EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
Verzió: a hivatalos EA patchel ellátott, a Roster3al felszerelve (www.easports.com), közkívánatra egyes _megtörtént_ tradekkel.
Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben OT lossért nem jár pont.
Egy csapattal csak egy ember játszhat.Most csak NHL csapatokat lehet választani,feb. 11-ig lehet jelentkezni, akkor elkészítem a sorsolást, és minden fordulóra van egy hete mindenkinek.Akadályoztatás esetén lehetséges a fordulót elhalasztani.Egymás között így le lehetne egyeztetni a meccseket, az eredményeket feltennénk ide, meg az ftp site-ra (with julesss' kind permission).Javaslatokat és jelentkezéseket még mindig itt várok! Az eredményeket és a fontosabb *statisztikai adatokat* a mailemre küldje el mindenki, minden játékhét végén egyben felpakolom ide.
A csapatokat két csoportba sorsoljuk ki, minden csoport két első helyezettje jut tovább: a pontok száma szerint, ha ez egyenlő, gólkülönbséggel, ha ugyanaz, egymás elleni eredménnyel, ha döntetlen volt akkor lőtt gólok számával, ha ez is egál, akkor sorsolással.Az "A" csoport első helyezettje a "B" csoport másodikkal játszik,és viszont.Az elődöntő és a döntő egy meccsből áll, eredménytelen single OT után büntetőkkel.
Antimat:Pittsburgh Penguins
Bálna:Vancouver Canucks
Jimbo:Colorado Avalanche
julesss:St.Louis Blues
Soltaire:Dallas Stars
Tobi Wang:Chicago Blackhawks
MacPhisto:Detroit Red Wings
+Lord Sage:Random Generators(expansion team)
+Nasty:Philadelphia Flyers - szeretettel várjuk, itt van a nickje indexen? azért örülnék ha személyesen is bejelentkezne.
-a kreáló beállításai lesznek érvényesek p2p-nél is(comissioner options).
-mérkőzés előtt(himnusz után) várjuk meg türelmesen míg ellenfelünk beállítja a taktikát és a neki tetsző sorokat, ugyanígy kiállítás esetén.
-ha a játék kiírja hogy te exitáltál, ez még nem biztos hogy így van.
A lefagyásra nincs ötletem, ezt mindenkinek a lelkiismeretére bízzuk, hogy nem resetel vesztett állás esetén.Ez úgyis _csak egy játék_.Ám ha gondoljátok, a 257es hozzászólásban vázolt szankciót is elképzelhetőnek tartom, noha kétélű fegyver.
Goals:
Nylander(CHI)/McCabe;
Gilmour(CHI)/Dumont;
Amonte(CHI);
Gilmour(CHI)/Dumont,Nylander;
Lapointe(DET)/Larionov,Holmström;
Holmström(DET)/Krupp;
Shanahan(DET)/Verbeek,Murphy;
Marha(CHI);
McAmmond(CHI);
kapusteljesítményt a kifagyás miatt nem tudok szolgáltatni.A beállítás speed-game volt(non-official).
2.Tobi Wang Blackhawks @ MacPhisto Red Wings -1:3,
második harmad végén kifagyott.
Goals:Atcheynum(CHI)/Allison,McCabe;
Larionov(DET)/Holmström,Dandenault;
Yzerman(DET)(SH)/Lidström,Shanahan;
McCarthy(DET)/Shanahan,Fedorov;
kapusteljesítménynek a fagyás miatt nem maradt nyoma. PP:CHI 0/1, DET 0/0. A beállítás a fent megállapított ún."reális" volt.
_Bármilyen_ építő jellegű javaslatot szívesen fogadok.
Latom szepen alakulnak a dolgok, es ugylatom marad a netes felallas...na azert mielott nagyon beleelnetek magatokat, probaljatok ki, van egyfajta varazsa, (marmint a direkips szaggatasnak) csak idovel kopik:)
Ha megis eleg elszantak vagyunk, nevezek a St.Louis-zal (Antimat a megmondhatoja, ugyis eleg bena vagyok, minek nekem jobb csapat?:)
Hja es nekem a rip van, pecs nelkul, de asszem igyis fog menni a dolog...ha nem appgredelek:)
Ftp lesz csak leformaztak azt a gepemet, errol pedig csak most ertesultem, de nemgond, elvileg pentek estere mar mukszeni fog.
MacPhisto:
Mehet a Pre-S. gém.
