a bővítmények menüpontban tudod megnézni, illetve engedélyezni/letiltani.
Szeretnék megoldani, megfejteni egy problémát a segítségetekkel.
Több órás próbálkozás után írok:
szoftver: win7 64 bit regisztrált
böngészők IE:11 firefox 28 magyar
tűzfal, víruskereső: ESET smart Security 7 fizetős
Mivel kérlelhetetlenül nem akart működni a youtube csatornán semmilyen videó a legújabb frissítésekkel sem (1 napos windows, friss flash 13), ezért hosszú próbálkozások után és szakboltban való megtekintés után úgy döntöttem, újratelepítek és megfigyelem, mikor hervad el a lejátszó.
A hibajelenség ezt volt: youtube videó elindul, pár másodperc után a folyamatjelző visszaugrik az elejére, újra kezdi, majd leáll és a szokások „hangyás” hibaüzenet, hogy próbálja később, stb.(vimeo, stb. megy) Elolvastam mit ajánl (videó felbontás megváltoztatása, frissítések, stb.) Mivel minden rendben volt és mindent frissíttettem, ezért más nem volt hátra, mint újratel.
Ez után lépésről lépésre ellenőriztem, mi történik.
IE 8-al telepedett a win7 így rápakoltam a 11-et, mert 8-al egyáltalán nem játszotta le. 11-el megy, de nagyon kéri a flash frissítést. Létrehoztam egy rendszer visszaállító pontot és feltettem a legújabb flasht, amit a böngésző ajánlott, hátha szükség lesz rá. (manuálisan nem találtam korábbit) A firefoxra is feltettem.
Beállt újra a hiba, most már biztosan a flash frissítés okozza.
Hogyan tudom megnézni, hogy épp melyik verzió van a gépen a flashből
Mekkora a biztonsági kockázata annak, ha nem frissítem? (igen, erre akkor lehetne pontos választ adni, ha tudnánk, hogy mennyire „régi”. FF28-al ami jön telepítéskor, és IE11-el ami jön, az van rajta.
Találkoztatok-e hasonlóval, van-e ötletetek, vagy várni kellene új flash hibajavítót. Vajon azt milyen gyakran adják ki és egyáltalán hogyan értesülnek ilyesmiről. (rákereste, másnak is vannak ehhez hasonló problémái)
Anyukám nem éppen mai gépe. Pedagógusként tisztaszoftveres csomagos PC, Több éve lett telepítve, ritkán használva, eddig semmi gond.
Ma felmentem vele a netre egy VLC bug frissítése miatt, erre előjött, hogy Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált.
Mit lehet ezzel kezdeni? XP kulcsot már nem fogad el, minden áron a 7-es megvásárlását erőltetné. Rebdszervisszaállítás sem segített. TizenX éve használok jogtiszta oprendszert, nem vagyok otthon ezek crackelésében - bár nyilván meg tudnám oldani -, de arra a gépre nem éri már meg új oprendszert venni, és amennyit anyukám használja, új gépbe sem akar belefeccölni (tabletet meg nem látná).
Megéri felvenni a kapcsolatot pl. a magyar microsoftosokkal? Esetleg más ötlet?
Gondolom előbb utóbb lesz valami komolyabb letiltás az oprendszer részéről (pl. már most sincs egyéni asztali háttér)
Adatvédelmi szempontból szerintem egy rossz vicc az egész. Viszont egy egyfős bt. esetében talán ez nem számít annyira, amíg nem detonátorkereskedéssel foglalkozik.
XP gépen hálózati környezetbe az Outlook nem indul lefagy
Helyi mappát nem lehet konfigurálni
Majd eszköz kezelővel leállítom és újra indítás után csökkentett módba tökéletesen működik.
Office telepítőn található javító lefuttatása nem talált hibát
A hivatkozott mappa a megfelelő helyen van a benne található outlook.ost fájl törölve majd újra letöltve a levelező kiszolgáló szerverről nem oldotta meg a hibát.
Telepítsem újra az Outlookot vagy van valakinek valami ötlete ?