Keresés

Részletes keresés

Georg1969 Creative Commons License 2023.06.17 0 1 18714

Szia Latex Bond és köszi a válaszodat. Ez nem esökabát, ez egy bokáig érö "hálóing". Igen a belsö felére szeretném felvinni. Imádom ha ilyen sikamlós, de mégis tapad a börre. Ez latexnél szilikonolajjal tökéletesen müködik. Amit a szilikonolajnál is jobban szeretek az amikor zuhanyzás közbeni testápolóval kenem be magam és nem öblítem le, és erre húzom a hálóinget. Az izzadság "higítja" a testápolót és ezáltal sikosodik, brutál. Sajnos a latex ezt nem szereti és hamar tönkre megy. A PVC böl a testápoló hatására gyorsabban távozik a lágyítószer ezáltal hamarabb keményedik. Ezért gondoltam, hogy a PVC nél is próbálkozhatnék szilikon olajjal. Így csökkentve a bör irritációt. Illetve az olaj jelenléte csökkentené az izzadság PVC re gyakorolt negatív hatását. Az izzadságtól is hamarabb öregszik. Mind a két anyagot imádom de sajnos a PVC ben nem jó aludni mert nem nyúlik, így forgolódáskor könnyen szakad. Ami még érdekes, hogy ha latexet rendszeresen használom, pl. napokig abban alszom, hozzászokom és nem izzadok benne. A PVC nél ez nincs így.

Látom te itt aktív tagja vagy ennek a közösségnek, te mit gondolsz egy ilyen bokáig érö latex vagy PVC "hálóingben" egy fétis partyn megjelenni nagyon ciki lenne ? Nagyon sok képet láttam már a neten, mindegyik nagyon látványos kosztümök, de nekem ez a "hálóing feeling" jön be. Sajnos nem ismerek senkit akinek hasonló lövése lenne mint nekem. Még azt szeretném kérdezni, hogy létezik ez a fétis közösség ilyen baráti társasági formában is ? Lehet, hogy csak az én fantáziám túl jó, de annyira adnám ha lennének ilyen meghívásos alapon szervezödö pl. kerti partik grillezés, vagy csak beszélgetés iszogatás, ami nem elsösorban a sexröl szól, hanem, hogy az ember "kivigye" a fétisét a 4 fal közül. szabadon hordhatja mindeki amit szívesen felvesz és ezáltal közösségben élheti ki a fétisét. Én annyira szeretnék ebben a cuccban kimenni az utcára és ebben flangálni, de érthetö okok miatt nem tesz az ember ilyesmit. Már megfordult a fejemben, hogy fehér matt latexböl csináltatok ilyen bokáig érö Caftan-t,  Muszlim dress-t Mert hát az arabok is rohángálnak abban, és ha matt akkor nem oylan feltünö. De sajnos az arabokat is alig látni europában ilyenben rohangászni, tehát ezzel is komoly feltünést okoznék.

Előzmény: Latex Bond (18713)
Latex Bond Creative Commons License 2023.06.17 0 0 18713

Éppenséggel szabad, a szilikon nem károsítja a PVC-t sem (ahogy a latexet sem), de milyen célzattal kennéd át?

A külső felületére akarod felvinni fényesítési szándékkal vagy a belsőre öltözködés segítőként vagy esetleg a páralecsapódás visszafogására?

Vagy egyszerűen csak az tetszik, ha (kívül vagy belül) jól csúszkál az anyag? Mert PVC esetében csak ezeket tudom elképzelni, máskülönben én biztosan nem kezelném az esőruháimat szilikonnal, mert idővel ragacsossá válik tőle és tisztítani is egyre nehezebb lesz.

 

A lágyított PVC-ket mindenféle észter-adalékokkal teszik ilyen puhává és vagy eleve üvegszerűen csillogó vagy matt felülettel gyártják, amelyen viszont nem sokat fog segíteni a szilikon, ha netán ezzel akarnád "fényesíteni", mert ezek mattságát nem a felületi egyenetlenség okozza.

Persze biztos van ilyen PVC is, ezeken egy "egyenetlenség kitöltő" folyadék nyilván javulást eredményezhet, de akkor miért nem mindjárt eleve a fényes felületű változatát választod?

