Keresés

Részletes keresés

MacPhisto Creative Commons License 2000.02.10 0 0 269
Szabályok v1.3:

-Level:All Star
-10 perces harmadok
-Penalties:default
-Fights:default -1
-Sim difficulty:normal
-Player boost:minimum
-Goalie boost:maximum
-Speed burst off
-Line changes on:manual
-Goalie control:tetszőleges
-Shot aiming:tetszőleges
-Smart pass:tetszőleges

Verzió: a hivatalos EA patchel ellátott, a Roster3al felszerelve (www.easports.com), közkívánatra egyes _megtörtént_ tradekkel.

Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben OT lossért nem jár pont.

Egy csapattal csak egy ember játszhat.Most csak NHL csapatokat lehet választani,feb. 11-ig lehet jelentkezni, akkor elkészítem a sorsolást, és minden fordulóra van egy hete mindenkinek.Akadályoztatás esetén lehetséges a fordulót elhalasztani.Egymás között így le lehetne egyeztetni a meccseket, az eredményeket feltennénk ide, meg az ftp site-ra (with julesss' kind permission).Javaslatokat és jelentkezéseket még mindig itt várok! Az eredményeket és a fontosabb *statisztikai adatokat* a mailemre küldje el mindenki, minden játékhét végén egyben felpakolom ide.

A csapatokat két csoportba sorsoljuk ki, minden csoport két első helyezettje jut tovább: a pontok száma szerint, ha ez egyenlő, gólkülönbséggel, ha ugyanaz, egymás elleni eredménnyel, ha döntetlen volt akkor lőtt gólok számával, ha ez is egál, akkor sorsolással.Az "A" csoport első helyezettje a "B" csoport másodikkal játszik,és viszont.Az elődöntő és a döntő egy meccsből áll, eredménytelen single OT után büntetőkkel.

Releváns statisztikai adatok:gólok (típus szerint:PP,SH,EN,OT,PS),assistok,powerplay arányszám,kapusok:lövések/gólok.

Eddigi résztvevők:

Antimat:Pittsburgh Penguins
Bálna:Vancouver Canucks
Jimbo:Colorado Avalanche
julesss:St.Louis Blues
Soltaire:Dallas Stars
Tobi Wang:Chicago Blackhawks
MacPhisto:Detroit Red Wings

+Lord Sage:Random Generators(expansion team)
+Nasty:Philadelphia Flyers - szeretettel várjuk, itt van a nickje indexen? azért örülnék ha személyesen is bejelentkezne.

Netes tapasztalatok:

-peer to peer játékkal szabad csak próbálkozni.A server hatalmas előnyt élvez.
-csak akkor lehet játszani, ha ugyanolyan patchel van ellátva a játék.
-a kreáló beállításai lesznek érvényesek p2p-nél is(comissioner options).
-mérkőzés előtt(himnusz után) várjuk meg türelmesen míg ellenfelünk beállítja a taktikát és a neki tetsző sorokat, ugyanígy kiállítás esetén.
-ha a játék kiírja hogy te exitáltál, ez még nem biztos hogy így van.

A lefagyásra nincs ötletem, ezt mindenkinek a lelkiismeretére bízzuk, hogy nem resetel vesztett állás esetén.Ez úgyis _csak egy játék_.Ám ha gondoljátok, a 257es hozzászólásban vázolt szankciót is elképzelhetőnek tartom, noha kétélű fegyver.

Mai pre-season games:
1.MacPhisto Red Wings @ Tobi Wang Blackhawks -3:6,
második harmad végén kifagyott.
Goals:
Nylander(CHI)/McCabe;
Gilmour(CHI)/Dumont;
Amonte(CHI);
Gilmour(CHI)/Dumont,Nylander;
Lapointe(DET)/Larionov,Holmström;
Holmström(DET)/Krupp;
Shanahan(DET)/Verbeek,Murphy;
Marha(CHI);
McAmmond(CHI);
kapusteljesítményt a kifagyás miatt nem tudok szolgáltatni.A beállítás speed-game volt(non-official).

