Keresés

Részletes keresés

kleo777 Creative Commons License 2021.01.24 0 0 547

Kiegészítésként itt jön egy friss internetes cikk Can Yaman C’è Posta Per te Show-ban való szerepléséről.

A fordítás ugyan nyers, de így még szórakoztatóbb!!!

Van levél neked, Can Yaman sikítani: őrült hormon, Maria reakciója

A török ​​sztár felzaklatja a De Filippi stúdiót!

Can Yaman szó szerint megőrjítette az audience Posta per Te női közönségének hormonjait. Amint betette a lábát a program stúdiójába, a török ​​sztárt szenvedélyes, rózsaszínű érzelmek diktálta taps, sikoly és könny uralta el… Valójában a Can mágneses, gyönyörű, amiért meghalni képes, és mérhetetlenül lenyűgöző ... Egy bizonyos ponton, mivel az ováció nem állt le (furcsa módon még az „előadás” előtt is jött, de Yaman nyilván ezt is megengedi), esedékes, hogy a háziasszony, Maria De Filippi közbelép . „Tarthatjuk-e magunkat? Igen ... majdnem ... "- válaszolja magában a páviai műsorvezető, aki egyszer (még egy figyelemre méltó hír) azt látja, hogy a dolgozószoba kicsúszik a kezéből. A király ezúttal, Yaman és ő néhány percig már nem királynő.

Miután a női nézők őrült hormonja kissé pihent, Maria végre bemutathatta azt a török ​​csillagot, aki jó olaszként kiemelkedik a Bel Paese-i múltja miatt (serdülőkorának időszakában Olaszországban tanult, megtanulta a nyelvet). A jó ebben az esetben kötelező, tekintve, hogy a kiváló hírességeknek és sportolóknak annak ellenére, hogy évekig olasz földön lógtak, eszükbe sem jut néhány leckét levenni és egy kicsit utolérni (lásd Cristiano Ronaldo, aki még mindig beszél Interjúkban portugál és angol. Oké, hogy gólt szerez, jól a Juventus rajongói számára, de egy kis olasz szó nem ártana) .

Térjünk vissza Can-ra: a C'e Posta per Te-nél , az őrült rajongók számára fenntartott hormonfürdő , könnyek és sikolyok után engedelmes engedelmességet tanúsított, a várakozásoknak megfelelően a pálya szélén ülve várta, hogy belépjen a helyszínre. Eközben a fiatal Achiropita elmondta történetét: két évvel ezelőtt elvesztette édesanyját, és nővére, Mária néni nagyban támogatta. Különös köteléket teremtett vele. Hogyan köszönhetek neki? Átadva neki Can Yaman-t egy estére .

És itt van, a sztár, aki bejárta a nagynénje mellé. Érzelmekkel és könnyekkel teli szemek érte. - Egy angyal mellett ülök - kezdte Yaman. És még egyszer:  "A nők nagyon fontosak, semmissé válnék azok nélkül a nők nélkül, akikkel életemben találkoztam". Eközben a csillagért mindenféle bók jár a Twitteren. "Gyönyörű vagy és nagyon jó" - mondják.

Ezután a színész hozományként hozott ajándékai: csészék rólad, nyaklánc elhunyt nővérének fényképével, DayDreamer fekete-fehér holdkövei és egy mobiltelefon személyre szabott öblével. Mrs. Maria, akit nyilvánvalóan a török ​​varázsa győzött, mind mosoly és fél szó volt. A boríték kinyílásának végén a szeretetteljes és intenzív ölelés az unokahúggal.

Végül Yaman utolsó „csapása”: „Vedd el, amit akarsz abból, amit viselek” . Maria a kabátot választotta. Tehát Can a harckocsi tetején maradt. A stúdió közönséghormonja megint megőrült. A kör bezárult.

Igazán élvezetes volt ez a kis tudósítás ugye?

kleo777 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 546

FRISS HÍREK CAN YAMANRÓL A TÖRÖK SOROZATOK KEDVELŐINEK!

CAN YAMAN MA, JANUÁR 23-án AZ OLASZ CANALE 5 TELEVÍZIÓ SHOW MŰSORÁNAK VENDÉGE VOLT!

Második éve CanYaman Maria De Filippi egyik legkedveltebb nemzetközi színészvendége a C’è Posta Per te - Van egy levél Önnek - című show-ban, melyet az olasz Canale 5 sugároz.

(Ez egy egymásra találós, népszerű show, ahol civilek mondják el történetüket és meghívnak a műsorba neves színészeket, akik meghallgatják  és segítenek nekik. )

Can Yaman belép a stúdióba:

https://www.wittytv.it/ce-posta-per-te/can-yaman-entra-in-studio/

A civil vendégek: Akirobita és Mária néni. Akirobita elvesztette édesanyját, és azóta a hozzá legközelebb álló személy Mária néni. Most azt akarja, hogy Can Yaman segítségével köszönetet mondjon neki és meglássa a mosolyát. Can Yaman ajándékot hozott  Akirobita nagynénjének:

1: https://www.wittytv.it/ce-posta-per-te/can-yaman-e-il-regalo-per-la-zia-di-akirobita/

2: https://www.wittytv.it/ce-posta-per-te/ce-posta-per-can-yaman-2/

ÉS MÉG TOVÁBBI SOK JÓ HÍR VAN VELE KAPCSOLATBAN, igyekszem fel is tenni......

Anolia Creative Commons License 2021.01.23 0 0 545

Kedves Fórumtársak!

Kedves Kleó!

Sajnos a Tiltott szerelem c.filmet abba kellett hagynom, sehol nem találom szinkronizálva. A napokban vettem észre, hogy valamelyik tv csatornán újra adják, hát majd megvárom míg odaérnek, aztán úgyis felkerül a netre. 

Nagyon jó kis film kb. 30. részig láttam, az első részek elég jó minőségben voltak, aztán borzalmas volt, de kitartottam. Nem gondoltam, hogy a 30 . után végeszakad a feltöltésnek.

Várok a Fatmagülre is,  a tv-ben befejeződött, remélem  a Moziklubban hamarosan látható lesz. Tudom, hogy  szinkronizálva is megvan a neten, de szeretném a tv-ben látni. Ez a film is tetszett, bár elég régiek, 2008 és 2010-ben készültek. Mindig úgy gondoltam, hogy Beren Saat a Fatmagülben fiatalabb, annyira kislányos, de végül is mindkét filmben nagyon tetszik.

Most megint uj filmbe kezdtem. A Fatmagül után kíváncsi voltam, Engin Akyürek más filmjeire is, ezért kezdtem bele a Kara Para Aşk, Piszkos pénz tiszta szerelem c. film nézésébe, ahol Tuba Büyüküstün-nel játszik. Maga a film és a szereplők is tetszenek.

Mostmár láttam annyi filmet, hogy több szereplő is az idők folyamán ismertté vált számomra, némelyik színészt már több filmben is láttam.

Én tegnap újra belenéztem az Álmodozó c filmbe, és Can Yaman titokzatos férfiként azt hiszem mégis ott tetszett a legjobban, igaz szeretem a mosolyát, a film elején még néha mosolygott, aztán egyre kevesebbet. Kár volt elrontani a filmet azzal a sok őrült kiabálással.

Az Elsöprő makacs szerelemben egyáltalán nem tetszik, de nem csak ő, hanem az egész film sem. De nézem, aztán ha vége lesz, soha többet bele sem nézek.

A Bay Yanlison jókat derülök, sok ismerős helyzet van, amit  az előző filmekből átvettek. De szórakoztató.

Kedves Szasza!

Egyetértek veled, valóban az általad is említett fotón Can Yaman elég rosszul néz ki, sokat számít egy kis smink, egy jó frizura, egy jó ruha, egy jó beállítás. És valóban egyre kritikusabban szemléljük a filmjeit, nem csak a játékát de a külsejét is. Én is ezt érzem. Végül is mikor elkezdtem először nézni A szerelem ízében még néhány rész után sem tudtam eldönteni, hogy jóképű e pali, tetszik e vagy sem, persze az idő sokat segített rajta és bár nem tetszett a nagy szakáll az Álmodozóban, mégis ott nézett ki a legjobban.

Szerintem a török férfiak elég csúnyák, hamar is öregednek, itt nálunk egy színész 40 éves korára érik be, a törököknél 20-30 éves korukban már főszerpeket kapnak. Találnak egy helyes fiút, rögtön felkapják, szerepeltetik, reklámok, modellkedés, a lányok bomlanak utánuk.

ez már fél siker. Persze lehetnek köztük tehetségesek is, sőt vannak is, de jóképű férfiak és szép nők alap egy filmben.

És ha valaki megkérdezné, kikkel láttam török sorozatokat csakis fiatal jóképű férfiak neveit tudnám felsorolni, na és persze a velük játszó főszereplő hölgyek neveit.

Szép napot mindenkinek

Előzmény: kleo777 (542)
Evajutka01 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 544

Kedves Kleo! És Mindenki!

Köszönöm szépen, örülök a híreknek.

Pár sort írnék az előző kritikus levelem után, amiben Cant és Özgét szapultam a  Bay Yanlisban.

Most, hogy több részt láttam belőle, kicsit elnézőbb lettem, Kezdem megszokni “Özgűrt” a külsejét, túlmozgását, öltözékét már nem annyira, de hát ez a korom miatt lehet.

Ahogy néz amikor tetszik neki a lány, mindent elmond, meg sem kell szólaljon. 
Özge, kicsit túl szigorú voltam vele, mert azért nem Olyan rossz színész, mint ahogyan írtam.

Ami azt illeti sokkal jobban sminkelik, és öltöztetik, fodrászolják mint a Szerelem ízében.

Meg kell mondjam kezd tetszeni a film, nézhetőbb mint gondoltam és nem értem miért hagyták  abba a forgatást olyan hirtelen.

Kiváncsi vagyok melyik sorozat jön ezek után?

Szerintem kifogynak Can filmjeiből.
Várom a Szandokánt, és kiváncsi vagyok kit választanak Mariannak.

Mindenkit üdvözlök, vigyázzatok magatokra Éva

kleo777 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 543

Kedves Fórumozók!

Barrix drága,

köszönöm az érdeklődésedet, nekem fel van telepítve a Pure motion a Chrome részeként. Szerintem Kriszti az új használó a Sorozatbaráton, és ha Krisztikém, szükséged van segítségre, szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat (ugye jól mondom Barrix?)

Nagyon élveztem a zenés linkeket, nem ismertem Cem Adrian dalait. Különösen a Fekete-fehér szerelem összeállítás ragadott meg, megint elandalodtam rajta, persze a rég látott képsorok is segítettek.