A lágy PVC-k jóval hosszabb élettartamúak, mint a latex, egyetlen hátrányuk, hogy idővel olajszerű anyagot kezdenek "izzadni", mert ezek az adalékok egy egészen vékony rétegben képesek kiválni az anyag felületén. Gondolom, hosszú távon az emberi bőr faggyúmirigyei által termelt lipidek is minimálisan károsítják vagy egyes mosószerek, úgyhogy mindentől megóvni úgyis képtelenség, de helyes ápolás és tárolás mellett a PVC is hosszasan képes kiszolgálni.

Előzmény: Georg1969 (18712)
Georg1969 Creative Commons License 2023.06.14 0 0 18712

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A puha PVC ruhákat szabad szilikonolajal kenegetni ? Elöre is köszi.



Roli0622 Creative Commons License 2023.06.14 0 6 18711

KeMatyi Creative Commons License 2023.06.13 0 0 18710

Meg. Így zsűrizte az egyik American Idol részt. Kemény lehetett, ha az adásba került rész is van vagy 2 órás :) 

Előzmény: djt-123 (18709)
djt-123 Creative Commons License 2023.06.10 0 4 18709

Ez megvan?Katy Perry............

Simasimi Creative Commons License 2023.06.07 0 0 18708
Roli0622 Creative Commons License 2023.06.07 0 5 18707

The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.06.06 0 0 18706

Aki nagyon szégyenlős az bemehet a wc be is. (ha szükséges, leterített neylonnal lehet védekezni, ez a Kvltben működő verzió)

 

Mister V. Creative Commons License 2023.06.04 0 1 18705

Többen már írták: általában koedukált lehetőség van, azaz fiúk-lányok 1 szobában. Ez férfiként szem legeltetés szempontjából nem rossz, de szégyenlősként meg kifejezetten zavaró.

Épp ezért egyesek már beöltözve érkeznek. Viszont így a latex fényezése újabb réteget kíván az esetleges utazás közbeni ülés miatt.

Előzmény: polierfan (18704)
polierfan Creative Commons License 2023.06.04 0 0 18704

Sziasztok ! Én még nem jártam fétis partin de egyszer szeretném kipróbálni. Az lenne a kérdésem, hogy van a helyszínen lehetöség átöltözni, vagy már úgy kell érkezni ?

KeMatyi Creative Commons License 2023.05.30 0 1 18703

Én is voltam a bulin - ahogy eddig mindegyik Luxurián is. Nagyon vártam már tavaly is, amikor először volt a Symbolban, de csak idén értettem meg, mi a baj vele. Nem jó helyszín. A Bakelitnek, de még a Yuknak is megvan a varázsa egy ilyen jellegű eseményhez. A Symbol meg túl mainstream.

Nekem a zene sose tetszik, bár mindig tudok annyit inni, hogy jó legyen.

 

A szex nem zavar, nekem/nekünk kifejezetten bejön, ha nem kell elbújni. Btw, most volt a színpadon szex? Vagy csak erotika? 

 

Az öltöny az kifejezetten zavaró. A legelső Luxurián még úgy voltam én is, de nagyon rossz érzés volt - kb, mint amikor gimis koromban volt valami számítógépes játék, amivel mindenki játszott, az én otthoni konfigom meg pont az volt, ami a "minimális rendszerkövetelmények" alatt fel volt sorolva :D. Ez a "jó, menni fog, de szar lesz" :D 

 

A parkoló (nem tudom, mi a neve, abban voltunk, ami a csodák palotája alatt van) iszonyú drága, tökre nem éri meg, hogy éjjel az autó felhajtón kelljen kiszenvedni magunkat, mert a többi lejárat el van zárva.

 

A fehér hátteres partyfotós legalább olcsó volt, igaz, nem instruált semennyit, lőtt 5 képet, amiből 4 értékelhetetlen lett, aztán szevasz. Hiányoltam Krisztiánt, őrajta látszik, hogy imádja ezt csinálni, és addig nem ereszt el, amíg nem érzi, hogy mi is elégedettek vagyunk az eredménnyel.

 

Ettől független nem volt rossz szájízünk, amikor eljöttünk. Lehet azért, mert külföldi eseményen még nem voltunk, így nincs mihez hasonlítani.

Mazsika1 Creative Commons License 2023.05.28 0 0 18702

Üdv, eladó egy új lakk ruha overall kb 170 cm magasságú vékonyabb hölgyre való.

Ára 12000 Ft.

email gps404@freemail.hu

Előreutalással postázom is, vagy átvehető Kispesten.

Mister V. Creative Commons License 2023.05.27 0 1 18701

"Szerintem az egy ésszerű elvárás, hogy megkövetelik az emberektől a tisztaságot."