2.Tobi Wang Blackhawks @ MacPhisto Red Wings -1:3,
második harmad végén kifagyott.
Goals:Atcheynum(CHI)/Allison,McCabe;
Larionov(DET)/Holmström,Dandenault;
Yzerman(DET)(SH)/Lidström,Shanahan;
McCarthy(DET)/Shanahan,Fedorov;
kapusteljesítménynek a fagyás miatt nem maradt nyoma. PP:CHI 0/1, DET 0/0. A beállítás a fent megállapított ún."reális" volt.

_Bármilyen_ építő jellegű javaslatot szívesen fogadok.

M_P

julesss Creative Commons License 2000.02.09 0 0 268
Latom szepen alakulnak a dolgok, es ugylatom marad a netes felallas...na azert mielott nagyon beleelnetek magatokat, probaljatok ki, van egyfajta varazsa, (marmint a direkips szaggatasnak) csak idovel kopik:)
Ha megis eleg elszantak vagyunk, nevezek a St.Louis-zal (Antimat a megmondhatoja, ugyis eleg bena vagyok, minek nekem jobb csapat?:)
Hja es nekem a rip van, pecs nelkul, de asszem igyis fog menni a dolog...ha nem appgredelek:)
Ftp lesz csak leformaztak azt a gepemet, errol pedig csak most ertesultem, de nemgond, elvileg pentek estere mar mukszeni fog.

Most ennyi, hali

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.09 0 0 267
MacPhisto:
Mehet a Pre-S. gém.
Én modemesre gondoltam, most épp egy 33.6os "izzik" itt a gép mellett. Szerintem Neten elég tetü lenne (nekem), pláne mert az elérés proxys (fúj!!!).
Csütörtök este jó?? Vagy péntek este (9ig edzésen vagyok) ????
Szólj valahova:
-ide
-ne ide : - mégis ide
- tényleg ne ide

ha tényleg nem ide: sage262@yahoo.com

Van ám nekem hűdemarhajó mobilom is: 06309068368

Na???

Solitare: Pingvinek???? Linux???? :)))))))))

Soltaire Creative Commons License 2000.02.09 0 0 266
Hali!

(sóhaj)
Remélhetőleg a nagy Lemieux is korcsolyát húz....

Byte

P.S.:
Álmodik az állatkert :))))))))))))))

_WarYou_ Creative Commons License 2000.02.09 0 0 265
Hlinka nagyon jocsavo, erti a dolgat.....a pittsburgh fele igy is europai jatekosbol all, o meg mar be is jelentette hogy a csapat folytatja az europai stilusu jatekot. Szerintem ez a teny is bizonyitja, hogy o lesz, na meg az is, hogy svedorszagbol repult is rogton pittsburghbe hogy ledumaljak a dolgot, pedig a csapata most ott jatszik valamit....

a detroit megint kikapott, es ezt most nem beszolaskent mondom, csak...:))))

Jagr Creative Commons License 2000.02.09 0 0 264
Sajnos nem biztos, hogy Ő is lesz a vezetőedző. Állítólag hatalmas felháborodás lenne emiatt. Egyelőre csak másodedző lesz, pedig nagy sikereket ért el a csehekkel (Olimpiai győzelem, világbajnoki elsőség stb.). Ráférne a pingvinekre egy jó szakember.
Előzmény: Antimat (262)
MacPhisto Creative Commons License 2000.02.09 0 0 263
Mivel Antimat már mindenre válaszolt, csak annyi, ha akarsz velem pre-season game-t játszani, szólj.
Pre-seasonban lehet tiéd a Detroit, egye fene. :)

Más: válaszoljatok a kérdéseimre mert ha nem akkor kényem-kedvem szerint alakítom a dolgokat...:-]

WarYou:egyelőre élőben sajnos nem...