Egyébként nagyon jó, hogy képbe hoztad a Bridgerton családot, mert persze engem sem csak török sorozatok érdekelnek,(sőt) örömömre szinkronos, meg is néztem a 8 részből már négyet, normál egy órásak az epizódok, (mondom azoknak, akik még nem látták) ami nagy előny és valóban, nekem is az az érzésem, mintha egy Jane Austen regény ötvöződne egy mai tinisztorival. (Nem láttam a Pletykafészket, amiről a kritika szólt, de el tudom képzelni.) Ám, semmiképpen nem mondanám, hogy unalmas, most kezd igazán beindulni…pedig ugyanaz a divatos recept, amit a török sorozatokban is láttunk. A felek, bár (eleinte) nem bírják egymást, de valami (mondvacsinált okból) úgy döntenek, elhitetik környezetükkel, hogy együtt vannak,  és addig-addig játszák a szerepüket, míg (minő meglepetés!) valóban egymásba szeretnek….akár a Sen Cal Kapimi, vagy a Bay Yanlis párosa,….ha nem is meglepőek, de jók a fordulatok, csillogó, arisztokratikus a környezet, lenyűgözőek a nagyvilági toalettek, nagyon szórakoztató a házasságpiac ironikus bemutatása. Eleinte ugyan szokatlan a szemnek és az agynak az alternatív 18. század hatalmas rasszkavalkádja, és persze ez egy amerikai sorozat, nem török, így aztán a párok szerelmi akciói is kevésbé szemérmesek, vehemenciában túllőve az idézett kor illendőségén, - de összességében egy mesterien kevert koktél, amit gyorsan és élvezettel fel lehet hörpinteni:) 

Itt egy jó kis olasz összefoglaló a herceget alakító ifjú színészről:

Regé-Jean Page, a következő James Bond?

https://tg24.sky.it/spettacolo/approfondimenti/rege-jean-page-foto#00

Ha van még a tarsolyodban nem török, jó kis sorozat, az is jöhet, (inkább szinkronos, hogy lehessen mellette mást is tenni).

Köszönöm!

Szia, jó hétvégét mindenkinek!

kleo777 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 542

Kedves Fórumozók!

Szasza drága, most is nagyon élveztem a jeladásodat, nehogy már szabadkozni kezdj a kritikusságodért, és nehogy már erőszakkal bírd rá magad valami török sorozatra, írj csak, amiről jólesik. Én is leginkább az emlékeimből és Can Yamanból élek itt a fórumon:)

Képzeld, az utóbbi, főleg a római képek némelyikén (azért nem mindegyiken, de a szóban forgó képen feltétlenül) én is úgy látom kedvenc Can Yamanunkat, ahogyan Te. De azt már több török színésznél is megfigyeltem, hogy az ifjúkori, üde, európaias külső a kor előrehaladtával, ahogy markánsabbá válnak a vonások egyre inkább törökösebb lesz. Tulajdonképpen pár évük van a szépfiú szerepekre….Most nekem C Y Yalinként tetszik a legjobban az EK mellett és a Bay Yanlisban már nem mindig. Én is csak az Elsöprő szerelmet és újabban a Bay Yanlist nézem, más egyelőre nem vonz.

Nemrég kezdtek egy új török sorozatot az RTL-en, Az ígéret - Yamin címmel, amibe belenéztem és utána is néztem, ez is azt a rémesen elavult társadalomképet közvetíti, amit még jónéhány török sorozat, és náluk már a 300. török részen is túl vannak!!! Bezzeg az ilyet nem állítják le!!! Hogy meg nem unják évekig követni ezt a végtelen lassú, vontatott történetet, ahol egy halálos beteg apa erőszakkal összeházasítja az építész fiát egy egyszerű, falusi kislánnyal, akivel megígérteti, soha, semmilyen körülmények között el nem fogja hagyni a fiát, kitart mellette. Ez a szófogadó, és persze végtelenül tisztességes, szerény és természetesen szépséges leányzó pedig az ígéret foglyaként mindent eltűr a fiútól, na meg a végtelen gonoszkodásra kész anyjától. Mondanám, egy keresztre feszített mártír kálváriája, ha nem iszlám közegben lennénk …..és majd nyilván a fiú ezt a nagy jóságot és önfeláldozást idővel ( feltehetően úgy a 199. rész környékén)  megszereti, de azt én  már nem várom ki, ez a fajta melodrámai szenvelgés nem az én türelmemnek való!

Akkor már inkább az Elsöprő, ahol ugyan szintén a hagyományok béklyójában vergődnek a szereplők, de legalább poénosan teszik, Defne szövege pedig mindent kárpótol és persze Yalinnal együtt olyan aranyosak….mint két 14 éves tini….Na, ez a másik, a szerelemábrázolásuk (felnőtt, dolgozó személyekről van szó!) ha véletlenül együtt töltenek egy éjszakát, biztos, hogy mélyebben alszanak, mint Csipkerózsika, és még csak jelzése sincs annak, hogy esetleg mégsem…. Félre ne értsétek, nem kívánom én a nyugati filmek pőreségeit, (szóltunk már erről bőven, pontosan a romantikus ártatlanság vonzó), de hogy egy ici-pici jelzés sem történik, az már felettébb életidegen, a kapcsolatok alakulásában olykor az óvodában érzi magát az ember és akkor pl. honnan a más filmjeikben felbukkanó sok árva, elhagyott gyerek, vagy a gyakori szembesülés, hogy nem az az apa, akit a hős annak hisz stb. bele se menjünk…. nagyon, nagyon álságos, szemforgató az a társadalom….

„Szegény” Can Yaman is a filmjeik által hirdetett, ideálisnak beállított, de az életben hamisnak bizonyuló világképnek az áldozata, mert nem annyira szerény, nem annyira természetes, nem annyira monogám, nem annyira szűzies leányzó tetszett meg neki….és ez még ki is derült.

Krisztikém, említettél pár nevet, akik már megállapodtak, azt hiszem, ők egy pár évvel idősebbek is Cannál. Szerintem ebben a korban még egy év is sokat számít, nem mindegy, hogy valaki a 30-as évei elején vagy a végén tart (a filmes közegben pedig még inkább több az inger) másrészt talán okosabban, körültekintőbben, a török társadalmi elvárásoknak megfelelőbben élik a magánéletüket. Cant egy kicsit öntörvényűnek látom, egy elszabadult csikónak, aki nem tűri a zablát, minél jobban féken akarják tartani, annál inkább ficánkol, és vállalja az ostorcsapásokat:)

Igen, igen Anolia, nekem sem tetszett ez a frufrus főszereplő fiú a Bosszú csapdájában nemcsak szörnyen arrogáns, de ezzel a frizurával még csak nézni sem jó, a történet pedig bosszú, bosszú hátán, sírás, rívás, kiabálás, ezért aztán elhagytam. Viszont remélem, lassan kibontakozik nálad is az Ask-i memnu - Tiltott szerelem, engem annak idején nagyon beszippantott ez a lélektani dráma.

Évajutka kedves, számíthatsz rá, ha találok érdekességeket (mindenek dacára még mindig és mégis!) kedvencünkről, később is megosztom. 

Szép napokat Nektek!

nkrisz308 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 541

Szia!

Írtam Neked!

Kriszti

Előzmény: Csokiiicicaa (540)
Csokiiicicaa Creative Commons License 2021.01.22 0 0 540

Szép napot kívánok!

barrix1  úristen, hát nagyon szépen köszönöm :D ma úgy ébredtem, hogy meg kell néznem az emailjeimet és lámlám "sorozatbarát". 
Kimondhatatlanul örülök neki!

Rossz úr  rajongók,  találtam egy kiskaput az interneten ahol még pár rész fent van feliratosan. 1-6. részig  + 12 és 13. rész (eredeti török 2órás magyar felirattal)
Bár nem szívesen írnám ide, mivel a "szakértők" remek munkát végeztek és mindenhonnan letiltották :/
Esetleg ha valakit érdekel emailom: kingusz97@gmail.com

Vagy szerintetek kiírhatom ide, hogy találtam rájuk? :D

Szép napot kívánok mindenkinek ! 

barrix1 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 539

Sziasztok!

Kleo, a sorozatbaráton sikerült a reklámokat megoldanod? Feltelepítetted a pure motiont? Tegnap egyszerűen nem működött nálam a pure motion, ami szűri a reklámokat, hiába telepítettem újra. De bekaptam valami vírust is a laptopomra, lehet, hogy az a baj. A héten megpróbálok eljutni vele szervízbe. 

Köszönöm, hogy raktatok fel török /meg nem török/ zenét, én is idetennék 3 linket, nekem ezek nagyon tetszenek. Egyébként is a sorozatokban sokszor vannak nagyon szép zenék szerintem. 

https://www.youtube.com/watch?v=hY0iikl51Ns&list=RDhY0iikl51Ns&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=brRnhthvnKs&list=RDhY0iikl51Ns&index=9

És a harmadik, amihez magyar felirat is van, és egy nagyon jól összevágott videó a Fekete, fehér szerelemből: 

https://www.youtube.com/watch?v=RogObd6hM-s&list=RDECKUdOyzZBQ&index=4

Szegény Can Yaman, az emberek nem normálisak. Borzasztó nehéz lehet úgy élni, hogy minden másodpercedet ezrek követik, fotózzák, megosztják, minden pillanatodat kontrollálni kell. Főleg, ha nagyon hirtelen jön a népszerűség. Sajnos nekem szinkronosan nem annyira tetszenek a sorozatok, sokkal jobban szeretek mindent eredeti hanggal nézni, még ha a feliratok azért nem mindig tökéletesek is. 

Szasza0503 Creative Commons License 2021.01.18 0 1 538

Sziasztok Kedves Fórumtársak!

Kedves Mindenki! 

Nem jöttem sűrűn az újévben eddig, mert nem tudok újabb és újabb hírekkel megörvendeztetni Bennetekek!

Persze ami a sorozatokat illeti. És ugye, ez mégiscsak török sorozatokról szóló fórum. :)

Aztán én is inkább próbáltam teret engedni a többi fórumtárs gondolatainak, mert ahogy "lapozgattam", hááát, sokszor írogattam ha kellett, ha nem. Ráadásul mindig litániákat.

Jelenleg, mint itt szinte mindegyikünk, én is a Life Tv-n futó három török sorozatot nézem. Hiszen, mint tudjuk, hogy a török Jason Momoa, azaz Can Yaman elfoglalta a csatornát! :)

Egyébként elnéztem Jason Momoa képeit, de én nem találtam akkora hasonlóságot a két ember között. 

Azzal sem akarok már untatni senkit, hogy sosem voltam sorozatfüggő, ezért több évados sorozat nézése szóba sem jöhet már nálam. Talán ezalatt a bő félév. alatt kielégítettem az igényeimet a közben megkedvelt néhány török sorozattal.

Ezért, nem is írtam, mert most sem tudok beszámolni  egyetlen török sorozat nézéséről sem, a három említetteken kívül.

Többször próbálkoztam pedig, már csak azért is, hogy jöjjek egy újabb beszámolóval, de nem jártam sikerrel.

Próbálkoztam  most utoljára is a Becsületbeli ügy c. sorozat nézésével. Igaz, láttam már "gyorsban". Hiába imádom Kerem Bursint, de nem köt le a sztori, Még halogatom a nézését.