Korábban már leírtam, hogy "Kizárólag tisztán hordom.", azaz nem csinálok bele, csak érzet miatt viselem... és erre hivatkozva említettem, hogy előítéletesek az emberek, mert én nem lennék büdös, mégis mert talán más belecsinál, én ezért nem mehetnék abban.

 

" fórum neve: "Latex és lakk, avagy a fétis varázsa" - én ebből arra következtetek, hogy ruházkodással kapcsolatos."

 

"avagy a fétis varázsa"... ugyanis egyre több lycra képet raknak ide, aminek sem érzetre, sem látszatra köze nincs a lakk vagy latex anyaghoz.

A pelenka sem az, de a "fétis varázsába" az is belefér ahogy a lycra is, de nem is hoztam volna fel, ha nem épp fétispartiról lett volna szó, ami nem csak lakk és latex fétis partija, de mint kiderült, mégis.

 

Scat/bűz sehol nem volt említve, mivel sokadszor írom: TISZTÁN HORDOM, tehát egy szimpla alsónemű fólia borítással, azaz ruházat.

Volt catsuitom, de aztán a (vírus miatt) tologatott fétisparti következtében közel 1 évig fel se tudtam venni sehol, aztán a legutolsó, amin voltam... 2 órát maradtam. Így eladásra került. Nem vagyok akkora fanatikus, hogy itthon is naponta beöltözzek (3-4 havonta 1x vettem fel), ezért meg nem volt értelme megtartani. Amikor durván havonta volt 3-4 éve Freedom Fetish mindig más pincekocsmában, akkor vettem, hogy járhassak ezekre, de már az sincs.

Szóval én csak egy fétispartiról beszéltem, ahova nem volt fétisruhám és rákérdeztem az egyéb lehetőségekre, így jött szóba a TISZTA pelus, mint fétisparti öltözék, mert az egy DL fétis (az AB része nem vonz).

Előzmény: The Green Gorfllub (18700)
The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.05.27 -1 2 18700

"mert akkor az is lehetne kifogás, hogy a bakancsba belebüdösödik az ember lába, tehát ne menjen bakancsba ilyen partira."

nem ugyanaz^^, a bakancsban belül marad a szag. (bár ha valaki mossa a lábát, és tiszta zoknit használ, + krém, akkor az azért még ezt is lecsökkenti:) Szerintem az egy ésszerű elvárás, hogy megkövetelik az emberektől a tisztaságot. (*)

(egy kakis pelus semmi esetre sem számít "tisztának", sőt még a (holland csajszi) Emma féle buliba se lehet barna macival betérni (pedig az Abdl találkozó)

"a pelenka=szag épp egy fetisiszta fórumon erősen előítéletes gondolkodás"

A fórum neve: "Latex és lakk, avagy a fétis varázsa" - én ebből arra következtetek, hogy ruházkodással kapcsolatos.

és a scat /bűz történetével rossz helyen vagyunk:)

u.i.

(Ilyen alapon a nekrofíliát is lehetne engedni nem? "Micsoda disznóság, (kecskeség) hogy nem dughatok egy bomló kecsketetemmel már, megfosztanak a szabadságomtól!"

--

u.i. Mindig csak a kifogások, pedig csak a megfelelő catsuit/overállt kell felvenni

(rajtam eddig 3x volt, és a kutya nem vette észre :D

Előzmény: Mister V. (18699)
Mister V. Creative Commons License 2023.05.25 0 2 18699

Az ABDL kedvelők elég nagy hányada az érzet miatt hord pelust és ahogy én sem, sokan nem töltik meg. Kizárólag tisztán hordom. Tehát ez nem lehet kifogás, mert akkor az is lehetne kifogás, hogy a bakancsba belebüdösödik az ember lába, tehát ne menjen bakancsba ilyen partira. Ahogy az sem általános, hogy a lábimádók a büdös lábakat imádják. Van aki azt, van aki nem azt. Szóval a pelenka=szag épp egy fetisiszta fórumon erősen előítéletes gondolkodás. Attól, hogy van farkam, még nem vagyok erőszaktevő.

 

Mindegy is, mert inkább strandra mentem a jó idő miatt, minthogy "megfeleljek" az elvárásoknak. Érdekelt volna a rendezvény, de ha csak "bizonyos fétisekre" nyitott a parti és nem valódi nyitott fétisparti, akkor köszönöm, de nem kérek belőle.