Előzmény: Lord Sage (259)
Antimat Creative Commons License 2000.02.08 0 0 262
Sziasztok !
Lord Sage: a rostereket csak be kell másolnod az NHL2000/db/ könyvtárba, felülírva a régieket (asszem az nhl2k000.dbf és az nhl2k001.dbf fájlokat tartalmazza, az e feletti sorszámúak, pl: nhl2k002.dbf, nhl2k003.dbf, stb. a Te játékállásaidat, statijaidat, ilyesmit tartalmazza)
A crackelt patch-et megtalálod a www.gamecopyworld.com címen, de ez csak a Cd-s változattal megy ( ~1.4 MB hosszú)
Más. Hallotátok a hírt: jövő szezonban a Pens edzője egy bizonyos Ivan Hlinka lesz, az első európai edző az NHL-ben !
Jimbo: természetesen elég ha csak a harmadik rostert teszed fel, az első kettőt nem szükséges előtte.

Antimat

Soltaire Creative Commons License 2000.02.08 0 0 261
Hali!

Van egy kívülálló, aki jelentkezni óhajt a ligába! A nickje Nasty és a Flyers-t fogja bitorolni!!
:))

A szabályok alakulgatnak..

Akinek megvan az icq-m az küldjön üzit, mert reinstallom volt....
A szám a régi: 29733959

Byte

P.S.:
Khmm....nem egy Bure volt abban a bizonyos világválogatottban!! Ott volt Valerij is aki mostanság a Flames csapatát próbálja a kátyúból kirántani... :))
Flames are burning high!!!

_WarYou_ Creative Commons License 2000.02.08 0 0 260
visszajelzek en jol, csak nemtom van-e valami ertelme, ha ti modemrol nyomjatok :) ha elo lesz a meccseles, akkor oke, de amugy....

mac: en ezt a helyedben nem vennem olyan biztosra, az even a detroit nem fog a 3-ik roundba kerulni szerintem......Es ha nekunk megvan az elso 2 round, akkor mienk a kupa, ez tuti.

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.08 0 0 259
Ahoj!

Kössz a fenntartott helyet.

Ma sorosolok otthon randommal, hogy kivel legyek.

MacPhisto: A 2. szezonban enyém a Detroit!!!!!!!
:)

A rostereket hogy kell nyomatni?
Van patch a crackelthez is???

Jimbo Creative Commons License 2000.02.08 0 0 258
Hali!
Melyik patch? 1 v. 2? Más: Ha eddig nem volt roster-em,akkor elég a 3. vagy kell az első kettő is?
pitya Creative Commons License 2000.02.08 0 0 257
Szasztok skacok!

Oszinten meglepodtem, hogy a World lemosta 9:4-ra a North Americanst... Bure rulz, ez eddig is vilagos volt. De hogy ennyire...:)))

bye

MacPhisto Creative Commons License 2000.02.08 0 0 256
Szabályok v1.2:
-Level:All Star
-10 perces harmadok
-Penalties:default -1
-Fights:default -2
-Sim difficulty:normal
-Player boost:minimum
-Goalie boost:maximum
-Speed burst off
-Line changes on:manual/auto
-Shot aiming:tetszőleges

Verzió: a hivatalos EA patchel ellátott, a Roster3al felszerelve (www.easports.com), közkívánatra egyes _megtörtént_ tradekkel.

Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben OT lossért nem jár pont.

Egy csapattal csak egy ember játszhat.Most csak NHL csapatokat lehet választani,feb. 11-ig lehet jelentkezni, akkor elkészítem a sorsolást, és minden fordulóra van egy hete mindenkinek.Akadályoztatás esetén lehetséges a fordulót elhalasztani.Egymás között így le lehetne egyeztetni a meccseket, az eredményeket feltennénk ide, meg az ftp site-ra (with julesss' kind permission).Javaslatokat és jelentkezéseket még mindig itt várok! Az eredményeket és a fontosabb *statisztikai adatokat* a mailemre küldje el mindenki, minden játékhét végén egyben felpakolom ide.