Ugyanúgy vagyok a hatalmas sikert aratott Can Feda c. filmmel is. Erről mozifilmről  is írtam már előzőleg. Linkekkel felvértezve meséltem lentebb arról, hogy Kerem Bursin partnere Burak Özcivit, a film nagy siker volt és együtt élvezték a sikert, a sok üdvözlést, rajongást, roppant egyszerű, szimpatikus, közvetlen  viselkedésükkel.  Sajnos,  háborús film, és a lövészárkok, a sok halott nem csábított, holott bizonyára szép, szívhez szóló történetet hagytam ki ezzel. De bizisten próbálkozom még, pláne, hogy csak rövid mozifilmről van szó

Próbálkoztam már pár napja  Kis Günesi - Téli nap című sorozattal is, talán azért mert nem sok részből (19) áll. Gondoltam talán ezt még kibírom, pláne ha előre tekergetek egy kicsit. Bepróbálkoztam, nekiveselkedtem az  1 -2 részbe, melyet együtt is adnak.  Aztán elérkeztem ahhoz a részhez, amikor a főszereplő (?) hölgy vezet és közben keresi a csengő telefonját, és már borítékolható  volt, hogy pillanatok múlva nagy baj lesz. Én pedig dühös voltam és szomorú,  hogy mennyi balesetet, oktalan halált okozott a mobiltelefon?! És valóban így lett! Törött kocsik, vér, mentő, és én el is kapcsoltam, hogy nem rontom el a hétvégi hangulatomat.

Ezeket a sorokat is több napja kezdtem el írni. Közben mindig javítgattam. Miért? Azért,  nehogy valami olyat írjak, amit nem kellene, amiért én már nem tudok úgy lelkesedni  a török sorozatokért, mit tettem azt pár hónapon keresztül.  És Can Yaman iránt sem tudom úgy lelkesedni, mint ahogy teszik ezt a világ minden szegmenségen. Vagy, mint ahogy tettem azt igaz szívből az elején. Bizonyára ez is talán korfüggő, nem tudom.

De azt tudom, hogy az az őrület ami most körülveszi a színészt a nagyvilágban,  nekem soknak tűnik. Erről is írtam sokat már, a török sorozatokkal kapcsolatban is, hogy megcsömörlöttem, mert túl sok volt nekem egyszerre a jóból!  :) 

Ha nézem, vagy keresem a Te csengess az ajtómon, vagy  Szülőházad  a sorsod  sorozatok újabb részeit,  sokszor belefutok Can Yamannal kapcsolatos hírekbe is. De a színész mellett, megismertem olyan török színészeket is a félév sorozatnézés alatt, akik legalább annyira jó színészek, tehetségesek, világlátott emberek, akik legalább olyan helyesek, szimpatikusak , mint Can Yaman.  De erről is írtam már előzőleg, felsorolva név szerint a szintén a szimpátiára érdemes színészeket. 
Az viszont jó érzéssel tölt el, hogy Ti tudjátok, hogy én is kedvelem azért Can Yamant, sőt lelkesedtem nagyon, amikor még csönd volt a színész körül. Amikor szimpatikus volt  az egyszerűsége, viselkedése. Annyira tudtam dicsérni, hogy anno,  még egy fórumtárs, aki már az elején lemorzsolódott a fórumról illetve rólunk, meg is jegyezte egy mondat erejéig, a nagy rajongásomat Can Yaman iránt  ( ami persze  anno, nem is esett jól.)

Aztán képzeljétek el, most ahogy nézem a napi három sorozatot,  amelyben köztudottan Can Yaman a főszereplő, többször előfordul, hogy nem is találom már olyan jóképűnek?! Sőt,  a frissen megjelenő fotóin sem látom olyan megnyerőnek néha, mint előzőleg. Mondjak egy fotót?! Mondok. Talán montázs lehet, de a szőke olasz riporternő van az egyik képen rózsacsokorral, mellette egy Yaman fotó, talán egy szállodai helyiségben ül, mosolyogva. Rossz fotó, nem helyes rajta egyáltalán.

Ha  pedig időrendi sorrendben nézem a fotóit, az évek múlásával, és főleg a rossz fotókon keresztül, igazi török-roma típust látok. Érdekes,  Kerem Bursin is török származású, de ha nem tudnám, nem sorolnám őket egy szubkultúrába! 

Apropó kultúra!
Sokat beszéltünk erről is, főleg az utca emberének viselkedéséről, hangoskodásról, a nőket elnyomó helyzetről.

Az Elsöprő szerelemben a talpraesett Defre azonban nem hagyja magát. Nézhetik a filmet a török pasik, tükröt tart a film nekik. Csoda, hogy nem unják a 21. században az állandó számonkérést, megfigyelést, verekedést, ütök-csapok légycsapó vagyok, vagyis mindezt indok nélkül?! 

Az is lehet, hogy egy idő után már idegesítő az elavult társadalomkép is, ami nálunk már elfogadhatatlan. Pláne amikor azt látja az ember, hogy felnőtt dolgozó nők életébe, ruházatába, viselkedésébe  a férfiak (apák, testvérek egyaránt)  beleszólnak. Az idősebb fiú testvérektől meg rettegnek még a felnőtt, de fiatalabb fiú testvérek is. És ezután nem is csodálkozik az ember, ha feleletként jön a hazugság áradat. Az meg már mindennek a csimborasszója, hogy nem látják, hogy ők okozzák saját maguk átverését, a hatalmas ország minden szegmensében.

Azt nem tudom, hányan öltöznek az autóban inkább, mint Defne?! Hány nő vállalja be mindezt, a szembeszegülést?  A nőknek hány %-a meri ezt megtenni, felvállalni, harcolni, hányan lépnek ki a komfortzónájukból inkább a jó   cél érdekében ??

Ez a férfi mentalitás a törököknél csak hazugság cunamit indít el, de ez meg mire jó?! 

Ez a mindennapos viselkedési forma, no meg amikor együtt élnek a generációk és beszorulnak a nők egymás hátára a konyhába (nagymama, anya, lányok, menyek )  és egymást eszik kaja helyett, na az még nagyon nem bejövős nálam!

Mint a  Szülőháza a sorsodban is élnek a nők?! Medves anyám,  borogass! 

És még egy pár gondolat, az Olaszországban is befutott Can Yamanról. Több szálon is belefutottam az olaszországi útjába a színésznek!

Az olasz riporternő, akivel összehozták  Cant (  amit egyik fél sem cáfolt ), a legjobb példa lehet Can helyzetére. Azaz a hatalmas technikai fejlődés "áldozatának" lenni sem fényes dolog. Nemcsak csupa csecse-becséből áll világsztárnak lenni. Nem csak a napos oldal van, hanem árnyék is vetül rá néha.

Egyébként akár reklámfogás az olasz nő, akár nem, bizonyára okozott némi  fejtörést a színésznek.Talán azt kell mondani ilyenkor, hogy egészségükre!  És nem a pletykával kell foglalkozni! Fiatalok, függetlenek, övék még a világ!

Egyébként ahogy elnéztem a szőke nőt, fiatal kora ellenére olyan mű volt és nem szép. A Demet féle,  meg a többi általam megismert  típusú török színésznőknek a  nyomába sem léphet.  Ahogy ez az olasz lány egy fotón állt egy focipálya szélén mikrofonnal a kezében, olyan feltűnően "hegyes" volt  a feneke (nem lehet nem észrevenni!). Szerencséje volt, hogy nem a poppolóját nézték a fociták labdának! 

Can Yaman pedig pár évvel ezelőtt (talán sosem gondolta volna Ő sem?!),  jókor volt, jó helyen. És ha a jogász pálya helyett a színészetet választotta, akkor természetesen én is sok sikert kívánok a színésznek! Akár a Sandokán filmjéhez, akár a magán életéhez.  Azt pedig, hogy mennyiért "adja el magát" a világnak, tisztába lehet mindennel, hiszen ügyvéd.

Azt, hogy milyen az anyagi helyzete, vagyona, vagy milyen lesz majd ezentúl, hogy megindult a siker útján, az magánügy. Sosem érdekeltek az ilyen dolgok !

Miért! (Defne után kérdem szabadon! ?! :)

Azért, mert a koporsónak nincsen zsebe! Na, de erről ennyit, szerencsére mindez azért nem kardinális kérdés az életemben! 

A már említett, most futó három sorozatáról, már sokat írtam, sokszor litániákat. Most már, a fenti sorok is bizonyítják, hogy sokkal kritikusabb szemmel nézi az ember a főszereplőket is.

Továbbra is érdeklődéssel és figyelemmel olvasom soraitokat!

Most csak ennyire telt tőlem, drága barátaim.

Bocsánat, ha ezúttal, nem hatalmas nagy lelkesedés hajtott! 

Viszont, annál nagyobb szeretettel gondolok Rátok!

Vigyázzatok magatokra, baráti ölelésem Felétek! Szasza

Szasza0503 Creative Commons License 2021.01.18 0 0 537

Krisztikém Drága!

Ha nem szúrom ki Kleo levelének utolsó sorát utólag (azaz, hogy mi van velünk, talán klikkesedtünk?! :))), akkor még most sem válaszolnék kedves soraidra.

Nagyon örülök, amit írtál, hogy  tudunk találkozni majd a Nyugatinál egyszer, ha megyek be a Westendhez,

Ha vége lesz ennek a maszkos világnak és neki indulok, akkor bizisten szólni fogok és találkozunk! 

Nos, pont a vírus miatti halogatás miatt, (hogy mikor lesz egyszer vége ??!!), feledkeztem meg a válasszal.

Nagyon röstellem figyelmetlenségemet, bocsánatért esedezem, tényleg! :)

Kleo Drága!

Látod, "nem klikkesedtünk" Krisszel, bizonyítja ezt, a fenti pár sorom is! :)

Jók legyetek!

Vigyázzatok magatokra!

Sok puszi Nektek!

nkrisz308 Creative Commons License 2021.01.18 0 0 536

Kedves Fórumtársak!

Kedves Évi és Kleo!

Nagy részben egyet értek Veletek. Hiszen Can Yaman fiatal, rettentően sikeres, és sármos színész és emiatt nők hada rajongja körül. Én sem gondolom, hogy spártai élelet kéne élnie...

Viszont azok a színészek akik már lehorgonyoztak, számomra nagyobb értéket képviselnek, jobban szeretem őket (pl. Burack Özcivit, Kivanc Tatlitug,  Kerem Bursin, vagy Keanu Reeves stb), mert róluk nem arról szólnak a  hirek hogy kivel látták, ki az új barátnő stb. (legalább is én ezt így tapasztalom) De amint már írtam ez csak az én véleményem. Ugyanakkor megdöbbent és el is keserít hogy a rajongói annyira fanatrikusak, hogy emiatt támadják és olyanokat írnak neki ami miatt fel kellett függesztenie a fiókját. Nem hiszem hogy nekünk rajogóknak kellene megmondani ki legyen a párja!