Amúgy a sima fétispartin én is találkoztam többször az álló faszú kutyamaszkos illetővel, akinek kb. ennyi volt az öltözéke... Az senkit nem zavart, hogy esetleg hozzáért a testnedve a másik ruhájához a tömegben (ha már egész éjjel állt neki), de egy "darált papírból (vagy ha úgy tetszik ultramagból) és fóliából" készült vastagabb alsónemű már problémás. És ezt nevezik "FREEdom"-nak. Hát hol van itt a free, azaz a szabadság???

Előzmény: The Green Gorfllub (18698)
The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.05.25 0 1 18698

..."nem bűn vagy sznobizmus ám átvenni jól működő külföldi mintákat". Sajnos átvették legalább is az árak terén mindenképpen "

Hozzáteszem, hogy külföldön is akad olyan ember aki igénytelenül öltözve jön egy fétispartira, csak az arányok...

Magyarországon az emberek egy része_alapból_ igénytelen, és még ha anyagilag is megengedhetné magának, akkor sem teszi meg az egója miatt/ vagy valami fura elgondolásból.

Ott megutáltam egy életre a nyilvános szex látványát.

(akkor neked a többségi partik kimaradnak, a Gfb, Pfw-t alapból elfelejtheted) de nem mindenütt csinálják. (és nálunk se mindenütt, 

 

 

A "Free Freedom" délutáni parti szervezőjénél rákérdeztem, hogy ABDL fetisisztaként lehetne-e pelenkában megjelenni az adott rendezvényen.

Az ABDL alapesetben nem hiszem, hogy probléma lenne, ha rejtve van. Csak ne legyen használva

Általában arról szól a dolog, hogy másokat nem zavarhatsz a fétiseddel. (tehát nem hányhatsz a másik szájába nyilvánosan, nem pisilhetsz rá az arcára, nem kenheted rá a testére a fekáliádat, nem mehetsz be kakis pelussal nyilvános helyre,(és a rendeltetésszerű használat is tilos) mert degusztálod a többieket/ rossz érzéseket generálsz a többiekben. (bennem is azt keltene)

Azt nem hiszem, hogy meggátolnák, ha egy pvc overáll alatt lenne a pelus (szagmentesen hordva, esetleg banánnal helyettesítve a tölteléket)  (Guwi, Dudea, Kemo-Cyberfashion, csak pár név ami abdl kompatibilis ruhákat gyárt)

Az exchibicionizmus önmagában nem káros, mert elfordítod a fejed, de egy telepakolt pelustól és annak szagától a fél terem rókázna. (Hozzáteszem legjobb tudomásom szerint a külföldi rendezvényeken is tilos a "barna")

--

A hangosításhoz nem értek, alighanem csak a Zeneakadémián vagy egy stúdióban lenne megfelelő számomra a zene (Tehno, Goa, Psytrance:) meg Dádpusztán:)

Előzmény: Mister V. (18694)
m&mboys Creative Commons License 2023.05.25 0 0 18697

Sziasztok. Eladó, csak próbálva volt. 

https://www.jofogas.hu/csongrad/Mubornadrag_50_137505300.htm

Latex Bond Creative Commons License 2023.05.25 0 2 18696

A hangosítással és a DJ szakértelmének szükségességével kapcsolatos szakmai leírásoddal viszont teljes mértékig egyetértek.

Előzmény: Mister V. (18694)
Latex Bond Creative Commons License 2023.05.25 0 1 18695

A válaszod java részében nem az én hozzászólásomra reagálsz, hanem Bullfrog-éra. Próbálja arra a névre nyomni, akiére válaszolsz, mert én nem állítottam sehol, hogy a szex fétis lenne. Köszönöm.

 

A külföldi minták átvételében meg nyilván nem az árakra gondoltam, hiszen én is pont a drágaságán háborogtam leginkább, hanem kb. 100 másik értelmes szervezési szempontra, amit még józan paraszti ésszel is fel lehetne mérni és ki lehetne dolgozni, ha a szervezők hajlandóságot mutatnának rá.

Előzmény: Mister V. (18694)
Mister V. Creative Commons License 2023.05.24 0 1 18694

..."nem bűn vagy sznobizmus ám átvenni jól működő külföldi mintákat". Sajnos átvették legalább is az árak terén mindenképpen (csak az itthoni fizetés nem éri utol).