Releváns statisztikai adatok:gólok (típus szerint:PP,SH,EN,pontok,powerplay arányszám,kapusok:lövések/gólok.
A győztes jutalma ez:
:)

Eddigi résztvevők:

WarYou számára visszajelzésig a Devils fenntartva.
Lord Sage számára hely fenntartva.

KÉRDÉSEK:
-mi a teendő esetleges kifagyás esetén? SZVSZ első kifagyásnál nincs következmény,rematch, 2. esetben a 2. harmad végéig rematch, ezeken kívül 5-0ra megítélve a meccs HACSAK az ellenfél nem egyezik bele a rematchbe( rosszindulatú reset elleni védelem).
-véleményem szerint legyen két csoport körmérkőzéssel,utána a továbbjutóknál egyenes kiesés.

Na a tegnapi pre-season game:
MacPhisto Red Wings @ Antimat Penguins - 1:5,
utolsó percben kifagyott.
Tapasztalatok: client-server game volt, nálam (client) rettenetes fáziskésésekkel reagált.
Akinek van tapasztalata a peer2peerről, írja már le!

Zsige:Dallas tényleg jó, azért nem ajánlottam ,mert már foglalt.

Lord Sage:azért mert 1.statisztika készül majdan, 2.asszem nem is engedi a game (vagy tévedek?).Egyébként bocs, de I'm an official Hockeytown Fan...tényleg sorry, hogy elhappoltam előled.

Jimbo:fingom nincs, de SZVSZ nincs sok értelme hogy Lindros bodycheckelje a kiugró Lindrost...nem lehet kontrollálni, ki kit választ.

Soltaire:keine ötlet

WarYou:a "hulladék" Detroit másfél hete büntette le a Devst, sajnos nem találkozunk idén többet, a Cup Finalbe nem juttok be...:PPPPPPPPPPPPPPPP

Antimat Creative Commons License 2000.02.07 0 0 255
Hát ez már télleg kezd egy zártosztályra hasonlítani ! :))))
Csak komolyan gyerekek !!! Nem kell ám itt mindenféle "hulladék" (copyright by Soltaire) csapatokat éltetni :)))))

Antimat

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.07 0 0 254
WarYou : jól bebüntettél!!!!!!! :))))))(((()))

Wigs of Glory

_WarYou_ Creative Commons License 2000.02.07 0 0 253
lecci ne kezdjuk el itt a sajat csapatunkat eltetni, mert semmi ertelme.

ebben a szellemben ki kell jelentenem hogy igenis hulladek a detroit :)

:))))))))

go devils go!

WarYou

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.07 0 0 252
Solitare: pötyögd be, hogy: format c: /u
(hulladék Detroit mi????)

Ez is bizonyítja, hogy a Detroitot nem lehet megverni :))))))))

Soltaire Creative Commons License 2000.02.07 0 0 251
Hali!

A kártyám : Creative 3D blaster TNT2 32mb...
Már van új driverem hozzá, de a fene egye meg, mert bevittem a céghez, ahol király módon működött. Leütöttem a Montrealt 9:4-re.ű
Mondom frankó-frankó.
A gépet hazahoztam...... bekapcs.... következő meccs a hulladék Detroit ellen.....vezetek 5:2-re...pafffff
Visszalépett winfosba!
Azannya!
Most mi legyen?????

Byte

P.S.:
Nem vagyok láma felhasználó.... de kifogytam az ötletekből :((

Előzmény: MacPhisto (241)
Jimbo Creative Commons License 2000.02.07 0 0 250
Hali!
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mentségemre szóljon, hogy még nem játszottam multiban a gamé-t: Nincs olyan lehetőség, hogy mindenki megcsinálja a saját csapatát?
Ha jól emléxem a 99-ben volt ilyen...
Lord Sage Creative Commons License 2000.02.07 0 0 249
Zsige fiam: Én nem kétlem M.Modano erényeit, de azért rúgni csak nem rúg gólt. Vagy mégis?
A Dallas a legjobb-ba azért belekötnék....