Igen, a magánélet szent és sérthetetlen és én sem hiszem, hogy bántani kellene őt bármiért is. 

Az hogy miként éli az életét az tényleg csak rá tartozik. Lehet érte szeretni vagy nem szeretni,  max. ha valakinek ez nem tetszik nem nézi a filmjeit, sem a róla szóló híreket, de bántani nem kellene. Élje az életét úgy, ahogy ő akarja hiszen még fiatal, és élvezze ki minden percét, mert az élet nagyon rövid. Mi már tudjuk, hogy milyen gyorsan rohannak a napok, hetek hónapok... 

Viszont én is szívesen nézem a filmjeit. Engem nem zavar, hogy az első filmjeiben más a játéka és más a kinézete, hiszen minden szerep más és más és más kinézetet, öltözködést, viselkedést kíván. És persze eközben egyre jobban beletanul a színészetbe. Ahogy korábban is írtam nekem a normál, öltönyös, vagy a sportosan elegáns kínézet jön be és a Szerelem íze története. Lentebb megállapítottátok tényleg nagyon sokat öregít a szakáll és a bajusz. Ezt a Végtelen szerelemben Burack Özcivit nagyon jól szemlélteti. (kb + 10 évet jelent!) Én azt szeretem ha csak borostásak és nem bajuszos-szakállasak. Azt látom, hogy a török sorozatokban ez hódit. Az amerikai filmekben pedig általában a normál kinézet a megszokott. 

Kiváncsian várom a Sandokant....Remélem hamar itt lesz nálunk is. És jó lenne ha leadnák a Te csengess az ajtómon és az Eper illata sorozatokat is. Én szívesen megnézném magyar szinkronnal. Remélem hamarosan ezek is felkerülnek a Life TV palettájára.

További szép estét Nektek!

Előzmény: Evajutka01 (532)
Anolia Creative Commons License 2021.01.18 0 0 535

Kedves Fórumtársak!

Elnézve hozzászólásaitokat, így tömören, mindenkihez szólva  írnám le én is a véleményemet.

Nézem a Tiltott szerelem -  Ask-i memnu c. filmet, de ez a film is elég nehezen bontakozik ki. Már valahol a 21-25 rész között tartok, talán most kezd bonyolódni. A Seref meselesi Becsületbeli ügyet is azért tettem félre, mert az első 4 hosszú rész alatt sem érdekelt igazán a történet. Végül is ez a film tetszett, számomra az elsők között van.

Nagyon érdekes látni, hogy a Tiltott szerelem c.film előbb készült, mint a Fatmagül, ez utóbbiban Beren Saat egy fiatal lányt alakít, először azt gondoltam talán az első filmje lehet, de a Tiltott szerelem 2 évvel korábbi.

Nagyon furcsa ilyen fiatalon látni a színészeket,   nők esetében nem annyira feltűnő a változás sem külsőben, sem játékban, de a férfiaknál igen.

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy talán az időrendi sorrendet be kellene tartanom, de akkor mi lenne az újabban készült filmekkel, mikor kerülnének sorra.

Az Inadina Ask -Elsöprő szerelem c. film továbbra sem a kedvencem, ha nem láttuk volna Can Yaman újabb filmjeit, ezt a filmet elsőként nem nézném meg. Egyáltalán nem tetszik benne, sőt a Szerelem ízében is sokkal kritikusabban nézem, mint először, hiszen azóta tudom, hogy ennél sokkal többre képes.

Na ezért fontos az időrendi sorrend!

Cem Belevi dalai valóban nem mindig hangulatjavítók, de én egy önkínzó vagyok, míg más a fiók mélyére rejti a fájó dolgokat, én minden nap ezekkel foglalkozom, nem biztos, hogy a felejtés jó taktika.

Az, hogy Can Yaman nem tud lehorgonyozni senki mellett, számomra egyáltalán nem okoz csalódást. Miért ne élhetne a lehetőségeivel, mások is ezt teszik. Egyébként az, hogy mindenki összejön a filmbeli partnereivel az sem igaz, Demet és Can sem jöttek össze, ezt Demettől hallottam, csak barátok voltak.

Ha Can Yaman valakire ránéz, azonnal összehozzák vele, a lentebb említett szőke hölgy is lehet egy reklámfogás is. Nem hiszem, hogy a szerelmi életét a nyilvánosság elé tárná, én még soha nem láttam milyen nőkkel volt együtt.

Egyébként is kell a reklám, hiszen rengeteg pénzt fog kapni:

2020-ban a Can Yaman a tudors török ruházati márka arca lett, 2 évre szóló szerződéssel, 3 millió TL értékben.

2021-ben Can Yaman aláírt egy szerződést csillag, mint a vezető reebot a 80-as kultikus sorozat Sandokan.  Az első szezonra több mint 1 m eurót kap.  Wikipedia szerint.

Remélem a film is sikeres lesz majd, ha elkészül.

Kritizálhatjuk a filmekben a kinézetüket, akár Can, akár Özge küllemét is, de biztos az aktuális szerepüknek megfelelően öltöztetik őket, az, hogy jól áll e vagy sem az már más kérdés, vagy hogy a nézőknek hogyan tetszik. És a viselkedésüket is az aktuális szerep határozza meg, míg az Álmodozóban "nem csinált semmit", addig a Bay Yanlisban "túlmozgásos".

De szerintem, így hogy egyszerre nézzük több filmjét, főleg Özge Gürellel, még kritikusabbak vagyunk.

Hercai – Bosszú csapdájában c filmet én sem igazán kedvelem, végre a főszereplő Akın Akınözü Miran Aslanbey frizuráján előnyére változtattak, így eddig nem igazán volt szimpatikus számomra.  Valóban szegény lányt ide-oda rángatják, egyik nap otthon, másik nap máshol, miközben folyamatosan bosszút akarnak állni, az egész film egy rosszindulatú vénasszony bosszújára épül, aki egész életét a bosszúra tette fel, miközben a legnagyobb bűnt ő követte el.

Ezt a filmet már csak kíváncsiságból nézem, hogy mi lesz a végkifejlet.

Szép napot mindenkinek

Anolia

Előzmény: kleo777 (529)
Evajutka01 Creative Commons License 2021.01.18 0 0 534

Kedves Kleo!

Köszönöm, hogy kérésemre ilyen hamar reagáltál.

Nagyon örültem levelednek, aminek tartalmából tájékozottabb lettem Can élete, munkássága felől, amire kiváncsi vagyok.

Véleményeddel teljes mértékben egyetértek.
Bízom benne, hogy Can  nem általánosit, hiszen vagyunk sokan akik tiszteljük, és megpróbáljuk őt magánélete tiszteletben tartása mellett “szeretni”.

Kívánok neki sok sikert, és magánéletebe boldogságot.

Üdvözlettel

Évajutka

kleo777 Creative Commons License 2021.01.17 0 0 533

Közkívánatra....

Igazi médiajelenség a török sorozatok világszerte körülrajongott sztárja, Can Yaman

„Rajongók özönlenek hozzá, lángolnak a közösségi hálózatok, a tévé hajlandó mindent megtenni annak érdekében, hogy szerződést kössön vele, cégek pedig arra, hogy dolgozzanak vele. Hamarosan Can Yaman lesz az  új Sandokan . Röviden, ha ez a török színész nem médiajelenség, ki más? Meg akarjuk vizsgálni az esetet ” – írta róla az olasz Rai 3 tv csatorna, ahol a legutóbbi, szombati Tv Talk-ban csak vele foglalkoztak.

Számos cikk, videó látott napvilágot a múlt héten Can Yaman röpke, öt napos római látogatásáról. Valójában új hírek nincsenek, ugyanazt ismétlik, amit a 523-as és 526-os  bejegyzésben összefoglaltam.

Azonban a rajongók olyan mennyiségben és főleg egyesek olyan megengedhetetlen stílusban reagáltak Diletta Leotta feltűnésére, amit a színész megelégelt és leblokkolta Twitter fiókját, letiltotta az üzeneteket az Instagramjáról, miután kiírta:

Ez az én dolgom…..és kitette a csönd jelét.

Can Yaman blokkolta Twitterét:

https://www.youtube.com/watch?v=IM7oBfBigEU

Can Yaman Médiaoldalán megjelent: Akit szeretünk, tiszteljük is!

Egyes híradások arról szólnak, bizonyos rajongók odáig merészkedtek, hogy felszólítottak sorozatai nézésének bojkottálására és még a tésztáéra is, aminek a reklámját most forgatta….mert az olasz, mindenféle szilikonbabának titulált sportriporternőt semmiképpen nem akarják látni mellette. (De hát, mi van akkor, ha ezt, azt megcsináltatott magán, manapság, amikor a 60 éves szomszédasszonyról is könnyen kiderül, botoxra jár….)

A nő korábbi kapcsolatai is terítékre kerültek, így leginkább egy éves kapcsolata az olasz Daniele Scardina boxolóval:

https://www.youtube.com/watch?v=da_gB1HC3Fc

akivel nemrég szakítottak ugyan, de továbbra is követik egymást az Instagramon, s egyesek úgy vélik, a hölgy így akarta féltékennyé tenni (volt?) kedvesét, ugyanakkor azt is híresztelik, hogy a szilvesztert egy híres futballistával töltötte, pár nappal a Cannal való találkozása előtt….. és a szálloda éttermében készült fotók kiszivárogtatásával is gyanúsítják, mondván más hírnevén akarja fényesíteni a magáét, ugyanis azt mondják, a szállodában a covid miatt a fotón rögzített társaságukon kívül csak kevés szállóvendég volt és idegeneket be sem engedtek…..mindenesetre ő nem zárta be az internetes fiókjait, továbbra is közzéteszi a posztjait, úgy tesz, mintha nem ő állna a vihar középpontjában. Egyébként azt lehet tudni róla, hogy egy nagyon foglalkoztatott tévés személyiség, aki modellként kezdte, aztán elvégezte a jogi egyetemet! és a sportriporteri munkája mellett pl. tavaly ő volt a Sanremo dalfesztivál háziasszonya is.

Számomra az jön le a híradások alapján és a kommentekben pásztázva, hogy egyes rajongók nem tudnak különbséget tenni a szerep és a színész között, olyannak akarják látni, mint amilyenek a megformált figurák, az aszkéta életet élő Ferit vagy Can Divit, és olyan nőket szeretnének mellé, mint a szerény Nazli vagy a bájos Sanem. Az ő harmonikus és tiszta kapcsolatuk sok örömet szerzett nekünk, megérintette a szívünket, és csak gratulálni tudunk a színészeknek, hogy életet adtak nekik!