De hát itthon az 1km út is drágább mint külföldön, aztán hamarabb megy szét, mint az elmaradottabb országokban. Ezt nevezik hungarikumnak (mint a lombkorona-sétányt). Akkor már kiugrani Bécsbe egy fétis kávézóba talán olcsóbb, mint itthon elmenni egy ilyen utánzatra.

A szex is "egyfajta fétis"???

Dolgoztam swinger klubban, számomra az egy fertő volt, hogy mindenki mindenhol mindenkivel... és a 70-80 éves öregasszony reggel 3-4 körül mindig megvolt valakinek. Ott megutáltam egy életre a nyilvános szex látványát. De oké, ha fétis, akkor...

A "Free Freedom" délutáni parti szervezőjénél rákérdeztem, hogy ABDL fetisisztaként lehetne-e pelenkában megjelenni az adott rendezvényen. Felsoroltam neki 3-4 öltözködési tippet, amiben tudnék menni azon kívül (latex hiányában) és vagy egy tigris-catsuit (kb. köntös jellegű talptól fejig érő) vagy az öltöny volt a javaslata, de se a gázmaszk, se a pelenka nem lett volna szerinte jó választás. Oké, hogy az egy másik "elő-fétis parti" volt, de ha ott az ABDL fétis nem elfogadott, ami azért elég népszerű fétis, akkor a "szex fétis" (exhibicionizmus = magamutogatás) milyen alapon elfogadott?

"Symbol hangosítása borzalmas" ... "zavaróan hangos volt"

A hangzásért részben a helyi hangtechnikus felel, ha sz...rul szól, de az egyik fétispartin talán 2 éve figyeltem a Dj munkáját és a keverőpult annyira túl volt vezérelve, hogy az össz' kivezérlésjelző világított (3/4-énél kellett volna villognia). Ettől pedig torz lesz a hang, ami reggelre fejfájással és fülzúgással társul. Ezért kell hangpróba minden buli előtt (elég egyetlen szám), amivel be lehet állítani a még tiszta maximumot. Mert hiába védik az erősítőket a megfelelő eszközökkel (compressor, limiter), ha a bele menő hang már sz...r. Erre szoktam azt mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve. És ahogy már említettem; a pénz motiválja az ilyet. Aki valóban szereti a szakmáját, az tesz érte, hogy még a gagyiból is ki tudja hozni a maximumot és jobban szóljon, mint egy sz...rul beállított márkás cucc. A hangerő... minden Dj a fülesben bömbölteti a zenét, hogy elnyomja a hangosítást (hiszen a következő számot állítja, hallania kell), így halknak érzi a hangfalakból érkezőt, ezért jellemzően ad még rá. De ha nem táncolnak, illik visszább venni, főleg ha a hely nem kifejezetten diszkó, hiszen táncolók hiányában akkor csak háttérzenét szolgáltat az illető, amit 40-70% hangerő között szokás.

Sajnálatos módon a Dj-vizsga előtt nem tanítják a hangosítást még futólag sem (igaz, hogy más szakma, de erősen kapcsolódik hozzá), így a szakma nagy része nem tudja, hogy mit kell elpiszkálnia, hogy jó legyen a hangzás... és nagy nevek is szeretnek túlvezérelni sajnos.

Bocs a szakmázásért... csak sajnos annyi engedély nélküli laptoppal megáldott képzetlen/tudatlan idióta van a "szakmában", hogy emiatt nincs már tekintélye.

 

 

Előzmény: Latex Bond (18692)
CyclistSub Creative Commons License 2023.05.24 0 0 18693

Heisenberglovesmeth@freemail.hu

Előzmény: polizei (18688)
Latex Bond Creative Commons License 2023.05.24 0 1 18692

Kösz a kiegészítést Bullfrog!

 

Ahol ennyiféle szerteágazó érdek feszül egymásnak, ott ez nem feltétlenül produktív végkimenetelű, hanem már átmehet destruktívba.

Egy azonos irányba kéne húzni a lovaknak ahhoz, hogy egy fogattal versenyt lehessen nyerni, hogy egy idétlen multis bullshit-tel éljek.

Márpedig itt akad szervezésben konkurrencia, amivel érdemes lenne versenyre kelni vagy legalább egy kicsit komolyabban venni a részleteket (nem bűn vagy sznobizmus ám átvenni jól működő külföldi mintákat) és akkor nekünk is lehetne EFN-ünk, GFB-nk vagy Torture Garden-ünk, még ha kicsit savanyúbb is.

