Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Van neki teleszkópantennája (nem sokat ér) és külső koax antenna csalakozója. De csak a "mindigtv" kódolatlan 11 csatornáját veszi, sima analóg jelet (központi antennát) nem. Viszon fullHD, és elég gyors is, hogy azt venni tudja. Ugyanezt internetről is tudja, ha elég jó a wifi. Vagy dugsz bele usb mobilnet sticket.
Az a 6550-es procis HP SFF amiről most írok 26e volt, a Lenovok amk most TUDOM, hogy vannak raktáron 24900 forintok. A gyerekeim itt a nagyinál ezen nézik a youtuberól a meséket. Mibe nem szeretnél belemenni?
Te állítottad, hogy 30 alatt nincs olyan gép, ami jó lenne youtube videózásra ezzel szemben én meg tudom, hogy van, ennyi.
Vannak belső USB kábelek is (eBay-en) aminek egyik oldala rámegy a tüskés alaplapi csatlakozóra, másik közvetlenül dugható USB-A tipus... Tehát belső hddnek is jó..
Csináltam döcögő gépemre egy Recovert ami meglepően gyorsan visszaállította a gépet az 1 évvel ezelőtti vásárláskori állapotba. Némi tesztelés után kikapcs.. persze jelezte hogy 135 frissítés vár rám. 2 óra elteltével a 35nél megállt fél oraig semmi. Újraindításnál meg win szolg konfig 15% tól fél orankent 1%. Ez igy rendben?
Erre most mit mondjak? 27900 kicsi penzert vettem egy m57-et, 2 guga RAM, 80-as vinyo, 6850-es proc. Haver kozolte, hogy szenvedni fog a flash videokkal. Feldobtam ra egy Win7-et, a sallangot es nezzuk, semmi vudu, hereles, minden alapon, kiraktuk a 22-es monitorra a 720p-t es ment. Ugyanezt tudjak a kisebb Lenovok, Dellek a 6550-es eresztesbol, de pl. Fujibol az AMD-sek is tudjak.
Jovo heten meg kb. ketto fordul meg az asztalomon, szivesen bemutatozok.