De a való élet nem ilyen… Can Yaman sikeres színész, vonzó férfi, akit valósággal ostromolnak a nők, az vesse rá az első követ, aki hasonló helyzetben időnként nem engedne a csábításnak, (amúgy meg független, még csak kapcsolatban sem él) nem hiheti senki sem komolyan, hogy spártai életmódot folytat, mint a sorozatok mesebeli karakterei. És hogy mikor, kit választ, ez valóban az ő dolga. Igyekezett mindig megóvni a magánéletét, a folyamatosan lesben álló paparazziknak nem nagyon sikerült lencsevégre kapni lányokkal, de ez Rómában megtört és most egyes rajongók valósággal megőrültek ettől! Egyesek azt hiszik, hogy a tulajdonuk, másoknak az a vágya, hogy Demet Özdemirrel, csakúgy, mint a sorozatban éljenek együtt nagy boldogságban. (Bár már számtalanszor kinyilvánították, csak barátok, bármi is lehetett a forgatás alatt, és a saját útjukat járják.) Egyébként már eddig is csodaszámba ment a magánélet védelmének sikeressége, mert mindenki kézhez forrt mobillal közlekedik, ami bármikor felvételre kész.

Hogy Diletta Leottával ez egy kis flört, vagy tartósabb románc lesz, az is természetesen az ő dolguk, ha az előbbi, akkor majd elsodorják az újabb hírek, ha az utóbbi, akkor meg a későbbiekben biztosan hallunk róluk. Mert természetesen álszent módon nem mondom én sem, hogy minket, nézőket, rajongókat a megformált szerepeken, a szakmai munkán kívül nem érdekel, hogy a felkapott hírességnek éppen ki a társa a szerelemben, (hiszen ez az élet egyik legizgalmasabb része) de vannak határok, melyek betartása erkölcsi törvény. Na, ezt a határt lépték most át egyesek, mire a válasz a zárt fiók. Amin persze ismét megy a vita, jól tette, vagy nem, miért sértődött meg? és így a rajongók egy része is megsértődhet…..

Én úgy gondolom, nem köteles tűrni a mocskolódásokat, az anonimitás mögé húzódva ugyanis nagyon elfajulhatnak a dolgok. Biztos elege lett belőle, sokat úgysem tehet, a videoösszeállítások, cikkek ott sorakoznak a neten, de legalább a saját fiókjába nem nyomul be a sok gyalázkodás. Így jelzett a rajongóknak, eddig és ne tovább. És ez persze, most sokaknak megint nem tetszik...... (Sok magyar sztár is panaszkodott már arról, mennyi förtelmes kommenteket kap.) Azt is tudjuk, milyen keskeny az a mezsgye, ahol egy megszállott rajongó lavíroz, az imádat, hogyan csaphat át gyilkos indulatba, intő példa volt erre már évtizedekkel ezelőtt is John Lennon tragédiája és akkor még hol volt a mindent behálózó, minden intimitást kiteregető net….

A normális rajongók figyelembe is veszik a magánélet tabuját és nem lépik át a határokat. Már egy felhívás kering a neten, melyhez a világ minden tájáról csatlakoztak Can Yaman fanok, klubok.

Ebben biztosítják együttérzésükről és kérik, térjen vissza közéjük, ezt írják:

A szeretetünk végtelen,

a támogatásunk végtelen,

a tiszteletünk végtelen,

Mi vagyunk a rajongóid Can Yaman, azt akarjuk, hogy köztünk és velünk légy. Együtt erősebbek vagyunk.

Az EGY SZERETETBEN egyesült rajongó ezzel a tweettel kezdődik....... és most már több mint 150 ezernél tart...

Természetesen a család támogatása is mellette áll, az édesapja ezt posztolta:

Güven Yaman: Amíg a fiam középiskolás volt, azt mondta, hogy tudós leszek és jó dolgokat teszek az emberekért, én azt mondtam, hogy legyél ügyvéd, aztán tedd, amit akarsz. A fiam ügyvéd lett, és jó dolgokat tett az emberekért, gratulálok fiam.

Az édesanyjával pedig ezt a képet tették közzé:

Én mindenesetre kellemes szórakozást kívánok mindenkinek Can Yaman jó kis romantikus sorozataihoz!

És szurkolok is neki nagyon, hogy legyen túl ezen a felkavart viharon, és minél előbb koncentráljon új szerepére, a Sandokanra!

És legyen boldog a magánéletében is!

Evajutka01 Creative Commons License 2021.01.17 0 0 532

Sziasztok!

Nikrsz a te leveledhez kapcsolódva írom,  én is észrevettem ,hogy Can filmbéli partnereivel összejön azután szétválik, szerintem ez más színészeknél is így van, a nőknél is pld. Demetnél. Ahány film annyi szerelem. Ahogy vége a filmnek nem sokáig vannak együtt. Ez a filmes életükből, ritmusából adódik. Hiszen reggeltől estig együtt vannak, hetekig hónapokig.
Azért biztos vannak kivételek akik együtt maradnak.

Mint irtátok nézitek az összes filmjét Cannak, hát mit mondjak én is szorgalmasan nézem. Sőt a YouTubon mar láttam őket.
A Life tv-n sokkal jobban mutatnak ezek a filmek, jobban tetszenek.

Can a Szerelem ízében igen nagyon tetszet, a figurája, stílusa, öltözéke, játéka.

Bay Yanlisban, Elsöprő szerelemben valamint az Álmodozóban nem igazán jön be.Túl izmos, azokban a logó cuccokban, az a ronda sport cipő amibe az esküvőn is van nagyon snassz.
Egyébként az a furcsa mozgása sem  tesz neki jót.

Elsöprő szerelem tetszik. 
Miért? Mert vidám, vicces, jók a szereplők tehetségesek, jó a zene is, Gondolok  Daphnére, testvéreire, valamint sógornőjére, Can hugára, és Denisre is.

Mind tehetségesek. Hála istennek nincsenek benne idétlenkedések sem.

Daphne nagyon csinos, humoros, vidám tűzről pattant, tehetséges táncos stb. Igazán jó.

Úgy gondolom ez a film van olyan jó mint a szerelem ize. Miért? Mert meg van benne minden ami szükseges ahhoz, hogy jól szórakozzunk, valamint nincs benne semmi álszent viselkedés, öltözködés, 

ami a szerelem izében viszont van.

Bay Yanlisban Can tetszik, megtesz mindent, hogy jó legyen. Azonban azok a logó ruhák ízléstelen edző cipők, azok nekem nem tetszenek. A mozgásával sem vagyok kibékülve, néha ugy megy vagy ugrál mint ...na mindegy.

Özge, nagyon el van magától ájulva, csak azt nem tudom miért, mert vannak még rajta kívül is szép tehetséges szinésznők , viszont őt még tehetsegesnek sem látom. Azonkivül örökké kiabál, mindig más a hibás, ő pedig az okos, na ezt nagyon nem bírom. Mondhatom nem a kedvencem, sem a Bay Yanlisban, sem a Szerelem izében.

Szeretném megkérni azokat akik olvassák a híreket valahol Canról, hogy osszák meg velünk, mert érdekel engem, gondolom mást is.

Pl.most összejött azzal az olasz sport riporter nővel, megsértődőtt- e Can mi van egyáltalán velük stb.szeretem a híreket hallani felőlük.

Üdvözlettel Évajutka

nkrisz308 Creative Commons License 2021.01.15 0 0 531

Kedves Fórumtársak!

Drága Kleo!

Nem tűntem el, csak hagyom, hogy más is hozzá szóljon a fórumhoz, és emellett élvezem az írásaitokat!

Én most egy kicsit csalódott vagyok. A csalódásom oka pedig  Can Yamanban, mert bár még fiatal, karizmatikus és sikeres, de azt látom hogy nem igazán tud lehorgonyozni hosszútávon egy nő mellett sem....

És ez nekem kevésbé teszi szimpatikussá.... (persze ez csak az én bajom...). Így most kicsit neheztelek rá. Persze azért nézem a futó sorozatait, mert azokat szeretem.

Nekem nagyon teszik szinkronosan a Bay Yanlis.

Végre megtaláltam az okos tévén, hogyan tudok youtubeon filmet nézni, így most nem kell majd a kis laptopon szenvedni. Azt tervezem, hogy hétvégén majd így nézek valamit.

Most én is inkább a szinkronos filmeket keresem, mert szeretnék mellette hímezni. Tudod, rengeteg feladat gyűlt össze :)... készítenem kell az ajándékokat. Úgyhogy azt tervezem, hogy a hétvégén elkezdem gyártani, mert rohan az idő....

A minap belekukkantottam a Kuzey Guney sorozat első 10 percébe.  De majd meglátom hogy mit kezdek el nézni. Megnézem azokat is amiket most ajánlottatok Anoliával.

Kicsit szenvedek a sorozatbaráttal. Nem tudok onnan sorozatot nézni, mert egy furcsa képernyő jön fel, és nem tölti be a filmet. Pl. próbálkoztam a Viktória sorozattal és a Szerelem íze sorozattal is.

Még próbálkozok vele a hétvégén és majd csak azután kérek segítséget.

Kíváncsi lennék miket szoktál festeni és rajzolni....

Szépe napot!

Előzmény: kleo777 (529)
kleo777 Creative Commons License 2021.01.14 0 0 530

A "CAN MÁNIA" kitört, és nemcsak az olasz rajongókat, de a világ minden táján élő rajongókat is „elütötte”-

hirdeti a következő olasz cikk:

https://tg24.sky.it/spettacolo/2021/01/12/can-yaman-foto#02

Válassz, ki a legjobb török színészed 2021-ben?

Itt szavazhattok:

https://www.thetopfamous.com/can-yaman-vs-burak-ozcivit-who-is-the-best-actor-in-2021/

kleo777 Creative Commons License 2021.01.14 0 1 529

Kedves Fórumtársak!

Kedves Anolia , remek választás, csak erősíteni tudlak, nézd csak, nézd az Ask-i memnu, Tiltott szerelmet!  Lehet, hogy már valamikor írtam, nekem pár éve ez volt az első török sorozat, amit láttam. És azóta is az első helyen áll (most már hatásában osztozik az EK, Álmodozóval, noha ez utóbbi jól tudom, sokkal könnyedebb műfaj). Igaz, jóval fiatalabb, mondhatni tejfelesszájú benne Kivanc Tatlilug, de Beren Saattal együtt óriásit alakítanak, különösen Beren Saat. Ők voltak az első török színészek, akiknek megjegyeztem a nevét, és aztán más sorozatukat is megnéztem, de ez maradt a kedvenc. Olvastam róla, hogy egy török regény adaptációja, ami legalább garancia, hogy normálisan be is fejeznek egy sorozatot. Bőven merít a mitológiai Phaedra sztoriból, ami persze számos irodalmi feldolgozást ért meg a klasszikusoktól kezdve napjainkig: mert a téma örök, adott ugye az idős férj, a fiatal feleség, a férj léha fia (itt a felnevelt unokaöcs) és az ellenállhatatlan kísértés. Ez a felállás már előre is vetíti a tragédiát, évezredek alatt ugyan sokat változott a világ, de annyira nem, hogy egy ilyen tiltott szenvedély bárhol, bármikor minden érintett számára megnyugtatóan zárulhatna, hát még a törököknél! Szerintem hozzájuk képest már a témaválasztás is rendkívül merész, a megvalósítás pedig zseniális. Folyamatosan izgalomban tart, hol szeretjük, hol elítéljük a bűnös szenvedélyben osztozó párost, de hogy egy percig sem hagynak közömbösen a történések, az biztos. Aki még nem látta, ne hagyja ki!