 

Előzmény: The Green Gorfllub (18691)
The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.05.24 0 1 18691

A latex divatbemutató az elején volt, Közel álltam, de alig lehetett látni normálisan a ruhákat, és amikor igen, akkor se hosszan. (sok örömöm nem volt benne, bár azt láttam hogy a sárga ruhás csaj (Kardos Kitti) felsője és alsójának más /más sárga a színárnyalata.. na és aki így képes ruhát elhozni a divatbemutatóra... Majd biztos tőlük fogok venni rucit..:) A vákumágy állítólag a pincében volt, de nem éreztem kényszerét megtalálni, mivel úgyis tudom, hogy aki azt bemutatózza, általában szilikonolaj nélkül teszi, ráadásul a belső higénia is necces. ( más izzadságába nem fogok belefeküdni.)

 

Nem tudom, régebben (a tulajdonosváltás előtt) mennyire dívott a kommunikáció" Eléggé, de nekem könnyebb volt, mint másnak, mivel a 3 szervezőből kettő, hosszú évek óta barátom, és a 3. kal is sokat buliztam korábban. Elég sokat kommunikáltam anno velük (illetve Effivel most is, össze is hozott az új tulajjal, hogy hátha tudok neki segíteni, volt ott is infocsere egy darabig, de csak a legelején, aztán már nem írtam, ő meg nem kérdezett, úgyhogy ennyiben maradtunk. (több érdekkör van a fetisiszta/bdsm szubkultúrán belül, itt legalább 3 féle elképzelés-érdekkör is felsejlett (mind egymás konkurenciái:) ezért is lett összekutyulva az egész szerintem.

 lélegzetelállító öltözékeket (pasikon és nőkön egyaránt), egy fél gázmaszkot én is láttam egy csajon:)

akadtak jó outfitek, csak sok volt az igénytelen idióta. (az egy szál farokban levő emberke a FF next levelen is volt)

A szex az a Red Roomban, meg a pincében.

A paravános cigiztető rémes volt (nem dohányzom, levegőért mentem ki, dőlt is a füst)

 

Előzmény: Latex Bond (18689)
The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.05.24 0 1 18690

" Én a Freedom bulikra is kb. ezeket írtam" Sajnos igazad is van. Többnyire ott is ez megy.

Sok pénz jön be a szervezőknek abból, hogy ezeket az embereket mindenhogy öltözve beengedik, legyen az a Freedom, vagy a Kinkster (ha leveszed a nadrágod/felsőd és rádtekernek 10 db szigetelőszalag csíkot, már bent vagy)

és ez engem rettenetesen elszomorít.

Már a dresscode is úgy van megállapítva, hogy hemzseg a kiskapuktól. Maximum nem néznek oda, ha megint úgy öltözve jön valaki, mondjuk szerzetesnek öltözve.

A tömény szexxel nincs bajom, kikerülhető (én olyan partira nem mennék ahol nincs, mert az is egyfajta fétis, és nagyon lehet extrázni a jó kis mindenfélével:) A FF D9/Next levelnek jó volt a Dj je és ott sokan ropták, a Luxurián kevéske volt a táncosok száma. (de mind a két helyen borzalmas volt a hangosítás)

Az Itván féle Síp utcai helyszínre én is emlékszem:)

Előzmény: Mister V. (18687)
Latex Bond Creative Commons License 2023.05.24 0 2 18689

Egészen rendhagyó módon most én is ott voltam, pedig megfogadtam, hogy soha többé nem megyek hazai partira, mert egyik sz@rabb, mint a másik.

A Luxuriában bőven megvolt a bizodalmam, mert a korábbiakat sokan dícsérték, de sajnos osztanom kell Bullfrog mostani értékítéletét.

Nekem sem tetszett, habár nekem más dolgok miatt, amiből most nem mindent részletezek, de volt átfedés jócskán azzal is, amit már említettetek.

 

A zenével nekem nem volt bajom, alapvetően táncolható lett volna, ha olyan táncoskedvű lennék, de nem vagyok, viszont néha zavaróan hangos volt és a tánctér is elenyésző volt, nagyjából annyi, amennyit a színpadnál körül lehetett állni. A műsorokból nem sokat láttam a tömeg miatt, de nem is volt számomra túl érdekfeszítő. A tombolával vagy mifenével irtó sok felesleges idő ment el. A kiírásban elviekben volt latex divatbemutató is, mondjuk arról lehet, hogy pont lekéstem, de említettek vákuumágy kipróbálást is és azt sem találtam meg. Nem mintha nem próbáltam volna már ki számtalanszor életem során, de az tényleg nagy élmény és legalább némileg kompenzálva éreztem volna magam az irreálisan drága belépő árért. ;)