Nem tudttam még választani csapatot. Csinálok egy EA csapatot az összes Wingsessel :))))

Még egyszer : Miért nem lehet egyszerre két Wings?

Ha lehet tradelni, akkor MacPhistotól megveszem az egész csapatot

Zsige Creative Commons License 2000.02.07 0 0 248
MacPisto!
Megsertetel!
Te nem ertesz ehez a jetekhoz???
Embereke!
Bizonyitot teny hogy a Dallas Starsa
Nhl 2000 legjob csapata!
Modano baze! el nem fardna!!!
Ugy rugom ALl STAROn a golokaty vele hogy jaj!
MacPhisto Creative Commons License 2000.02.07 0 0 247
Javasolhatok?

Florida
Toronto
Philadelphia
Ottawa
New Jersey
NY Rangers
LA Kings
San Jose

mind-mind jó csapat...

persze Red Wings a legjobb...:)

Előzmény: Lord Sage (244)
Antimat Creative Commons License 2000.02.07 0 0 246
He, he, he !
Több komolyságot kollega !
Maradjunk csak a realitások talaján ! :)

Antimat

Előzmény: Soltaire (240)
Antimat Creative Commons License 2000.02.07 0 0 245
He, he, he !
Több komolyságot kollega !
Maradjunk csak a realitások talaján ! :)

Antimat

Előzmény: Soltaire (240)
Lord Sage Creative Commons License 2000.02.06 0 0 244
Mondtok egy másik csapatot, vagy bökjek randomra????????????????????????????????

Egyébként az is lehet jó ötlet, hogy egy GameClubban is lehet nyomni. Mármint ahol van 2k.

Amugymegbrühühü

MacPhisto: Milyen lev? sage262@yahoo.com

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.06 0 0 243
Mondtok egy másik csapatot, vagy bökjek randomra????????????????????????????????

Egyébként az is lehet jó ötlet, hogy egy GameClubban is lehet nyomni. Mármint ahol van 2k.

Amugymegbrühühü

Lord Sage Creative Commons License 2000.02.06 0 0 242
EZ NEM ÉRVÉNYES!!!!!!!!!
Miért nem lehet két ugyanolyan csapat????

Én a Red Wingsen kívül sosem játszottam más csapattal, kivéve amikor még csak demó volt, akkor a Dallassal egy harmadot. Most akkor mi lesz??????????????????????????? :((((((((((

MacPhisto Creative Commons License 2000.02.06 0 0 241

Feb 11 mint végső jelentkezési dátum elfogadva.

Természetesen a nem részletezett szabályokra az NHL az irányadó, kivéve a hosszabbítást, tournamentben ne legyen OT lossért pont. Hm?

Off:Lord Sage, nem megy át a mail, amit küldtem.

Soltaire:milyen kártyád van?

>JAVASLAT hogy mi a teendő esetleges kifagyás esetén? SZVSZ első kifagyásnál nincs következmény,rematch, 2. esetben a 2. harmad végéig rematch, ezeken kívül 5-0ra megítélve a meccs HACSAK az ellenfél nem egyezik bele a rematchbe.

Soltaire Creative Commons License 2000.02.06 0 0 240
Hali!

Nieuwendyk rulz!!
I am the head coach of the Stars! Minnesota Stars... oh..sorry...DALLAS of course!!!
I am joined to the new league :))

Szóval beszállok a Dallassal!!!!
Csaupán egy a gondom, mégpedig az, hogy videokártyát cseréltem a gépemben és nem igazán akar műxeni a dolog...
Állandóan kifagyok játék közben....
Elég kellemetlen lenne, mondjuk, ha a Pittsburg elleni 10:0-ás vezetésem közben leakadnék!
Nem??
:))))))))))

Byte

P.S.
Vélemnyem szerint NE legyen kereskedés... hogy miért? Azért, mert az eredeti csapatokkal follyon a küzdelem. (Egyébként aki tisztában van a kereskedési trükkökkel, az kapásból nagy előnnnyre tehet szert mindenkivel szemben :)) )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!