Én modemesre gondoltam, most épp egy 33.6os "izzik" itt a gép mellett. Szerintem Neten elég tetü lenne (nekem), pláne mert az elérés proxys (fúj!!!).
Csütörtök este jó?? Vagy péntek este (9ig edzésen vagyok) ????
Szólj valahova:
-ide
-ne ide : - mégis ide
- tényleg ne ide
Hlinka nagyon jocsavo, erti a dolgat.....a pittsburgh fele igy is europai jatekosbol all, o meg mar be is jelentette hogy a csapat folytatja az europai stilusu jatekot. Szerintem ez a teny is bizonyitja, hogy o lesz, na meg az is, hogy svedorszagbol repult is rogton pittsburghbe hogy ledumaljak a dolgot, pedig a csapata most ott jatszik valamit....
a detroit megint kikapott, es ezt most nem beszolaskent mondom, csak...:))))
Sajnos nem biztos, hogy Ő is lesz a vezetőedző. Állítólag hatalmas felháborodás lenne emiatt. Egyelőre csak másodedző lesz, pedig nagy sikereket ért el a csehekkel (Olimpiai győzelem, világbajnoki elsőség stb.). Ráférne a pingvinekre egy jó szakember.
Sziasztok !
Lord Sage: a rostereket csak be kell másolnod az NHL2000/db/ könyvtárba, felülírva a régieket (asszem az nhl2k000.dbf és az nhl2k001.dbf fájlokat tartalmazza, az e feletti sorszámúak, pl: nhl2k002.dbf, nhl2k003.dbf, stb. a Te játékállásaidat, statijaidat, ilyesmit tartalmazza)
A crackelt patch-et megtalálod a www.gamecopyworld.com címen, de ez csak a Cd-s változattal megy ( ~1.4 MB hosszú)
Más. Hallotátok a hírt: jövő szezonban a Pens edzője egy bizonyos Ivan Hlinka lesz, az első európai edző az NHL-ben !
Jimbo: természetesen elég ha csak a harmadik rostert teszed fel, az első kettőt nem szükséges előtte.
Van egy kívülálló, aki jelentkezni óhajt a ligába! A nickje Nasty és a Flyers-t fogja bitorolni!!
:))
A szabályok alakulgatnak..
Akinek megvan az icq-m az küldjön üzit, mert reinstallom volt....
A szám a régi: 29733959
Byte
P.S.:
Khmm....nem egy Bure volt abban a bizonyos világválogatottban!! Ott volt Valerij is aki mostanság a Flames csapatát próbálja a kátyúból kirántani... :))
Flames are burning high!!!
visszajelzek en jol, csak nemtom van-e valami ertelme, ha ti modemrol nyomjatok :) ha elo lesz a meccseles, akkor oke, de amugy....
mac: en ezt a helyedben nem vennem olyan biztosra, az even a detroit nem fog a 3-ik roundba kerulni szerintem......Es ha nekunk megvan az elso 2 round, akkor mienk a kupa, ez tuti.
Szabályok v1.2:
-Level:All Star
-10 perces harmadok
-Penalties:default -1
-Fights:default -2
-Sim difficulty:normal
-Player boost:minimum
-Goalie boost:maximum
-Speed burst off
-Line changes on:manual/auto
-Shot aiming:tetszőleges
Verzió: a hivatalos EA patchel ellátott, a Roster3al felszerelve (www.easports.com), közkívánatra egyes _megtörtént_ tradekkel.
Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben OT lossért nem jár pont.
Egy csapattal csak egy ember játszhat.Most csak NHL csapatokat lehet választani,feb. 11-ig lehet jelentkezni, akkor elkészítem a sorsolást, és minden fordulóra van egy hete mindenkinek.Akadályoztatás esetén lehetséges a fordulót elhalasztani.Egymás között így le lehetne egyeztetni a meccseket, az eredményeket feltennénk ide, meg az ftp site-ra (with julesss' kind permission).Javaslatokat és jelentkezéseket még mindig itt várok! Az eredményeket és a fontosabb *statisztikai adatokat* a mailemre küldje el mindenki, minden játékhét végén egyben felpakolom ide.
Releváns statisztikai adatok:gólok (típus szerint:PP,SH,EN,pontok,powerplay arányszám,kapusok:lövések/gólok.
A győztes jutalma ez:
:)
WarYou számára visszajelzésig a Devils fenntartva.