 

A parti hivatalos oldalán ajánlgatott parkolási lehetőséget (az Újudvar ótvaros mélygarázsát) azért én kiegészítettem volna a Buda Square garázsával, ami sokkal igényesebb, millió szabad hely van és nem utolsó sorban: akár fülig beöltözve is átsétálhatsz a Symbol-ba, mert pont a vele szembe eső kis utcában (Dereglye) van a kijárata. A magam részéről szeretek otthon felöltözni és eleve úgy menni és hangulatba kerülni, nem pedig koedukált öltözőkben átvedleni. Tehát nekem fontos szempont a közeli, diszkrét parkolási lehetőség és ez itt adott is, csak ugye b@sztak megemlíteni. (Igaz, a parkolási díj fél óránként 400 Ft, de ha el tudok menni egy 15 ezer forintos partira, akkor nehogy már ne teljen pár ezres parkolásra.)

 

Nem tudom, régebben (a tulajdonosváltás előtt) mennyire dívott a kommunikáció, de a parti szervezők válaszra sem méltattak a mail-es elérhetőségükön, úgyhogy ez is -1 pont.

 

A beöltözöttség aránya valóban lehetett volna jobb is. Láttam lélegzetelállító öltözékeket (pasikon és nőkön egyaránt), de persze a mérhetetlen igénytelenség is képviseltette magát az egy szál f@szban rohangáló idiótától kezdve az otthonkában grasszáló fasziig. Pedig a dresscode szabályzatban is ott áll, hogy egy nőnek öltözött férfi önmagában nem fétis. Már ha ezt nőnek öltözésnek lehet nevezni, hogy a dédanyja köntösét magára rántotta, oszt uccu neki, már mehetünk is fétis-partizni.

Mondjuk engem speciel az öltöny is rohadtul zavar, mert mitől fétis már az öltöny egy pasin? Meg én alapból is hányingert kapok ettől a ruhadarabtól, de ez az én bajom, mert ezt sajnos nem tiltja a dresscode, csak maximum "nem támogatja", így engedve jókora kiskaput a nem megfelelő öltözékeknek. Szerintem ezt az outfitet tartogassák az Operába, ne ide.

Utcai sportcipőre is külön kitérnek a szabályzatban, ennek ellenére egy halom kommersz sportcipőt láttam (sajnos még nők lábán is). A bakancsra nem tudok mit mondani, ha mondjuk lakkból van vagy legalább fel van dobva valamivel, az nyilván OK, de egy undorító kitaposott gyakorló surranó nehogy már...

De azért bőven voltak pozitív vizuális élmények, sokan kitettek magukért megjelenést és ruházatot tekintve és szerencsére ők voltak többségben.

 

Effektíve szexszel a nagyteremben én nem találkoztam (max. vadul csókolózó leszbikkel, de az még bele is illett az összképbe :) ), az meg hogy mi zajlott a Red Room-ban vagy más egyéb ajtók mögött, az meg rohadtul nem érdekelt. Dugni otthon is lehet, elég sekélyes, ha valaki csak ezért megy partira.

 

Ja még egy zavaró momentum: az utcán paravánnal elkerített sikátor-szerű bejárati "folyosó" elég hülye ötlet, mert miért kell nekem a bagósok sorfala előtt elvonulnom, ha ki akarok menni pl. levegőzni,majd utána visszamenni? Ha már ennyire szégyellősek lettünk hirtelen, hogy az amúgy éjjel totálisan kihalt Bécsi úton mindenáron muszáj lefüggönyözni a bejáratot (az SM's Café-ban nem zavartatta senki magát, ha ki akartunk állni az ajtó elé, akkor kiálltunk és pont sz@rt rá mindenki, hogy ki látja meg vagy ki nem és az az utca valamivel forgalmasabb is volt ennél), nos akkor legyen már nagyobb terület elkerítve a járdából, hogy ne kelljen átbukdácsolni mindenkin és egy halom nikotinbűzt magamba szívnom, mire visszajutok a beltérbe.

 

Nekem kb. ezek voltak csak a nyűgjeim, ettől függetlenül köszönet a szervezésért, de ezen még bőven lenne mit jobbítani.