Tltott szerelem  - betétdalok magyarul:

https://www.youtube.com/watch?v=kO71yWueH-E

Egyébként azt tapasztalom, a korábbi, 8-10 éves török sorozatok jóval igényesebbek, mint a maiak, akkor még csak be akartak törni a sorozatpiacra, és minden erőt belefektettek, azóta azonban már futószalagon megy a gyártás és ugyanazokból a receptekből főznek újra meg újra,- kevés üdítő kivétellel, s ha így folytatják, lesüllyednek a Dél-amerikai sorozatok színvonalára.

Közben eszembe jutott a Phaedra egy modern kori, nagyon emlékezetes filmes feldolgozása, most kikerestem, meg is lepett, hogy már majdnem 60! éves, Anthony Perkins (kultikus filmje az eredeti, Hitchcock-féle Psycho, a fiatalabbak kedvéért) és Melina Mercouri főszereplésével. Jóval később, jó kis filmklubok vetítették, ahol én is láttam, de most megtaláltam a neten és egészen belefeledkeztem….

Phaedra (1962) ff. amerikai-görög filmdráma – Mikis Theodorakis zenéjével, magyar szinkronnal:

https://www.youtube.com/watch?v=x36wxmkcRY

A Seref Meselesi – Becsületbeli ügy Kerem Bürsinnel engem is annyira letaglózott valamikor még az ősszel, hogy azóta sem sikerült rávenni magam az Ez a város követni fog téged sorozatára, bár tudom, hogy az is jó, Szasza és Kriszti is dicsérte. Én is nagyon megkedveltem és imádom a hangját, sőt, meglepően jó az énekhangja is!!! Nagyon tetszett a karácsonyi fellépése.  Az ügyvéd fiút alakító színésznek is (Sökrü Özyldiz) van egy jónak tűnő sorozata, nem is nagyon hosszú, 20 részes: Kis Günesi –Téli nap, már jó ideje kinéztem, de, mivel csak feliratosan elérhető, ezért egyelőre abba sem kezdtem bele. Most megint többet rajzolok, és így csak szinkronos filmeket/sorozatokat nézek mellette, ami nem zavar.

Az Inadina Ask -Elsöprő szerelem darabjait követem, sok őrültség és bugyutaság van ugyan benne, de én élvezem, nagyokat nevetek rajta, mindenekelőtt Defne és Yalin jelenetein, (Defne minden szövegét nagyon bírom!) de Yaseminen és az ő rettenetes, nagy ökör szerelmén is jókat mulatok. Bár ez utóbbi páros szinkronja nem a legszerencsésebb, csak mostanra kezdem őket elfogadni, eleinte nagyon taszított mindkettő hangja. A többi szereplő már nem ennyire poénos, unalmasabb körítés számomra is. Egyébként azért is szeretem, mert a humor eszközeivel, görbe tükröt tart a nőket elnyomó, állandóan számon kérő, minden ok nélkül bevaduló, a problémákat verekedésbe oltó török férfiak elé (akiket a lányok nemes egyszerűséggel csak tuskónak, ősembernek, ökörnek neveznek és állandóan azon törik a fejüket, hogy rázzák át őket, milyen furfangokkal érjék el, amit szeretnének.) Ez a férfimentalitás ugyanis csak hazugságokra vagy meghunyászkodásra sarkallhat, de náluk sajnos ez a magatartás mindennapos. Láthattuk más sorozataikban is, pl. még vehemensebb példányai mutatkoztak be a Hercai – Bosszú csapdájában, (amit ott is hagytam, nem bírtam, idegesített, ahogyan azt a szerencsétlen lányt rángatják, állandóan megöléssel fenyegetik, mindenki csak parancsolgat neki, ő meg mártírként tűr mindent….rettenetes középkori állapotok.) A karakán, sorsukat alakító nőket szeretem, mint amilyen Defne vagy Sanem volt.

Cem Belevit dalait korábbi ajánlásodra már én is meghallgattam és nekem is tetszenek, de nem túl hangulatjavítók....

Véletlenül belefutottam Paola Turci - Ma dimme te dalába:

https://www.youtube.com/watch?v=UpxgloiX9Pg

és azóta több számát meghallgattam és azok is nagyon kedvemre valók!

A Bay Yanlisnál a szinkronra én is kíváncsi voltam (egyelőre csak felveszem), de azért belenéztem már, hát valóban, a plasztikai sebész fárasztó, de egyedi humora egyáltalán nem jön át, óriási mellényúlás, de bizakodjunk, hátha lassan rájön a szinkronszínészünk is az ízére és főleg a túlzó, elnyújtott ritmusára, mert ahogy én láttam, a mimika, a testbeszéd és a szöveg nagyon nincs együtt.…

Szasza drága, Krisztikém, ugye nem vonultatok el úgy kettesben privátba, hogy ide ne írjatok? Nagyon kihalt lenne ez a játszótér, az amúgy is Százholdas pagony nélkületek!!!!?????

Anolia Creative Commons License 2021.01.14 0 0 528

Kedves Fórumtársak!

Elnézve hozzászólásaitokat, még mindig  Can Yaman a nagy kedvenc, bár én már egy kicsit tényleg kezdem unni, de azért ennek ellenére is nézem a tv-ben a filmjeit.

A férjem valamelyik nap megkérdezte, hogy ezek már tegeződnek? na akkor még nem tegeződtek a Szerelem ízében, de nem is azt a filmet néztük, hanem a Bay Yanlist - nekem már csak ez marad a címe. Még az sem tűnt fel neki, hogy más környezetben játszódik a film és tegnap este is a kecskés jelenetnél csak az kérdezgette, hogy ez a Nazli?

Az Elsöprő makacs szerelem film most sem tetszik, mondhatnám borzasztó, kb. feliratosan idáig jutottam el, ahol most tartanak a tv-ben. Can Yaman is nagyon fiatal, persze így utólag a Szerelem ízében is. 

Azért megemlíteném Cem Belevit, aki Deniz Arast játsza a sorozatban. Hát színészi képessége nincs, sőt még számomra ellenszenves is a sorozatban, ellenben nagyon szépen énekel, mindennap hallgatom a számait.

https://www.youtube.com/watch?v=DoRYYZ0BRUI

Az utóbbi időben nagyon beválogattam a filmek terén. Hát azt hiszem halálból épp elég lesz egy időre, minden filmben hullanak az emberek, a filmek végére sorban halnak meg. Mint a mesében, a rosszak elnyerik büntetésüket, de a jók sem kivételek.

Tavaly ért véget a Kegyetlen város, ezt a filmet neten kezdtem nézni, de utolértem a tv-ben így ott folytattam, persze nem minden részt néztem meg, ez is egy olyan film, hogy nem baj ha kimarad egy-egy rész, sokat nem veszítünk.

Ebben a filmben nagyon tetszett Bahar Sahin alakítása, aki Ceren  Karaçay-t alakítja. Hihetetlen, hogy a színésznő 1997-es születésű. A legjobb színész volt a filmben - szerintem.

Aztán elkezdtem nézni a  Şeref Meselesi  - Becsületbeli ügyet, ezt decemberben néhány rész után abba is hagytam, mert nehezen indult, annyira nem tetszett, majd a Bu Şehir Arkandan Gelecek c. filmet kezdtem nézni szintén Kerem Bürsinnel. Most fejeztem be Becsületbeli ügyet, elég hatásos befejezése volt. Hasonló mint a Végtelen szerelemben.

A boksz nem a kedvencem, ellenben Kerem Bürsin nagy kedvencem lett. Mindkét filmben nagyot alakít. Pedig semmi különöset nem csinál, de az arca, a tekintete mindent kifejez. Na és a hangja. Ezeket filmeket el sem tudnám képzelni szinkronosan, mert nem ugyanezt adná vissza, legalábbis Kerem Bürsin esetében.

Most, hogy szinkronnal  nézzük a Bay Yanlist, a plasztikai sebészt alakító színész is eredetiben jobb, bár már van gyenge próbálkozás az utánzására, de alig alig sikerül. Na ő is ellenszenves volt az elején, aztán sokat nevettem rajta. 

Egyébként véleményem szerint a Bay Yanlis összességében szinkronizálva sokkal humorosabb lett.

Most a Tiltott szerelem, Aşk-ı Memnu c. filmsorozatot nézem, ami elég régi 2008-ban készült, de nálunk 2012-ben sugározták, Beren Saat és Kıvanç Tatlıtuğ szereplésével.

Amikor elkezdtem nézni a török sorozatokat, akkor elhatároztam, hogy nem csak az újabbakból válogatok, hanem a kedvelt régiekből is. De igazság szerint főleg a férfiak esetében érzem, ilyen fiatalon nem valami megnyerőek, sem külsőben, sem játékban. Néhányukon  a szakáll sokat segít, ápol és eltakar, és egy kicsit öregít rajtuk.

Példa erre a Végtelen szerelemben Burak Özçivit, aki szakáll nélkül kölyökképű, szakállal 10-20 évet is tudtak rajta öregíteni.

Szép napot mindenkinek

Anolia

kleo777 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 527

Ja, és a bizonyítékként használt kép, majdnem lemaradt!

kleo777 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 526

Kedves Fórumozók!

Egy kis pletyka.....

Kevesen tudják, hogyan kell szó szerint mozgatni a világot….írják Can Yaman rajongói, izgalmas őt követni, mert körülötte mindig történik valami….

CAN YAMAN szerelembe esett Rómában?

Can Yaman és Diletta Leotta olasz sportriporter flörtjétől hangosak a bulvárlapok és a közösségi hálózatok. Hogy mi az igazság, csak ők tudják, de egyik fél sem cáfolta vagy erősítette meg a híreket. Mindenesetre ugyanakkor, ugyanabban a szállodában szálltak meg mindketten. Szemfüles paparazzik közös fotót is készítettek róluk a szálloda éttermében….és Diletta Leotta az Instagramján közzétett egy videót, amint egy nagy csokor virágot és pezsgőt hoznak neki, zenei aláfestésként pedig Paola Turci: Ma dimme te….című dalát választotta. Erőteljes a dal és átütő a szövege….ilyen sorokkal: "Ismerem az összes szeretőt, hogy felemésztenek, mint egy éhes farkas, mint egy jóképű cigány ".

Lehet a csokor Can ajándéka? Lehet, hogy a dal hozzá szól? Az összes nyom ebbe az irányba mutat. Ki tudja ...

Mindenesetre, ha Can Yaman boldog, mi is boldogok vagyunk – írják.

Szépek, fiatalok, függetlenek, legyenek boldogok -, teszem én is hozzá!

