Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
nem tom melyik oem szoffer melyik reszet nezi a hardvernek, csak itt ugy kezdodik hogy procicsere, azzal - gondolom - jar valami ujraaktivalas, aztan x ido mulva visszakerul a regi image, az eszreveszi maga alatt hogy je ez egy masik proc, ujraaktivalas
feltetelezem, a microsoft ha ket ilyen ujraaktivalas gyors egymasutanba jon, esetlegtalan aggodni kezd, mi ez a szofferszaporodas..
persze mint kezdtem volt, ezekkel a dogokkal nincs sok tapasztalasom...
Szeretnék készíteni egy Ghost image-et egy rendszerről amiben jelenleg egy i7-3820 proci van, később ez a proci le lesz cserélve egy i7-4820k-ra. Semmi más HW változás nem lesz benne csak ez. A kérdés hogy a proci csere után felhúzhatom rá a korábban készült Image-et amikor még a 3820 volt benne!? Okozhat ez bármilyen problémát? Köszönöm.
Hát ez az. Az SP3 hozzátesz a rendszerhez új dolgokat, amik talán túlélik a felújítást. De bizonyos dolgokat megváltoztatott/törölt és azokat most az újratelepítő mint megsérültet vissza fogja cserélni. Vagy az újratelepítés után az SP3-at is újra kell futtatni?
Ez nekem kissé bonyolult. A Vezérlőpult beállítások is testreszabhatók? Mert ha a Vezérlőpultban kikapcsolom a net-lehetőségeket, akkor én sem tudok netezni? Vagy - mivel én hozzáférek - bejelentkezés után kell - visszakapcsolni a net lehetőséget? És ha bekapcsolva felejtem kijelentkezéskor?
Nem jelent problémát, hogy a telepítőlemez egy alapállapotú, a javítandó gépen meg SP3 van?
Már az IE8 újratelepítése is pampogott emiatt, pontosabban valamiféle szervizpack (az SP3 régebbi, mint az IE8) módosításai miatt azt mondja, hogy nem lehet majd az IE-t eltávolítani. De futni sem fut, kiszáll indításkor. A TC listáján nem a kék euro-ikon van, hanem piros felkiáltójel, ami biztos nem jelent jót.
Nem kúrják keresztbe egymást az SP2, SP3 meg az egész ori XPpro javító telepítése?
Ami még érdekes, rácsatlakoztatva a kütyüre egy a beépített teleszkóposnál kisebb mágnestalpas egyben antennácskát, azzal együtt a DVB-T tévé kiválóan működik, még a panelben is, fél méterre az ablaktól, pedig kb 10 lm-re van az adó. A kis teleszkóp csak az 500 méterre levő helyi adót hozta be.
Bár mindent átmentettem más meghajtókra, de először egy helyreállító telepítéssel kezdeném az XP újratelepítését a telepítőlemezről bootolva. De megakadtam. Amikor a rendszergazda jelszót beadtam, bejött egy DOS prompt (C:windows), nem történt semmi, a gép csak állt, egy nyekkje sem volt. 5 perc múlva én untam meg. Nem halt meg, mert beírva, hogy exit újra bootolt.
Van neki teleszkópantennája (nem sokat ér) és külső koax antenna csalakozója. De csak a "mindigtv" kódolatlan 11 csatornáját veszi, sima analóg jelet (központi antennát) nem. Viszon fullHD, és elég gyors is, hogy azt venni tudja. Ugyanezt internetről is tudja, ha elég jó a wifi. Vagy dugsz bele usb mobilnet sticket.