És most újból megfogadom, hogy jó ideig nem megyek fétis partira, mert ennyi évekre elég volt belőle.. Az árából vehettem volna magamnak egy új csizmát. :)

Előzmény: The Green Gorfllub (18686)
polizei Creative Commons License 2023.05.24 0 0 18688

Szia! Írj egy email címet küldök képet 

Előzmény: CyclistSub (18685)
Mister V. Creative Commons License 2023.05.23 0 3 18687

Én a Freedom bulikra is kb. ezeket írtam, plusz a tömény szex mindenhol. Ha az érdekel, swingerbe mennék és nem fétispartira.

Az általad említett rendezvényen soha nem voltam, de mint Dj 2 dolgot mondhatok. Több fétispartira felajánlottam már szolgálataimat (közel 20 éves gyakorlattal a hátam mögött), de mind az volt a válaszuk, hogy a külföldi nagy nevek kellenek az embereknek... hát hallottam én már külföldit is sz@rul játszani.

A másik, hogy ha egy Dj-t hívnak, abból van "univerzális" kvázi esküvői Dj és van olyan, akinek 1 saját műfaja van és azért hívják, mert azt játssza, amit. Vélhetően ez utóbbi volt ott a helyszínen, így látva hogy nem táncol senki, nem tudott stílust váltani, mert nem volt mire. Pedig alap dolog, hogy 100 CD mellé 1 másik stílust legalább mindenképp vinni kell, számítva bármire. (Nálam is van fanfáros, születésnapi, retro is, miközben csak dance/trance műfajt játszom, az a lemezek 99%-a.) Tehát az a Dj ilyen téren felkészületlen volt, a lóvéért ment és nem azért, hogy a közönséget szórakoztassa.

 

Az öltözék "dresszkód" a Freedom esetében is az utcáról beesetteknek a "bőrös lány" testhámja volt csupán, amit ott vehettek meg, a lányok meg festéket használtak csak kb.

 

Szóval ez a magyar fétis színvonal... pont mint az életszínvonal, a béka segge alatt van. Én már nem is várok semmit ezektől a rendezvényektől, 1 éve voltam utoljára, elég is volt. Még a catsuitomat is eladtam mérgemben, szóval már nem is lenne miben mennem.

 

Még emlékszem a 2-4 hetente tartott fétispartikra 15 éve, ott 1500 volt a beugró, de ott be is voltak öltözve, 1 terem volt egy galériával, de jó volt a hangulat. Nem csilli-villi, de minden asztalhoz oda lehetett bilincselni/láncolni bárkit. (SMS-Café volt a neve.) Ott állítom, hogy komolyabb kultúra volt, abban a kis pubban, mint a nagy fétispartikon.

 

Egy régebbi reklámból tudnék idézni: "a régi jó dolgokból már nem maradt semmi..."

Előzmény: The Green Gorfllub (18686)
The Green Gorfllub Creative Commons License 2023.05.23 0 1 18686

Voltam (számos barátommal együtt) (bár itt meglehetősen új reggel vagyok fent, de ez azért van mert a bullfrogos mail megszűnt).

Általában sok "ilyen jellegű" partira járok. (Luxi, FF, Kinkster, Takeover, Next Lvl, Mof, PFW, GFB, etc.

Szóval, sajnos tulajdonosváltás történt. Volt egy adott csodálatos minőség, és ezt most sikerrel elrontották/átváltoztatták, valami értékelhetetlen borzadállyá.  Rosszul volt szervezve, lebonyolítva, és cserébe, még drága is volt.

Képzelj el egy olyan rendezvényt ami Fétis/Bdsm nek hirdeti magát, én nincs benne bdsm (halvány árnyék formájában). Vagy például a "szigorú dresszkód"- és póló/farmerben voltak bent emberek (volt aki a kombinációra még egy bőrmellényt is rávett, voltakbent papucsban is...:)) Rengeteg igénytelenül öltözött ember. (és nem a Symbol dolgozói, hanem a betévedő szerencsétlenek)

Sok abszolút nem ebbe a témakörbe való műsor, hosszan értelmetlenül elnyújtva.

A Symbol hangosítása borzalmas, a dj zenéjére alig táncoltak (mondjuk érthetően, mert mire táncolni lehetett volna, addigra már a többség hazament:) és csak sorolhatnám.:((

Előzmény: Ubul86 (18684)
CyclistSub Creative Commons License 2023.05.23 0 0 18685

Keresek S-M meretben catsuitot. Jo akar egy lakk, pvc hatasu alis overal is. Fekete vagy piros. Latex maszk is erdekelhet. Koszonom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!