A dalt érdemes meghallgatni, nagyon jó:

Paola Turci - Ma dimme te

https://www.youtube.com/watch?v=UpxgloiX9Pg

itt a szövege is:

https://lyricstranslate.com/hu/ma-dimme-te-ma-dimmi-tu.html

Egy videó Diletta Leotta és Can Yaman fotóival:

https://www.youtube.com/watch?v=TY9FjTYwlIw

Demet Özdemir is új társra talált Oguzhan Coc énekes személyében? Több mint találgatás. Állítólag Demet megerősítette, egy új út kezdetén van:

https://www.youtube.com/watch?v=wp1auiX3vME

kleo777 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 525

Kedves Fórumozók!

Barrix drága,

köszönöm a felvilágosításodat, ez kézenfekvő lett volna, mégsem néztem meg. Most viszont kinyitottam és meg is lepődtem, mert nekem azt írta: 0 meghívóm van, sőt, még a látott videóimat is lenullázta. Gondolom, nem tartja sokáig, és valóban nem jellemző, hogy intenzíven használnám.

Most viszont felkeltetted az érdeklődésemet a Bridgerton család említésével, már valahol belefutottam a címébe, de most rá is kerestem, nem lehet ez rossz és normális, 60 percesek az epizódjai ....csak az idő többszöröződne!

Itt egy jó kis összefoglaló a Bridgertonról:

https://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2021/01/11/megerkezett_a_kosztumos_pletykafeszek_a_bridgerton/

Na, és a főszereplő már világszerte kedvenc, persze az olaszoknál is, az első helyen osztozik Can Yamannal együtt.

Itt egy fotó róluk és hozzá a szöveg: 

Can Yaman és Regé-Jean Page, izmok, karizma és kedvesség. A pillanat férfi sztárjai sikereinek titka!

barrix1 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 524

Sziasztok!

Sorozatbaráton a bejelentkezés mellett van egy olyan gomb, hogy profilom. Ha arra rámész, akkor ott lenyílik néhány lehetőség, és ott van a meghívó is. Nem biztos, hogy rögtön kapsz lehetőséget meghívni, én már nagyon rég tag vagyok, majdnem minden sorozatot ott nézek, ezért nekem szokott lenni szinte mindig, de nem tudom mi alapján adnak. 

Még mindig van 3 meghívóm, nem kell tényleg senkinek a régiek közül?

Kicsit szünetet tartottam az Ez a város...ban, mert már itt is túl van bonyolítva a történet. De azért be fogom fejezni. Közben megnéztem az új kosztümös sorozatot /nem török!/ a Bridgertont, na abban is van egy igazán jóképű férfi színész. Az egyik anyuka pedig a Rómában főszerepet játszott  Polly Walker /Atia volt a Rómában/.

A Róma egyébként nekem is nagy kedvencem volt, nagyon sajnáltam, hogy véget ért. 

kleo777 Creative Commons License 2021.01.10 0 0 523

CAN YAMAN RÓMÁBAN 2021. január 7 - 10. ŐRÜLETES FOGADTATÁS!

Ez a január eleji pár napos római látogatás, a De Cecco reklámforgatása Ferzan Özpetek rendezésében csak a kezdet, további, még a nagyközönség előtt nem ismert projektek várják az olaszokkal, azután pedig tábor a Sandokan forgatásának felkészülésére és ősztől a forgatás. Mivel sokat lesz az országban, egyesek már tudni vélik, hogy lakást/házat is keres, állítólag Róma, Nápoly, Milánó jöhet számításba….. A mostani munkája véget ért, vasárnap már hazarepült Isztambulba.

′′ Senki sem jött az életedbe hiába, ez vagy egy teszt, vagy ajándék... Köszönöm, Can ′′ - Ferzan Özpetek

"  Szívem mélyéből köszönöm az időt, amit nekem szenteltél, Örök ölelés Nagy Mester"  - Can Yaman

Összeállítás a forgatásról:

https://www.youtube.com/watch?v=d

Most a híradások leginkább attól hangosak, hogy péntek este, a covid, a gyülekezési tilalom ellenére több száz fő rajongó gyűlt össze a szálloda előtt Can Yaman üdvözlésére. Ezen a napon a színész estig forgatott, és amikor végzett, ugyan a hátsó bejáraton ment be a szállodába, de egy idő után kijött a rajongóihoz, és alámerült a tömegben. Reggel 9 órától folyamatosan csak gyarapodott a rajongók tábora, vállalva a veszélyt és semmibe véve a tiltásokat, nem szűnt meg várakozni késő estig, amikorra már óriásira duzzadt. (Hogy a hatóság eközben miért nem oszlatta fel őket, fel sem foghatom, folyamatosan el kellett volna küldeni mindenkit, szerintem)….végül Can Yaman kapott 400 eurós büntetést.

A kommentekből:

….. Micsoda felelőtlen emberek, akik még gyerekekkel is jönnek, őket bírságolják meg, csak akkor reagálnak, ha megérintik a zsebüket! És a hatóságok, hol van a biztonság? ………Can a farkas szájába került, bármit is csinál, kritizálják. Ha rosszul kezeli az embereket (akiknek NEM kellene ott lennie, és pláne annyira közel), ha nem megy ki, cserbenhagyásnak minősítik, ha eleget tesz az elvárásoknak, meg ő a felelős mindenért….Ha valakit igazán szeretsz, vigyázz rá, ne tedd ki ilyen helyzetnek!.....Az embereknek még a karácsonyi ebédről is le kellett mondaniuk, hogy elkerüljék a fertőzések fokozódását, és akkor ilyen jeleneteket látunk!......Nagyfokú tiszteletlenség a vírus ellen küzdőkkel szemben…..Szerintem nagyon segítőkész és alázatos fiú, másrészt félhetne a fertőzéstől! Féltünk, vigyázz magadra!.......Titokban kellett volna jönnie, de mindenütt ott van a bulvár, a mobil és gyorsan terjed a hír…..Úgy bánnak vele, mint egy állattal……De az emberek valóban nem veszik észre, hogy ezzel veszélybe sodorják magukat, és a hősüket? Hol volt a rendőrség? stb….stb…..

Can Yaman ezzel a kiposztolt képpel és hálás szeretetének kinyilvánításával köszönte meg a rajongók ajándékait....

Képsorok a rajongókkal:

https://www.youtube.com/watch?v=6d2ceDulDkg

Igencsak foglalkoztatja a rajongókat, ki lesz Sandokan női partnere. Állítólag Marianna szerepére 3 színésznőt jelöltek: Elena Sophia Ricci, Demet Özdemir és még valaki, akinek a neve nem ismert -, személye körül forognak a találgatások. A projekt egyik vezetője legújabban egy fotót tett közzé, melyen együtt szerepel Demettel, amiből a rajongók messzemenő következtetéseket vonnak le….. (Elena 1962-es születésű, nem is értem, mit keres a neve itt, egy perc múlva 60, Can anyukája lehetne, akármilyen jól néz is ki, egy hamvas húszasnak illúzióromboló lenne, Demet pedig teljesen más karakter, mint a legendás Marianna, akárhogy át is alakítanák…..talán az igazi, egy fiatal, szép és tehetséges olasz színésznő még a tarsolyban van! És csak borzolják a kedélyeket ezekkel a hírekkel, izgalmakat generálva a téma körül!)

https://www.youtube.com/watch?v=xzGOm4A9ixo

Szép napokat mindenkinek!

kleo777 Creative Commons License 2021.01.10 0 0 522

Szasza drága,

pontosan ilyennek képzeltelek, de az önvallomásod megerősített benne! Imádom ezt az empatikus, emberszerető mentalitást. Erre mondják, szaporítani kellene, mert kiveszőben lévő fajta:) A derűd, egészséges öniróniád másokból is kihozza a jót és a környezetedben (még itt is) vidámságot, nyitottságot teremt! Őrizd meg sokáig!

Krisztikém, köszönöm a bizalmad, ígérem, hogy privátban is beköszönök hozzád, mert ilyen csupaszív emberrel nem sűrű a találkozás!

......és nagyon köszönöm a támogató, infókat érintő biztatásaitokat, élek is vele….

Nagy ölelés felétek!!!

nkrisz308 Creative Commons License 2021.01.09 0 0 521

Kedves Fórumtársak!

Drága Kleo!

Nyugodtan keresgess és amit találsz kérlek oszd meg velünk!

Én szívesen veszem a képeket, linkeket, és meg is nézem.

Ha a kezemet a szívemre teszem, akkor csendben megvallom Neked, nekem is a szívem csücske lett Burak Özcivit mellett Can Yaman. Most sokkal szívesebben nézek török sorozatot, mint más filmet, és ezen belül pedig Can Yaman sorozatot. Szóval kicsit török sorozat  és Can Yaman függő lettem én is, és én személy szerint örülök hogy most adják le a Bay Yanlist.  Nekem nincs bajom azzal hogy most 3 sorozat is fut vele a tv-ben, max a férjem azt hiszi, hogy mindig ugyazat a sorozatot nézem. De legyen ez az ő baja...

Kérlek, hogy írj nekem a lenti e-mail címre.

Szép estét!

Előzmény: kleo777 (514)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.01.09 0 0 520

Drága Szasza!

Bár tényleg nem a török sorozatokról szól amit írunk, de nevezzük el a sorozatunkat úgy hogy " Ismerkedés a mai magányos és rohanó világunkban" című magyar- török koprodukciós sorozat mindenkinek, és akkor már nem is vagyunk messze a topik témájától.

Visszanéztem, és láttam, hogy Te a 104-es bejegyzésnél (július 18,) jelentkeztél itt először és Ilhillával csacsogtál legelsőnek. Én a 120-as bejegyzésnél (augusztus 5-én a névnapomon) találtam Rátok (és azon belül RÁD). Azóta 300 bejegyzéssel gyarapodott a topik és ha valaki végig olvasgatja láthatja mennyire szórakoztató, mennyire színes és milyen sokrétű írások születtek itt a Fórumon.

Kleo a 144-ik bejegyzésnél csatlakozott hozzánk és azt gondolom, hogy Vele, Veled és a többiekkel 

egy ajándékot kaptam. Ez az ajándék, az önzetlenség, segítőkészség, kedvesség, és a szeretet egyvelege. Azóta néhányan csatlakoztak még hozzánk hosszab vagy rövidebbidőre. Persze én nagyon örülnék, ha aki idejön az nem csak egy-két bejegyzés erejéig lenne Velünk.

Szasza Drága!

Nyugodtan elhiheted nekem, azokat a szavakat amiket itt írok Neked! Az írásod olvasása közben ezek az érzések fognak el, és ha nem így lenne nem írnám le! Ezeket az érzéseket nem lehet egyszerűen kitalálni, ezeket meg kell élni, és én megélem! Köszönöm szépen hogy írtál magadról. Ha van e-mail címed, akkor kérlek, hogy írj nekem nkrisz308@gmail.com címre, mert ha van időd szívesen írnék Neked és persze Kleonak, Anoliának, ÉvaJutkának is. Barrix1 címét már tudom, így őt ezért nem soroltam fel. 