Lord Sage számára hely fenntartva.
-mi a teendő esetleges kifagyás esetén? SZVSZ első kifagyásnál nincs következmény,rematch, 2. esetben a 2. harmad végéig rematch, ezeken kívül 5-0ra megítélve a meccs HACSAK az ellenfél nem egyezik bele a rematchbe( rosszindulatú reset elleni védelem).
-véleményem szerint legyen két csoport körmérkőzéssel,utána a továbbjutóknál egyenes kiesés.
Tapasztalatok: client-server game volt, nálam (client) rettenetes fáziskésésekkel reagált.
Akinek van tapasztalata a peer2peerről, írja már le!
Zsige:Dallas tényleg jó, azért nem ajánlottam ,mert már foglalt.
Lord Sage:azért mert 1.statisztika készül majdan, 2.asszem nem is engedi a game (vagy tévedek?).Egyébként bocs, de I'm an official Hockeytown Fan...tényleg sorry, hogy elhappoltam előled.
Jimbo:fingom nincs, de SZVSZ nincs sok értelme hogy Lindros bodycheckelje a kiugró Lindrost...nem lehet kontrollálni, ki kit választ.
Soltaire:keine ötlet
WarYou:a "hulladék" Detroit másfél hete büntette le a Devst, sajnos nem találkozunk idén többet, a Cup Finalbe nem juttok be...:PPPPPPPPPPPPPPPP
Hát ez már télleg kezd egy zártosztályra hasonlítani ! :))))
Csak komolyan gyerekek !!! Nem kell ám itt mindenféle "hulladék" (copyright by Soltaire) csapatokat éltetni :)))))
A kártyám : Creative 3D blaster TNT2 32mb...
Már van új driverem hozzá, de a fene egye meg, mert bevittem a céghez, ahol király módon működött. Leütöttem a Montrealt 9:4-re.ű
Mondom frankó-frankó.
A gépet hazahoztam...... bekapcs.... következő meccs a hulladék Detroit ellen.....vezetek 5:2-re...pafffff
Visszalépett winfosba!
Azannya!
Most mi legyen?????
Byte
P.S.:
Nem vagyok láma felhasználó.... de kifogytam az ötletekből :((
Hali!
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mentségemre szóljon, hogy még nem játszottam multiban a gamé-t: Nincs olyan lehetőség, hogy mindenki megcsinálja a saját csapatát?
Ha jól emléxem a 99-ben volt ilyen...
MacPisto!
Megsertetel!
Te nem ertesz ehez a jetekhoz???
Embereke!
Bizonyitot teny hogy a Dallas Starsa
Nhl 2000 legjob csapata!
Modano baze! el nem fardna!!!
Ugy rugom ALl STAROn a golokaty vele hogy jaj!
EZ NEM ÉRVÉNYES!!!!!!!!!
Miért nem lehet két ugyanolyan csapat????
Én a Red Wingsen kívül sosem játszottam más csapattal, kivéve amikor még csak demó volt, akkor a Dallassal egy harmadot. Most akkor mi lesz??????????????????????????? :((((((((((
Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben ne legyen OT lossért pont. Hm?
Off:Lord Sage, nem megy át a mail, amit küldtem.
Soltaire:milyen kártyád van?
>JAVASLAT hogy mi a teendő esetleges kifagyás esetén? SZVSZ első kifagyásnál nincs következmény,rematch, 2. esetben a 2. harmad végéig rematch, ezeken kívül 5-0ra megítélve a meccs HACSAK az ellenfél nem egyezik bele a rematchbe.
Nieuwendyk rulz!!
I am the head coach of the Stars! Minnesota Stars... oh..sorry...DALLAS of course!!!
I am joined to the new league :))
Szóval beszállok a Dallassal!!!!
Csaupán egy a gondom, mégpedig az, hogy videokártyát cseréltem a gépemben és nem igazán akar műxeni a dolog...
Állandóan kifagyok játék közben....
Elég kellemetlen lenne, mondjuk, ha a Pittsburg elleni 10:0-ás vezetésem közben leakadnék!
Nem??
:))))))))))
Byte
P.S.
Vélemnyem szerint NE legyen kereskedés... hogy miért? Azért, mert az eredeti csapatokkal follyon a küzdelem. (Egyébként aki tisztában van a kereskedési trükkökkel, az kapásból nagy előnnnyre tehet szert mindenkivel szemben :)) )