És ha lemegy ez a írusos időszak és bemerészkedsz a Westend Citybe, akkor szólj és én szívesen eléd megyek, hogytalálkozhassunk!

Én is láttam az általad említett filmet (Gyerünk Fiam). Én sajnos nem néztem nyugodtan végig, így kevésbé élveztem. De igazad van, szép film. Kimondottan Alihan Türkdemir miatt néztem meg, mert kiváncsi voltam rá. Nagyon jól játszotta a szerepét annak ellenére, hogy milyen fiatal!  

Mivel nagyon szeretem én is tervezem a Kleo által említett Burak Özcivit és Kerem Bursin által játszott filmet a Can Fedat. Amint megnéztem ígérem leírom a véleményem.

Addig is szép Napokat kívánok Neked és Mindenkinek!

Előzmény: Szasza0503 (518)
Szasza0503 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 519

Drága Kleo!

Köszönöm, amit írtál rólam!  Csak ennyit tudok mondani, más nem jut eszembe így éjfél körül. :)

Öööö, eggggyyyáltalán nem sírtam soraidon, ááá, nem, nem! 

Szívből köszönöm  a szeretetet tükröző soraid!

Egyébként meg drága szívem, töltsd be kérlek a tájékoztató szerepét, vedd úgy, hogy mindnyájan felkérünk erre. :)))

Pergesd csak a fórumot ahogy jónak látod! :)
És mi az, hogy "nem tudok kibújni a bőrömből?" Bújj csak ki drága, mutasd meg nekünk  az általad feltárt érdekességeket. Legyél Te a Mi szemünk, fülünk, és Mi, csak követünk majd. :)

Tudom, hogy most mások nevében is szóltam, de  mérget vennék rá, hogy mindenki ezt fogja írni!
Ha csak a magam nevében beszélek, akkor csak annyit röviden, hogy  "Mester! Taníts engem! " :))))))))))))))))

(No mert ugye a fiataloktól sem szégyen tanulni. Ezt most tök komolyan írtam!)
Jajjj Kleo úgy beszélgetnék még, de most búcsúzom, vigyázz magadra nagyon!

(És még most jön a könyv! :) Négy testvérről szóló regénysorozat, melyet pár nap alatt befalok!

Susan Mallery: Koktél és cseresznye, Chili és csokoládé, Citrom és osztriga)

Minden szépet és jót kívánok, sok-sok szeretettel ölellek! 

Előzmény: kleo777 (514)
Szasza0503 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 518

Krisztikém Drága!

Nem is tudom, mit válaszoljak Neked?!

Olyan kedves szavakkal szólsz hozzám és falom soraidat, de gyarló emberként  lassan már el is hiszem amit írsz!  Node kinek nem esnek jól a dicsérő bókok, még ha olykor nem is fedik a valóságot?!  Amilyen örömöt jelentenek Neked a hozzászólások, az említett dicsérő szavak, legalább annyi örömet okoznak nekem is! Sőt, még annál is többet, nem is sejtheted, hogy mennyit!!  (De az most maradjon az én titkom.)

Most a török sorozatok helyett, magamról írok kicsit, és lehet, hogy változik a véleményed, nem fogsz "áradozni rólam!":)

Na jó, lehet talán kicsit barátságos vagyok?! Szeretek az emberekkel egy-egy pár szót váltani  ebben a mobiltelefonos-facés-, internetes világban.  Már nem utazom naponta, de akkor is látom, hogy a közlekedési eszközökön egymásra sem néznek az emberek. Méghogy mosolyogni egymásra?! Na azt aztán nem! Közöny a köbön!   Lehajtott fejjel húzogatják a kezükben lévő eszközöket, a telefonokat.
A virus előtt szerettem vonattal bemenni  Budapest-Nyugatiba és ott a Westend Citybe járkálni, főleg könyveket nézegetni. Az utazás  közel 40 perce alatt mindenki feje lehajtva a telefonra, szinte csak én néztem a tájat. Volt olyan, hogy valaki ez idő alatt  az indulástól-érkezésig telefonált. Eközben megismerhettem  a telefonáló  összes búját-baját. Hány műtéten esett át, hogy testének mely szegmensén vannak a vágásai. Jajjj, és meg azt is megtudhatta az utazóközönség, hogy milyen az illető cekcuális életét is!  Ez utóbbi egy buszon is elfordult. A forgórésznél telefonált az illető, de a busz végében is hallották, hogy sikerült neki a találkája. Csoda ha nem szeretem a modern dolgokat. melyek segítségével ilyen kontaktálás folyik?! :))

Az informatika terén makacs vagyok! Nem vagyok facés, elvagyok az okostelefon nélkül! Erre mondják bizonyára, hogy ez a nyanya egy őskövület?!  ( És mégis mit tettek velem?! Meg kellett örökölnöm egy tabletet,  hiába mondtam, hogy bőven elég a laptop is! De nem elég, hogy "örököltem" akaratom ellenére, kivették az őskori telefonomból a SIM kártyát és berakták a tabletbe. Lett hozzá mobil internet is,  de minek, hogy még több bajom legyen vele. :))  Vagy azt hitték, hogy majd az otthoni wifit húzom magam után ha elmegyek otthonról?! :))

Apropó barátságosság! Ha elmegyek otthonról, jól esik  beszélgetni valakivel. Na persze a kötelező köszönésen kívül!. Ezért arra "specializálódtam", bizony nem röstellem megszólítani azt, aki velem szemben jön. (Na nem mindenkit!!) Mittudomén,  mondjuk megkérdezem, hogy  hol vette a járókeretféléjét, amire rá is lehet ülni?! És szó, szót követ majd mondom, hogy bocsánat, nem szeretném feltartani, mire az illető eszkuzálja magát, és a " dehogy tart fel " mondattal, jólesően  mesél tovább.  És bizisten, amikor elválunk és megy tovább, ki-, ki a maga célja felé, olyan öröm fog el, hogy a magányosan élő idős embernek egy kis örömet okoztam azzal, hogy " ó, de jót beszélgettünk" elégedettséggel a lelkében távozott haza, a további magányába. És én is beszéltem már aznap valakivel! :)Ésss  nekem is van  "mankóm", a kerékpár!  Zömében tolni szoktam, de időnként jól esik rátámaszkodni és cipekedni sem kell.  De  ha csak  tolom  akkor is mozgok és nem punnyadok otthon. Persze sokszor "felpattanok rá!", mint Horthy a lovára. Ráadásul én úgy pattanok rá, hogy a bal lábam a pedálon van, és a másikat meg hátra libbentem a nyereg felett, mint egy balerina. :))) És közben meg dúdolom a "két kicsi fehér balett cipőt".

És már nyeregben is vagyok! 

És még mindig a kerékpár ! Tudom egyébként, hogy mennyire jót akarnak nekem! Javasolták, hogy a szépséges Nike hátizsákkal közlekedjek,  mert az a legkényelmesebb. Banyatank nincs, nem is lesz, mert röstellem húzni, mondván, hogy nem vagyok banya??!!  Na szóval, gondoltam, hogy szót fogadok, mint egy jó kisgyerek és felvettem a hátizsákot, bal lábam a pedálon, jobbal lököm magam, háromra  láblendítés, igen ám, de olyan nagyot lendített,em hogy sikerült ezáltal úgy belerúgni a hátizsák aljába (amiről persze megfeledkeztem), hogy az majdnem átrepült a fejemen! :) 

És erről beszélek, hogy nem vagyok gyúrmából, már nem lehet formázni, jobb, ha nem térek le a megszokott járt útról, a járatlanra. Még szerencse, hogy nem látott senki, mert a kerékpárral nem tudtam tovább menni, álltam egy darabig, mert a röhögés  lebénított. És ugye, az olyan kellemetlen, ha nem szabad nevetni, és mégis fuldoklik az ember?! 

A "barátkozás"  általában folytatódni szokott a bevásárlóközpontban is. Szokássá vált, ha azt látom, hogy valaki igen keveset vásárolt akkor, mint  a közlekedési rendőr (szépen, lazán, csuklóból kivitelezve) elegánsan intek a jobb karommal hogy "parancsoljon", és elém szoktam engedni az  ilyeneket. Legyen az öreg, vagy fiatal! És közben azt gondolom, hogy na, és még szidja valaki az öregeket, hogy milyen tolakodók, rohannak meg minden. Én, nem rohanok! Minek? Miért siessek haza, soká lesz még éjfél, amikor könyv kerül a kezembe! Nem igaz?! :(

Képzeld Krisztikém! Jó szokásomhoz híven, így tettem ma is.  Elegánsan magam elé engedtem egy bácsit, ó jaj, nem is bácsi, mert velem egyidős lehetett. Azt mondja az úriember, "jajjj de kedves tetszik lenni!" Én mosolyogtam, de mindig elfelejtem, hogy ezt nem látját ám, a maszkom alatt. Ezért azt motyogtam a maszk alatt, hogy "tudom én, hogy milyen tündi-bündi vagyok!" Igen ám, de nem gondoltam, hogy előttem és utánam a sorban a fiatalságnak milyen jó füle van?!  És azt sem, hogy a maszk alól is meg lehet érteni motyogásom. Kuncogott az egész sor! A "bácsi" is! 

Én meg olyan boldogan mentem haza és az úton azt gondoltam, hogy azért mennyi értéke  van egy mosolynak! Hacsak egy-két percig is derült magában tíz ember, akkor már  megérte jót cselekedni. És ilyen apró örömökből áll az élet, csak igen kevesen veszik észre! Szerintem. Tudom azt is, hogy ezek nem nagy dolgok, de sosem törtem babérokra! 

Sosem akartam "hatalmas" lenni, a picivel több, mint  másfél méteremnél!  A hatalmas szó pedig eszembe juttatta, a hatalomról, hogy:

" Azt mondják a hatalmasok: akinek a hat alma sok, az már ahhoz hatalmas ok, hogy ne legyen hatalma sok.

Drága  Krisztikém!Én sem tudom, hogy más miként látja amit mi írogatunk egymásnak itt a fórumon , de jól mondod, bizonyára nem unatkozik. De, az is lehet, hogy bosszankodik, hogy eltérünk a fórum témájáról.Krisztikém, nem akarom hogy szó érje a ház elejét, így azt mondom most Neked, hogy a fent leírtakat vedd úgy, hogy  én most láttam mindezt  egy " török sorozatban !  " :)))))))))))))))
Most pedig azt hallottam, hogy a  szomszéd kisvárosban (ahol a Sissi királyné kedvenc kastély van), hogy állítólag esik a hó! Remélem hamarosan akkor ideér a szomszédba hozzám is. 

( Gyerekkoromban annyi hó esett mindig,  méternél is  nagyobb hókupacok is voltak! Igaz akkor az én térdem is közelebb  volt még a  földhöz! Istenem, de régen volt! :)

Búcsúzom Krisztikém, vigyázz magadra, legyen olyan  a  hétvégéd is, amilyennek Te akarod! 

Sok szeretettel gondolok Rád!

Előzmény: nkrisz308 (503)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!